26171
-
#14678 miért is? :)
-
#14677 nature peace nélkül meg fogsz szenvedni ott.... -
#14676 Majd meglássuk.
Nihit valamikor le akarom nyomni, kiv. vok mennyire lesz nehéz. Ugye teleportom nincs, szóval el is kell jutni odáig.
De érzem, nem lesz gond. :)) -
#14675 :DDD -
Delac #14674 Ha folyamatosan nyirod őket, megállás nélkül, akkor tényleg ilyen gyakorisággal fog esni. DE, nekem volt olyan, hogy naponta csak egyszer nyomtam le nilhatakot. És mind két nap esett is egy. Tehát változó. Ha nem azon vagy, hogy hu mindent bele, kulcsokat gyűjtesz, akkor fog esni jobb arányban. Ez az én személyes tapasztalatom, nem kizárt, hogy létezik ennek az inverze is. -
#14673 Nihi-hez nem tudok tanácsot adni, de countessnél az a technika, hogy azzal a céllal menj le, hogy fasza rúnákat szerezz és akkor tuti kulcsokkal fog elhalmozni, fordítva nem működik. Ha kulcsot akarsz, akkor pénzt vagy egyéb low rúnákat fog adni :-) -
#14672 ok, köszi!
Remélem sikerül :)
Amúgy ha jól olvastam 1/34 az esély, hogy dobnak kulcsot ezek a genyák? lolz?
Aki runol kulcsért, tud valami hozzávetőlegest mondani? -
MadJani #14671 Megölheted, csak a Wp-t nem szabad felvenni. -
#14670 Saját dizájn :-) -
Nuki #14669 contess loál :D
hasonlók vannak nekem is.
pl sivatagos health shrine a jégbarlangban szokott lenni? :) -
#14668 aha, kár.. ha lesz hasonló, akkor szeretnék :) -
Delac #14667 Egy olcsó coh-t tudtam volna adni. Tegnap előtt adtam el sajátom. Kicsit low volt, de olcsó :P 7ed wyrmhide-ba: 4,5 istbe nyomtam el.
-
#14666 A háttér az odabasz ^^ -
#14665 Nos bizonyára Ti is csináltatok már jó néhány képmentést a játék folyamán. Most egy párat megosztanék. A képek nem lettek megbuherálva semmilyen képszerkesztővel és mindegyik az 1.11-s patch alatt készült:
Quest completed, Gidbinn meg sehol... Ez persze vmien grafi hiba, dehát na...
Cain portálja megmaradt
Portal Shrine, remek helyen.
Ugye mien jól elbújtam?
Csak óvatosan a hullatúrással, mert ezt pl. bajos felvenni, még szerencse, hogy csak potiont túrtam épp...
Egy igazi, hamisítatlan Baal-dropp. Tud az a csávó dobni, ha akar... :-)
Kicsit drága páncél, igaz nem látszik tisztán az ára, de Pet azért utal rá, hogy mennyi...
Malah, a mana-árus.
Random név 1, random név 2.
Aspyrin offline (Chorister=Aspyrin)
Egy kis lagg...
Azért tud ez a Countess is...
Az utóbbi napok örömére, egy Diablo 2-s háttér.
A képeken látható dolgok azért érdekesek, mert pl. a tower-s fal mögött levés, vagy a drága páncél már (elvileg) az 1.09-ben javítva lettek, ehhez képest... ^^
(remélem nem baxtam el a linkeket) -
Noodlee #14664 Szinteket szeretnék lépni. -
#14663 Nekem is van. Csak az Non-Ladder karakter.(73. szintű sorci(cold-lightning spells)) :) -
#14662 nekem van, csak nem tud teleportálni :))
Mi is kell? -
Noodlee #14661 valaki igazán húzhatna normalon :/
Nem hiszem, hogy senkinek nincs egy olyan karija, amelyik lazán venné normal szintet... -
#14660 megzaka :D
Amúgy én Hellbaalon mindig is stormshieldet hordtam a hammerpalámmal :)
nekem megérte a +35% damred :D -
Nuki #14659 zaka? -
#14658 nem ismerem a pala botokat, de biztos valami jó, talán ami CBre ad, nemtom. :)
amúgy meg a zaka.. -
Nuki #14657 áá csak a reménykedés szólal meg hogy majd kiderül, ha megjelenne minek cáfolnák? a meglepetés igy is úgyis meglesz...bár a franc tudja mi a jó taktika ilyenkor :D -
Nuki #14656 milyen fegyvere volt nem lehet tudni? :) -
#14655 ja, köszi -
#14654 Blizzard cáfolta az IGN által megszellőztetett hírt, hogy lesz Diablo 3 a hamarosan startoló E3on. Aztán majd kiderül... -
#14653 ez mi?
mert nálam le van tiltva :D -
#14652 http://pc.ign.com/articles/704/704813p1.html -
Noodlee #14651 Elég kemény :O -
#14650 tessék? :)
jah, nem vett fel semmit... mind1, az nem érdekel, amúgy volt nála 1 torch :)
De akkor amúgy így néz ki? elég rémisztő volt, gondolom nem keveset sebeznek az idézett szörnyek is.
Vagy azok nature a worldstone keepből való szörnyek csak?? :)
Venom lord, a másik lord. csontik...
Mondjuk főleg az velük gondolom a gáz, hogy többre immunisak, mint amúgy. :) -
Nuki #14649 droppot meg se mutatta :)
szóval ilyen...:o -
#14648 Találtam egy smitter palásat:
lolz... kicsit brutál valóban... :)
Igencsak kell a smitter pala mindig találása... miközben 15en lövik.... ahh. :)
http://video.google.com/videoplay?docid=1522228812969497301&q=diablo+2+uber&pl=true -
#14647 ezt kb. 1 hete linkeltem ide be. :)
ez fake.
Valami olyan kéne, ahol látom, hogy idéz szörnyeket is stb.
amúgy a környezet így néz ki, ahogy a video mutatja? -
Noodlee #14646 Szvsz kicsit Fake szaga van... -
Noodlee #14645 Über tristram -
#14644 goglén hol van videokereső?
nálam web, kép,csoportok, címtár választási lehetőség van... -
#14643 Standard of Heroes Small Charm
Ez mi?
és mire jó?
Vmi übernél olvastam, hogy ezt is dobhatnak az überek.. -
#14642 oksa. -
#14641 ennyire nem sürgős :)
Majd rágyúrok picit. :)
a COHnak is kb. csak a fele van meg, talán annyi se...
Lehet inkább beszerzek allres charmokat, az reálisabb.
Amúgy gondolom, hogy ha olyan karikkal jöttök, mint akivel tegnap jöttél, meg a haverod, akkor azok seperc lerendezitek...
majd idővel szerzek ilyen keyeket meg stb is. aztán majd azokon edződöm. :D
Mikor van az hogy nem tudok bemenni Pindléhez? Ha megölöm Nihlatakot, vagy megölöm + felveszem WPt?? vagy ??? -
Delac #14640 Ha tudsz valahonnan szerválni egy dia horn akkor mehetünk este. A múltkor aspyval a 3 majomot vadásztuk. A végén connection interrupted. Hurrá. Így az elveszett. :(
Jelenlegi organ arzenál: 2 mefi brain + 1 baals eye. -
#14639 A gugli video keresőjébe beírod diablo és fog adni. Én a múltkor láttam, de most nem fogom megint átmazsolázni az egészet.
Ott asszem 2-3 pala bement, de elég hamar lerendezték. Oly gyorsak voltak, hogy asszem csak 1 valamit tudtak idézni, egy vamipre-t, azt csá, torch felkap, el.
Valakivel/egyedül? Heh.