Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xy21
Én úgy tudtam hogy törtel nem lehet fellépni a b.netre vagy én ehez nem értek hogy van.mer én is 3 napja vettem meg az eredetit de nem próbáltam még ki és én nem szeretném ha ugyan ez lenne hiba.

Jagi
Hi, evribári!
Ha a Gyári Dio2+exp. cd-keyemmel valaki csinált egy accot, (nemtom melyik szerverre) akkor én azt már nem használhatom soha, vagy csak adott szerveren?
Vagy mikor kapom vissza a felhasználási jogot? Vagy ilyen nincs?
Nem bannolták (asszem)

Andie
Már várom, mert annyira talányosan fogalmaztál, hogy percekig az járt a fejemben, de láttam, hogy el voltál a duelekkel :)

LAG az más, az megáll, aztán percekig nem tudsz semmit csinálni, csak futkosni. Aztán vagy beindul (és néhány mp-re extra speedre kapcsol :) ), vagy kidob connection losttal. A múltkor baalrunra készültünk, már benn voltunk 8-an, mindenki ott tobzódott Harrogathban, vártuk, hogy telesorcoljon egy srác, mikor az tünt fel, hogy gyanúsan csönd van. senki nem rohangál, nem élesztget spiriteket, nem üzenget, nem lép ki/be, stb. Odamentem Cainhoz, próbáltam szóba állni vele, de term. nem sikerült. Úgyhogy még 1 percet vártam, a sóbálvánnyá dermedt karakterek között, aztán kiléptem. Elképzeltem, ha ez a gigaLag a throne elött ér minket...

Amiröl én beszéltem, az más, ez nem megakadás, még 1 mp-re sem akad meg a játék, minden mozog, szépen dolgozik. Ha állok, észre sem venni. Minden szörny rohangál, támad, a segitöim ügyködnek, a környezet animál, stb. Ha arrébbmozdulok, akkor lehet észrevenni. Ugye a diabloban helyzetváltoztatáskor nem a karakter mozdul, hanem az marad középen, és a pálya csúszik el alatta, mintha az egerünk lenne a karakter, és az egérpadot húzkodnánk alatta - ellenkezö irányban, amerre "egerünk" menni akar.
Namost ez nálam nem olyan szép folyamatos, "úszó" mozgás, mint singlében, hanem mintha egy sclerozis multiplexben (kézremegés) szenvedö vénember húzkodná az egérpadot. Megy megy, de mp-enként 1-2x megrándul. Igazából nem visszaugrik fél centit, mert nem kerülök visszább fél centivel a pályán, csak visszaugrik, majd azonnal ismét helyreáll. Talán inkább az a helyes, hogy megakad a pálya egy ezredmásodpercre. Szaggatottan úszik alattam a pálya.

Tegnap este nem volt idöm, de csak ezért felmentem, és már nem volt annyira vészes, mint azelött. Mostmár csak 3-4 mp-enként rántott egyet abnormálisan a képen. Lehet - és remélem - hogy tényleg összefüggés lehet a bnettel.
(vagy újra kéne installnom a diablot, bár nemhiszem, hogy megoldaná)

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Holnap leírom a ma estit :)

Ez sajnos nem szûnt meg...lvl 93-on 8player gameben egyedül, party nélkül baalrunoztam...
Lagg -> én csak azt láttam, hogy Ventarékat éppen széjjellövöldözöm 2-3 rejuv árán (meg se szoktak sebezni...90 fire res+absorb szal 20-30hpkat veszek NÉHA) és RÖGTÖN küldte Listeréket extra fast holy shock aurával... Akkora R.I.P. volt, hogy még mindig emlékszem rá :)

Meg is haltam <#szomoru1> De csak felszedtem a hullám...
Az a baj, hogy az életben nem jutok fel a ladderre :(

Lammer
tuti! a klasszikus(meg emlekeztek az elso par reves dio2re multiba?) hogy megallt a kepernyo egy 6-7 mpre(vagy tobb) es a kovetkezo 1-2 mpbe zsufolta bele az esemenyeket, amik a freez alatt voltak, oylan volt mint egy borleszk film <#vigyor2> csakakkor nem volt vicces, ha eppen gyaktak teged, rgo RIP<#szomoru1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Andie
Ja! uh.. ne is mondd, csúnya lett volna :)

Nem, az amám volt...2-3nap és lvl 95...

Andie
Már úgy érted, hogy a szolgáltató és köztem, ill szolgáltató és bnet között akadozás? És ettöl akad a pálya minden lépésnél?

Throne dúrva tud lenni, föleg ha berongyolsz közéjük, aztán lock :) Legalább HC kari volt?...

Internet lesz sztem...Ma semmi gondom nem volt egy atomlaggot kivéve :D
Meg majdnem berippeltem Throne-ban...Convictionos soulok+lower resist az oblivion knight-tól :S

Andie
Ez nem olyan, tudom, miröl beszélsz.
Ez olyan, hogy szaladok, és minden lépésnél mondjuk 2 centit úszik el a képernyö alattam, akkor fél centit visszaránt. Mondjuk felfele szaladok, akkor 1-2 mp-enként lefele visszarántja a képet. Mint mikor Diablo feltünik, és elkezd rengeni a föld összevissza. Csak nem annyira, és nem minden irányba. Megint beléptem single playerbe, és ott futkostam kicsit, gyönyörüen úszik a kép jobbra balra, ahogy haladok. Bneten meg igy rángatózik.
Nemértem... tegnap cseréltem hálókártyát, ez lehet esetleg az oka? Letöltés megy 300kval szépen...
Nemértem... <#fejvakaras>

Broafka
hát nem tom, álltalában olyanok vannak laggnél hogy megáll minden, nem tudsz ütni, vagyis tudsz mozogni de nem talál az ütésed szal minden megáll (álltalános lagg) én másmilyennel nem találkoztam
<#nemtudom>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Andie
Skacok, volt nálatok olyan, hogy a diablo akad mint állat?
Futok fel s alá a pályán, és akadozik, rángatózik a pálya. Ha a karakteremet nézem, akkor nem veszem észre, de ha a környezet, akkor kezdek szédülni, mert akadozik, rángatózik egy picit, nem olyan szép folyamatosan úszik a kép.
Ha singlébe megyek, akkor szép.

Ha lassú a bnet, akkor okozhat ilyet?...

Broafka
semmit, csak azért kértem hogy szóljon, hogy nehogy akkor kezdjek el játszani amikor ladder res van, szal ladder res elõtt, mert akkor szétverem a gépet...
szal lesz egy ladder res aztán gyorsan tûzés föl...

Dr4gonlord
Közben nekem is eszembe jutott, hogy kéne Diózni. Szerencsére én is a rendesebb, segítõkész játékosok közé tartozok, és az eddigi Diablós ismeretségeim is rendesek voltak. Kár, hogy rosszfelé haladunk. Na, majd valamikor felmegyek, és szétnézek, és ha nincs senki akivel rendesen lehet játszani, akkor viszem egyedül, ameddig nem jön arra egy haver.

Shaman
ladderbõl minden kari átkerül non-ladderbe,s ott játszhatsz vele,ha akarsz tovább,de a ladder resetelõdik,s mindenki nulláról indul.
Természetesen non-ladder és ladder karik nem tudnak együtt gyakni.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Andie
Mer mit tudtok resetnél csinálni? Van módszer, hogy ne vesszenek el a cuccok?
(csúnya volna, ha a nagy nehezen összetákolt amazonom eltünne a süllyesztöben, mielött igazán játszhatnék vele)

Broafka
jó, de én mostanában nem játszok diablot, és akkor akarok majd visszatérni ha ladder reset lesz, azért kértem hogy szóljál majd ha lesz ladder reset, hogy tudjam mikor térhetek vissza

Én sem tudok többet, mint bárki más!
Csak a d2 és a blizz hivatalos honlapját kell nézni :)

Broafka
én arra gondoltam hogy idén :)
szal magunk közt szólva, ha lesz ladder reset akkor kiálts fel vagy itt a fórumon vagy privátban, ok? köszi

Augusztusban volt talán...

Broafka
ebben a seasonban?
már volt ladder reset?

Kábé 4-et találtam ebben a seasonban, mindet sikerült pul-um körüli értékben eladni :)
Ha találok egyet, írok ide és sg.hu-s áron kaopd meg :)

Sziasztok. Most írok ide elõször, és remélem hogy fogtok tudni nekem segíteni. Az egyik ismerõsöm ajánlotta hogy itt próbálkozzak és hátha lesz eredménye.
Na szóval a problémám az lenne, hogy kellene nekem egy fegyver, mégpedig a NATALYA'S kollekció fegyvere és azt szeretném megkérdezni hogy nincsen-e meg valakinek, és ha igen akkor ez az illetõ hajlandó lenne-e megválni tõle. Természetesen nem ingyen gondoltam. Sok embernek megvan ez a fegyver csak senki nem volt hajlandó eladni nekem. Elõre is köszi!
SiRRuRG
és hol lehet kapni 2000 huf-ért?? cd galaxisban 2990+990pk, media marktba meg 3980...

megbeszéltük.
Account: Montecarlo

de hangsúlyozom non-ladder

Jagi
Hoppá!

Andie
"Persze mostanság, közös baal gyilkolászás esetén idegenekkel"

Andie
Barátnöm most küszködik egy palával, esetleg ha neki adod, megköszönnénk. Accom: *AndieSphinx

JancsiPapa: pedig tényleg igy volt. bár akkor csak mi voltunk a játékban, ahogy tegnap mi ketten Baal ellen. azért is kérdeztem, hogy nem-e bezavar az a kóbor ama, aki bejött. De hálistennek kilépett mikor látta, hogy csak baal van. Ahogy veled is, kiestek a cuccok, mindenki felvette amit tudott, beazonositottuk, aztán ha olyan volt (set, uniq, esetleg hasznosabb sárga), akkor vissza kidobtuk a faluban a földre. Emléxel, amig mentem le Radamenthez, hogy ott nyissak neked portált, esett egy THul, még azt is megkérdeztem, kell-e. Ha MAL esett volna, aztis megkérdeztem volna.

Persze mostanság, közös baal gyilkolászás esetén, mikor mindenki tépi a másikat a cuccért, már rám sem jellemzö az általad idézett "kidobálom a cuccot" módszer ... :(

Úgy is terveztem már az egyik kari leépítését. non-ladderban. Ha kell valakinek freebe. Van nála (pala ): Guardian Angel upped, Zakarum shield upped/umed, + egy-két hasznos cucc. Kezdõ karik elõnyben.

Shaman
hát pedig mi is megcsináltuk cimbimmel...
Mikor tele lettek a cuccos karik,fogtuk a channelen mondtuk,hogy free cuccdobálás,s kidobáltuk õket másoknak (persze a legeslegértékesebbeket nem),de monnyuk burizákat,stb simán..

Shaman
nem elég a 75% light...fel kell szépen 95%-ra tornászni,illetve ha van absorbod,akkor még gyúgyulsz is tõle...

Milyen 'kidobálom a cuccot, hátha kell valakinek?'
Én még hírét sem hallottam ennek o_O

Jagi
Egyetértek veled 100%-ban. Én is így csinálnám... lanban ez van
Érdekesség: nekem lvl74-es assám van csak singleben. Várom a LAN-t hellre. Elég ütõs lett, már csak egy bartuc kellene a runeszavas (baxa+ nem jut eszembe) mellé.
Az meg van a palámnál de hellen õ sem boldogul.
És a story lvl76 pala hell act 1. Kimegyek Stony field-re, mondom ütök már egy kicsit... eccercsak sehol senki de You have died... press esc... a szokásos.
Mondom visszamegyek felkapom a cuccom. Kicsit nagyobb ívben mentem és még láttam a képernyõ sarkában a 2 unique-t HF + HS-kkal meg néhány fallennek látszó lényt. Ejj vazz... pedig a res fire meg a light. 75. Persze megint végem lett mint a botnak. Most mivan? Ezt kell szeretni... és csak act 1. Legutoljára az 1.09 es Fury-ban (mod) haltam meg ilyentõl... Hell már csak ilyen. : )

Andie
Sajnos énis elég sok rosszat tapasztaltam, még mikor aktivan diabloztam, úgy 3 éven keresztül. Volt egy 88-as sorcom, aki hellen nagyon dúrvult, tulképpen úgy állt, mint Gieb, nem volt ellenfél (bloodmana talán).
Húztam is, segitettem, MFeltem is, ajándékoztam is, stb.
De én bárhol is játszottam, akár egy lvl1-es karakterrel,a kár 5 másik erös karival, ha esett valami, és véletlen én kaptam fel (nem vagyok az a tipus, aki mikor már Baal az utolsókat rugja, leáll a kattingatással, és lesi mi esik), beazonositottam, beirtam miaz, és körbekérdeztem kinek kell. Esetleg ki is dobtam.
Aztán lassan leszoktam róla. Tölem többnyire elkérték, de viszont nem ezt kaptam. Mindenki felkapkodta a cuccot, aztán anélkül, hogy közölte volna miaz, már lépett is le. Volt olyan srác akivel már egész jóban voltunk, napok óta jáccottunk együtt. Esett egy uniq ij, sztem Windforce, felkapta, kérdem, hogy WF? Merhogy pont vadászok egyet az amazonomnak. Erre se szó, se beszéd, kilépett, azóta nem állt velem szóba. Komolyan mondom, megér egy WF egy alakuló haverságot? Hát nekem nem, ha kidobja, és aszongya, ugyan legyen már az övé, neki adtam volna. Végülis ez csak játék, nemde?
Baalrunnál mindenki csak áll, azt várja a sültgalambot. 90es sorcik, palák. Én megyek a 74-es gyenguszka amámmal, halok meg 5x, mire lejutok. Aztán persze ami hullik, piszok gyorsan eltünik, soxor csak a szinét látom...

Úgyhogy hajlamos voltam, és vagyok zártkörü kis haveri csapattal menni, akik hozzám hasonlóan testvériesen elosztják a cuccot, vállvetve harcolnak, és nem az számit, ki kapja fel gyorsabban,hanem hogy KINEK VAN SZÜKSÉGE az adott dologra.
Én ha felmegyek játszani, akkor játszani és szórakozni akarok. Ehhez hozzátartozik azis, hogy önfeledten tudjam azt a pár órát eltölteni, és nyugodt lehetek, hisz tudom, ha X talál valamit a pálya túlsó sarkán, vagy a nagy kavarodásban Diablo körül, akkor nem kell idegbeteg módra lesnem, mi volt az, és odarohhanni az utolsó pillanatban, felkapni, mert fél perc múlva a városban ott lesz a földön, és mindenki megnézheti, eldöntheti, kell-e neki.

Szerintem egy team játék erröl szól(na).

ez elég lol, biztos akkor váltotta ki az õstermelõi igazolványát a paraszt, és azért verte magát :P
igeeeeeeeeeeeeeeeeen :)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

És mivel több a paraszt, mint a normális, inkább fel se nézek hunegyre.
Tegnap is az egyébként a diablohoz értõ gyerektõl is megkérdeztem csupán, hogy hány éves, ez volt a válasza:
"Mi közöd van hozzá?"

na igen, az ember mindíg többet vár, de az a pár normális elveszlik a sok tajparaszt között
Régen sokat segítettem másoknak,de mára már nincsen így, az ilyenek miatt --> #12782
Lényeg, hogy amit a bneten tapaszalok, az nem túl biztató, hogy lássam az értelmét a segítségeknek. Ha látok egy gyereket, aki tényleg nem a lustaság miatt tart ott, ahol mások (hunegyen ugyebár nem ritka az 1-2 órát könyörgõ 10-20as szintû embereke, pedig már régen eljuthatott volna odáig, már csak önerõbõl is...

Ugyan... Majd szólok még, ha van vmi cuccom.

Andie
Üdvözletem!
Tegnap JancsiPapa olyan nagyvonalúságról és segitõkészségrõl tett tanúbizonyságot, ami manapság nagyon ritka, viszont örömmel tölt el, hogy van még ilyen a világon. Lett Titánsom, és még vagy 6 másik, brutális cucc, amikkel már szó szérint ÉLMÉNY a játék. Bevallom, kicsit már kezdett elmenni a kedvem, mikor normal act5-ben is 3-4 dárda elhajitása után át kellett válatnom burizára, hogy haladhassak, ugyanis hol a manám fogyott el, hol pedig alig sebeztem az ócska dárdákkal.
Most viszont elég, ha csak annyit mondok: hajnal 3-ig jáccottam, és 74-es lett az amazonom :))))

Itt köszönöm meg mégegyszer a segitségedet JancsiPapa! <#worship>

Na majd whispelj rám te.
*JancseePapa

Andie
*AndieSphinx
18 után fennleszek. Köszi meistró!

Na írj egy accot, rádwhispelek, ha fenn leszek.

Megmutassam õket? <#vigyor1>

nem az egyetértésen van a hangsúly, hanem személyes tapasztalat :)
Andie
De nagyon egyetértetek <#dumcsi>
Viszont akkor sürgösen be kell szereznem valami hatékony dárdát. Lehet az, hogy alig alig dobálnak? Sztem eddig az 50 lvl-em alatt 3-4 dárdát találtam, ebböl 1 volt amazon spec... azt használom is. (sima ócska kék)

én is ezt akartam írni