Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
nightmare végéig nem is lesznek gondjaid,mint ahogy semelyik másik nem annyira félrefejlesztette karinak sem.
helltõl kezdõdnek majd a gondok....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Andie
Köszönöm, számitok rá(d) <#integet2>
Egy kicsit feljebb tápoltam a hétvégén, 50es lett a StormChick -em <#crazya>
Feltoltam 20asra a Fury-t, és most egy 12-89es dobósebzésü sima eccerü magic amazon-dárdával dobálózok. Nigthmare act2-ben 1, max 2 dobásra fexik mindenki körülöttem (10-15 monszta). Szóval nagyon korrekt ez a villámdárdás dolog <#merges2>

Amig nem lesz titansom, esetleg valami áthidaló, a jelenleginél komolyabb sebzésü pálcákat is elfogadok! (van már néhány mid-level cuccom cserébe, ha kell esetleg) <#whatever>

u.i.: Alakul a magyaritás, akit érdekel, sasolja az oldalt!

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

szoktak füleket dobálni? 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Ha lesz írok. Az én eth 16x ed 9lifeleech upped titánom még nem felesleges 😊

Helló mindenki!!! Valaki nem tudna nekem egy címet adni ahonnan le tudnám tölteni a Shadowmastert??? Elõre is kössz!!!
tigeroo
ez nincs valahol fennt EGYBEN??
Úristen de lassan tölti...

Hát hallod, már egy lvl 49 sorc, egy lvl 44 és lvl 30 assa is megfeküdt már... (mellesleg a két assa egyszerre jött rám...)

öcsém!! két óra alatt 20as szinten végzett baallal <#wilting>

hehe "bo kurwy" kaptál egy kis káromkodást a arcodba egy lengyeltõl XD
szálasi elvtárs... mik nincsenek =)

Shaman
azé az "eszméletlen" talán kissé erõs szó....

act1-ben max 5.000-et adnak bármilyen cuccért,mégha 100.000-et is érne...
act2-ben már 10.000-et s így tovább,persze nighot-hellen már egységesen max 30.000-et asszem,de ez nem tuti,mert régen játszottam.

Andie
Aham, köszi, ettöl féltem. Na majd akkor én kreálgatok...

Apropó: nincs valakinek egy fölös Titáns-sza? <#idiota>

xy21: 5-ös szinten nehéz pénzhez jutni, diablora duplán érvényes, hogy minden kezdet nehéz. Nem elég, hogy macerás, mire eljutsz normális szintre (30), még normális tárgyat, és pénzt sem találsz.
1-10 szintig szedj össze mindent, ami hullik. A nyilvesszõket, tegezeket, minden vackot. Hord haza a faluba, és add el. Igy olyan 10es szint környékén már 20ezer körüli aranyad lesz.
10. szint felett már hullanak paladin scepterek, meg sorci botok, ezekért ha van rajtuk 2-3 + valamilyen skill, akkor eszméletlen összeget fizetnek a kovácsnál.

MÁS: Láttátok ezt? Diablo2 - Karakter elkészitésétõl Baal haláláig: 2 óra!!! <#merges2>

xy21
Most kezdtem el igazán a gémet és kéne egy kis help.
Hogyan lehet a legkönnyebben pénzhez jutni???
Amúgy egy sorcererrel kezdtem és már 5ös szinten vagyok valamint a villámokra gyúrok.Okés ez??
Nem nagyon értek az RPG-hez fõleg a diablóhoz ugyhogy elkéne néhány jótanács.
THX!

Normal baalrunokhoz tudsz attól csatlakozni, csak nem látod õket. Sajnos kénytelen leszel magad baalrunokat csinálni, vagy egy normos karival megnézni a választékot, majd visszalépni a nightossal.

Andie
Skacok, elkövettem azt a hibát, hogy az elsö baalrunom során megvártam Baal halálát. Most akárhány Baalrunra csatlakozok, Nigthmare-be rak. Hogy tudnék normal Baalrunokhoz csatlakozni?

nem számít,hogy a cucc melyik részébe teszed a rúnát/gemet/jewelt, sorrenden azt érti, hogy pl a ral-ort-tal rúnászónál elõször a ralt tedd be stb...és nem mágikus tárgyba rakhatsz rúnaszót...
Már láttam jah-ith-bert uniq chaos armorban....

Shaman
nincs fent vagy lennt.
Amit eloszor beraksz runa kerul legfelulre. Tehat a sorrend nem mindegy.
Kulonbozo targzakon kulonbozo mennzisegu lzuk lehet...satyin sosem lesz 6 lyuk.
Ketkezes fegzveren viszont lehet 6 lyuk.

repvez
Még mindig a runákkal vagyok bajba.Azt irták valahol hogy fontos milyen sorrendbe tesszuk a runákat.De honnan nézve fentrol vagy lentröl kell feltölteni a helyeket vagy egy helyre kell bizonyos sorrendbe berakni a runákat.Mert van olyan ami öt runábol áll de én eddig csak max 3 foglalatos tárgyat láttam eddig.
Egy accra fel lehet menni, csak más karival...

Ez igy nem igaz. Ha van 2 CD kulcsod akkor lehet egyszerre ugyanazzal az acc-al játszani, ergo huzhatod magad, és nem kell hozzá másik acc.
Nekem legalábbis ment<#nyes>
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060103/save_xD_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Én vagyok a szálasi, lvl 18 pala xD

Hát synergy miatt jobb a csonti, sõt, aha +playert ír bem, akkor a csonzik hpja is így nõ... Míg a bone spellek és semmi más nem fog többet sebezni...

Bandee
Ismerõsöm szeretne 1.11 LoD-al lanon játszani. Kérdés mi kellene hozzá és hogyan lenne megoldható, vmi olyan lan patch vagy mod kéne amivel rendesen osztoznak az xpn meg minden. Elõre is kösz a helpet 😊

Broafka
furcsa, bár nem játszottam még 1.11-ben necroval (lényegében egyetlen karival sem 😛) de a régi verzsönökben nem a bone-os volt szinte az egyetlen életképes necro?
bár nem tudom, ne nézzetek csúnya szemmel rám 😊
mondom, rég játszottam, akkor még az volt a "divat" 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Andie
Sziasztok!

Van némi fejlemény az 1.11-es magyaritás kapcsán, akit érint a dolog, kérem látogasson el a Diablo II Magyarítás oldalra, és szavazzon a fórumban. Észrevételeket is fõleg ott várok.
A többiektõl elnézést a zavarásért!

tigeroo
egyidõben nem játszhatol 2 gépen ugyanazzal az accountal😊

max. ha veszel +1 CD Kulcsot😛 de akkor az uj acc.

Csak summon és corpse explosion...Nekróból ez az életképes, sõt , még tömegirtónak is mondható...

Broafka
én már rég nem játszom Diablót 😊
de azért még a kedvenc karim, tényleg, visszakéne adnom a havernak a titánját, amit kölcsönadott :-/

hujjujj...tegnapelõtt lett 94es szintû a javazonom 😊

Broafka
ajánlatos 😊
nekem a kedvencem az amazon 😊 javelinos, áramos, favorit

Lammer
najo okes, deakkor mit csinaljak??? lehet torlom a genyaba a nekrot... 😞(((

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Broafka
hát a Blizzard figyeli az IP-t folyamatosan asszem, szal õk ellenõrizgetik, szal én úgy tudom hogy egy kis ideig bent lehetsz 2 IP-vel is

Gyerekek, most barátkozom a netes játékkal, elvégre sohasem késõ😊).

Már sok oldalt elolvastam a tapasztaslat-szerzés miatt. Azt nem értem, hogy két gépen játszhatom a Diablót? Bevihetem a munkahelyre játszani, majd este haza folytatni? Valamit olvastam, hogy figyeli az IP-t. Igaz ez?

Elvégre mire való a munkahely, igaz 😊)?

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

dokar
Mivel csak egész értékek vannak és egyre kisebb mértékben történik a növekedés, így egyes értékek többször is szerepelhetnek.

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

Broafka
az utolsó 5-nek akkor miértelme van?
61 61 61 62 62
szal gyakorlatilag hiába teszek rá a végénél akkor is marad 61-esen? (meg 62-esen?)

31 37 41 44 47 49 51 52 54 55 56 57 58 59 60 61 61 61 62 62
Így jönnek a -resistek a rátett pontok arányában.
Tegyük fel, hogy hellen van olyan szöry,akinek 150+a resistje...Meg se érzi...

Sztem nincs 'durva' lower resist...nézd+summiton.

dokar
szerintem soha (bár jó lenne)

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

Csõ srácok! Nem tudná valaki megmondani hogy mikor lesz 3. része?<#conf>
Summiton nem láttam ezt, ott annyi van, ha immunitást vesz le, akkor az átok/aura 1/5-ével fogja levinni a resistet.

Lammer
amugy ha jol tudom az immunent mar 75% folott immunenak irja(lehet az immune nem immune az adott szornynel, hanem pl 90%os), tehat egy durva lower resistet(magas szintu) kap, nem lehetseges hogy lehozom normalis szintre vele?

Lammer
dejo akkor szart sem er a nekro vegulis ^^😄DDDD

Egy gólem nem hinném, hogy nagy sebzést ad. Ezért jó a clay,mert ugyan kicsit sebez, de lassítja az ellenfelet,ezért bossok ellen a legjobb.
A bone spellek csak akkor jók, ha csak azt nyomod (nem egyéb nyalánkságokat) 😊 A másik meg az, hogy a bone spelleknek mágikus (magic) sebzésük van, amire egyetlen jó átok a decry (az is a lassítás miatt), a lower resist nem csökkenti a magic resistet.
poison necro az jó a lower resisttel, de hellen minden undead poison immune, a nagy death lordok meg meg se fogják érezni...
Véleményem szerint átkokra elég 1-1 pont, mivel a több skill csak az átok sugarát/idõtartalmát növeli meg (kiv a lower resist),a pontok máshová kerüljenek. Várom ötleteidet, szívesen segítek.

Lammer
baszki, irtam litaniat, de ugylaccik azt amr nem kuldte el multkor, mert akkor szallt el a szerver itt a cegnel 😞((
naszal akkor roviden:
koszi a valaszt, de en arra gondoltam mivel szinglizek, es neha foszorny ellen egyedul kell kuzdenem(Duriel a legjobb pelda) akkor nem erek a sok csontival semmit... hisz ha eljutok ugye durielig, jo vannak foltamasztott csontik, de azt szigor(8X) modban leuti pikkpakk(igy a rakoltott pontok szinte karbaveszett pontoknak tunnek igy hirtelen) azt rohangalhatok korulotte... 😞(( en arra godnoltam, hogy szerinted: GOlemre gyurni esszeveszett modon+bone spear+lower resist es atkozos nyalanksagok .... mit szolsz? 😉

Nem tudok ilyenrõl...De nézd meg a google-t, talán fél óra böngészés eredményre vezet...

repvez
esetleg van olyan progi amivel ujra oszthatom az eddigi pontokat és képességeket a karakternél?
Még mielött csalással vádolnátok ezzel nem akarok neten játszani csak singlébe hogy könnyebb legyen a dolgom és már nem szeretném elöröl nekikezdeni csak a hibás pontokat szeretném a jo helyre tenni.
Thx!
A bone/poison necro és a sorc kivételével felesleges egy pontot is a manára tenni...

repvez
Már a képességekröl beszéltünk a paladinnal kapcsolatban, de azt még nem hogy az erö ,ügyesség stb pontokat hogyan érdemes elosztani.Én ugy szoktam hogy mivel 4 lehetöség van és 5 pontot lehet szétosztani ezért mindre egyet + még 1-et az eröre.Ez igy jo vagy valamit nem kéne annyira tolni.
Kiegészíteném valamivel : a summon necro lényege az,hogy a summonok csinálnak egy hullát,amit te felrobbantasz, szerencsés esetben meghal megint egy és így több tucat szörny pusztul meg...
Tehát a hullarobbantás a fõ skill, melynek sebzése 50% fizikális, 50% tûzsebzés. Tehát hellen pimmunok ellen lower resist és robbantás, fire (meg a többi immun) ellen amplify.

Sztem nem cheat...
Necróból az alábbiak életképesek:
1., summon necro: 20-20 skele, skele mastery,+20 corpse explosion,1-1 átkok (itt a lényeg az amp,a decry+ha akarod lower resist...) aztán jön a gólem, clay a legérdemesebb (masteryre itt elég 1 pont)+ summon resist 1+ pont.Ja és még 1 bone armor.Hidd el, erõsek azok a csontik...Jó erõs might aurás merc, amplify végig,ha minden csonti megvan, akkor mehet a hullarobbantás...hidd el, EZZEL ölsz.
2., bone necro úgy a bone spear és az azt erõsítõ dolgok (ez már inkább jó cuccokkal,bneten életképes)
3., poison - ez a novára megy,ez is bnetes inkább.
Hidd el, csontik jók lesznek ott,nem kell félni 😊