Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval, én egy nehézségi szint - egy TO.
===============================
.:i2k:. melóból
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Addig nyitsz, amíg nem ölöd le cowkinget.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://thenamelessphoto.com/
csak azért akartam alapot felrakni ,h a secret cow levelen lehessen gyûjteni a gyémántokat vagy miket =) de akkor inkább visszarakom expansiont...
2. ha a pecs nem segít oO
5. igen, rossz hûtés, túlhajtott proci, vidkari stb.
1. melyik a legújabb? 😄DDD
2. akkor minek pecselni?
3. az minek? (azt az 1et vágtam a szövegbõl és azt megcsináltam =))
5. túlmelegedés?
1. patcheld a legújabbal
2. reinstalláld a játékot
3. scandisk és defrag a vinyón
4. videókártya driver frissítés
5. vigyázz a túlmelegedésre
6. töröld a new.net bejegyzést ha van a programok hozzáadása menü alatt
A törés okozhat problémát.
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
ezt dobja ki: Unhandled Exception: (c0000005)
sima diablo 2 elmegy winxpn?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
<OFF>
Nem tudja valaki hogy hogyan kell a StarCraft-ot beizzítani a kani-ra? Csak azért itt kérdezem mert a Diablo-val régebben nyomultam már a kani-n de a StarCraft-ot még nem sikerült beállítani.
</OFF>
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
Az már egy más dolog,hogy ezt mennyire tarják be,egyáltalán be tudják-e tartani.... Ahhoz nézniük kéne az adott játékos játékát....
Anno irkáltál,hogy ennyi ezer meg annyi ezer keyt banoltak maphackért meg másokért,de sztem kicsi rá az esélyed,hogy elkapjanak. Szvsz bneten olyan 80-90%-a az embereknek használ maphacket.
Persze azért a kockázat megvan,szal te döntsd el.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Már jogtiszta a dio2-m, megvettem tescoban. Hazafele jövet meg elütöttünk egy õzikét, és eltört a lába. 😞 Butus oldalról nekifutott kocsinak. Olyan aranyosan pislogott szegényke.. áhh
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
Természetesen, egyben van - a Diablo 2 Deluxe Edition-rõl beszélünk <#alien>#alien>
Ahogy odaérsz a PC-osztályon a PC-játékokhoz, a bal oldalon lévõ polcsorok egyikében, középtájon lesz - a szokásos vörös szín és DVD-tok.
Szerintem, ott is már a megemelt, 3990 Ft-os áron kapható, de a nyugalom megéri.
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
És MM-ben is megvan egyben a diablo2+lod vagy csak külön?
Konkrétan a TESCO-ban vehetõ meg a Deluxe: 3990 Ft-ért
Én a MediaMarktban (Árkád) vettem a drágaszágot: 3490 Ft-ért.
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
Eléggé elitélendõ dolog. Beszéld meg priviben valakivel ha már mindenképp el akarod rontani a játékélményedet,de ne itt a topikban.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ist meg azért váltopénz mert az dobja a bot éppen😊
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Nekem is van eredeti keyem meg tört verzióm meg volt egész szép karim is bneten de meguntam 😞
Ebbõl neked a loader-re lesz szükséged