Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vigyori14
tuudom egnap este azt nézegettem, de én ha megunom a duelt akkor komolyaban is felszeelném, h több skill em legyen. és a sharp on van elég sok sztem, white rw-t mien wand ba érdemes kirakni?

White egyértelmûen, fcr is van rajta.
De van egy duel poison necro leírásom ITT , ha érdekel.

vigyori14
üdv, nincs valakinek aktáron egy elado blackbon sharp ja, és eyg peasant crown ja? jancsipapa duel poison nekronál blackbone sharp vagy white rw a jobb? fegyver?

Sas6
Multiban volt már olyan is hogy egyszerre 9 volt. Na az volt a LOL 😄D

Singleben nem is ;]

nearo
Hát hogy egszerre három kapu van mûködésben. Gondolom nem túl gyakori látvány.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mi ezen a pláne? 😄

... got nothin to share with you...

nearo
Lol :-)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
+all skilles runa talán nincs, de már gyengébb rúnaszavakból is össze lehet rakni valamit ami +all skill-t ad.

mooo
Söt ha jol emlékszem kereskedönél ugyanígy vagy az lehet ctrlés jobb(vagy bal<#idiota>) click és televásárolja a maxot.kulcsból 12 ,potionbol amennyi hely az övedbe van,portalokbol 20 stb...
Hát ha a potionra ráviszed, akkor automatikusan beteszi az övbe, ha van olyan (v üres) sor.

ez komoly? 😄

Shift+bal egér ^^

de akkor legalább lenne egy pia visszapakolo gyorsgomb vagy valami.

Hát leesik rólad az öv, akkor nem lehet benne 4 sor pia, nem gondolod? :]

és kinek az ötlete volt hogy halál után a potionok kiessenek az övbõl? tök idegesítõ mindig 1enként visszapakolászi halál után.

Esrohnoil
Nálam ilyen nem volt. Sry!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Jagi
Már elég régóta idegesít és kíváncsi lennék:

HOGY KINEK AZ ÖTLETE VOLT AZ,HOGY HALÁLKOR A LÁDÁBÓL IS KIESSEN AZ ARANY? 😛

Chrystopher
Ahogy felmész a B.Net-re letölti magától.

hello mindenkinek egy krdésem lenne: honnan tudom leszedni a diablo2 1.11 patchét?
Jagi
Igen.
...és van is. The Fury Within mod. Sky rune - 1 to all skill levels
nem hülyeség egyébként 😊 jó kis mod ez 😊
ittvane
csak az a szívás vele, hogy 1.09 alatt meg csak (asszem)

Esrohnoil
Úgy érted a hivatalos kieggel együtt.
Modokban esetleg lehet ilyen.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Jagi
Az alapjátékot a kieggel együtt értem

Jagi
a szigorúan az alapjátékra szorítkozunk nincs 😊
de amúgy akad 😊

miilann
okkösz

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Nincs 😊

nemjózsi
van +all skilles runa? .s

Na ha már felhoztad a jspt, el is magyarázhatod mindenkinek a lényegét :]
A helyes link pedig EZ ;]

Szar/másolt a cd, más nem lehet sztem.

cseszter
Hi aszt szeretném megkérdzni hogy amikor telepitem a lord of destructiont egy helyen mindig abbahagyja (asszem valami text)itt tudn valaki segiteni?

Jagi
valaki van most fenn, vagy megy fel?

akkorjól átbasztak? 😮

http://forums.d2jsp.org/index.php?showforum=170
az itteni árak a jók.

Mielõtt megkérdeznéd: uppoláskor, még ha a maximum ed% is van az adott cuccon, akkor sem lesz ugyanannyi a defje egy upp után - a legjobb példa: 200%ed gore ridert láttam már 193 deffel is, viszont az elérhetõ legnagyobb def rajta egy picivel 200 fölött van.
Igen, hülye egy világ néha ez a dio, néhányan direkt ezekre a ritkaságokra mennek és hajlandóak telepakolni egy accot is hrrel, ha olyanod van, mint ami másnak nincs :]

,,...nem mindenütt korrekt..."
De egyébként hidd el, van olyan, aki megadja...mint ahogy egy 2x uppolt, 93 defes (asszem 93) magefistért is hreket adtak anno...

Nem hinném hogy bárki is adna istet perf tal armorér.

Na ne röhögtess,ha olyan béna vagy hogy a kissebb qesteket se tod megcsinálni,akkor huzzon a ragya.Sose szoktam huzaskor az összes qestet megcsinálni,csak a fontosakat.Föküldik,skillt adó küldik meg egyéb jókat adó küldik.

te vagy a házigazda, terelgeted bárányaidat 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sas6
De egy armor már megér egy pul-t nem 😛

ITT van mellesleg egy útmutatás, nem mindenütt korrekt, de sztem egy körülbelüli értéket segít nektek meghatározni.

Rég voltam bneten, de nem hinném...mindennek az ára csak romlik és 3 hónappal ezelõtt sem ért pult ;]

Sas6
Sziasztok egy 12-es varázslom van hétvégém tok játszani valaki tud engem huzni de nem cak annyit hogy megoli a fõellenséget hanem minden q-t meg kellene csinálni. Valaki vállakozik rá 😄D?

Nemtom,csak az armor meg az amu ér valamit.tavasszal még ist körül ment az amu.

Mert elnéztem<#wow1>

a tal rasha mask belt és orb együtt megér egy pult?

Amúgy sztem a wizardspikenál jobb nincs (na jó, esetleg a hoto) - allres, 50 fcr, mana...azért nem rossz season elején :]

3 set bónusz, 1 orb (set bónusz) 2 amu - asszem ennyi így fejbõl ^^

ööö ezt miért én kaptam?