Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
helltõl kezdõdnek majd a gondok....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Egy kicsit feljebb tápoltam a hétvégén, 50es lett a StormChick -em <#crazya>#crazya>
Feltoltam 20asra a Fury-t, és most egy 12-89es dobósebzésü sima eccerü magic amazon-dárdával dobálózok. Nigthmare act2-ben 1, max 2 dobásra fexik mindenki körülöttem (10-15 monszta). Szóval nagyon korrekt ez a villámdárdás dolog <#merges2>#merges2>
Amig nem lesz titansom, esetleg valami áthidaló, a jelenleginél komolyabb sebzésü pálcákat is elfogadok! (van már néhány mid-level cuccom cserébe, ha kell esetleg) <#whatever>#whatever>
u.i.: Alakul a magyaritás, akit érdekel, sasolja az oldalt!
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
szálasi elvtárs... mik nincsenek =)
act1-ben max 5.000-et adnak bármilyen cuccért,mégha 100.000-et is érne...
act2-ben már 10.000-et s így tovább,persze nighot-hellen már egységesen max 30.000-et asszem,de ez nem tuti,mert régen játszottam.
Apropó: nincs valakinek egy fölös Titáns-sza? <#idiota>#idiota>
xy21: 5-ös szinten nehéz pénzhez jutni, diablora duplán érvényes, hogy minden kezdet nehéz. Nem elég, hogy macerás, mire eljutsz normális szintre (30), még normális tárgyat, és pénzt sem találsz.
1-10 szintig szedj össze mindent, ami hullik. A nyilvesszõket, tegezeket, minden vackot. Hord haza a faluba, és add el. Igy olyan 10es szint környékén már 20ezer körüli aranyad lesz.
10. szint felett már hullanak paladin scepterek, meg sorci botok, ezekért ha van rajtuk 2-3 + valamilyen skill, akkor eszméletlen összeget fizetnek a kovácsnál.
MÁS: Láttátok ezt? Diablo2 - Karakter elkészitésétõl Baal haláláig: 2 óra!!! <#merges2>#merges2>
Hogyan lehet a legkönnyebben pénzhez jutni???
Amúgy egy sorcererrel kezdtem és már 5ös szinten vagyok valamint a villámokra gyúrok.Okés ez??
Nem nagyon értek az RPG-hez fõleg a diablóhoz ugyhogy elkéne néhány jótanács.
THX!
Már láttam jah-ith-bert uniq chaos armorban....
Amit eloszor beraksz runa kerul legfelulre. Tehat a sorrend nem mindegy.
Kulonbozo targzakon kulonbozo mennzisegu lzuk lehet...satyin sosem lesz 6 lyuk.
Ketkezes fegzveren viszont lehet 6 lyuk.
Nekem legalábbis ment<#nyes>#nyes>
Én vagyok a szálasi, lvl 18 pala xD
bár nem tudom, ne nézzetek csúnya szemmel rám 😊
mondom, rég játszottam, akkor még az volt a "divat" 😛
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Van némi fejlemény az 1.11-es magyaritás kapcsán, akit érint a dolog, kérem látogasson el a Diablo II Magyarítás oldalra, és szavazzon a fórumban. Észrevételeket is fõleg ott várok.
A többiektõl elnézést a zavarásért!
max. ha veszel +1 CD Kulcsot😛 de akkor az uj acc.
de azért még a kedvenc karim, tényleg, visszakéne adnom a havernak a titánját, amit kölcsönadott :-/
nekem a kedvencem az amazon 😊 javelinos, áramos, favorit
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Már sok oldalt elolvastam a tapasztaslat-szerzés miatt. Azt nem értem, hogy két gépen játszhatom a Diablót? Bevihetem a munkahelyre játszani, majd este haza folytatni? Valamit olvastam, hogy figyeli az IP-t. Igaz ez?
Elvégre mire való a munkahely, igaz 😊)?
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
61 61 61 62 62
szal gyakorlatilag hiába teszek rá a végénél akkor is marad 61-esen? (meg 62-esen?)
Így jönnek a -resistek a rátett pontok arányában.
Tegyük fel, hogy hellen van olyan szöry,akinek 150+a resistje...Meg se érzi...
A bone spellek csak akkor jók, ha csak azt nyomod (nem egyéb nyalánkságokat) 😊 A másik meg az, hogy a bone spelleknek mágikus (magic) sebzésük van, amire egyetlen jó átok a decry (az is a lassítás miatt), a lower resist nem csökkenti a magic resistet.
poison necro az jó a lower resisttel, de hellen minden undead poison immune, a nagy death lordok meg meg se fogják érezni...
Véleményem szerint átkokra elég 1-1 pont, mivel a több skill csak az átok sugarát/idõtartalmát növeli meg (kiv a lower resist),a pontok máshová kerüljenek. Várom ötleteidet, szívesen segítek.
naszal akkor roviden:
koszi a valaszt, de en arra gondoltam mivel szinglizek, es neha foszorny ellen egyedul kell kuzdenem(Duriel a legjobb pelda) akkor nem erek a sok csontival semmit... hisz ha eljutok ugye durielig, jo vannak foltamasztott csontik, de azt szigor(8X) modban leuti pikkpakk(igy a rakoltott pontok szinte karbaveszett pontoknak tunnek igy hirtelen) azt rohangalhatok korulotte... 😞(( en arra godnoltam, hogy szerinted: GOlemre gyurni esszeveszett modon+bone spear+lower resist es atkozos nyalanksagok .... mit szolsz? 😉
Még mielött csalással vádolnátok ezzel nem akarok neten játszani csak singlébe hogy könnyebb legyen a dolgom és már nem szeretném elöröl nekikezdeni csak a hibás pontokat szeretném a jo helyre tenni.
Thx!
Tehát a hullarobbantás a fõ skill, melynek sebzése 50% fizikális, 50% tûzsebzés. Tehát hellen pimmunok ellen lower resist és robbantás, fire (meg a többi immun) ellen amplify.
Necróból az alábbiak életképesek:
1., summon necro: 20-20 skele, skele mastery,+20 corpse explosion,1-1 átkok (itt a lényeg az amp,a decry+ha akarod lower resist...) aztán jön a gólem, clay a legérdemesebb (masteryre itt elég 1 pont)+ summon resist 1+ pont.Ja és még 1 bone armor.Hidd el, erõsek azok a csontik...Jó erõs might aurás merc, amplify végig,ha minden csonti megvan, akkor mehet a hullarobbantás...hidd el, EZZEL ölsz.
2., bone necro úgy a bone spear és az azt erõsítõ dolgok (ez már inkább jó cuccokkal,bneten életképes)
3., poison - ez a novára megy,ez is bnetes inkább.
Hidd el, csontik jók lesznek ott,nem kell félni 😊