Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
openon nem a dupeval van ban, hanem hogy szabadon szerkeszthetõ a karakter, és elég érdekes egy 3000 skill es paladin 😄 freez aurával 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
igen

Shaman
Félreérted Laalee-t sztem. Õ nem arra gondolt,hogy LAN-on is csalnak,hanem arra,hogy az open meg a LAN nagyjából ugyanaz,ha azt nézzük,hogy single kari hogy tud hálózatban játszani.

Legalábbis gondolom így értette.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

A kérdés valóban a LAN-ra van kiélezve. Itt szó sincs cheat-rõl, dupeolásról, semmi csalásról, csak arról, hogy két barát, ha összecuccolja és helyi hálón összeköti a gépét, tudja-e a 80 körüli szintre feltápolt karijaikat tovább tápolni multiban?
sz4bolcs
még mindig nincs leszerelt accotok amin van 2 olyan kari, ami tud hellen creálni? nagyon sürgõs lenne

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Zárton is csitelnek.. megy a dupeolás ezerrel, már aki tud.

Bobber
hat lehet hogy szerinted igen de az open az neten megy a lan meg egy zart halozaton szal egyaltalan nem ugyanaz
en anno nagyon sokat nyomattam lanon es azert szerettem emrt ott tudtam hogy kikkel jatszom es tudtuk hogy nem csal senki
openre be se tettem a labam mert oda meg tom hoyg felsleges szal neten meg csak zarton jatszottam es nem is tom megerteni minek mennek emberek az openre mert oda minden szar csitet be lehet vinni es az a legjobb talan itt volt a forumon amikor egy abszolut csites generalt oszerakott fegyverre valtig allitja valaki hogy o azt talata es nem is csites fegyver😊😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Laalee
az open es a lan kb ugynaz

Bobber
jajaj meg ugye a zart bneten is megy a csit szal az hogy mi megy az openen szamomra elkepzelhetetlen😊😊
de most itt szerintem nem arra ment ki a kerdes hogy lehet e openen jatszani hanem kimondottan lanrol van szo es az egy kicsit mas mint a bnet

Laalee
openen siman lehet jatszaani a single karikkal és open b.net után is lehet singlet jatszani.

más kérdés hogy felesleges, annyira játszhatatlan a cheat miatt

Bobber
ja ha jol emlexem akkor lehet csak annyi hoyg csinaljatok biztonsagi masolatot akkor a akrakterrekrol mert ha egysze bevitted multiba akkor tobet nem tud jatszani singleben szal ennyi probaljatok eloszor ki egy kis karakterrel kiserletezzetek ki mik a lehetosegek es akkor majd meglatod mit lehet es mit nem

Shaman
vagy mégsem...ebben most elbizonytalanodtam....mitha open karikat lehetne singleben is tolni...

Shaman
lehet.

Helló! Egy kérdésem lenne: single player-ben fejlesztett karakterek használhatók multiban? Nem B.Net-re gondolok, hanem pl. LAN, esetleg soros portos összeköttetés... Öcsém + 1 haverja is eléggé jó single karaktereket fejlesztettek (kb. 80-as szint körülieket), külön-külön. De most a nyári szünetben össze akarnak cuccolni, hogy LAN-on nyomják tovább ugyanezekkel a karikkal. Lehet??? (Bocsi, lehet hogy volt már szó róla, de nincs erõm 11811 hozzászólást átböngészni...)
sz4bolcs
van valamelyötöknek olyan accountja amit nem használ, de van rajta hell szintü karakter? Nekem kéne olyan acc, ha valaki tudna segíteni, legyen szíves jelezze

Bobber
nem sajna akkor sem😊
en mar egyet tuleltem😊
kb 3-4 nap mulva megint emgvannnak a highlvl karik akik csak azt mondjak hogy gogogo
szal eleg hamar behal megint a jatek😞

ja amugy en is megmozgattam a karijaimat mert mar csak 30 nap volt nekik hatra😊
ill mondom jatszom egy kicsit de megint beleuntam mar a joinolasnal😞

Shaman
hmmmm...

sz4bolcs
.51-es IP-n walkol gyerünk! :-)

végülis nézõpont kérdése a dolog.
MIbõl gondolod?? Egyébként pont non ladder karim van.
Noob szerencséje/szerencsétlensége. Most hírtelen nem tudom, hogy sírjak-e miatta vagy nevessek? Igaz így kevesebb emberrel találkoztam, és kevesebb parasztal is. Csak ezért.

sz4bolcs
Abban szinte biztos voltam, hogy vex még nem high rúna, azt nem tudtam, hogy Sur, Cham nem az..

már várom, hogy legyen ladder reset, aztán egy ideig talán megint lehetnormálisan jáccani
Evil
Ez igy nem teljesen igaz:
High runes are Jah,Zod,Ber,Lo,Ohm

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Na szépen visszaolvastam. Egy 1 éve pont a játékélmény teljes eltünése miatt hagytam abba. Single-t 3 évig nyomtam 2004 pihi, majd most megvettem a Bnet miatt. Sok ember aki szereti a játékot, rengetegen voltak. Örültem, de kb az elsõ karim után ami csak 85 szinten lett megállítva, elment a kedvem megint az egésztõl. Valami félelmetes, hogy mindent ist ben meg HOTO, ENIGMA, SOJ ba mérnek. Valaki mondta, hogy az élményért játszott. Na és csak az azért nyomtam. A runnoknál csak siessé szövég. nagyon szomorú.

sz4bolcs
Ütöttem mint állat. 90es 3 sojos arkainevaloros amazonom 6000et sebzõ chargeddel elkezdte ütni, de a hp-ja meg sem moccant. Aztán hammer pala 12000 sebzéssel bevállalta. És maga? Beválalja?

ez már nekem sok. beszélgessünk inkább a játékról 😛
sz4bolcs
no 1 anniból csináltam 2 annit :-) leöltem 2 übert, és az egyiket identifikáltattam, és azt mondják az 2 unid annit ér. :-) tehát van 3 unid annim = 3*6=18 IST

sz4bolcs
Helyesbítek: Nem kell, hogy meg tudjon ölni baal szintü szörnyet, csak tudjon creálni hellen, a többit elintézik a karaktereim. Csak acc kell (a cd-kulcsos akció továbbra is áll).

sz4bolcs
Kis info senkinek sem árt (strucc). Távol áljon tõlem, hogy csalásra buzdítsak,sõt! Csak próbáltam tényszerûen leírni. 😊

sz4bolcs
Innen is jöhet felajánáls, ha valakinek van helles karija ami képes egy baal szintü szörnyet egyedül megölni és gondolja, hogy megbízik bennem annyira. Ip-t nem adhatom meg, de azt nem tiltják, hogy egyedül több accal/karakterrel creáljak. Ha CD-kulcsot is tud adni még valaki, akkor azt is gazdagítom fél annihilussal (vagy következõ walkkor 1-gyel).

Bobber
na szerintem meg hagyjuk az egesz temat mert mar nagyon a csalas iranyaba ment el meg a botozas szal tema ejtve senkit ne erdekeljen a bot stb

sz4bolcs
Én most pl meg vagyok lõve, mert 1 accon van 2 karakterem, ami übert tud ölni, de egy accrõl nem tudok 2t kreálni. (igaz van 2 bnetes cd-kulcsom, de nincs másik accomon magas kari) NEkem most találnom kell este 9ig egy ismerõst, akit bneten ismertem meg, és bízik bennem annyira, hogy kölcsönadja az accountját 3 ist reményében, amúgy most 6 istet kockáztattam über diablos tapasztalatért. Úgy látom holnap is lesz 1 walkoltatás, és ha azon is részt tudok venni, akkor már 6 istet nyertem.

sz4bolcs
Kulcsszavak a meggazdagodásban: soj, annihilus, cd-kulcsok (minél több van annál gazdagabb leszel egy walknál)

sz4bolcs
A botoknak is két célja van. Van 1 aki MFeltet vele meggazdagodás reményében, de legtöbb amit látunk hell-baal játékokban nem a tárgyak miatt botozik, és nem is marad megölni baalt, ha csak parancsot nem kap rá a többi bentlevõ játékostól. Õk azok, akik egy akármilyen runaszavas tárgy megszerzésénél nem ütköznek anyagi problémákba, õk annihilus eladásból gazdagodnak tovább.

Bobber
hehe en lattam😊😊 sott nekem is volt de nekem is kellet hozza egy fel ev

Shaman
áz!
Mondjuk én majdnem mindent láttam már a játéban (úgy értem megvolt),kivéve nagyon értékes rúnacuccok (BOTD,Enigma),az átlagos rúnacuccok is megvoltak (HOTO stb.),de nekem,nekünk mindenbõl max 1 volt....és ehhez kellett minimum egy jó fél év. Soha nem láttam még 2 sojt együtt:-pppp

Bobber, Shaman: vazze, lámák vagyunk 😄
sz4bolcs
Máj 17-én lett meg a jogtiszta diablom, amivel egybõl jöttem is bnetre, elõtte már kipróbáltam bnetet, mert kaptam egy kölcsön cd-kulcsot, de akkor még csak kanin játszottam 2 hónapja. De kanin én nem tudtam ilyeneket, bár ott is jó gyorsan összekapartam magamnak annyit, mint az ottani elit fél év alatt.. :-)

Shaman
ok kösz

sz4bolcs
HR: High rune - vexnél magasabb rúnák (lehet már vex is az ezt ne mtudom, de ohm már biztos).

sz4bolcs
Fogalmam nincs, szerintem van, de nem lényeges, mert non-ladder anni nem hiszem, hogy sokat érne

Shaman
HR=?

sz4bolcs
A sojokat nem kell leküldeni, lemennek maguktól, ladder resettel. Azért használtam a "leküldeni" szót, mert ladder reset elõtt érdemes minél több sojt vásárolni, azok kerüljenek le non ladderre, ugyanis non ladderben 1,5 HR = Soj.

Shaman
non-ladderben is van Über Diablo??

Shaman
ha már ezt nézzük Pindle bot sokkal jobb,mert Pinle igaz ritkábban dob,mint mefi,de dobhat olyan cuccokat amit mefi nem. Pindle ha jól tudom szinte bármit dobhat. max 1-2 cucc van amit nem.

Bobber
miota is jatszol a diabloval?
ill miota nyomad bneten?
mert tul sok az infod ahoz kepest hoyg meg csak 3 hete tolod alitolag foleg olyna dolgokrol amirol egy kezdo nem is nagyon tud

sz4bolcs
Épp ez az egész lényege. A soj az egész játék kulcsa, ugyanis minden ladder resettel lekerülnek non-ladderre a sojok, és non-ladderbõl is lehet walkoltatni, és ladder játékban meg hc játékban is meg fog jelenni über.

IMYke2.0.0.0
<#rinya><#schmoll2> - kapizsgálom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sz4bolcs
Bobber: Köszi :-) Arról én nem tehetek, hogy miközben öljük diablo minionjait esik egy vex, és a necro aki húzott épp becsontfalazta magát :-))) Másik meg, hogy megtalálom elsõ sojom, 1 napra rá pedig ugyanúgy dob andi egy sojt, és 5 runra rá még1et. Meg hogy mefi 3x egymás után Paladin combat skillert dob, abból is, ami a legértékesebb +34 life-os. 3 napja meg marát.. Vex-bõl lett 38-as hoto, a skillerbõl Enigma+HR, 2soj az ujján, 1 amazonomon, Hr-bõl most annihilus, és itt tartok most. Remélem 9 óra után annihilusból lesz 3 annihilus. Ennyi a sikertörténet. :-)

Próbáltam a botot, kb 1 órát volt a gépemen, ez idõ alatt nem talált semmit. Le is töröltem mondván, majd fejlõdök én ha akarok, és találok cuccokat, ha akarok. Most szóbeli érettségizek majd, úgyhogy ha nem tanulok, nem kell épp segíteni vmit szülõknek, akkor diablozok. Ez úgy néz ki, leülök gép elé, nyomok 4-5 mf kört, aztán elmegyek tanulok 4-5 oldalt, aztán mf, aztán megnézem mi van angyszülõkkel, visszajövök mf, kaja, benézek suliba, megjövök mf.. és akkor van este idõ hajnalban, akkor nincs máshoz kedvem, sokszor 3-4 órán keresztül játszom elálmosodásig. Zene mellett diablo az amiért lelkesedem kicsit, bár én bármiért tudok. Bnõ nincs, az sem rabolja az idõt. Kocka vagyok ez van! :-) Egy kocka naplóját olvastátok.

A bot egy program, beállítod, kiválasztod melyik fõmuftit ölje, elindítod, bejelentkezik neked bnetre, creál egy játékot, elõre megtervezett útvonalon (már benne van programban) odamegy muftihoz, és megöli. Csak Mephistot tudom elképzelni (csak azt állítottam be), azt úgy öli meg, mint ahogy bármelyik másik MF-es ember, a vérpatakot átugorva megzavarja mefit, odacsalja vérpatakhoz, visszaugrik olyan helyzetbe, ahol mefi már nem lõ rá, és lenyomja a blizzarddal.
Hammer pala baalbotot meg gyakran láthatunk ugye... Azért annak érdekes a felfogása, aki ezeket nem szúrja ki. Nekem kb 2 kör alatt esett le (elõtte még nem jártam bneten, és nem is látta mbotot), hogy ezeket nem ember irányítja, mert nem is válaszolnak, és olyan kidolgozott sablon a mozgásuk.

Shaman
nem-nem a bot nem erre való,az nem nagyon játszik helyetted,nem nagyon tud tápolni,csak bizonyos fõszörnyeket tud gyakni.
Persze ehhez neked kell elérned a megfelelõ szintre,illetve nem árt ha van egy megfelelõ felszerelés is,mert hiába kapcsolod be,ha mondjuk minden körben meghal...