Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Ti b-neten játszotok, nem tudnátok nekem dc-n megosztani egy clonecd-s LoD-ot?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Ilyen image-et lehet dc-n találni, ugye? ..eredeti CD-kulcs meg van 2 is havertól.

IMYke2.0.0.0
A válasz: nem lehet.
Eredeti CD-krõl készített CloneCD image + eredeti CD-key segít.

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sz4bolcs
Nem tud vki megosztani dc-n egy clonecd-t? Illetve crackes CD-t lehet megcsinálni valahogy hogy úgy viselkedjen, mint egy cloneCD... Valami olyan game.exe-vel amit a játék elismer?

sz4bolcs
Egy gyors segítség kéne! Ha van eredeti CD kulcsom és crackes másolt diablom, akkor hogy tudom rábírni a cuccot, hogy tudjak b-neten jtászani?

Shaman
hátöö sztem itt a legtöbben Europe szerveren tolják...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

vinko
Megraktam magam MF növelõ cuccokkal,találok is rendesen,csak éppen azt nem,ami legjobban kéne,azaz Sigon rostélyát.Ha van valaki,aki az america west szerveren játszik és ez a tágy megvan neki,kérem jelezze!Köszi

Shaman
aham,most hogy így mondjátok õ tényleg valószínüleg a Dio 2-re gondolt:-p

lehet 😛
robotnyk
lehet hogy valamiért az ontopic játékra gondolt, nem a WoWra 😊
te mirõl beszélsz most? havidíj nélkül nem nagyon fox WoW-ozni legálisan.
Robotnyik leírta, hogy mi az ábra forintban kifejezve 😛
Shaman
köc

robotnyk
60 napos gamecard kb 6500 ft (pre-paid), bankkártyával 3 fajta csomag van, 1-3-6 hónapra, de olyan 3000ftra jön kb 1 hónap (persze 1 hónappal kicsit több, 6 hónapnál kicsit engednek)
ja, és alapból ingyen 1 hónap jár.
Shaman
okok ezt sejtettem #11608-as komment 2. pont.

De ha monnyuk full becsületes akarnék lenni,s hivatalos szerveren játszani,akkor mennyi a havidíj?

Elméletileg fizetni nem kell. Ha megvan az eredeti, akkor tudsz Bnetten is játszani, egyébként csak tört serveren.
Shaman
még egy uccsó OFF (télleg uccsó)

Mennyi volt a gamma,illetve mennyi a havi díj?

fogalmam sincs, hogy mennek a dolgok, mert fizetek és jáccok 😛
és a néha bosszantó lag-ok ellenére is azt mondom, megéri.
Shaman
Kicwsit offtopik kérdés,de nincs kedvem több tízezer hozzászólást elolvasni a WoW topikban.
Te/ti tört szerveren játszotok?
Ha igen akkor is kell az eredeti gamma?
3 lehetõséget látok,de persze én kívülálló vagyok:
1. eredeti gamma+ fizetsz = játszhatsz hivatalos szerveren
2. eredeti gamma+ nem fizetsz = játszol tört szerveren,de megvan az esélye ,hogy valamikor ha majd fizetsz játszhas hivatalos szerveren
3. nem eredeti gamma+ nem fizetsz elõ = csak tört szerver

Jól gondolom,vagy hülyeségeket írkálok?

OFF vége:-p

a lustaság része tuti, a másikat Te érzed 😛
Shaman
nem hinném,hogy én sokkal jobban vágnám a témát nálad,eccerüen csak lusta vagy:-))))

azért írtam, hogy dióhéjban. valahogy éreztem, hogy valaki aki jobban vágja a témát leírja tartamasabban. 😛
Shaman
még pontosabban foglmazva,vannak tárgyak melyeknek van egy olyan tulajdonságuk,hogy " x% Better Chance of Getting Magic Items"
Ha több tárgyad van amin van ilyen tulajdonság akkor ezeket a százalékokat összeadva jön ki az mf-ed.
Egy jó mf sorcnak alaphangon olyan 300 körüli az mf-e,de inkább 5-600.

Ez a tulajdonság határozza meg,hogy mennyire és milyen jó tárgyakat találsz.
Tévedés ne essék enélkül is megtalálhatsz egy tárgyat,de míg mondjuk egy Burizára van 0,00001% esélyed,hogy dobja egy adott monster,ha van 300 mf ed akkor ez a százalék már mondjuk 0,02%. Szal megnöveli az esélyt jócskán.

Hogy hat-e akt bossokra vagy sem errõl mindenki mást mondd,de az tuti,hogy rúnadobásra nem hat,szal ha Countesst runolsz,akkor tök mind1 mennyi az mf-ed.

magic find. minél magasabb a % annál nagyobb az esélyed, hogy magic dolgokat dobjanak a mobok, bossok. dióhéjban 😛
vinko
Már csak azt kéne tudnom mi az az MF !

sz4bolcs
Másfajta karinak nehezebb váltogatni az MFjét ezért kerül utadba sokszor ugyanaz a cucc.

sz4bolcs
Ez tévhit. Egy jó MF sorcival az MF vátogatásával bármit meg lehet találni.

vinko
Battleneten egy karakter egy set minden darabját megtalálhatja-e,mert mintha azt olvastam valahol,hogy nem,csak cserével gyüjthetó be.Erre utal az is,hogy mióta csak a Sigon rostékya hiányzik,azóta képtelen vsgyok megtalálni,mig a set többi darabja már többször is utamba került.Ha valaki erre tudja a választ,irja meg,meert ha nem található meg.inditanom kell egy másik karit is,hogyha azzal megtalálom át tudjam adni.Köszönöm!

raziel.
ez pontosan igy van

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

sz4bolcs
Mindig kell egy karakter, aki ancikat megcsinálja, hogy tudjanak tovább menni, nem? Tehát 1-es karakter is át tud menni normal ancikon, de csak akkor, ha van mellette egy 20as karakter, aki még nem csinálta meg ancikat, de meg tudja csinálni.

Valentino
Igen, valami ilyesmire gondoltam. Köszönöm hogy megfogalmaztad!
Szal a szabályok alább olvashatók, és az ideális tényleg 1-es szintes kezdéssel lenne. Cheat-es karival nem kihívás az egész.

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

IMYke2.0.0.0
Nem vitakozni akarok, csak emlékeztetnélek, hogy Valentino egy Single Player Done Quick-re gondolt, azaz: MINDEN küldetést lenyomni, a lehetõ leggyorsabban. Nem átugrani õket, hanem megcsinálni.
Hangsúlyok:
- Single Player, azaz egy karakter (plusz a Táborbeli kísérõ amíg meg nem hal)
- ideális lenne 1-szinttõl, de én egy 7x-es karival indulok neki
- minden küldetés!
- mindhárom nehézségi szint

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shaman
ha 2 ember (fõleg 2 sorc) húz egy harmadikat,még ennyi idõ sem kell.....

Normál olyan max 10 perc (lenne,ha nem kéne várni lev 20-ra) utána Baal-run
Night 10 perc utána Baal-run
Hell nah ez változó a sorcik keménységétõl függ Illetve az Ancientekhez jól jön egy hammer pala,de olyan fél óra kábé... utána Baal-run

:-))

Valentino
Nah, érdekelne ez a done quick 😊), ha kész lesz majd nyomd fel netre.

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

IMYke2.0.0.0
Amúgy, Single-ben van egy 7x -es karakterem. Na, ha nem feledem el, és lesz rá idõm is, a hétvégén összedobok egy vágatlan (de bekódolt) Quick Done-t a Diablo 2 LoD 1.10-bõl. Normáltól-Hellig.

[Kedvesem, képzeljétek, beleszeretett a Diablo játékba, és amikor munkahelyrõl megyek haza mit látok? Dio 2 fut a gépen, Asszony elõtte ül és a karaktere a délután folyamán 2 szintet lépett... tegnap kereken 50-es volt a karija. Befosok! Nem volt még elõadásokon sem, nyomta ezerrel a Diablo-t... <#hehe>]

Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

sz4bolcs
Ha találok sigon vértet akkor én is kidobom mindig normal szerveren 😊

Bobber
hat en annakidejen amikor meg nem bneten nyomattam a jatekot akkor baratokkal nyoamttuk egyutt
es hat mit ne mondjak mi aszem 3-4 en nyomattuk es talan en ertem el eloszor a 30 as szintet egy amazonnal es utana meg is csinaltam siman diot normalon de utana mar nightmare fokozaton is csak pislogtam
ja es ez meg az elott volt hogy lett volna a LoD
szal meg ez is konyebb volt es a lenyeg hogy igy is sokat kellet azert gurcolni hogy elerje az ember a 30 as szintet es sok sok ora jatek volt mogotte
ja es az jo volt anno hogy nem lehetett csak ugy atmenni hanem muszaly volt elerni a 20-30 as szintet ahoz hogy night vagy hell jatekot tudj csinalni
jo tudom ezt a resz szerettek volna az osokkel potolni de irtora el lett cseszve a dolog mert hat ugye siman ki lehet kerulni az mas kerdes hogy nemsok ertelme van de ha valaki ki akarja kerulni modja van ra

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

IMYke2.0.0.0
Válasz lejjebb... 😊

Valentino
Éppen ezért lenne érdekes ha valaki mégis megcsinálná. Ha nem is az összes nehézségi szinten, csak mondjuk normal-on. Nekem a hl2 kijáccása is (a 2 órás változat) egy csoda, de tudom hogy vannak jósrácok akik képesek ilyen csoda dolgokra, s gondoltam hátha van dio-ból is ilyen 😊)

IMYke2.0.0.0
Non-cheater karival azonban (Normáltól a Hell-ig) valóban megõszülne az ember...

IMYke2.0.0.0
A válasz egyszerû:
Egy karakter editorral feltuningolod az 1-es szintû karaktert 50-es szintre, még a játék megkezdése elõtt. Plusz, használod a MapHack-et.
A skilljei közül a legfontosabbakra - én boszit preferálom, neki 3 skill ágra kell gyúrni: tûz, fagy és villám. Legfontossabb skill a Teleport a gyorsasághoz.

Tehát, adott a 20-as skillekkel megáldott - csaló - karakter.
Elindulsz Normál szinten - minden (!) küldetést megcsinálsz (Gonosz barlangja, Raven stb.) sacc per kábé 20-25 perc alatt elérsz Andarielhez. Következõ városban kábé ugyanennyi...
Szóval: normál fokozat, cheater kari Act V-ig: 1 óra

Nightmare-n: kb. 1 óra 10 perc <#hehe>

Hell-en: kb. 1 óra 20 perc <#alien>

Az összidõ kábé 3 és fél óra lesz.

Bobber
hat mire valaki egyedul vegignyomja singleben addigra meg megoszulunk mert hat ugye azosoket egyedul nem a legkonnyeb lenyomni hellen arrol nem is beszelve hogy eleg jo cuccok kellenek ahoz hogy valaki eletkepes legyen hellen szal hogy o most maganak megtalal mindent pilanatok alatt annak eleg kicsi az eseje😊😊

Képzeld, amikor kezdtem a karit, akkor olyan 3-as szint környékén bejött egy 90-es pala. Angolul illedelmesen beköszön, és mondta ha kell valami menjek a városba.
Dobott 10 set uniq targyekeveréket, amely közel még most is használok egyet-kettõt. Pl kesztyû, sigon pajzs. Ott el döntöttem, hogy én is megpróbálok ilyen lenni, ha lesz valami felesleges megyek és bedobom ingyenbe, egy kis karakterenk.

Most képzeld el mekkroa hatással volt rám anno az a paladin (elsõ karakterem) iszonyat boldog voltam, és rájöttem, hogy még nincs a világ teljesen elkorcsosulva.
Nekem ennyi elég volt. 😊)

Valentino
Igen, igen, tudom hogy pillnatok alatt fel lehet húzni egy karit hellbe. De nem ez lenne a lényeg. Hanem hogy singli-ben ki mire képes. Tudom hogy ez a játékmód ma már nem divat, de így lenne értelme csak a done quick-nek.

Bobber
hat en em nagyon tudok ilyenrol de szerintem tuti volt de ehez nem kell meg verseny se mert ha van egy jo csapaat akkor az siman leturja az egesz jatekot pillanatok alatt😊
ill ha mondjuk valaki indit egy uj karit akkor azt semmi perc alatt el lehet rantani hell/hellbe😊😊
ha nagyon ugyesek akkor lehet hoyg meg a 2 ora se kell hozza
igaz a karit tuana ki lehet dobni mert nemjo semire de meg lehet csinalni sott nekem is volt mar 6 os karakterem hell/hellbven😊
szal minden lehetseges😊😊

sz4bolcs
Nem akartam kettõtök közt párhuzamot vonni, visszaolvasva nekem is úgy jön le pedig. 😊 Csak leírtam ezt a történetet.

És leértékteleneztem a vipermagit, mert nekem volt 3 kb. Aztán srác mondta, hogy ha annyira értéktelen számomra, akkor miért nem adom olyannak, aki tudja használni.. Én ránéztem vipermagira, ránéztem, hogy traderek mit kérnek érte.. és annyira elöntött az az irigység.. hogy nehogymár mindenki abban rohangáljon, mert elértéktelenedik (ugye nem vagyunk olyan sokan kanin), aztán eltûntem a srác szeme elõl. Aztán csak jött a lelkiismeret furdalás, hogy igen.. õ tényleg hasznát venné, mert szegény alig talál jó cuccokat, sárga cuccokban rohangál, én pedig követem ezt a felfogást, hogy ha én nem veszem hasznát, más se vegye. Megnéztem mi van cuccos kariknál, megkerestem a srácot, odadtam neki nem csak vipermagit, hanem 4es ondalt, arachnid övet, shako-t, oculust, war travelert, és még kitudja mit, tehát a magi sokszoros értékét, és azóta is használja. Annyiar örült neki 😊 Ez lehet csak álerény, de mégis jó érzés volt odadni neki õket, és azóta sem hiányzik egyik sem. Kicsit elgondolkodtam, és Diablo is annyi rossz tulajdonságom megmutatta amin változtatnom kell az életben. Tehát még egy játékból is lehet tanulni. :-)

Valentino
Hy All!

Tud valaki közületek Dio2 done quick-rõl? Nagyon érdekelne... sztem fun lehet ha valaki mondjuk fél óra alatt véigviszi a 4 vagy 5 act-et 😊) Ha még nincs ilyen, akkor meg kezdeményezni kéne hogy csináljanak. Pl egy verseny keretében 😊)

Ciao All!

Bobber
meg uj vagy😊😊
a paladin sokmindent elvihet de egy jo sorc megtobbet😊😊
ill arrol nem is beszelve ha van egy kis hack a sorcin akkor ha esik valami jo cucc akkor automatikusan od is teleportal es mar fel is vette szal maradjunk abba hogy a sorcik visznek altalaban jo cuccokat ill ha van valakin enigma akkor az detto ugyanez😊
sajna ez van😊

Bunkó és paraszt nem vagyok, arra ott a BNET-en épp elég ember van. Én csakis saját szorakozásomra játszok. Ha van mit adnom akkor szoktamm adni. Vagy segítek, már ha tudok. (elsõ kari, hát persze hogy non-ladder lett :-(

Nem kolompárvinetu néven futok, hanem Slave_Labor címen. Errõl ennyit. Szerintetek az nem pofátlanság, hogy Hellforgért segítenek az emberek egymásnak. Ez nekem olyan kapitalista.

Ja és magyaraoktól még csak véletlenûl se szoktam "kéregetni". Magyartól?? Pontosan az elõbb emlitett trang oul öv esete miatt nem. Mi megy magyarhonban, na mi? Hát a hülyékbõl való megélés. Ha kell valami, persze lehet kapni csak olyan áron, hogy ember legyen a talpán, aki fizetni tud. EZ a mi kis magyar valóságunk.

->magyarokkal csak chat-elni szoktam. Megyek külföldiekhez akik, szintén mint én csak 'úgy' játszanak, és nem azért, hogy õk legyen a faszacsávók. Bár nem tudom ki a faszacsávó, lévén új vagyok, de egy dolog tuti, az a frnako aki paladint csinál, esteleg barbariant. Õk ált. mindent visznek egy adott körben (ala poker). A többi kari csak, úgy ott elgizdáskodik.

sz4bolcs
Hát ez kész, halálra röhögtem magam.:-)))
Nem te vagy véletlen KolompárVinetu? Õ csinálja mindig azt, hogy bemegy egy trade vagy cuccolós játékba, megkérdezi, miért vannak a földön ezek a tárgyak, meg hogy kellenek-e, aztán mire visszaérek mási karival, már vizsgálgatja is õket, talán nem veszem észre a 10 tárgyból mi hiányzik, és lelépek. 😊) Meg árulok cuccokat, bejön mondja mutassam meg õket, megkérdezi, mit kérek érte, aztán fél óra után kiderül, hogy igazából se rúnája nincs amivel fizetni tudna, sem cucca. Minek megy be akkor trade játékba? 😊) Idõlopás. Adtam ingyen neki vmi jó cuccot.. azt hiszem trang övet, és 1 hét múlva látom, hogy istér árulja. 😊)) Hát... ez a pofátlanság netovábbja.

sz4bolcs
Nem úgy kaptam a tal cuccot, mindegyiket találtam. Vértet tronban dobta egy szörny úgy emlékszem, amuletet meg mefi.. a többit meg gyakran dobják.