Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy meg lehet hogy akor en rontottam el anno valamit a druidamal de nekem is eleg jo cuccaim voltak elhihetitek😊
full unique cuccokban szaladgaltam es azokbol is a legjobbban szal nem tudom ti hogy tudtok eletben maradni vele nekem az utossel egyszeruen nem sikerult😞
akarmekkora eletero visszaszivas volt egyszeruen meghalt pillanatok alatt😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Max akkor ha nem 1.10-rõl beszélünk,bár ha mások adtak cuccot,akkor gondolom battle.neten tolod és akkor 1.10.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Resistek is jók. Egyedül most csak a villam van - 1. ÉS még nem szerztem meg a +10 resistet (act5 anya Q) Nightmaren és hellen se.
Hellforgert egyedül mentem, nem kellett neki help tök egyszerû volt, dobott is egy GUL-t. EZ így jó. SZerintem.
Cuccok, meg elég gyengék, de nem SET. (at least) Jalal lityó, uniq twin axe a kézbe, sigon pajzs a másikba, (még jobbat nem tudtam kunyerálni senkitõl pedig egy uniq grim shield +diamond bele osztana)Corpsemorn rajtam, amu: saracen. A többi meg gány.
DE ezek a cuccok mind egytõl-egyik lejmolva lettek. Semmit nem találtam, mindent csak adtak. Na nem ingyen (bérmentve) hanem kidumáltam magamnak. "csóróvagyok, kéne egy pajzs." Aszongya: õ is csoró. Mire én: "megmutatom milyen csóróvagyok. "
Végûl ad egy cuccot ingyenbe. Nyílván neki rossz, de nekem full táp.
Semmi mást nem kell csinálni csak mindig olyan 10 szintkülönbséggel nagyobb emberhez csatlakozni. Kész is jó a kari.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Mindenki retteg a villámos lényektõl,holott megfelelõ cuccban még akár gyógyulhatunk is tõlük!
Megfelelõ resistance+absorbtion,oszt kész.
ill irtozatosan keves volt ahp hiaba volt eletero visszaszias tok gynege volt a karakter😞
normalon meg nighton meg elment de hellen abszolut halott volt😞
farkasos druidka kezébe igen-igen brutált sebzõ fegyvert kell adni. Monnyuk BOTD.
mert az meg emg szarab szerintem 😊
bar a fene se tudja😊
nekem ami volt anno az utos druida volt de hellen ugy halt hogy orom volt nezni:9
mert ha igen,akkor az elemis druidka nem egy nagyon életképes kari....
mert hat ugye mint minden kasztra a druidara is igaz szerintem hoyg egy roszul adott skill es mar dobhatod is ki a karkatert
de azert mert martialos
ha mar nem az lenne hanem mondjuk trappos akor eros tulzassal meg ha kernek se tennek ra nati setet mert nem jo neki
szal azt is figyelemebe kell veni szerintem hogy mire van fejlesztve egy karakter
mert sokat nyom az is a latba a feloltoztetesnel
szal szerintem ird le azt is mert igazabol csak ugy tudnak majd segiteni azok akik jol ismerik a druidat
mi mire ad mi mit tud
szal nem egy nagy ordongosseg
Egy kezdõnek,már 1-1 darab set item is nagy szenzáció.
Aki kicsit haladottabb az már elgondolkozhat egy Full-Set összerakáson.
Aki nagyon haladó/vérprofi annak meg már lehetnek a unique/rúna cuccok.
És tanácsom kezdõknek. Érdemes a nem annyira táper Full seteket is megtartani.
Nekünk Bobberrel példul volt szépen elraktározva 2 Full Sigon set.Nagy elõnye,hogy már 6-os szinttõl horható. Ha indítottunk új karit,s elért ere a szintre mindig megkapta,s egy ideig az adott szinthez képest igen brutál kis karit lehetett belõle csinálni. Persze amikor már sokkal magasabb szintü lett megkapta a táposabb cuccokat és így tovább.
Ezért mondom,hogy sokat tud segíteni 1-1 gyengébbnek itélt set is...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
de mosndjuk az is igaz hogy most ebben a ladderben eleg erdekesen mennek a dolgok
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A full setek nem rosszak,de igazából unique cuccokból,és vagy rúnás cuccokból sokkal erõsebb karit ki lehet hozni.
Nekem volt barbom full Ik setben,és hát nem volt annyira rossz,de hell baalrunokban nem volt túl meggyõzõ....
Nekróra ugyanez áll trang-oul setben....
Igaz kétségtelen,hogy a full unique illetve rúnás dolgokat csak az igazán gazdagok engedhetik meg maguknak..
"Érdekes hírek röppentek fel a Diablo III-mal kapcsolatban. Az egyik legnagyobb, ám nem hivatalos Diabloval foglalkozó oldal a napokban kapott egy levelet, melyet egy cseh úriember küldött hozzájuk. Azt írja, hogy õ egy cseh zenész, az elmúlt pár napban pedig Szlováikában, Bratislavában tett látogatást, ahol zenésztársaival a Diablo III-hoz rögzítettek zenesorozatokat. A dolog azért érdekes, mert a levél és a személy valóban hiteles, a Diablo II zenéjét pedig ugyanezen helyszínen rögzítették. Mi van a Diablo III-mal? Az E3-on talán megtudjuk."
Forrás: GameStar
...tényleg érdekes lesz az idei E3, Diablo3, Gothic3, Oblivion, stb...
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
necrom is full trang set-ben nyomul, wisp projector ringgel, meg hasonlókkal.
amazonomnak is találtam windforce-ot, assasinom is elég vadóc, a palám is ok lenne, csak cuccok kellenének neki. szal a többi karakterrel rendben vagyok, csak barbár (meg druida) téren vok szûz... 😊
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kérdés: Bone Spear kimaxolva, Bone Spirit 8, Bone Prison 7, meg Bona Armorra egy két pont...de! Mennyit tegyek a Skeleton cuccokra?
Peace
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Sikerült átadni a cuccot másik karakteremnek.Köszönöm a segitséget!Azóta viszont nem sikerül a belépés semelyik játékba.Lehet,hogy büntetést kaptam,bár nem kaptam semmilyen üzenetet a Blizzárdtól.
Trade-del kapcsolatos. Tegyük fel mákom van és olyan emberrel futok össze egy játékban, akinek egy csomó jó cucca van. Itt elsõsorban runa szavakból kirakott tárgyakra gondolok. Fel ajánl nekem cta enigam, coh, hoto tárgyakat. Én ezért cserébe mit tudnék adni?? Úgyértem ezek már a legtápabbak. MI az amivel õ tudna kezdeni valamit? Ettõl jobbakat még csak nem is hallottam.
http://silkiehun.atw.hu/
- csak pokol szintig vitted a gamet,
- a karakterszint különbség nem engedi, hogy csatlakozz hozzájuk (indításkor azt is meg lehet adni, hogy mekkora legyen a maximális szintkülönbség a karakterek között!).
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Arra vagyok kiváncsi,hogy mások áltel inditott rémálom fokozatú játékba be tudok-e lépni valahogy,mert amikor a cstlakozás gombra klikkelek,csak pokol szintû partikat kinál fel.
- ha õ hozza létre, természetesen
- és amúgy mûködik a lefelé kompatibilitás elve
- nem tudod átadni a másik karakterednek közvetlenül, csak csalással
- Battle.net-en pedig csak úgy, ha megbízol azokban akik a megnyitott játékban vannak és nem viszik el az általad ledobott cuccokat, míg belépsz a másik karaktereddel.
- Battle.neten is cuccolhatsz, ha van két eredeti, megvásárolt Diablo 2-õd, eredeti CD-kóddal.
- Single-ben a "D2gfx.dll"-módszer tud segíteni neked abban, hogy két Diablo 2 futhasson egy gépen. Amúgy nem lehetséges.
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha valaki kijátszotta Rémálom fokozaton,utána be tud-e lépni rémálom fokozaton játékba vagy csak indithat-e?A másik kérdésem,hogy ha van két karakterem,akkor az egyikkel át tudom-e adni a másiknak a talált cuccot valahogy,mert mindig a másiknak valót találok.Elõre is köszönöm!
anno mi is meglepodtunk rajta amikor eloszor tapasztaltuik
amugy ha csatlakozol egy jatekhoz a join ablakbol valasztva az akkor pl kiirja hogy milyen szintkovetelmeny van
neha amikor mondjuk magas szintzu emberek runolnak akkor is be szoktak kapcsolni mert ellvileg ugye akkor jon a legjobban az xp ha mindenki kb azonos szintu