Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én játszottam vele és végig is vittem jó sokszor.De már valahogy nem nagyo jön be mert nincs pálya meg a többi.Én inkább az energiámat majd a Diablo 3 -ra szegezem. 😉
Remélem jobb lesz mint a kettö.
www.kara.n1.hu
Az egyszemélyesnél csak akarok egy kicsit idõzni, hogy azért belejöjjek a kezelésbe, kis emlékezet-frissítés.
A multit feltétlenül kipróbálom, majd adok a többieknek az 1-es szintû varázslómmal 😊)) . Jaj nekik 😊.
Kíváncsi is vagyok rá, el sem bírom képzelni, hogy mûködik, de majd odafigyelek, tanulok.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
gc = grand charm
gheed = unique grand charm
mf = magic find
<én kanin fogom tolni elõször, pár haver nyaggat hogy mennyek velük😊 ha bejön megveszem és mek bnetre>én kanin fogom tolni elõször, pár haver nyaggat hogy mennyek velük😊 ha bejön megveszem és mek bnetre>
Mindenképp bneten nyomd.
Lehet, hogy a BattleNet-et is kipróbálom, bár biztos lenyomnak az elsõ másodpercben. Van olyan oldal, ahol le van írva az internetes játék kellékei, tapasztalatai?
Köszönöm a válaszokat.
ui. Bocs, de nem bírom a 12000 hozzászólást végigböngészni.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
LOL
20-30 inkább.
3 pg es 1 grand charm a horadric cube -ba, 3-5 probabol szokott jonni valami skiller
2. Ball GC? (ööö ezt hirtelen nemtom,majd más megmonnya)
3. hááát talán a páholy oldalon érdeklõdj,konkrét árak nincsennek,mert idõrõl idõre változik,meg persze a ladder-reset is beleszól...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
-Néztem hogy így meg úgy tradelnek a pg-kel.Mivel nem vágom még annyira a Dio-t megkérdeztem minek annyi,hisz van annyi hogy nem gyõzöm kidobálni<#vigyor3>#vigyor3>
Erre mondták,hogy vissza lehet állítani a statot vele vagy vmi ilyemi.Ezt hogy lehet?
-Mi az a Baal GC ?
-Találok vhol magyar leírást,hogy mi mennyibe kerül?
Elöre is köszönöm a válaszokat!
<#wave>#wave>
Marad a Teamwork. 😞
Az a baj, hogy még soha nem indítottam druidát, gondoltam itt az ideje.
Elõtte olvasgattam Arreat Summit-ot, ahol írtak valamit...Páholyban írtam más valamit...madj játék közben jöttem rá, hogy igazából egyik verzió sem az igazi, így magamhoz igazítottam. Szóval elõször ugyebár kell pár pont summon, hogy ne halj meg...aztán jöhet a szabadon választott (fire) elemental...de pl. a macihoz az összes summonra kell pont...szóval mire Hell-re érek, van egy közepes macim, egy közepes fire elementalom, és egy kísérõm. pfff
De most 74-es szinten kezdjek újat? 😞(
A druidával is eltart egy ideig, de az kicsit könnyebb. Az elementálba szvsz bele sem kezdenék. De aki ügyes az csinálhat! 😊 jóval többet lehet (inkább kell) trükközni.
Ez a tulajdonság bármilyen tárgyon lehet,és összeadódik. Így jön ki egy 3-400-as mf.
Ez arra vonatkozik,hogy a lények mennyire és milyen jó cuccokat dobjanak.
Nem értek annyira a druidákhoz,de már 1.10-nél is megvolt az a szabély.hogy nem szabad össze-vissza pakolgatni a skillekre,mert míg nighton még vígan elvagy hellen jön a nagyhalál. hell-re mindig egy teljesen synergie-ket is figyelembe vevõ,nem szétszórt skilles,hanem koncentrált karakter kell.
Ha a druidád elementál druid,akkor hellre úgy kell készülni,hogy a cold és tûz ág is hatékony legyen,ugyanis a lények fele tûz immu a másik fele cold immu,olyan 70%-uk méreg immu (bár ez druidának mind1). Így is leszenk olyanok akik tûz és cold immuk is egyben,s azokra vagy egy tápos kísérõ kell,vagy.......hááát summon nem túl jó,mert akkor már pontokat kell pazarolni rá...
Egyébként anno ahogy olvasgattam druidából az átváltozós a leghatékonyabb,második aaz elementál,s a legnehezebb szinte lehetetlen az a summonos druid....
duriel xDDDD
Kimaxoltam a Fissure-t, az Armageddon-t, és a Macit...de Hellen már az alap goblinok is fire resistesek, a maci meg nem elég erõs. Gyorsan pakolgattam párat Hurricane-ra (most 10-es), de az meg még ali sebez...és már lvl 74-es.
Kezdhetek új karit, vagy van még remény?
DE VAN!!! , DE VAN!!! Mi az hogy halló tessék?