26171
-
#15198 Akinek kell pala torch:
mal um ért eladó egy 10/12es palatorch.
Simán bneten tuti nem fogok hirdetni.. :) -
#15197 mindenesetre a hibridsorcom tuti magefistet fog kapni. :P
Vagy vannak olyan kesztyűk ami +1-2 cold/fireskill, vagy 20 FCR és egyéb skill, stb..???
vagy ez sorc kasztnál nincs? -
#15196 Mondjuk nekem Magefist nélkül is tökéletes volt a palám, szal tök8. :D
Ez már pici, ezen nem múlik... de ha megvan allres, akkor többletet a magefist okoz :) -
#15195 és a Tranghnál mit használsz ki? :) -
Aspyrin #15194 Na pont a manareget nem fogod az életben kihasználni. Hiszen egy redemption mindent helyrehoz, elég furcsa lenne ha csak a magefistre bíznád a manád :D -
#15193 jah, kell a több mannareg, nem mindenki insight merccel mászkál :P (én kimondottan utálom, bár hammerpalánál belefér simán, hiszen ott a concentration. :D) -
#15192 Én is trang-oult használok,de ha van sok resist,akkor inkább magesfist...
És azért hammernak jó torchal,annival charmokkal,meg minden szarral együtt böven elég resistje van. -
Aspyrin #15191 Hammerdinnek trang-oul kesztyű dukál.
De még mindig szétvet az ideg ettől az uppolt magefisttől. -
#15190 jah, szvsz is fölös, azért van 2 ág. Bár az infy segíti a fire sebzést szépen, de aki ellen fire sebzés kell, arra elég infi nélkül is. Pl. Soul úgy döglik a fireballtól mint az állat. :P Coldtól meg azért annyira nem. hiába a mastery lol. :P (mondjuk nem értem, de mind1:D) Ez csak tapasztalat volt.
Jah amúgy ti emellé a hibrid mellé milyen segítőt tennétek?
DEFest, vagy holy freezest?
Nekem mind2 szimpi. De ha arra gondolok, hogy fel kell tartóztatnia az ellenfeleket, főleg BOSSokat, akkor inkább a DEFes lenne nyerő.. Bár egy belassítós merc viszont határozottan a sorcnak kedvez, akinek 1-2 frame is már életet ment, nemhogy fele olyan gyorsaság szinte...
Szal még gondolkodom.
A holy freezes sokkal kényelmesebb a sorcnak is, viszont pl. hephaistónál és baal minionoknál nemtom hogy ez lenne e a tutira nyerő. Baalnál sajna tök mind1, mert nyomat olyan anti defense curseot...
Nektek mi a vélemény, tapasztalat? (jó ORB lassítja a nem cold immut, de az nem ugyanaz. :D) -
#15189 Azt nemtom mivan a nagykönyvben, de én kimaxolom FO-t, és min. 10et pakolok a CMre is.
Sőt lehet többet. Mondjuk a CM része igencsak változó tényező, de 0- 33 - 50 között mozognak a lények Coldresei...
Mefié ha jól tom meg 75allres. De pl. Baalnak 50.
Ergo vkinél felesleges nagyobb CM, mert úgyis csak -100 a határ, viszont pl. Baalnál és Mefinél meg jó a 150... Igaz, mindehhez hozzá lehet kalkulálni infinityt, meg akár lowerres wandot...
Én asszem 5 skillpontot tutira nem fogok most bizgálni, speciel én raktam 1et frozen armorra is, most 1 skillponton nem múlik semmi :D és pl. nekem másik kezemben meg tutira valamilyen wand lesz.
Jah, és természetesen többi pont a fire ágra :) (a megfelelő light ág után)
Én úgy fogom hogy meteor + fireball max. a FM és a fire bolt között meg a legoptimálisabbat fogom választani. az arany középút adja a legtöbb damaget, se nem az ha csak mastery, se nem az ha csak a szinergia.. (ráadásul meteort jobban növeli a mastery, bár engem az nem nagyon érdekel 105 FCRes labdáknál. :P
Meg ugye úgyis az ORBbal fog aratni az ember, a pár cold immunis gyenguskára meg 1-2 labda is elég. -
MadJani #15188 Játszottam már Infi-s sorccal, és továbbra is az mondom, hogy felesleges pénzkidobás FO+FB mellé az Infi.
Azok a %-ok amiket irtál nem Hell Act5-re vonatkoznak. Ott szinte csak a Light-ot tudja törni.
Ráadásul, mivel amugy is megvan a 3 különböző sebzésed, igy csak a Merc-töl veszel el egy csomó ll-t meg a Decrepify-t. CtA-val mindegy, de anélkül korántsem.
Sokkal egyszerübb a CI-ket FB-vel az FI-ket Orbbal ölni. -
MadJani #15187 FO+FB+Meteor 20,
Tele+Warmth+Static+FM 1
A maradék attól függ, hogy mi a fontosabb a Fire (akkor Firebolt), vagy a Cold (akkor CM9.
Én a Cm-re szavazok, és a legvégén a Firebolt-ra. 5k-s FB igy is kijön, viszont az orb brutális lesz. Öltem már ÜberDió-t ilyen sorccal. -
#15186 talán hammerpalának -
Delac #15185 FO+ FB sorcnál a skilleket, hogy kelll pontosan elosztani?? -
Aspyrin #15184 Amikor infinityt használtam lightsorc mellé akkor is baromira hiányzott a már jól bevált insightom medi aurája, hiába volt -55 res. -
Aspyrin #15183 Atyaég Elhiszem, hogy tényleg baromi ritka lehet egy maxdefes uppolt magefist, de könyörgöm mondja meg valaki mire jó egy 151str req-es kesztyű a sorcnak ami ugyanazt nyújtja mint a kistestvére.
Néha úgy érzem beteg a d2 társadalom. -
#15182 jah, ebből következik, hogy nem cold immus ellen nem nagy szám az infy, viszont cold immus ellen faxa, mert vagy megtöri és azért döglik be, vagy pedig a ball lesz extra hatékony (amúgy is ver:D).
Én 1.10ben nem is ismertem, hogy van iyen :DD
Majd 1* talán lesz ilyenem... de annélkül is halálos az egész, az már csak hab a tortán... -
#15181 jah, mondjuk full cold sorc mellé infi és lowerres wand már biztos elég jó arányban tör, amit meg nem, arra ott a merc.. :D
De nembaj, ha nem azzal kell szarozni. Amúgy a cold mastery miatt, ha már sikerül megtörni az immunt, már halott a csóka, mert -1xx rest rá is ver a CM :D
Majd ha nagyon gazdag leszek, akkor azt fogom nyomni. :P
De uncsibb is a blizz sorc, az orbos sokkal nagyobb játék a "tűzzel". :D -
#15180 köszi a tanácsokat :))
Volt már ilyen sorcom, tudom mire képes :D Ráadásul az 1.10 volt torch nélkül... :D
Majd kialakul, valszeg a tal armor lesz a nyerő valóban :) Olyanom még sose volt.
A többit meglátom, nemvok MFbuzi, 300 fölötti MF akkor is megvan, ha töröm össze magam, de akkor meglesz a 105 FCR is, meg jó kis szint, és happy leszek. :P
Egyelőre még 17es a kicsike, és k*rvaszar lett a netem az új modemmel (valszeg szar a modem is a már meglévő sáv mellé), 2 mp késéssel mozog a dióm, eddig ellícseltem, de mondjuk lvl 25től már kéne vmit támadni is. :P
De majd megrugdosom őket. -
Csimbi #15179 FO+FB nagyon tarol, amit lentebb irtam sorci, az is ilyen felépitésü volt...
infinity:
- ki mondta ezt a hülyeséget, hogy csak light mellé jó???
- light immun 90%-át töri, fire immun 70%-át, cold immun 40-45%-át...
és aki nem immun, az kb 1-2 FB... aki már jáccott infys sorcal, az tudja, hogy mi a különbség -
MadJani #15178 Peti:
Az Én javaslatom FO+FB+Merc és mindenki ölhető.
Cuccok:
Tal Armor(topáz)+Amu+Öv ---> Skill+FCR+Mf (A 3 együtt ad még 65Mf-et az armor mellé)
Shako (topáz)
Occu
2x Nagel
Spirit
Chance Guard
Wt
Gheed
Anni
Torch
Ez igy elég jó rest-t ad, több mint 10 all skill-t és kb. 500 Mf-t. Ráadásul mindenhol elvan.
Infi nem kell a Merc-nek, mert az igazából csak Light mellé jó, helyette inkább egy Reapers. Iszonyat mit kibir vele a merc. -
JancsiPapa #15177 elit ^^ -
JancsiPapa #15176 Peti - megvan a sorc torch malért =) -
#15175 Hát ha valaki annyira kocka, hogy HRt ad, akkor megérdemli a 98 defet! -
Delac #15174 Melyik állapotért? Battle gauntlet (nm exceptional), vagy a Crusader gauntlet (hell elite) uppolt perf verzióért? -
JancsiPapa #15173 vagy 30 a magefistnél (a másik kettőnél 20 asszem) -
JancsiPapa #15172 annyi, hidd el hrt adnak a perf def magefistért...
mint ahogy a bloodfist és a hotspur is egy ilyen cucc.
tudod uppolásnál nem mindig lesz 98 defes magefist, még akkor sem, ha20 %ed. -
#15171 Ha Blizzes sorci leszek, akkor valszeg snowclasht használnék :)
(+2 BLizz) Bár csak 1 skillel jobb, mint pl. Arachnid. :)
De nemtom.
Izmos a Blizz, de én nekem szükségem van a tüzes ágra is, nem akarok csak a csicskára hagyadkozni. Főleg mivel nem kimondottan egyféle runra akarom,hanem amolyan univerzális használatra. És nem mindig lehetek csapatban...
És nem arról szól a játék, hogy Baal termében nyomatja valaki a Meteort és a Blizzt :)))
Bár kétségkívül a Cold immusok eléggé gyenguskák, de francnak van kedve arra várni, hogy leölje a csicska, otthagyni őket meg nem fogom, az nem az én asztalom. :) -
#15170 Mondjuk ha jól emlékszem, még Baalt is runoltam a hibridemmel anno. Meg hephaistot. :P
De pl. Mefi jóval könnyebben kinyúvadt a blizztől, mint a Meteortól... (ugye a res miatt) Asszem Orbbal meg sose kockáztattam. :DD -
#15169 Én nekem meg ha az orb sorim ha sebez 450et (lvl 30-33as orb lesz), akkor már boldog leszek. :P
1 olyan kis genya akkor sebez kb. 900at. Az a gömb meg valami elementárisat sebez... Legalábbis ahogy emlékeztem.
Az biztos, hogy sokkal aprólékosabb játékot igényel... Blizzet csak odateszed, aztán nézed, h. meghalnak :P Orbot meg folyamatosan kell célzottan nyomatni.
Szvsz sokkal jobban résen kell lenni az Orbbal... Aztán mindez azért, hogy a Cold immut is le tudjam nyírni a ballal. :P
Mondjuk az biztos, hogy a Blizzes sorcot hamarabb megfogom unni, mint az ORBosat. :)
a hibriddel bárhova mehetek, a Blizzessel azért nem mindenhova. :)
Mondjuk az alap MF Boss funkciójában a Blizzes tutira ver mindenkit, viszont a hibrid az jóval szélesebbkörű.
És jóval több figyelmet is igényel. -
Aspyrin #15168 Bizony, blizz sorim mindenféle hókuszpókusz cucc nélkül 5k-t sebzett kimaxolt synergiekkel. Ez pl. Andarielnél 3 adagot jelent és kaput. -
#15167 asszed komolyan gondoltam? :))
(és Aspy?:P) -
Aspyrin #15166 Meg. De uppolnunk kellene még egy pár remek dolgot! Mondjuk goldwrapot mert az sokszor esik Remélem adnak érte egy bert
Na jó, topic on. -
#15165 hú, így nézegetve Blizzardot és orbot, mindinkább a Blizz felé hajlok, de azt tudom, hogy igazán szinergiákkal ér valamit (Blizz).
ergo csak a full coldos sorci lenne jó, de az annyira nem vonz, A gyenguskább cold immunisokat is le akarom nyírni. :))
Bár kétségkívül tetszetős lenne a durvább blizz, és majd a merc... de én azt meg nem várom, amíg lecsapkodja... :)
És nem kizárólag act boss killer akarok lenni, hanem normál játékban is izmozni, ha már van karim.. :D -
Delac #15164 Meg egyébként is így ebben az időszakban már egy kalap xxxx-t sem ér. Senki nem fog azért fizetni. -
Delac #15163 Azt hiszitek hogy olyan egyszerű ^_^. Csak runakat vesztetek vele. Betyár kicsi az esélye annak, hogy az perf legyen uppolva. Elég sok helyen van 'Varies' benne. -
#15162 az uppolás költségét én állom, ezért ha páratlan high rúnára jön ki a végösszeg, akkor engem illet 1gyel több.
Megegyeztünk? :)
De lehet az is, hogy adok neked 1 high rúnát a 3 perf. magefistért, és beszedem érte a 3-6 high rúnát uppolva. -
Aspyrin #15161 Van kb. 3 párom, csak nem tudom, hogy fogunk felezni :D -
#15160 vki tud adni egy perf magefistet?
csinálok belőle high rúnát :P -
Delac #15159 Dwarf star-t nem értem mit keres ott. Aza 15 % fire absorb, 40 life?? Ehhéz én kevés vagyok.