Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak egy fél perccel több mint wp-vel. Pindle-t átugrod, és 1 lejártot kell csak megtalálni teleporttal.
Shaman
hopsz,igaz tévedtem,viszont ha azt a wayt nem veszed fel,akkor kicsit sokáig tart egy " Nihlatak run" :-pp

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Nem, mert attól hogy megölöd Nihi-t attól még nem zárul be a portál. A Portál zárás feltétele a lvl2-es WP felvétele. Ha azt nem veszed fel akkor nyitva lesz a portál mindentöl függetlenül.
Shaman
hmmm ezzel akarják elejét venni a pindle-botozásnak vajon?

Mert ugye ha megölöd Nihlatak-ot,akkor bezárul a piros portál,s akkor a pindle botoknak annyi...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

bizony:O

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mondjak ha ezt így kezded,nem fognak belédkötni...<#wink>

Cicero
Szerintem fölösleges még egy magyar diablós oldalt, de te tudod...

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
De ez csak hellen nem? :S

Cicero
-.- Summomer az Arcane-ban, Countess meg a towerban

vinko
Azt is leirnád,hogy az adott pályán konkrétannan hpl találhatók,Nihlatak kivételével,mert azt tudom.Köszi

Nincs mit, de remélem azt tudod, hogy a kulcsok esésének esélye 1/34, úgyhogy ne csüggedj ha sokadszorra sem dobják, illetve az sem biztos, hogy Lilithel fogsz összefutni, lehet, hogy a másik két helyre nyílik majd a portál.

vinko
Köszönöm!

act1-countess
act2-summoner
act5-nihlatak

vinko
Hello!
Valaki leirná nekem,hol található az a 3 szörny,akik a Lilith idézéséhez szükséges dolgokat dobják ? Köszi

Köszönöm:)
sz4bolcs
<#nevetes1>
Amúgy nagyon szívesen csináltam volna neked kanis accot, ha lenne kanim, de nem van... <#rinya><#lama>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

"meg leszel fuckolva"
<#vigyor1><#boxer><#nyes>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

sz4bolcs
szép az oldalad.

sz4bolcs
Na nehogy te is elkezdj pattogni mert meg leszel fuckolva. Nincs kanim és nem is lesz, amég külön a noobs laddert is mérik.

yól néz ki <#eljen>, be is raktam kedvencekbe :)
Csak sok sikert tudok kívánni további munkádhoz

Üdv!

Régóta szerettem volna már egy honlapot készíteni valamelyik kedvenc játékommal kapcsolatban, és most, hogy a Blizzard nagy meglepetésemre egy új patch-et adott ki a Diablo2-höz, elég alapot szolgált nekem, hogy egy honlapot nyissak.
Az oldal lényege, hogy az Arreat Summit, illetve más sûrûn frissülõ Diablo2-vel foglalkozó oldal híreit fordítgatom azon játékosok számára, akik vagy más nyelvet tanulnak, vagy pedig végzetségük, azaz korukból adódóan még nem kezdtek el tanulni idegen nyelvet, nyelveket.
Nekem sincs még meg a felsõfokú angol vizsgám, de 1-2 szótár és eddigi tanulmányaim segítségével a hírt a magam módján leszûröm, és kisebb-nagyobb sikerrel magyarosítom.

www.diablo2exp.uw.hu
Arreat Summit hírek magyarul
Letöltések
Cikkek, Leírások

sry a "pattogásért"
ez egy ilyen nap :S
Create New account: Kidob hibaüzenettel winbe
Utánna olvastam kani.hu-n a dolognak és úgytûnik kollektív problémával állunk szemben. Egy megoldás van: aki be van regele az inditt accot. Ilyen egyszerû...
De azért kösz a semmit, már amúgy sem kell, visszaállíttatom régi karikat és indul a hentelés :)

sz4bolcs
Én sem értem, miért nem tudod megcsinálni saját magad, de másik oldaltról sem a pattogást, mert accér nem kell fizetni bneten sem, acchoz nem jár cd-kulcs (<#lookaround>), kanin fõleg nem is kell hozzá. Amúgy tényleg.. Lusta vagy Pontius?

lol. ha ilyen egyszerû a dolog, akkor miért csinálja meg más helyetted?
de inkább hagyom, ne legyen már szétflémelve ez a topic is
kicsit meglepett az elõzõ hozzászólásod és a puffogásod, és megijedtem, hogy én vagyok a hülye, de szerencsére nem :)

Hagy magyarázzam el:
Kani szerverre kelett volna 1 acc (ingenes a reg...) Szal nemtudom mit pattogsz :) lol... Szal mielött pattogsz kicsit tájékozódj. Nem BNET-re kértem accot, lol... :)

De közben kipróbáltam a közel másfél éves accom :) ÉS MÛKÖDIK!! GIGA LOL

"hagy kérjek meg valakit, hogy csináljon nekem egy accot"
szerinted?
ki fog neked accot csinálni? valaki olyan jószívû lesz, és megdob egyel, vagy hogy gondolod?
Mi a nem érthetõ?

pff :D
ezt mégis hogy gondolod?
Tsá
Játszik itt még valaki kanin?
Ha igen akkor hagy kérjek meg valakit, hogy csináljon nekem egy accot.
Az ACC legyen pl.: ULTRA vagy Pontius
Ha megcsinálta az acchoz tartozó pass-t legyen szives PÜ-ben átküldeni,
Elõre is köszi

sz4bolcs
Nem értem ebben mi a nagy cucc. (?)

Cicero
És bezzeg ezeknek a cd kulcsát meg accountját nemtudják bannolni, csak a map hackeseket -.-

dehogyis engedtem...az a vicc,hogy csomóan sportot ûznek ebbõl...hogy 9es szintûektõl kezdve tristramon vagy bocin lvl20körüli karikat gyilkolnak funból...az is méreg volt,nemhogy ha mondjuk lvl 80 körül pkztak volna le hell baalrunon...szánalom,hogy ez nekik a poén.

Cicero
Köszönöm :DDD

IMYke2.0.0.0
Az új banner istenkirály! Grat! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Cicero
Legalább engedélyezted neki, hogy felvegye a cuccaidat? :D És milyen cuccaid voltak? Én hallottam egy olyanról, még egy éve volt a magyar társaságban egy "pletyka", hogy az egyik magyar gyereket le pk-ták, és Enigma volt nálla -.-

Cicero
Nem is tudom, mit csinálnék egy PK-s gyerekkel... <#violent> Azt hiszem, nem maradna sok belõle

Hc...45,42 szintig bírtam a frost zealotjaimmal...Egyik andy - figyelmetlenség másik pk<#nemtudom> utána huszannéhány szintig tudtam csak elmenni - szintén pk miatt :(

sz4bolcs
Látod.. megesik :D na most megyek, még elhiszem, hogy nem nekem való az élet

Cicero
Nekem 82-ig sikerült, elég szép tápos nekró volt, sajna egyik baalrun közben behalt -.- Pedig full TO set volt rajta

sz4bolcs
elsõ hc karim, 72 vagy 73-as. :-) Én örülök neki, hogy eddig élt. Vagy gondolod 73as szintig vittem volna, ha folyamatosan rambozok? Azt megtanultam, hogy hc közben semmi ne zavarjon meg, vagy ha fáradt vagyok, akkor nem szabad elkezdeni játszani. KÍváncsi vagyok te meddig bírtad elsõ próbálkozásra. Én élveztem, és remélem nem az utolsó volt. :)

Cicero
<#szomoru1> Háát.. szerintem nem Neked való a hc

sz4bolcs
amúgy ha nem ültem volna, tuti összeesek úgy elszédültem .D:D:D:D:

sz4bolcs
Elszállt az agyam, nem figyeltem, belefutottam hell swersben 2 íjász közé, nem baj, tovább... látom már közel vannak csapattársak csak 1 térképnyi távolság.. 4 íjász, nem baj, még belefér, futok tovább.. 6 csontváz íjész, nem baj, még túlélem... tovább, mindjárt ott vagyok, hát... ez két tucat íjász, becsukom a szemem, hátha sikerül odaérnem biztonságban... aztán annyira nem volt lélekjelenlétem, hogy sem a 4es gombon levõ full rejut nem tudtam meginni, sem az escet nem nyomtam le.. megesik talán reménykedtem a túlélésben, de neem..

Cicero
Inkább mondd az akkod, és gyere fel b.netre :D

Cicero
Bevallom, régebben én is használtam map hack-et mf-elés miatt, de akkor is egy csomó mindent kikapcsoltam benne :) Nem mondom, sok jó dolog van benne

A maphack kivétel, az már a carrion song korában is szériatartozék volt. :)
Cicero
Nem sértésbõl, meg piszkálásból írtam, ez csak a véleményem

Egész szépen grindoltál :)

sz4bolcs
Még tudnál ideologizálni?