Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phalanx
ott leszek <#vigyor>

raziel.
na hétfõtõl érdemes lesz nekivágni d2-nek ugyanis jön a ladder reset^^

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Azóta már van 2 Baal szemem :-/ Ha valaki elcserélné velem az egyiket az szóljon rám itt a fórumon.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mivel Lilithnél rájöttem, hogy hammerdin pala nem az igazi, ezért fana-zealer palával mentem ;-)

Egyedül?Mivel mentél?

Ladder reset hétfõtõl...Azért az mh hiányzik,de a botozók megszívták és ennek örülök.Most az új patchnél is azok jártak volna jól,akik eddig is gazdagok voltak.Ma lettem túl a 2. übertristramon...Kemény... <#taps>

Küzdelem a szemért:

csoxy6
köszike a válaszokat !!!!

Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!

Jagi
Tudtok külön külön is menni, annak stem nincs értelmi, együtt csinálni meg a küldiket, + van még a Player vs Player(értelemszerûen egymás elleni harc)

Jagi
Hentelni és cuccot cserélni! 😉

csoxy6
Egy kérdés !!!

Haverral 2 év után újra elõvettük a jó öreg gamet, és most össze akarjuk kötni a két gépet.
Kérdésem az lenne, hogy milyen lehetõségek vannak a játékban? Miket lehet csinálni?

Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!

raziel.
90 nap után accot is törlik

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Jagi
Asszem hónapok után törlõdek.

phalanx
2,5 év után már rég törölték a karijaidat

Jagi
Legalább 2,5 éve nem b-neteztem és ha az UPC-n múlik még ennyi idejig nem is fogok
(tavalyszeptember óta hitegetnek, hogy , majd két hónap múlva behották az utcánkba, a röhely az hogy a "városközpont"-ban, tehát nem kint a picsában lakom.)
mittomén hogy van már. SRY a Lámájért, de tényleg eggyire nem vágom.
1.10 alatt játszatsz 1.09-es karival,(convert to) csak abból futás lesz nem játék. 😄DD

IMYke2.0.0.0
Eddig sem tudtál 1.10 alatt, 1.11 alatt még úgyse fogsz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jagi
Azt akartam belõle kihozni, hogy 1.09 es karival(ha akarnék) nem tudnék játszani?

Hát ilyen nincs...Mióta kijött az új patch,estig fel se tudok menni bnetre...
Szerintetek egy reinstall segít?

IMYke2.0.0.0
Ne hülyéskedj már...!
Szerinted miért készítették az 1.11-es Patch-et? Dísznek?
Azért, mert a Battle.net szervereken már 1.11-es szerverprogram fut, azért.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jagi
Miért nem enged fel 1.11 nélkül?

IMYke2.0.0.0
Megismétlem kicsit részletesebben:
A Diablo 2 Classic 1.11 Patch és a Diablo 2 LoD 1.11 Patch mind a Single- mind a Multiplayer részére hatással van. A Battle.net-re már fel sem mehetsz 1.11 nélkül.

Jagi
Még single-re is? Az ikonja zavart be. Amúgy nem kérdeznék lámaságot.

IMYke2.0.0.0
Mindenre jó.

Jagi
Ez a peccs... az a "gyanum", hogy már nem single, de azért LANra még jó?

Ezek az új bossok nagyon erõsek lettek :-/ végre sikerült a három kulcsot megszereznem, gondoltam lemegyek hammerdinnel elintézni Lilithet, de másfél óra elteltével sem sikerült :-((

Gery1980
Benne maradt tegnap a notebookomba, és ma kicseréltem bent egy másik lemezre, a dio-t meg beleraktam egy papír tokba. Most már csak azon imádkozom, hogy el ne keveredjen😄

IMYke2.0.0.0
A Patch már letölthetõ a Battle.net helyett is:
LoD 1.11 Patch
Classic 1.11 Patch

sz4bolcs
fõleg most nem lehet 😄 patch után. Amúgy ejnye-bejnye, mit csináltál melóhelyen dio CDvel?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Gery1980
Hi!

Bent hagytam az Expansion Cd-met a melóhelyemen, és nem igazán akarok bemászni most érte, viszont játszanék😊
Nem lehet valahogy kiküszöbölni, hogy ne kérje a CD-t?
(természetesen minden eredeti)

IMYke2.0.0.0
Te magad is készíthetsz hozzá újat... nem nehéz berakni.

Az animálása a nagy munka.

Shaman
Kár,hogy Lilith teljesen úgyanúgy néz ki,mint Andariel.....legalább 1 új szörnyet igazán berakhattak volna...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Valentino
Utánanéztem egy kicsit a neten hogy ki is lehet ez a Lilith és magyarul egy érdekes leírást találtam róla. Angolul is van egy csomó érdekesség, akit érdekel az itt el is kezdheti a kutatást.

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

Jagi
pl az elemental (fire, cold, lightning) socri.

Jagi
karakterfejlõdést tekintve ez is olyan cinkes, mint az 1.10?

IMYke2.0.0.0
Semmi gond - mindenkinek van néha rosszabb napja is <#awink>

sz4bolcs
Akkor ezt vedd bocsánatkérésnek a modoromér, mert a félreértés sem indokolná... Ilyenkor este lenyugszom 😊

találtam is :-D

Tévedtem, nem kell új kari. Azt hallottam, hogy 1/34 az esély arra, hogy kulcsot dobáljanak 😮
megyek keresni -.-

ezekhez a cuccokhoz új karit kell indítani :-/ amire eljutok megint a végére jönni fog a ladder reset 😮

gyá, nehogymá' itt is elinduljon a flém, mert idegbajt kapok.<#mf2>
Faterx
nem jó
IMYke2.0.0.0
Nem hittem kamunak - a tárgy létezését el tudom fogadni... <#nyes>

Jagi
Yame!!! Mostkell egymásnak ugrani mikor az EU(1) servert építik(tették) át WOW-nak.( csak pletyka sztem)
ha mindenképpen balhé akkor PvP! 😄D

sz4bolcs neked neg van az 1.11-es?

sz4bolcs
<#ravasz1> ez van... nem szándékosan értettem félre a "Bizonyos, hogy a netrõl van a kép..." mondatod, ha egyáltalán félreértettem. Nekem az jött le, hogy kamunak hiszed. Tessék: <#awink>

IMYke2.0.0.0
Miközben most is csak ezt csinálod: <#rinya>
Ébresztõ ember!

sz4bolcs
És milyen hozzászólások elõzték meg? ..hogy ja poén, meg kamu ? Szerintem ez az okoskodás, rinyálás, és annyra idegesít, hogy kijön tõle a negatív IQ szintem.
Ha ebbe nem kevered bele a rinyálást, akkor kedves anyukád sem keverem bele.

IMYke2.0.0.0
Kedves anyukámat ne kavard bele egy olyan dologba, amihez köze sincs - neked pedig csak annyiban, hogy negatív IQ-szinttel közelítettél egy egyszerû kijelentéshez ["Bizonyos, hogy a netrõl van a kép..."], ami azon hozzászólások fényében született, melyek megelõzték azt... hülyeségedet pedig tetõzted.

Gondolom a karakterekkel és a cuccokkal együtt
THX
sz4bolcs
A kedves anyukád rinyál? Én leírtam, mi a helyzet, te okoskodtál bele. Ha nem hiszed, attól még nem én hazudok.