Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudtok valami tuti megoldást, hogy ne legyen rd, mer nekem 1 hete azt játssza a game, hogy bárhonnan kilépek, ad 1 óra "szünetet"
nihlatakot azé ismerik kevesen,mert ritkán ölik meg,mert ha leméc hozzá,s útbaejted a waypointot akkor bezárul a piros portál,s akkor nem lehet pindlét runolni,meg egyébként sem kell a végigjátszáshoz...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Jajj dehogy is!
Látszik, hogy régen játszottam.
A lényeg, hogy tom.
Act 5 necro lesz 😊
(asszem)
Látszik, hogy régen játszottam.
A lényeg, hogy tom.
Act 5 necro lesz 😊
(asszem)
"a "Nyikkantlak-ot" néha magyarázni kell..."
Gondolom Stony Field... 😛
Gondolom Stony Field... 😛
Mi is bossozzuk õket, de a kezdetekkor csak "arany volt a nevük, még ma is használjuk egyszerû és akivel találkoztam mindíg megértette mirõl van szó
(a "Nyikkantlak-ot" néha magyarázni kell... 😄)
(a "Nyikkantlak-ot" néha magyarázni kell... 😄)
Mi ezeket a "királyokat" superunique-nak hívtuk anno; andi, mefo, diablo, baal: õket pedig a bossoknak. superunique: olyan uniq szörnyek, akik mindig ugyanazon a helyen vannak, boss pedig magától értetõdõen fõmuftik...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
^^ olyan mintha el akarnád nekem magyarázni a d2õt...pedig nm kell
Miért HC-ztál? Mert SC-ben nemhiszem hogy olyan nagy baj lenne ha behalsz...
Tudod nálunk falun 😄 az úgy történt még anno 2000-ben, hogy az épp aktuális angol szintünkkel a minion bandát, és a hozzá tartozó spec szörnyet egy 'király' gyûjtõfogalomba helyeztük. Amit tettünk kizárólag a minion szóból kiindúlva, annak szolga, alávaló jelentésébõl fakadóan.
Furcsa mód, az idõ múlásával olyan srácok is bekapcsolodtak a Diablo II világába, akik anno még túl fiatalok voltak, de a fentebb említett 'király' kifejezést maguktól alkalmazták. Ergo nem mibelõlünk kiindúlva hívták a 'király'nak,- ahogy te mondanaád- bossokat.
A sima jelzõ már nem lesz ennyire túlragozva, de ha óhajtod egy kisesszét levághatok ide, csak a te kedvedért.😉 Röviden,: Rakanishi, Bishibosh, Eldricth?, Stormtree, Pindle etc ezek mind ilyen konstans királyok. Az act bossok: Andy, Mefi, Dia, Baal, Duriel(ja itt jut eszembe ha érdekel õt meg úgy hívjuk duracel. Ha érdekel ennek is az ok szólj feltétlenül.^_^ ) más téma, ezeket nem lehet öszekeverni, nincs érteme jelzõvel felszerelni õket, leszámítva a: buzi, majom, ge*i aposztrofátumokat. Tehát sima, azért sima, mert (nem görönygös), és random, 'soha nem lesz még egy úgyanolyan nevû' király.
Remélem kimerítõ volt.
Furcsa mód, az idõ múlásával olyan srácok is bekapcsolodtak a Diablo II világába, akik anno még túl fiatalok voltak, de a fentebb említett 'király' kifejezést maguktól alkalmazták. Ergo nem mibelõlünk kiindúlva hívták a 'király'nak,- ahogy te mondanaád- bossokat.
A sima jelzõ már nem lesz ennyire túlragozva, de ha óhajtod egy kisesszét levághatok ide, csak a te kedvedért.😉 Röviden,: Rakanishi, Bishibosh, Eldricth?, Stormtree, Pindle etc ezek mind ilyen konstans királyok. Az act bossok: Andy, Mefi, Dia, Baal, Duriel(ja itt jut eszembe ha érdekel õt meg úgy hívjuk duracel. Ha érdekel ennek is az ok szólj feltétlenül.^_^ ) más téma, ezeket nem lehet öszekeverni, nincs érteme jelzõvel felszerelni õket, leszámítva a: buzi, majom, ge*i aposztrofátumokat. Tehát sima, azért sima, mert (nem görönygös), és random, 'soha nem lesz még egy úgyanolyan nevû' király.
Remélem kimerítõ volt.
Bocs ha sértõ volt.
Nem olyan szándékkal írtam, ahogy te azt magadra vetted. Csak mivel nem ismerlek semmilyen szinten, és az: 'aspyrin ezt és azt, meg így meg úgy mondta' részt mellõzni akartam, de még, hogy így is értse lett(él) "pirula". A "bácsi" jelszõ meg a respect akart lenni.
Nem olyan szándékkal írtam, ahogy te azt magadra vetted. Csak mivel nem ismerlek semmilyen szinten, és az: 'aspyrin ezt és azt, meg így meg úgy mondta' részt mellõzni akartam, de még, hogy így is értse lett(él) "pirula". A "bácsi" jelszõ meg a respect akart lenni.
Fehér - normál cucc
Szürke - socketed v ethereal
Kék - Magic
Sárga - rare
zöld - set
barna - unique
narancs - crafted
Szürke - socketed v ethereal
Kék - Magic
Sárga - rare
zöld - set
barna - unique
narancs - crafted
Sima király 😊))
Ezen még mindig egy csomót tudok rögögni😊))
Boss v uniq szörny...Király...
Ha bneten egy SimaKiraly nevû karaktert lattok,akkor az az enyém lesz 😊))
Ezen még mindig egy csomót tudok rögögni😊))
Boss v uniq szörny...Király...
Ha bneten egy SimaKiraly nevû karaktert lattok,akkor az az enyém lesz 😊))
Nem értem miféle királyt emlegetsz, ezzel a kifejezéssel még nem találkoztam. Rajtam pedig kár köszörülnöd a nyelved, becézgess mást ha esetleg indulatos vagy.<#ejnye1>#ejnye1>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Unique cuccot, ahogy az összes többi cuccot monszterek dobják, csak nem szórják túl gyakran...
A Gheed = Gheed's Fortune
Unique Charm, de téged ez nem érint, mert Battlenetes cucc.
A Gheed = Gheed's Fortune
Unique Charm, de téged ez nem érint, mert Battlenetes cucc.
singleben nyomom,de már túljutottam a problémán.
bár a gheedet meg ezeket még nem vágom, meg a unique couccot honnan szerezzek de az már más tészta
bár a gheedet meg ezeket még nem vágom, meg a unique couccot honnan szerezzek de az már más tészta
BMW 325 iX Rallye Car :)
"Gheedet pedig értelemszerûen az arra alkalmas bossok dobhatnak (én legtöbbszõr Mefitõl kapok)."
Ezt mondta, 'pirula' bácsi. És mondjuk én eddig 2 db Gheedet találtam, és ezeket act1 catacomb lvl 4 en. És nem Andaryel, hanem ahogy a 2ajtós kaput kinyitom (pala, no enigma) szokott minden 2. jatékban várni, egy akarmilyen zombi, aflicted király (=sima király). Mindkettõt egy ilyen dobta.
Alkalmas boss= rakanishu, bishibish, stormtree, állandó/mindigottvan király.
Ha nem, akkor jöhet a gránit lap.
Ezt mondta, 'pirula' bácsi. És mondjuk én eddig 2 db Gheedet találtam, és ezeket act1 catacomb lvl 4 en. És nem Andaryel, hanem ahogy a 2ajtós kaput kinyitom (pala, no enigma) szokott minden 2. jatékban várni, egy akarmilyen zombi, aflicted király (=sima király). Mindkettõt egy ilyen dobta.
Alkalmas boss= rakanishu, bishibish, stormtree, állandó/mindigottvan király.
Ha nem, akkor jöhet a gránit lap.
Amihez hozzá se tudok szólni,szarul kérdezed meg,hogyan segítsünk egyébként?
Hogy bneten v singleben tolod etcetc...
Hogy bneten v singleben tolod etcetc...
<#eljen>#eljen>
Ki nyújt szívesen segítséget egy olyan embernek, aki ilyen erõszakos? Nem.. nem kell, hogy az elején pedig nem voltam..
erõszakos=aki ha nem kap meg valamit miután kéri, akkor elkezd követelni türelmetlenül, erõvel elvenni, baszogatni addig az embereket, amég meg nem adják, ami JÁR.
Na most.. segítség nem jár senkinek alanyi jogon, ezért ha segítséget kérek, akkor kellõ alázattal fordulok az emberekhez, akiktõl kérek. És nem álerényként, hogy addig van alázat, ameddig megkapom, amit akarok, hanem akkor is, ha nem adnak segítséget. Lehúzós embereknek, akiknek csak addig vagyok jó, amég segítek, NEM szoktam, és ezután sem fogok segíteni.
Remélem érted, mire gondolok, és hogy miért lettek ilyen elutasítók. A közöny inkább alakult ki az erõszakosságból, mint fordítva. Mintegy védelemként. És látod, néha milyen jó szûrõként szolgál?
sry az offolásért, ha belegondolsz... remélem segítettem
erõszakos=aki ha nem kap meg valamit miután kéri, akkor elkezd követelni türelmetlenül, erõvel elvenni, baszogatni addig az embereket, amég meg nem adják, ami JÁR.
Na most.. segítség nem jár senkinek alanyi jogon, ezért ha segítséget kérek, akkor kellõ alázattal fordulok az emberekhez, akiktõl kérek. És nem álerényként, hogy addig van alázat, ameddig megkapom, amit akarok, hanem akkor is, ha nem adnak segítséget. Lehúzós embereknek, akiknek csak addig vagyok jó, amég segítek, NEM szoktam, és ezután sem fogok segíteni.
Remélem érted, mire gondolok, és hogy miért lettek ilyen elutasítók. A közöny inkább alakult ki az erõszakosságból, mint fordítva. Mintegy védelemként. És látod, néha milyen jó szûrõként szolgál?
sry az offolásért, ha belegondolsz... remélem segítettem
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
eh.. hát csak megsúgom hogy ha figyeltél volna amikor segítséget kértem senkire nem mondtam még azt se hogy kalap.
én nyugodt vagyok,de idejövök a topikba segítséget kérni és mindenki szarik a fejemre.
akkor minek van ez a szar?
nem azé hogy segítsünk egymásnak?
akkor minek van ez a szar?
nem azé hogy segítsünk egymásnak?
Lehet flémelni,ezen hozzászólásaid tükrözik azt,hogy milyen bunkó vagy.
Inkább most hagyd ezt abba és menj innen.Vagy nyugodj meg.
Inkább most hagyd ezt abba és menj innen.Vagy nyugodj meg.
én pl Paladinnal szoktam tolni, az meg ugye szent ember 😄
<#levele>#levele><#lama>#lama><#banplz>#banplz><#duhos2>#duhos2><#action>#action>
En kanin hcztam 1 idoben. LVL 93 sorc.. full tal set, 2 soj , 5os cta, Sajat BO-val 2500hp 2100 mana. Hat az mar nem nagyon halt meg. De ez meg 1.10 volt..
Mi mindanyian szent csávók vagyunk, csak te vagy a kis halandó pöcs 😛
akkor basszátok szájba az anyátok mind, ti kis pöcshuszárok.
és nem kel játszani hogy ti szent csávók vagytok, mert akkor köcsög gecik vagytok
és nem kel játszani hogy ti szent csávók vagytok, mert akkor köcsög gecik vagytok
reset óta nem toltam 1 centit sem, inkább a többieket kérdezd 😛
vagy még mindig rossz a szemem,vagy még mindig ferde a banner :-pp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Jah, láttalak a WoW fórumban, csak oda nem akartam beszpemmelni. Én mostanában DS2, de ki kéne próbálni az új diót. Milyen a patch? Single Playerhez is hozzányúl, vagy csak battlenetet módosítja?
hahó! <#integet2>#integet2>
Mostanába WoW-ot nxúzom, D2-t csak ritkán.
Mi a pálya veled?
Mostanába WoW-ot nxúzom, D2-t csak ritkán.
Mi a pálya veled?
Hali! <#wave>#wave>
Régen láttalak. Ezzel a primitív pöccsel meg ne törõdj, mert nincs annyi esze sem, hogy felfogja mekkora fasz!
Régen láttalak. Ezzel a primitív pöccsel meg ne törõdj, mert nincs annyi esze sem, hogy felfogja mekkora fasz!
megtörtént, htnx