Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
V9ykn8_TZL0
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
télleg varázslónõvel jácok 59-es szintû vagyok a jégesõt kimaxoltam meg a fagymesterséget is majdnem kimaxoltam, de van egy ellenség a niklathak õt kéne megölnöm de fagyimmunis és nemtom sebezni. mit csináljak vele? van tûz varázslatoom de azok 1-2 szintûek.
Most már van minimum 30 istem + felszerelés + cuccok tatyóban.
Ez egy sikertörténet.
Normalszinten felveszed a lábat,normal szinten kiütöd Baalt,megszerzed a Slayer rangot,
és a nightmare szintet,visszamész normal modba,ott a menekült táborban (Act I,indulóhely)fogod és belepakolod a teleportkönyvet és a falábat a rubikkockába,majd heggesztesz és nyílik a kapu a boceekhoz!
Have fun!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
a város nevét direkt vettem ki :)
S mi volt végül is ott nekije?
Mi a Diablo 2 Deluxe-ról beszélgetünk = Diablo 2 Classic + Lord of Destruction
sajna ez van
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
#11835 - egyáltalán nem jön, hogy te egy f*sz lennél, mindenkinek meglehet a véleménye. Lehet, hogy neked a 3.990 Ft nem egy nagy összeg, én azért már ennél kevesebbet is meggondolok, hogy mire költöm...
Most ne álljunk le vitatkozni azon, hogy a 3.990 Ft sok vagy kevés.
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=868
Ebbõl számomra nem derült ki (lehet hogy azért, mert nem vásárolok túl sok eredeti szoftvert), hogy ez most egy BestSeller vagy Sikersorozat vagy akármilyen kiadás. Szemben a Diablo 1-gyel:
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=7239
Na, ebbõl egyértelmûen kiderül, mirõl is van szó...
Nem vígasztal az a tudat sem, hogy a kollegám vadiúj Stronghold 2-je ugyanilyen budget-kiadásnak néz ki, pedig az ára a duplája volt...
Nem, sajnos nem a Battle.NET-ért vettem, mert az otthoni internet megint egy olyan dolog, amit nem tudnék anyagilag bevállalni. (A melóhelyemrõl meg valószínû repülnék, ha munkaidõben Battle.NET-en Diablo2-znék...) A manual hiányát még csak-csak elviselném (bár szerintem az is járna...), de azt elvártam volna, hogy ne papírtokban legyenek a lemezeim...
Sajna az Internet hiánya miatt a WoW is kimarad az életembõl, pedig annyira imádtam a Warcraft sorozatot...! :-((((
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=1343
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=1344
Szerintetek ez rendes kézikönyves kiadás, vagy ez is ilyen budget...?
Van ellenpéldának sok csicsás játék, ami kiadáskor ugyanúgy 13000 Ft-ba kerül, mint egy diablo2 annak idején, aztán tényleg túlzással fillérekre lemegy az ára, ahogy múlik az idõ. Na az olyanokat sem új korukban, sem sok év múlva nem érdemes megvenni. Szerencsére el is tûnnek.
ill a neve is mutatja hogy bestseller blabla bla kiadas
en a half lifet is ilyenben vettem meg
es nem szamitottam semmi csodara
ill mint irtad hogy hu de sokat koltottel most erre 3900 forintot es hogy ennyi penzert tobbet vartal volna ha jol ertettem a szavaidat
hat erre csak azt tudom mondani hogy oke hogy mint irtad lakaskolcson stb de ez akkorse egy olyan hude nagy osszeg mi ugymond agyonvagja az embert
ill mint irtad mar regota jatszol a jatekal szal nem is ismeretlen
amugy meg amikor az uj jatekok kerulnek 12-13k forintba a mellet nem egy nagy osszeg szerintem ez a 3900 forint es neha meg a draga cuccok mele se kapja meg az ember a konyvet nemhogy a best*** szeriak melle
de ez az en velemenyem es tudom most jon hogy en egy f*sz vagyok hogy igy gondolkozom es lehet hogy igazatok is van de sajnos en akkor is kitartok a velemenyem mellet
ill az hogy egy jatek regi meg nem jelenti azt hogy mindent fillerekert adnak
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Tudom annak is megvan a szépsége, amikor böngészheted a kézikönyvet, és abból fedezel föl új dolgokat, meg néha vannak bennük érdekes adatok. - És ha jól emlékszem diabloból is volt kézikönyves kiadás, de nekem csak ennyi kellett - se több, se kevesebb.
Remélem HerrKiss Te is a bnet miatt vetted, és meg vagy vele elégedve, azért 4 rugó az 4 rugó, és nem jó, ha semmiér adod ki.
Egy duplacd-s, és egy sima cd-s tok, borítóval mindennel járt a D2-höz, jókis manuallal (sok oldal, benne az összes skill leírása háttérinfóval, karakterek történetei, fegyverek, szóval csomó minden).
Az Expansion már szegényesebb, ott csak ~35 oldalas manual jár (de a skill-leírások megmaradtak), meg egy sima cödö, tokostul borítóstul:)
A magyar kézkönyv minimum lenne, de egy ilyen butított, budget kiadástól ne nagyon várjuk el.
Ellenben, a Paradise Cracked c. játékot a múlt héten vettem meg 650, azaz hatszázötven forintért - DVD-tok, 2 CD, 3x oldalas magyar kézikönyv! - Mindezt a MediaMarkt-ban, akciósan, egy halom leárazott CD közül kihalászva.
Elmondom, miért kérdezem.
Az történt, hogy hosszas szabódás után múlt hétvégén vettem egy EREDETI Diablo 2 + LoD-ot (nem röhögni!!!) a CD Galaxis-tól. Végül is ezzel a játékkal rengeteget játszom, megérdemli, hogy szép, eredeti csomagolásában tündököljön a polcomon a sok újság-melléklet teljes játék, valamint a BestSeller Series Starcraft + Brood War mellett. Sajnálom, a gyerkõc meg a lakáskölcsön mellett nem tudok több sokezer forintot játékra költeni. De most megtettem, és vettem az alábbi csomagot. Diablo 2 Gold (Alap + kieg.) 3.990 Ft. Meghozta a futár, és... hát... kicsit csalódtam.
Kaptam két DVD tokot, benne a 3 + 1 CD. Puritán kiszerelés, a gyártó még arra sem vette a fáradtságot, hogy az alap Diablo2-t dupla tokba rakja, kiegészítõ mûanyag tartó füllel a közepére. Egy lemez a helyén, kettõ meg bent papír tokban. A lemezek szitája elég gyengus szerintem, szitanyomó ismerõsöm helybõl különbet csinál, hátrakötött kézzel is. Felhasználói kézikönyv még hírbõl sem, egy kis cetli tudatja velem, hogy tegyem be a lemezt, aztán kövessem a telepítõ utasításait. Még utal arra, mit tegyek ha le van tiltva az Autorun, de ennyi...
Mi van, ha teszem azt nem mérnök informatikus vagyok, hanem mondjuk egy mezei felhasználó, aki akkor lát elõször telepítõt...?
A körítésrõl meg; ennyi pénzért nem vártam díszdobozos kiadást, full extrás, antik hatású térképpel, kis Diablo szoborral meg hasonlókkal (a véletlen generált térképrõl kicsit nehéz is lett volna :-) ), de azért elvártam volna egy normális, 3 lemeznek szóló tokot, és egy normális felhasználói kézikönyvet, benne esetleg a játék szövegeinek magyar fordításával.
Összességében: csalódtam az eredeti szoftverben, és nem tudom, mikor fogok mégegyszer ennyit szánni rá... Véleményetek? (Nem elsõsorban a szoftverkalózkodásról, hanem inkább a gyengus körítésrõl...)
Closed Battle.net- ehhez kell eredeti, a bnetes serveren tárolódnak a karakteret, de ez csak internetes játék, a haverjaid nem ilyennel játszanak.
Open Battle.ne- eredeti szintén kell, a saját gépen tárolja karaktereket, ez is csak internetes játék, ezzel játszHATnak, ha akarnak
TCP/IP- ez lehet LAN is és Internet is (mivel IP-cím alapján megy), a karakterek a saját gépen tárolódnak- ezzel fognak játszani!:)
Szóval semmi akadálya, hogy játszanak, nem kell semmilyen külsõ progi, csak össze kell dugni a két gépet.:)
Kiválasztják a karaktereiket (ha nem Battle.net-es játékot indítanak, akkor a Single Playeres karik is látszanak, ha Battle.net-est, akkor nem látszanak a SP-ben tuningolt karakterek!) és játszanak.
A lényeg a lényeg: összekötik a két gépet, és mûködik a LAN. Elindítják mindketten a játékot. Egyik kreál egy játékot, a másik becsatlakozik. Felajánlja-e a single karikat, vagy kell hozzá valami segédprogi, hogy multiba konvertáljam õket? Ha befejezték a multizást, lehet-e még single-ben használni õket??? Hogy mûködik ez a dolog? Még csak 1-2 alkalommal játszottam hálózatban, akkor is RTS-ekkel, ahol nincs karakterfejlesztés, mentés meg egyebek, csak egy 10-30 perces jó kis játék-háború... :-) Szóval hogy is m1 ez?