Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A botot legalábbis amit én láttam macróval volt megcsinálva.
Mivel Pindle mindig és mindenkor ugyanott van és õ az aki szinte mindent dobhat a játékba (persze csak hellen),ezért elég egyszerü volt valakinek megírni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Na, szigorúan csak tanulmányozásra, honnan lehet ilyet beszerezni, leírással...
Érdekelne egy direkt cheater karit milyen gyorsan nyomna fel 40-re... 😊)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez érdekes,ha jól tudom non-ladderben nincs Über-Diablo.....de lehet,hogy rosszul emlékszem,viszont ha jól,akkor mindek leküldeni a sojokat?
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
amuy a multkor is amikor ujrakezdtem sajna eleg hamar beluntam megint mert sajna nem szol mar semmi masrol a dio2 mint hogy runoljuk baalt😞
ill mennek a sajat rnok😞
mivel en amazonnal voltam igy csak baalrunokba tudtam menni ill masik embereket huzni de egy io utan unalmassa valik az hogy amikor valakinek felajanlom hogy segitek huzni akkor csak surget es semmmi jatekszelem nincs mogtotte😞 szal megint abahagytam szerintem mostmar sajnos veglegesen😞😞😞
szal nem tudom mit meg hogy csinalsz de megneznem szivesen
en azert hagytamanno abba mert rengeteget jatszottam rengeteget runoltam de irtora untam amikor napi 4 oraban 2 heten keresztul csak run hol mefi hol countes hol baal es meg igy se volt meg mindenem es ezert elkezdtem botozni na az volt csak az iluzio rombolo dolog es bele is untam es abba is hagytam most amikor a multkor ujrakezdtem akkor csak egy karit csinaltam es csak funbol de ha nincsenek rendes emberek akik adtak egy ket cuccot akkor semmim se lett volna mert anno a bot radobbentett menyire felesleges es illuziorombol a csalas (miutan elinditottam a botot 3 nap utan abahagytam a jatekot mert ertelmet vesztette) szal mondom nem tudom mit es hogy csinalsz es nem mondom hogy csalo vagy mert nemmondhatom de ha legalisan es teljesen tisztan erted el ezt akkor csak gratulalni tudok ha meg nem az a te dolgod😊
szal sajna ma is megy a dolog😞
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Illúzió volt hinni, hogy nincs csalás a Diablo 2-ben, részemrõl csak ennyi történt.
Igen, vannak csiterek, nem is kevés. De amirõl most én beszéltem, az nem az, és nem azok. Csalós walkban soha nem vennék részt.
A walkhoz azt hiszem 100-120 kell, annyit pedig simán össze lehet dobni. Nem véletlen, hogy 1 anni a belépõ.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Egyébként nem csalnak. Össze van dobva egy alaptõke, amibõl meglett az elsõ rakatnyi annihilus, abból tudtak eladni, és venni mégtöbb sojt. Persze sojok gondolom nagyrészt dupeoltak. Van aki csak sojban gyüjti az értékét, mondván az a játék kulcsa. Én 3 hete játszom, és egy 15 sojt össze tudnék dobni, akkor annak aki 2 éve játszik, nem nagy szám nonladderbe "leküldeni" rakás sojt.
Magyarok közül, kik vesznek? Nem tudom, és még nem hallottam olyat, hogy magyarok közül vett volna valaki ott annit, de el tudom képzelni, hogy van egy rakás nyubi akik soha nem fognak übert látni, inkább megveszik. Külföldön nem olyan sok pénz az az 500 Ft..
Azt hittem, Diablo 2 B.neten ez már eleve tíltva van a Patchek segítségével...!
hát azért annyi sojt nem lehet összeszedni....1 walkhoz több 100 kell.
Én inkább úgy gondolom,hogy szépen keményen dupe-olgatják a sojokat...
mondjuk ha jol tom akkor tok mind1 hogy ladderban vagy nonladderben tortenik a sojok eladas mert az ip szamit es ha jol tudom akkor ugy szoktak csinalni hogy nonladderben bedupoljak a sok sojt elkezdik eladni es amikor jon uberdio akkor szolnak hogy milyen ip tartomanyra kell csatlakozni de ez akarki akarmit is mond elegge csit szerintem szal a fene se tudja hogy kinek mi eri meg
bar eleg meglepo szamomra hogy ilyen sok ember venne cuccokat a magyarok kozul de lehet a fene se tudja😊
Csak kell 1 anni belépõnek, de nekem ha lesz walk egybõl 3 annim lesz.
mi ez az egesz mirol maradtam le??😊😊😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
vagy nagyon elvonasi tuentei vannak😊😊😊
non-ladderes cuccoknak szinte nemsok értéke van,mert az emberek fõleg ladderben játszanak.
Laddert resetelig idõnként s akkor a karik átkerülnek non-laddrebe.S indul egy új ladder mindenki kezd nulláról.
bár ha most belegondolok az enigma ha jól rémlik akkor +2 to all skill-t ad a charmodon meg csak +1 to combat van....szal lehet,hogy mégis megéri a csere,bár ez a charm baromi ritka....