26171
-
#14638 nincs vmi REÁLIS videó az überekről?
kiváncsi lennék rá!
Mielőtt mondjuk élesben lemásznék vkivel/egyedül... mert nem egyszerrű összehozni hogy lemászhasson az ember.
Meg ugye természetesen nem fogom tudni leverni :DD De vmennyire kéne készülni előre :DDD Mondjuk egy COH-t jó lenne beizzítani addigra, az talán még reális cél is... -
#14637 nemmondod. lol :D
És akkor mikor idéz?
Vagy hogy nyomják?
Ha odamegyek ütni pl. akkor ő is harcol, vagy fogja magát és el kezd idézni, miközben ütöm? :) -
#14636 nyomat blizzardot is.. -
#14635 Übermefi mivel támad, "csak" lightninggal??? :)
Vagy pl. fagyaszt is a görcs? :D
Kezdek újra kiváncsi lenni rá....
Már van 2 db keyem :P
1iket a summoner, a másika a countess adta.. :D -
#14634 Jah, rájöttem, kell enigma. :)
Igaz MFben nincs annyira ott mint a skullder (annak 25%kal több), de a többiért talán megéri ezt a keveset. :D
Amúgy meg azért is nem akartam enigmát, mert amúgy a COH sokkal táposabb, de mivel amúgy is onlineban csak skulldert használok, mégha bele is pusztulok, ezért akkor már inkább enigma. :P
Bár csak kéne találni egy jah, és egy Ber rúnát. :PP
Mondjuk a COH se lenne nagyon gáz, de ha már MF, akkor legyen jobb MF... :D
De mind2 elérhetetlen számomra, szal tök mind1. :PP
COHot szívesen hordanék, de akkor kb. 90nel csökken az MF.. :D -
#14633 Nincs sorcom (se enigmám - nem is lesz:D), nem tudok gyorsan húzni.
De pl. kinyírni bármilyen szörnyet nagyon szívesen segítek. Max. belepusztolok. :)) -
Noodlee #14632 Nem húzna valaki egy kicsit normálon?
Diablot kéne lenyomni, és utána elszenvedni Baalig.
Onnan már mehetne a Baalrun :)) -
#14631 nah, a veszett cucc 1 részét sikerült visszatradeolni.
6 pgért vettem 1 thundergodot, és eladtam pulért :) -
#14630 szóval nem én vok szenilis, hanem tényleg mással is előfordult ilyen? :(
kapjákbe... mondjuk nem érdekel, mert pont azokat a holmikat raktam le, amiket úgyse használok, mert helyette MFbe öltöztettem a karit, ergo hiába érték, de nem fáj annyira, mert épp lecseréltem volna, nem felvenni akartam....
Feluppoltam a 177%os Titánom, hurrá. :)
Az eth-es titán odébb van, és lehet nem is arra fogok gyúrni, hanem pl. vmi értelmesebbre..... :) -
JancsiPapa #14629 Peti...olyan ~3 istem elment ezért, persze darabokban ... -
#14628 most már mind1... azért cuccoltam így, mert senki nem volt a környéken, és azt meg szerettem volna csinálni.
most már mind1.... azért annyira sok minden nem veszett oda... Csak számomra igen nagy jelentőséggel bíró cuccok, no meg Aspytól volt a Duress is... Emlék... -
Noodlee #14627 Mi anno úgy cuccoltunk, hogy haverral...
Ha gondolod, és megbízol bennem, akkor segítek cuccolni. -
#14626 természetesen most már be is zárt a játék.
pápá Duress, meg gore rider... meg a többi.
apád faszát.
-
#14625 ezt nem hiszem el, nektek volt ilyen?????
agyam eldobom, akkor dobjon ki a játékból........ meg minden, de ilyet... hogy rossz pass....... mikor mindig azzal mentem be. -
#14624 lolvaz.. cuccoltam,, és már 4* mentem oda vissza.
és 1* csak kiírja hogy rossz passz............. dejó........ buktam Duresst meg még néhány dolgot.
de egy ilyen buzi játékot b+.... -
#14623 Sziasztok, szükségem lenne egy jobb sandstormra, és egy jobb Gheedre.
Ha van vkinek, írjon privit. :) -
Noodlee #14622 Tudsz játszani neten Single Playeres karival, de ott mindenki editált karival nyomja, és esélyed sincs a normális/tiszta játékra. -
#14621 nem -
veri5 #14620 Átlehet konvertálni Single Player-ból battle.net.be a karaktert?
-
Noodlee #14619 LOL?
Mi ezen a nehéz?
Elindítod a LOD-ot.
Multiplayer -> Battlenet
Beírod az Accountodat, és a jelszót.
-
veri5 #14618 Most már megy a LoD de battlenet-ben csináltam accuntot és utána hogy kell belépni szerverre? -
veri5 #14617 seryas -
veri5 #14616 9600 seyas de a hamis megment!
-
Noodlee #14615 Milyen videokártyád van?
Amúgy a Blizzard honlapján nézz utána.
A keresőbe írd be a hibaüzenetet.
szvsz. -
veri5 #14614 Most vettem meg az 2-t és az LoD-t de azt írja ki hogy critical error meg vmi 3d-t.Tudnátok segíteni? -
#14613 Ha jól láttam, akkor August 8, 2005.
Namost eddig még soha nem volt olyan (tudtommal), hogy 1-1,5 évnél hamarabb lett volna reset, szal sztm még odébb van. -
Nuki #14612 azért jobb lenne utána nézni mikor jár le a ladder szezon még mielőtt fakardal mész neki a várnak.... mert addig inkább csiszolhatnád a magas sorcidat ^^
-
JancsiPapa #14611 Toltam volna két képet a javámról, aki fenn volt a ladderen, de nem engedi ez a szar ^^ -
#14610 Tudom!!!!!!4 Én is utána olvastam már régebben. Csak az elején nem akartam Laddre karait csinálni,mert nem tudtam mik a hátrányaik (a sok pozitiv ellenében),aztán rájöttem,hogy semmi. Azzé akartam Ladder-ös karaktert csinálni a non-ladder karimból. -
JancsiPapa #14609 A besorolást a ladderre érted? -
#14608 Megyek tovább a következő nehézségi szintre bármennyire is nehéz :D. Csak akkor megyek vissza az előző nehézségi szintre, ha kezd kevés lenni a pénzem. -
#14607 nagyon negatívak a hsz-eid:) -
#14606 aha...
biztos.. :) és emiatt te ott kockulsz baalrunon, vagy hogy fejlődsz? :) -
#14605 Be sorolás leginkább büszkeség lényege. Legalább eltudjuk mondani:Hát,igen ott vagyok.Ez amolyan elismerése a fanatikus játékosoknak. -
#14604 Akkor kénytelen vagyok kezdeni egy új sorcit Ladderben. :D DE ez nem baj imádok sorcival lenni.Csak most kivételesen más hogy fogom fejleszteni. -
#14603 Vki tőletek gyúr a besorolásra? :P -
Aspyrin #14602 Sehogy. -
#14601 Ok,ezt tudtam. Kérdés: hogy lehet a non-ladder-ös karakterből Ladder-öst csinálni? Mert most van egy 73.szintű sorcim és az jólenne ha ladderben nyomulhatna.(már a majdani besorolás miat is megérné) -
#14600 ahan.
akkor csáó! :) -
Aspyrin #14599 Ma még vagyok azután csak jövőhét hétfőn.