Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mf-et adhatnak tárgyak (fegyver, vért stb.), charmok, egyes rúnaszavak. Gheedet pedig értelemszerûen az arra alkalmas bossok dobhatnak (én legtöbbszõr Mefitõl kapok).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

csm
és mf-et meg unique gc-t honnan szerezzek?

BMW 325 iX Rallye Car :)

Hmm Még mindig ennyire hódit a Diablo2 😊
Én játszottam vele és végig is vittem jó sokszor.De már valahogy nem nagyo jön be mert nincs pálya meg a többi.Én inkább az energiámat majd a Diablo 3 -ra szegezem. 😉
Remélem jobb lesz mint a kettö.

A kara oldalán az írások cikkek menüpontban van egy jó kis leírás!!!
www.kara.n1.hu

Csak valahogy nálam ez a parancs nem mûködik. Felrakom a legújabb javítást, hátha az a baj.

Az egyszemélyesnél csak akarok egy kicsit idõzni, hogy azért belejöjjek a kezelésbe, kis emlékezet-frissítés.

A multit feltétlenül kipróbálom, majd adok a többieknek az 1-es szintû varázslómmal 😊)) . Jaj nekik 😊.

Kíváncsi is vagyok rá, el sem bírom képzelni, hogy mûködik, de majd odafigyelek, tanulok.

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Az nagyon jó lenne, köszönöm elõre is.

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

pg = perfect gem
gc = grand charm
gheed = unique grand charm
mf = magic find

csm
mi az a: pg,gc,gheed,mf????

BMW 325 iX Rallye Car :)

sz4bolcs
jól hangzanak

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

mire jók a rúna szavak?????????????
tigeroo
ígyvan.
<én kanin fogom tolni elõször, pár haver nyaggat hogy mennyek velük😊 ha bejön megveszem és mek bnetre>
Single playerben ha jól emlékszem a /player 1-8 paranccsal tudod aktiváni a kívánt erõsségi fokozatot. Viszont ha már eredetid van akkor ne pazarold singlere az idõd, irány a bnet. Miután felcsatlakoztál kreálnod kell egy karit amit majd a szerver tárol. Ha megvan fellépsz a hun csatira automtikusan, ott majd segíteni fognak ha nem értesz valamit 😊

Este írok egy kis helpet,de most mennem kell.
Mindenképp bneten nyomd.

Elõre is bocs mindenkitõl, de hogy tudom erõsebb fokotzatra kapcsolni a játékot, hogy gyorsabban lépjek szinteket? Valami player x parancs volt , de ha beütöm, nem mûkszik. Hogy kell beírni és fõleg mit? Már régen játszottam vele, vagy két éve, de most beruháztam az eredetire /3990.-/, s most nosztalgiázok.

Lehet, hogy a BattleNet-et is kipróbálom, bár biztos lenyomnak az elsõ másodpercben. Van olyan oldal, ahol le van írva az internetes játék kellékei, tapasztalatai?

Köszönöm a válaszokat.

ui. Bocs, de nem bírom a 12000 hozzászólást végigböngészni.

sz4bolcs
A PG-ket legtöbbször rollozoáshoz szokták használni, amit elõttem is írtak. 3 pg+gc és megváltoznak a charm statjai. Gheed: unique grand charm, egyszerre csak egy lehet egy karakterednél, nem tudod berakni trade ablakba, tehát csak eldobással tudod eladni, ad 25-40 MF-et. Ami cuccokat vásárolsz (varázsitalok) azok olcsóbbak lesznek, és ad extra goldot monszta ölésnél. :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

3-5 próba?
LOL
20-30 inkább.

Baal gc-nek hívják azt a grand charmot amit értelemszerûen Baal dobhat hellen. A legjobb skilles charmokat lehet létrehozni vele ha a kockában játszogatsz, ehhez is használhatók a perfekt gemek például. Stat visszaállítás lehet sokféle, talán a tárgyak javítására gondoltak gemekkel.

andriska
Köszönöm! És a stat visszaállítás az hogy van?

ne dobald el oket, skiller charmokat lehet pl tokjol krealni veluk.
3 pg es 1 grand charm a horadric cube -ba, 3-5 probabol szokott jonni valami skiller
Shaman
1. gemek kellenek a rúna upgradhez is,illetve a craftoláshoz
2. Ball GC? (ööö ezt hirtelen nemtom,majd más megmonnya)
3. hááát talán a páholy oldalon érdeklõdj,konkrét árak nincsennek,mert idõrõl idõre változik,meg persze a ladder-reset is beleszól...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

andriska
Újabb kérdésdömping következik<#nyes>
-Néztem hogy így meg úgy tradelnek a pg-kel.Mivel nem vágom még annyira a Dio-t megkérdeztem minek annyi,hisz van annyi hogy nem gyõzöm kidobálni<#vigyor3>
Erre mondták,hogy vissza lehet állítani a statot vele vagy vmi ilyemi.Ezt hogy lehet?
-Mi az a Baal GC ?
-Találok vhol magyar leírást,hogy mi mennyibe kerül?
Elöre is köszönöm a válaszokat!
<#wave>

köszi! Természetesen Bnetes a dolog...
Marad a Teamwork. 😞
Elementál druid így érdemes : 5+ ele skiller,infinity-s társ,facetek,shako... Persze én bneten játszok 😊

Jagi
Egyébként a macis druidát nem ajánlom, a farkast én jobbanszeretem.

Shaman
hát..amennyiben bneten tolod,akkor próbálj másokhoz csatlakozni,egyébként sajnos.....

Köszi a válaszokat.
Az a baj, hogy még soha nem indítottam druidát, gondoltam itt az ideje.
Elõtte olvasgattam Arreat Summit-ot, ahol írtak valamit...Páholyban írtam más valamit...madj játék közben jöttem rá, hogy igazából egyik verzió sem az igazi, így magamhoz igazítottam. Szóval elõször ugyebár kell pár pont summon, hogy ne halj meg...aztán jöhet a szabadon választott (fire) elemental...de pl. a macihoz az összes summonra kell pont...szóval mire Hell-re érek, van egy közepes macim, egy közepes fire elementalom, és egy kísérõm. pfff
De most 74-es szinten kezdjek újat? 😞(
Jagi
sztem az elemental druid halott, dolog... A lycan druidát próbáltam de az sem az igazi. Ugyan az a baj mint az assával, Norm. NM-en gyilkosok, de hellen jóval lassabban lehet velük haladni. Ha az assának jön egy fiz.immun szörny, 2 lehetõség van vagy elcsalod a pálya végéig és közben mindenkit felrobbantasz (ez a nehezebb... egyéb okok miatt amit most nem részleteznék), vagy a zsoldosod kinyírja aminek kicsi az esélye, mert elõbb belehal(sz) (pláne ha light.-en. 😊 ) a pósön meg ugye... hát limitált.
A druidával is eltart egy ideig, de az kicsit könnyebb. Az elementálba szvsz bele sem kezdenék. De aki ügyes az csinálhat! 😊 jóval többet lehet (inkább kell) trükközni.

Shaman
nm

andriska
Köszi!

Shaman
mf = magic find azaz a "x% Better Chance Of Getting Magic Items" tulajdonság rövidídése.
Ez a tulajdonság bármilyen tárgyon lehet,és összeadódik. Így jön ki egy 3-400-as mf.
Ez arra vonatkozik,hogy a lények mennyire és milyen jó cuccokat dobjanak.

andriska
ööö hadd kérdezzem már meg,mi az az mf? 😊
Illetve az a gheedes cucc is mi?

ez így van 😊

Shaman
nemtom én 1.11-el még nem toltam,de régebben azé,hogy jókat dobjanak kellett a magas mf. Sorcinál monnyuk minimu olyan 400 körüli...

Nem értek annyira a druidákhoz,de már 1.10-nél is megvolt az a szabély.hogy nem szabad össze-vissza pakolgatni a skillekre,mert míg nighton még vígan elvagy hellen jön a nagyhalál. hell-re mindig egy teljesen synergie-ket is figyelembe vevõ,nem szétszórt skilles,hanem koncentrált karakter kell.
Ha a druidád elementál druid,akkor hellre úgy kell készülni,hogy a cold és tûz ág is hatékony legyen,ugyanis a lények fele tûz immu a másik fele cold immu,olyan 70%-uk méreg immu (bár ez druidának mind1). Így is leszenk olyanok akik tûz és cold immuk is egyben,s azokra vagy egy tápos kísérõ kell,vagy.......hááát summon nem túl jó,mert akkor már pontokat kell pazarolni rá...

Egyébként anno ahogy olvasgattam druidából az átváltozós a leghatékonyabb,második aaz elementál,s a legnehezebb szinte lehetetlen az a summonos druid....

Shaman
de abból csak 1 lehet nálad...

Oculus...és honnan...ki nem találjátok...

duriel xDDDD

Ja, és olyan 250 körüli mf-el, nightmare baal 10-bõl 10-szer szar drop. Max flawless gem. Pff...mi van ebben az 1.11-ben?
Asszem elbaltáztam a druidámat.
Kimaxoltam a Fissure-t, az Armageddon-t, és a Macit...de Hellen már az alap goblinok is fire resistesek, a maci meg nem elég erõs. Gyorsan pakolgattam párat Hurricane-ra (most 10-es), de az meg még ali sebez...és már lvl 74-es.

Kezdhetek új karit, vagy van még remény?
erre való a gheed, azon 40mf a max

Jagi
Igen Death mask nálam 117-es def.-fel ,de asszontam, hogy nála van nem rajta 😊 (és nem is ad res.-t) 😊 Az volt rajta amíg ki nem dobta és nem adtam el.

Shaman
hmmm nem értem a Tal rasha cuccban mintha rémlene,hogy van mask is,nem? akkor hogy van rajta Lore shako?

Jagi
Ja, nem rossz. Egyébként jól tudod. 😊 Ja csak egy baj van vele, hogy grand. Jó lenne hasonló kisebben is. Bár a socrimnál vannak érdekes small charmok(life- resist, meg mana resist) így 75 fire, 75 light, a másik kettõ meg olyan 50 körül hellen. Ez azért nem rossz egy socritól, fõleg hogy egy runeszavas cuc van nála a Lore egy shakoban(1.10-es full Tal Tasha, ronda is szegény, de tápos😊 )

Shaman
nem rossz,bár asszem grand charmon a max mf 12%.

Jagi
Olyan 200 körülivel
De...

ez volt a döntõ! NAgyon sokat segített. 😊

Shaman
mekkora mf-el müvelted ezt?

Ez még jó is az átlaghoz képest! 😊

Jagi
😄DDDDD

Shaman
csodás...

Jagi
Na kéremszépen:

Ezt dobta 😛

Kösz a tanácsokat! Egyébként Andariel és Duriel - nél tényleg nagyon ratyi cuccokat szoktam találni. Pedig Duriel szerintem az egyik legszopatósabb ellennfél. Mondjuk egyszer találtam egy unique övet, aminek a plusz védelmen kívûl egy speckója volt, nem tudtak megfagyasztani<#nevetes1>

DE VAN!!! , DE VAN!!! Mi az hogy halló tessék?

Shaman
jah és ha többször is meg akarod nyitni,akkor NE ÖLD MEG a bocikirályt...