Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Legalábbis gondolom így értette.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
en anno nagyon sokat nyomattam lanon es azert szerettem emrt ott tudtam hogy kikkel jatszom es tudtuk hogy nem csal senki
openre be se tettem a labam mert oda meg tom hoyg felsleges szal neten meg csak zarton jatszottam es nem is tom megerteni minek mennek emberek az openre mert oda minden szar csitet be lehet vinni es az a legjobb talan itt volt a forumon amikor egy abszolut csites generalt oszerakott fegyverre valtig allitja valaki hogy o azt talata es nem is csites fegyver😊😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
de most itt szerintem nem arra ment ki a kerdes hogy lehet e openen jatszani hanem kimondottan lanrol van szo es az egy kicsit mas mint a bnet
más kérdés hogy felesleges, annyira játszhatatlan a cheat miatt
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
en mar egyet tuleltem😊
kb 3-4 nap mulva megint emgvannnak a highlvl karik akik csak azt mondjak hogy gogogo
szal eleg hamar behal megint a jatek😞
ja amugy en is megmozgattam a karijaimat mert mar csak 30 nap volt nekik hatra😊
ill mondom jatszom egy kicsit de megint beleuntam mar a joinolasnal😞
Noob szerencséje/szerencsétlensége. Most hírtelen nem tudom, hogy sírjak-e miatta vagy nevessek? Igaz így kevesebb emberrel találkoztam, és kevesebb parasztal is. Csak ezért.
High runes are Jah,Zod,Ber,Lo,Ohm
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Mondjuk én majdnem mindent láttam már a játéban (úgy értem megvolt),kivéve nagyon értékes rúnacuccok (BOTD,Enigma),az átlagos rúnacuccok is megvoltak (HOTO stb.),de nekem,nekünk mindenbõl max 1 volt....és ehhez kellett minimum egy jó fél év. Soha nem láttam még 2 sojt együtt:-pppp
ill miota nyomad bneten?
mert tul sok az infod ahoz kepest hoyg meg csak 3 hete tolod alitolag foleg olyna dolgokrol amirol egy kezdo nem is nagyon tud
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Próbáltam a botot, kb 1 órát volt a gépemen, ez idõ alatt nem talált semmit. Le is töröltem mondván, majd fejlõdök én ha akarok, és találok cuccokat, ha akarok. Most szóbeli érettségizek majd, úgyhogy ha nem tanulok, nem kell épp segíteni vmit szülõknek, akkor diablozok. Ez úgy néz ki, leülök gép elé, nyomok 4-5 mf kört, aztán elmegyek tanulok 4-5 oldalt, aztán mf, aztán megnézem mi van angyszülõkkel, visszajövök mf, kaja, benézek suliba, megjövök mf.. és akkor van este idõ hajnalban, akkor nincs máshoz kedvem, sokszor 3-4 órán keresztül játszom elálmosodásig. Zene mellett diablo az amiért lelkesedem kicsit, bár én bármiért tudok. Bnõ nincs, az sem rabolja az idõt. Kocka vagyok ez van! :-) Egy kocka naplóját olvastátok.
A bot egy program, beállítod, kiválasztod melyik fõmuftit ölje, elindítod, bejelentkezik neked bnetre, creál egy játékot, elõre megtervezett útvonalon (már benne van programban) odamegy muftihoz, és megöli. Csak Mephistot tudom elképzelni (csak azt állítottam be), azt úgy öli meg, mint ahogy bármelyik másik MF-es ember, a vérpatakot átugorva megzavarja mefit, odacsalja vérpatakhoz, visszaugrik olyan helyzetbe, ahol mefi már nem lõ rá, és lenyomja a blizzarddal.
Hammer pala baalbotot meg gyakran láthatunk ugye... Azért annak érdekes a felfogása, aki ezeket nem szúrja ki. Nekem kb 2 kör alatt esett le (elõtte még nem jártam bneten, és nem is látta mbotot), hogy ezeket nem ember irányítja, mert nem is válaszolnak, és olyan kidolgozott sablon a mozgásuk.
Persze ehhez neked kell elérned a megfelelõ szintre,illetve nem árt ha van egy megfelelõ felszerelés is,mert hiába kapcsolod be,ha mondjuk minden körben meghal...