26171
-
#15479 ww-t vazeg semmi se erősíti :) -
#15478 reaper's trollos WWs barb leszek :P -
#15477 mondjuk WWzni fogok valszeg :)) -
#15476 szívem szerint nyomnék reaper's trollt :P
De spec. 2 doombringer táposabbnak tűnik... -
#15475 lóvém nincs ilyen botdkre, szal vlszeg akkor kardra gyúrok, és doombringerek :P -
#15474 csinálok egy barbárt:D
melyik masteryre érdemes gyúrni?
2 kard lehet 1 kézben.
de 2 még mi lehbet 1 kézben? -
Nuki #15473 ja egyesek ilyeneket is tudnak :o -
#15472 A gép előtt ülve röhögtem ki, szal nem látta és nem sértődött meg... Anyázni meg nem fogok, mert nem vagyok bunkó... Csak annyit mondtam neki hogy "aham", és "bye" ! -
#15471 miért kell kiröhögni?
max. anyázni, hogy ne oltsál vaze.. de kiröhögni?? biztos bennem van a baj... :P -
#15470 Valami muksó nekem a bneten azt magyarázta hogy jövő héten lesz a ladder reset... Persze én kiröhögtem... De ugye tényleg nem most lesz?... Én olyan szeptember körülre saccolom... -
JancsiPapa #15469 Csak ha egy mana burn death lord csapat közé kerülsz, akkor 600 élet nem fog megmenteni - míg 1000 élettel már másabb. -
#15468 Igen de ha sokan vannak mondjuk hellen és van köztűk 1-2 imun éa a csicso halott akkor 1 kicsit nehezebb. Meg szerintem minek kinlodni ha nem muszály. A Shildhez 156 str kell és az a legtöbb dex semmi, másra nem is nagyon tudsz tenni csak az ép-re manára, dehát kinek mi éri meg jobban. -
JancsiPapa #15467 Én egy sorcomnál se tettem energyre...Az utolsónál jobban szoptam, többet kellett inni, de shako, spirit arach annyi manát ad, hogy elég mindig, néha kell inni.
Aztán most szurkolni nekem :( -
#15466 1 sorcnak a mindene a mana nem az ép-re kell pakolni hanem a manára mert a dam a Shild miatt a manából vonódik nem az ép-ből.A Shildet meg lehet erősiteni (telekinézis 1,11) Mert ha a mana elfogy mindegy mid van te onnan el nem jössz:).
Holi -
#15465 Ok köszi szépen az infót. -
Delac #15464 Lesz neki shako meg a szokásos mf sorc cuccok.
Ezen felűl érdemes további pontokat áldozni manához? -
Delac #15463 A pvm sorcál "infi kézben csicsó" nekem jobban bejövős. Ha már választani kell akkor infi az insight-l szemben. Ez esetben hogy kell tenni sorc nál energyre? -
#15462 reaper's rulZ :P
Nekem 5-600 mana simán elég a hibrid sorccal... max ha belejövök a tele/fireballba, akkor kell inni.
no meg ha drain mana :P -
JancsiPapa #15461 Igazából 2 karira kell energyt tenni:
A pvp sorcra és esetleg egy bone necrora.
Mindenütt másutt meg insight rulzz - hammerpalánál meg még az se kell... Vajon mire való a redemption aura? ^^
Nekem 1 ponttal most 18as, 115 életet kapok minden hullánál... -
#15460 de, kell neki mana :)
de nem kell tenni energyre :P -
Aspyrin #15459 Nem. -
#15458 Az amazonnál érdemes rakni az energy-re? Szal kell neki mana?? -
Nuki #15457 nem lehet hogy Hardcore-Ladder-Hell? -
Delac #15456 A leírásban szereplő stygian beast-t én nem találom sehol, de azis lehet hogy rosszúl keresem. Érdekes jószág egyébként ez a Reziarfg. Megannyi monda terjeng róla már ha egyáltalán ismeri valaki :P
Olyan 50 % ban kacsa a téma. :-/ sajnos... -
Aspyrin #15455 Mi a fene az az fg? :O -
Braveheart #15454 Reziarfg
Hmm, érdekes... -
Delac #15453 Fg, omg, most veszem észre. 1 ist 6-7 fg.** -
zsolti3 #15452 Csá!
Valaki eltudná küldeni a "Lord of Destruction" telepítő kódját
a [email protected].
Előre is köszi -
Delac #15451 Feleződtek? Egy hr ha jól láttam 24-30 fg között. Ist meg 6-7 ist talán.
A laggolás időszaka nekem is beköszönzött. Eddig totál nem találkoztam vele, simán tudtam krealni, cuccolni. De tegnap végre elért hozzám is a szele. Nem vagyok feldobva.:-/ -
JancsiPapa #15450 hmm...a lag folytatódik...
Ritkán tudtam lagmentes gamet csinálni, ezért duel gamekben mfelek már 2 napja :)
De végre találtam egy bk3at :) -
Nuki #15449 ja és beléptünk a 3. világba, azért feladta küldetésnek hogy "kill mephisto" -
#15448 Ma nagyon mázlim volt, Nuke -kal kivertük Durielből a Tal Rasha övét én a miztonság kedvéért kiléptem majd újra be( ekkor tuti menti a karakter állásomat). Elkezdtük a 3 világot és elkezdet laggolni(első questet teljesítetük)=> meguntuk a laggot és kiléptünk. Én a biztonság kedvéért csináltamj új game, hogy megnézzem minden megvan-e=> pont úgy áltam mint amikor újra beléptem a karimmal.(első guest nics felvéve, csicskám halot{még élt mikoror laggoás után kiléptem}) -
Nuki #15447 kösz :) legalább már tudom miért anyázzak ha kilép ha tárgyat adunk át XD -
JancsiPapa #15446 Hát nem tudom, de a jspn rohadtul (felére) csökkent a hr ára, ez azért jelent vmit... -
#15445 meg kell tanulni.
Különben kockulhat az ember napestig... A laggban. :P Hát kell ez nektek? nekem nem! :D -
#15444 én becsületes dupolo vagyok:):):)
nem használom ki a lagot:):):)
(amugy se tudom hogy hogy kell:):):):):):) ) -
Aspyrin #15443 Akkor egész héten dupeolni fogunk :DDD -
Aspyrin #15442 :DDD
-
#15441 dupeolj ilyenkor. Használd ki a pillanatnyi lehetőségeket. Ha nem laggol, játssz, ha laggol, dupeolj. :P -
#15440 egyszerüen nem értem miért nem lehet ezekett a lagolásos dolgokat megcsinálni:(
Mármint a dupolást stb
Egy kicsit akarok tegnap játszani erre meg ugy lagolt hogy az élettöl is elment a kedvem:(