Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
Hát ebben is van logika, megtörténhet 😊 Ezért nem szabad Easymap-ot használni, sokan mondták, hogy szedjem le innen-meg onnan, de szerintem és bocsánat, ha most valakit megsértek, de az igazi Dibalós nem használ semmilyen hack programot.

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

sz4bolcs
Easy maphack-et. 1.11-ben csak ez volt az egyetlen elérhetõ maphack. Sztem a magyarok olyan 90%-a használta, meg úgy általában nagyon sok ember. 25000 CD-kulcsot bannoltak. Azt hallottam, hogy a multik (tesco stb.) dupla adag diablo2-t rendeltek, még az eset elõtt. Ez lehet urban legend. Az nem az, hogy a maphack program egy portot nyitott meg, és blizzardnak küldött egy üzenetet, hogy "Szevasz blizzard, maphacket használok" Föl is jelentették a blizzardot. Gondolom nem lesz foganatja. Mindenki vállalja a következményét, de azért mégis furcsa, hogy 2 évig blizzardnak semmi baja nem volt a maphackkel, most meg banolnak 30000 accot. Most akiknek nincs pótkulcsuk, azok valószínüleg elmennek venni, attól függetlenül, hogy (úgy hallottam) 1 hónap múlva leszedik a kulcsokról a bannt. Így is jó sokan abbahagyják, mert accok értek sokat, nem a kulcsok. Van olyan ismerõs, aki 400 és 300 HR-t vesztett. Ez is a Blizzard szervergondjain fog könnyíteni, nem kell bõvíteniük. Csak számoljatok utána, mennyit keres ezzel blizzard minimum. Legrosszabb esetben Ft-ban egy 8 jegyû szám. Blizzard papa mondja kölykeinek: Fiacskáim, menjetek wowozni!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Cicero
He-he kis csíter. Mit használtál? :Ð

sz4bolcs
Miért mi más? minden nonladder cuccom töröltem, amúgy meg bannolták az accot utána, europe természetesen..

Cicero
Valakinek van thul runája? Adhatna egyet 😊 Persze ladderban -.-

Acc: Cicero_gyilok :😄😄:ddd

Cicero
Mert ahhoz kell a Cloak of Shadows, magyarításban valami sötétség köpenye lehet 😊

Cicero
ladder?

Cicero

Bannernak 😄

Cicero
Europe-on?

sz4bolcs
mit csináltál teeee?
Igen legtöbbünk bneten játszik.. nekem 4 van ;]]

Cicero
Nekem már van kettõ 😄

Cicero
Valaki nyomja battle neten?

Cicero
Lol ezt a bannert én csináltam :😄😄😄dd

sz4bolcs
lvl 73 assa meghalt.
R.I.P. 😄
már épp találtam pcs 14 life-ot.
Amúgy hc-ban hellen 4 játék volt összesen, 3 trade és egy Act1 start 😄 Durva

sz4bolcs
kezdtem egy hc karit mert meguntam a "nn noob" variációt. Most 50es a trap assa 😊

Hihetetlen,hogy mi van karán 😊
Havert is bannolták,pedig õ volt az mfes...Public baalrunon pul esett 😊 és csak nekem <#buck>

pff 😄
sz4bolcs
lanklubból. :-) kértem 1et aztán adtak 6ot

sazhogy? 5 cd-key?
Davidus
sz4bolcs
Maphacket használtál, ezért bannolták a cdkulcsod is és az accod is... 10 000 ember cd-kulcsával együtt. Nem idõkorlátos... többet nem lesz jó a kulcsod. Enyémet is bannolták, blizzard szépen megszivatta az embereket a angyobb profit érdekében. Most vagy veszel újat, vagy mész wowozni. :-) Harmadik lehetõség: egyik sem. Ebben az esetben megint jól járt blizzard, mert nem kell bõvítenie a diablo szerverek kapacitását. maphackben volt egy keylogger, talán csak a blizzarddal együtt gyártották ezt a maphacket, hogy most el tudják ezt játszani. 1 key left. maradt még 5 esélyem megjavulni. 😄

IMYke2.0.0.0
Röviden azt jelenti hogy törölték a hozzáférésedet.
Készíts egy újat.
Ha szerencsés vagy, akkor a CD-kódod sértetlen... Ha nem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A hiba üzenet igy szol:Login Error. Your acount has been closed(8)
Ez röviden azt jelentené hogy nem tudok a bnetre felmenni?
Mutans Zombi
pop

Ugyan én nem látom a képet, de így látatlanban (ha bnetes vagy), akkor bannoltak, mert maphack-t használtál.
Ha nem az akkor passz.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Tud valaki segiteni? Ez mit jelent?
Huhú...Megy ám a biznisz...um hfbõl,goldwrap 72es szint...megy ez...

Zeal!Nagyon kemény...Kesztyû 20ias+2 +15ias jewel a mellvértbe...Csak úgy csapkodok a rare flaillal 😊 Már csak egy jó fegyó kéne...

sz4bolcs
:-))) jee létem ma 5 szintet ennyi elég is volt mára... 20as vagyok, még 4 szint és van blizzardom 😛P

Faterx
Igazatok van, kár hogy töröltem mérgemben...
Na majd most...
Köszi!
Jagi
cloak of shadow +1 pont és menni fog.

Laalee
roppant egyszerü nézd meg a nyilakat, a jobb oldali ágat is fejleszteni kell

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Faterx
Faterx
Sziasztok
Egyszerû kérdésem lenne a nagyokhoz: miért nem tudom választani
ezt a képességet?
(1.10, orig. semmi mod, etc)
Jól haladsz! Én este 4-5 órát voltam fent de annyira gyenge gémek voltak, hogy még csak 18-ik szinten járok. Egyébként smite mellé mit maxolsz? Én arra gondoltam, hogy fana+holy shield, a többin még nem rágódtam.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nah fél napot odavoltam,mindenesetre 45. szintnél járok,ami biztató.Laddernek sztem a közelébe se fogok érni,de mindegy 😊
Tök jó ez a smite!

Be😄DD Mind1 délután jövök

sz4bolcs
Sok szerencsét és jó játékot mindenkinek a ladder 3-ban! :-)))

Ezt nagyon beszívtad 😞

Valentino
mennyi ideig tart, amig meglesz? tudja valaki?

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

táncsak de. Reset is on.

Valentino
huha, valamit nagyon ügyködnek...
táncsak nem...?

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

na jó mentem csicsizni, sehol semmi, úgy néz ki telibeszívattak mindenkit<#mf3>

Davidus
nem kell parázni^^

V9ykn8_TZL0

Valentino
nem semmi... mexivatták a népet?

eddig semmi reset
ráadásul arreatról leszedték a hírt is :-(((((

Aspyrint látom 😊 fenn van most 😊

amúgy thx 😊
én is iylesmi palát szeretnék kezdeni, lenne már reset... 😄
Jó kis csapásszámai lehetnek gyors fegyóval.Én is egy ilyesmi palát kezdek.Ilyen hibridet.
20 fana,20 smite,20holy shield,többi zeal.+defenzív aurák 1-1

Ez nagyban függ attól,hogy mire fejleszted a sorcit.Mf,duel...
Mf sorcnak legjobb a frozen orb+fireball/chain lightning/nova összeállítás.A blizzardos is jó+a színtiszta firesorc.Azt nem fogom leírni,h mire tegyél,le van írva,hogy mi erõsíti a használni kívánt skillt.
Barbár...Concentration,whirlwind vagy frenzy.Esetleg berserker.