Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annál inkább jó egy smiter paladin.
Þór vígi þessi rúnar
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
2 év után most akarok elkezdeni ujra diozni 😊
a kérdésem az lenne h milyen barbárt és miylen sorcit érdemes most fejleszteni?
Más kérdés, az open bnetes (haversráccal nyomjuk) témában lehet majd a kulcsokat összekombinálni?
(félreértések elkerülése véget, azért open mert ketten nyomjuk csak, de vannal hackjeink (maphack, inventory megnagyobbító) (mindkettõnknek legális d2 és legális lod))
Þór vígi þessi rúnar
"anyád" meg egy gyerek UGYSELESSZRESET nevû accal és karival,amin megállás nélkül nyomta a hülyeséget.
"Edward B. Franklyn,a Blizzard North sajtószóvivõje elmondta,hogy a laddert nem áll módukban resetelni." meg hogy csak hackerek írták ki az egészet a hivatalos oldalakra...Na ez a magyar szint áltakában.
Én is fenn voltam akkor 😊
Lámer kérdés:
A lenti témák (kulcsok, Uber monsta-k) csak realm-en jönnek elõ, vagy single-ben is?
Þór vígi þessi rúnar
Istenem, hány kis ebihalat neveltünk fel és már nem nagyon emléxik ránk senki<#szomoru2>#szomoru2>
amugy bneten mikor kreálod a gamét aztis kilehet iratni a többieknek szinessel^^
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Leírod nekem?
Ha érdekel valakit szívesen elárulom -.-
Egyebkent Aspyrin olyat tett ami nalam az ember kategoriaba ugrast jelenti alapból. Mert Kopterpala egy olyan kijelentest tett, hogy idezem:
"Inkabb eladtam az enigmat egy boltosnak 35000-ert, mint egy magyarnak adjam ingyen."
Van igazsag benne, mert magyar ember egybõl eladja csatert-pitykéért. Viszont azt nem veszi figyelembe, hogy a magyarok egymasnak az esetek 99 %ban Hf ert segítenek. AZ ott szerzett nagy runakból vásároltak anno õk is. SZóval ez a ladder reset jó lesz. A magyarok 98% újat kezd LADDER-ban, nem viszi tovabb non-ladderba. Nincs eselyed tõluk segítseget kérni, amit egyebkent is csak 200 % haszonkulcs mellett tesznek. Én õsszegyujtottam amit tudtam, rune, cucc, megyek non-ladderbe. Es új eletet kezdek. HF t mindig elvettek tõlem havertol is. Ott akkor õk kaszaltak. Most meg én. És az nevet, aki utoljara nevet.
Aspyrin kössz szépen tényleg.
de ha reset van, akkor azok a cuccok non-ladderek lesznek, ugye? de mivel Te ladderban nyomod, ezért nem mindegy, hogy non-ladderben mi van?
Amúgy tényleg fáradt vagyok, tegnap éjszaka buli, 2 óra alvás, majd ma 12 óra maszek meló 😛
És amikor lesz egy újabb reset már nem leszek meglõve.
Magyarabban: ha esetleg eljön a kövi reset már nem üres kézzel fogom folytatni, mert tuti lesz egy biztonsági tartalékom.
Amit nem volt kedvem értékesíteni azt szétosztottam a népnek:
Volt is nagy nyüzsgés 😄
Jó,nekem is új accountom lesz,de csak azért,mert fáj a szívem letörölni õket.
Tényleg!Mit kezdtek reset után?Vagy tudja vki hogy PONTOSAN mikor kezdõdik a következõ season?