Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bobber
hat ja eleg nehezen udom en is elkepzelni😞

amugy meg lehet hogy akor en rontottam el anno valamit a druidamal de nekem is eleg jo cuccaim voltak elhihetitek😊
full unique cuccokban szaladgaltam es azokbol is a legjobbban szal nem tudom ti hogy tudtok eletben maradni vele nekem az utossel egyszeruen nem sikerult😞
akarmekkora eletero visszaszivas volt egyszeruen meghalt pillanatok alatt😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Shaman
nehezen tudom öszintén elképzelni,hogy ezekkel a cuccokkal életképes vagy egyedül hellen.......

Max akkor ha nem 1.10-rõl beszélünk,bár ha mások adtak cuccot,akkor gondolom battle.neten tolod és akkor 1.10.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

"..Egy tapasztalt koldus naplójából"<#vigyor>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

<#ejnye1><#guluszem1>
Druida tök jó, ELsõ karim Druida. Szépen eltervezve. hurrican, tornado, twister, cyclone armor, 20-20 pont. Így jól sebez. Átlag 3500. +ehhez life-os aura -> 1400 élet.
Resistek is jók. Egyedül most csak a villam van - 1. ÉS még nem szerztem meg a +10 resistet (act5 anya Q) Nightmaren és hellen se.

Hellforgert egyedül mentem, nem kellett neki help tök egyszerû volt, dobott is egy GUL-t. EZ így jó. SZerintem.

Cuccok, meg elég gyengék, de nem SET. (at least) Jalal lityó, uniq twin axe a kézbe, sigon pajzs a másikba, (még jobbat nem tudtam kunyerálni senkitõl pedig egy uniq grim shield +diamond bele osztana)Corpsemorn rajtam, amu: saracen. A többi meg gány.

DE ezek a cuccok mind egytõl-egyik lejmolva lettek. Semmit nem találtam, mindent csak adtak. Na nem ingyen (bérmentve) hanem kidumáltam magamnak. "csóróvagyok, kéne egy pajzs." Aszongya: õ is csoró. Mire én: "megmutatom milyen csóróvagyok. "
Végûl ad egy cuccot ingyenbe. Nyílván neki rossz, de nekem full táp.
Semmi mást nem kell csinálni csak mindig olyan 10 szintkülönbséggel nagyobb emberhez csatlakozni. Kész is jó a kari.

Laalee
verfarkasnak iszonyu nagy life leachet lehet csinalni very fast cuccokkal meg üt mind bolond nem rossz az

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Shaman
Figyi,bár ez nem csak druidra vonakozik,hanem ütõsökre úgy globálban.

Mindenki retteg a villámos lényektõl,holott megfelelõ cuccban még akár gyógyulhatunk is tõlük!
Megfelelõ resistance+absorbtion,oszt kész.

Bobber
de hiaba van jo fegyvere ha az elso leny lenyomja mert nincs semmi jo vedelme ill nincs imunitasa ill nincs hpja stb nekem is ez volt a gond hogy a fegyverem eleg nagyot sebzett de hiaba mert jott egy villamos leny es az elso kis vilamba ami felem jott mar bele ishaltam mert nem volt resistenciam
ill irtozatosan keves volt ahp hiaba volt eletero visszaszias tok gynege volt a karakter😞
normalon meg nighton meg elment de hellen abszolut halott volt😞

Shaman
cucctól függ....

farkasos druidka kezébe igen-igen brutált sebzõ fegyvert kell adni. Monnyuk BOTD.

Bobber
miert a farkasos vagy mi jobb??
mert az meg emg szarab szerintem 😊
bar a fene se tudja😊
nekem ami volt anno az utos druida volt de hellen ugy halt hogy orom volt nezni:9

Shaman
1.10?

mert ha igen,akkor az elemis druidka nem egy nagyon életképes kari....

Bobber
szerintem nezz szet a diablopaholyon ha meg van egyaltalan ill ott a forumon es nezzd meg hogy ott mit ajanlanak es akor majd okosabb leszel mert adurida az nem egy hude hajde jo karakter az en emlekeim szerinte es hellen mar nem nagyon eletkepes szal mindenkeppen nezelodj ott es akkor talan tudni fogod hogy hoyg fejleszd
mert hat ugye mint minden kasztra a druidara is igaz szerintem hoyg egy roszul adott skill es mar dobhatod is ki a karkatert

vinko
elemi mágiára fejlesztem leginkább,tehát pl. hurrikán,vulkán

Bobber
ja Shamli amugy ne feled hogy pl nekem a martialos assam igazabol csak ful nati setben eletkepes
de azert mert martialos
ha mar nem az lenne hanem mondjuk trappos akor eros tulzassal meg ha kernek se tennek ra nati setet mert nem jo neki
szal azt is figyelemebe kell veni szerintem hogy mire van fejlesztve egy karakter
mert sokat nyom az is a latba a feloltoztetesnel

Bobber
ja meg annyi hogy az nagyon nem mind1 hogy milyen a druidod mert ugye te kerdezted hoyg mit adnanak ra de hat ugye a leglenyegesebb szerintem kimaradt hoyg mire is fejlesztetted a druidadat
szal szerintem ird le azt is mert igazabol csak ugy tudnak majd segiteni azok akik jol ismerik a druidat

vinko
Köszönöm !

Bobber
hat abban hogy mit is kell hordanod sajnos konkretan nem tudok segiteni de magadnak is ra fogsz jonni szerintem ha elmesz egy olyan oldalra ahol ott vannak a cuccok es megnezed
mi mire ad mi mit tud
szal nem egy nagy ordongosseg

vinko
Valaki irjon le nekem legyenszives egy druidának való unique cuccokból egy összeállitást.

Shaman
ezt írtam én is,de hát ez evidens.

Egy kezdõnek,már 1-1 darab set item is nagy szenzáció.
Aki kicsit haladottabb az már elgondolkozhat egy Full-Set összerakáson.
Aki nagyon haladó/vérprofi annak meg már lehetnek a unique/rúna cuccok.

És tanácsom kezdõknek. Érdemes a nem annyira táper Full seteket is megtartani.
Nekünk Bobberrel példul volt szépen elraktározva 2 Full Sigon set.Nagy elõnye,hogy már 6-os szinttõl horható. Ha indítottunk új karit,s elért ere a szintre mindig megkapta,s egy ideig az adott szinthez képest igen brutál kis karit lehetett belõle csinálni. Persze amikor már sokkal magasabb szintü lett megkapta a táposabb cuccokat és így tovább.
Ezért mondom,hogy sokat tud segíteni 1-1 gyengébbnek itélt set is...

raziel.
hát botd+enigma párosításhoz bár babának valor meg a többi stuffhoz képest ik szet meg a többi egy kalap sz.r...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Bobber
azert ez vicces mert en anno amikor kemenyen toltam akor eleg nehezen tudtam osszerakni meg a tal setet is eloszor es nem 5 het utan mar az unique cuccoakon gondolkoztam ill szaladgaltam
de mosndjuk az is igaz hogy most ebben a ladderben eleg erdekesen mennek a dolgok

sz4bolcs
pontosabban 1 hónap. 5 hete játszom.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Ahhoz idõ kell. Én is elõször megszereztem full tal setet, és kellett 2 hónap, hogy kiéljem magam benne, és összerakjak unique-okból egy valamivel erõsebb felszerelést. Egyszerûen azért, mert meguntam. 😊

Shaman
Õszinte leszek.

A full setek nem rosszak,de igazából unique cuccokból,és vagy rúnás cuccokból sokkal erõsebb karit ki lehet hozni.
Nekem volt barbom full Ik setben,és hát nem volt annyira rossz,de hell baalrunokban nem volt túl meggyõzõ....
Nekróra ugyanez áll trang-oul setben....

Igaz kétségtelen,hogy a full unique illetve rúnás dolgokat csak az igazán gazdagok engedhetik meg maguknak..

EqUiNoX
http://www.diabloii.net/#newsitem1114567774,83646,

"Érdekes hírek röppentek fel a Diablo III-mal kapcsolatban. Az egyik legnagyobb, ám nem hivatalos Diabloval foglalkozó oldal a napokban kapott egy levelet, melyet egy cseh úriember küldött hozzájuk. Azt írja, hogy õ egy cseh zenész, az elmúlt pár napban pedig Szlováikában, Bratislavában tett látogatást, ahol zenésztársaival a Diablo III-hoz rögzítettek zenesorozatokat. A dolog azért érdekes, mert a levél és a személy valóban hiteles, a Diablo II zenéjét pedig ugyanezen helyszínen rögzítették. Mi van a Diablo III-mal? Az E3-on talán megtudjuk."

Forrás: GameStar

...tényleg érdekes lesz az idei E3, Diablo3, Gothic3, Oblivion, stb...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

ja, sorcimnak az mf-je túllépte a 600%-ot ! az elég jó? 😊
necrom is full trang set-ben nyomul, wisp projector ringgel, meg hasonlókkal.
amazonomnak is találtam windforce-ot, assasinom is elég vadóc, a palám is ok lenne, csak cuccok kellenének neki. szal a többi karakterrel rendben vagyok, csak barbár (meg druida) téren vok szûz... 😊

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

na emberek. kezdtem el életem elsõ barbárját, vhogy nem volt szimpatikus, pedig már jópár éve játszom a diablot, mind1. kérdés: megvan a full IK set, azzal akarom nyomni. na ilyenkor dex-re mennyit rakjak? az erõ az tiszta, abból annyi amennyi a baltához kell, az asszem 225. nem akarom elb@szni. kell dex-re egyáltalán? a maradék az megy vitality-re, gondolom. .. másik: skill pontokat hogy osszam? az oké hogy mace mastery a baltához, de a combat skilleknél melyik a legjobb? a wihrlwind-ot kimaxolom, az oké, de mellé concentrate vagy inkább berserk?

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

sz4bolcs
Én amazonom 6os vagy 7es szinten full sigonban suhant 😛P

rage
Aldur set

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

NA emberek! Azt hiszem nyugodtan megállapíthatjuk, hogy a Necro a legegyszerûbben játszható karakter. Pár napja kezdtem el, és olyan simán felsuhantam lvl 50-ig, hogy talán ha 3x feküdtem. Mellesleg minden act-ban dobnak a monszták átlag 3-4 set és 3-4 unique cuccost. Már lvl 22-tõl full Isenharts settben nyomultam. Már játszom egy ideje, de ilyen korán sosem gyûjtöttem össze egyetlen settet sem.
Kérdés: Bone Spear kimaxolva, Bone Spirit 8, Bone Prison 7, meg Bona Armorra egy két pont...de! Mennyit tegyek a Skeleton cuccokra?

Peace
vinko
Valaki irja meg legyenszives,hogy a druidának milyen " isteni " szett való?

sz4bolcs
Ez a jó a kaniban 😊 (nem játszott még bneten..)

EqUiNoX
De bneten, a játékok nagy száma miatt - fõleg - csak az adott szint játékait látod. Normálon normál, nájton nájt és hellen csak hellen kreált gémeket...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

sz4bolcs
Laci: Boldog szülinapot!

sz4bolcs
Kanin úgy van, hogy ha normalos vagy csak normal játékokat látod, ha nightmaren tartasz, akkor már látni fogod normált és nightmaret is, és hell szinten normalt nightot és hell gameket is látod

vinko
hello !
Sikerült átadni a cuccot másik karakteremnek.Köszönöm a segitséget!Azóta viszont nem sikerül a belépés semelyik játékba.Lehet,hogy büntetést kaptam,bár nem kaptam semmilyen üzenetet a Blizzárdtól.

Természetesen rúnákkal lehet trédelni, tehát pl. egy perfect hoto mondjuk 6 Ist, stb.

Lenne egy kérdésem:
Trade-del kapcsolatos. Tegyük fel mákom van és olyan emberrel futok össze egy játékban, akinek egy csomó jó cucca van. Itt elsõsorban runa szavakból kirakott tárgyakra gondolok. Fel ajánl nekem cta enigam, coh, hoto tárgyakat. Én ezért cserébe mit tudnék adni?? Úgyértem ezek már a legtápabbak. MI az amivel õ tudna kezdeni valamit? Ettõl jobbakat még csak nem is hallottam.

Nekem mar veszett el ugy cuccom hogy egyedul probaltam atrakni masikra illetve haverral cuccolva is ment el,mindkettonknek realm down volt.Szal nemi szerencse is kell hozza szerintem.A para mindig benne van az emberben,emlexem mikor sorcal runoltam es beadta uber diablo-t,nem birtam vele,bejottem a palaval lecsapni ami raadasul masik account-on volt,ott mar kezdett remegni a labam hogy nehogy elszallson a game.Lecsaptam es be kellett jonnom masik karival mert a palanal mar volt 1 anni.Bejottem masik karival amivel azota is hasznalom az annit :-)-Szal nagy makom volt...

http://silkiehun.atw.hu/

Ha nájtot végigtoltad akkor csak a hell gémeket fogod látni, zsal csak akkor tudsz majd belépni nájt gémbe ha tudod a nevét is. A cuccoláshoz visszatérve én mindig egyedül cuccolok, nem kell semmi trükk hozzá: kreálsz egy játékot lehetõleg passal, elvagy bent minimum 5 percig aztán már ki is léphetsz belõle, és a szoba megmarad egy darabig még (pár percet), ugyanis bnetnek 5 perc kell, hogy meghagyja fixnek. Arra vigyázz, hogy a karaktereid cserélésekor mindig várj 2-3 másodpercet különben realm down-t kapsz a harmadik csere környékén. Egyébként is kaphatsz realm down-t, de ennek kevés a valószínûsége, úgyhogy egy picit lehet izgulni is.

IMYke2.0.0.0
Akkor valószínûleg:
- csak pokol szintig vitted a gamet,
- a karakterszint különbség nem engedi, hogy csatlakozz hozzájuk (indításkor azt is meg lehet adni, hogy mekkora legyen a maximális szintkülönbség a karakterek között!).

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

vinko
Hello !
Arra vagyok kiváncsi,hogy mások áltel inditott rémálom fokozatú játékba be tudok-e lépni valahogy,mert amikor a cstlakozás gombra klikkelek,csak pokol szintû partikat kinál fel.

IMYke2.0.0.0
Válaszok:
- ha õ hozza létre, természetesen
- és amúgy mûködik a lefelé kompatibilitás elve
- nem tudod átadni a másik karakterednek közvetlenül, csak csalással
- Battle.net-en pedig csak úgy, ha megbízol azokban akik a megnyitott játékban vannak és nem viszik el az általad ledobott cuccokat, míg belépsz a másik karaktereddel.
- Battle.neten is cuccolhatsz, ha van két eredeti, megvásárolt Diablo 2-õd, eredeti CD-kóddal.
- Single-ben a "D2gfx.dll"-módszer tud segíteni neked abban, hogy két Diablo 2 futhasson egy gépen. Amúgy nem lehetséges.

[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

vinko
Hello !
Ha valaki kijátszotta Rémálom fokozaton,utána be tud-e lépni rémálom fokozaton játékba vagy csak indithat-e?A másik kérdésem,hogy ha van két karakterem,akkor az egyikkel át tudom-e adni a másiknak a talált cuccot valahogy,mert mindig a másiknak valót találok.Elõre is köszönöm!

sz4bolcs
😞 én már csak a sojra és bulra hajtok.. minden mást dobtak már a szörnyek amit másokon láthatok pár kivétellel...

tegnap voltam fent 1 órácskát. semmi értelemes dolgot nem dobott senki 😛
Shaman
te nem méc innét?!!

nem is diablózol!!4

:-ppp

CattiBrie
<ír>

[/spam]&#8482;

Shaman
na mi van má itt?

4 napja nem írt senki!!

Bobber
lehet😊😊
anno mi is meglepodtunk rajta amikor eloszor tapasztaltuik
amugy ha csatlakozol egy jatekhoz a join ablakbol valasztva az akkor pl kiirja hogy milyen szintkovetelmeny van
neha amikor mondjuk magas szintzu emberek runolnak akkor is be szoktak kapcsolni mert ellvileg ugye akkor jon a legjobban az xp ha mindenki kb azonos szintu