Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.flickr.com/photos/soma62sco
... got nothin to share with you...
szet mániás vagyok,minden high setböl van 1-2.
Lenne valakinek egy low leveles (45) sorcira való free cucca? 😊
Amúgy nézzd meg a Full set és a set darabokat hogy miket adnak. Sok-sok +to all skill..
De félreértés ne essék nem mondom hogy a Tal set a legjobb gear egy sorcira. Arra ottvan az Alibaba(2IST-el)/hoto shako, coh, mara/tal amu(pénztárca függõ), stb..stb..
Tal setes sorci max szép.de ennyi.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
egy akadékoskodó újreg nem ér meg ennyit 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az én mf-sorcjaimon még anno (season elején) talarm-öv-amu volt csak a setbõl, egy shako, egy wizardspike jobban jött rá, pedig ez akkor többe került, mintha ugye a maskot és az orbot használnám :]
De már nem merek semmit írni mert láma leszek <#nemtudom>#nemtudom>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
skill life mana etc.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
(sry ha <#lama>#lama>)
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
más: mit jelent pár sorcinál az az arany aura? mert nem tok rájnni. tudom láma vok, de még is 😄
Én is hagyom.
mellesleg meglehet oldani csak nem érsz vele sokat bneten ha 2 nap mulva iprol bannolnak 😄
lol? 😄
b-net 999-cel^^
csináltam egy assát martial + cold + death sentry-re tervezem...
valaki csinált már itt ilyet? Mi a tapasztalat? nm elején még aprít egyedül is.
ha 3-man vagyunk egyedül gyõzöm, ha 4-en azt már nem.
Mind a ketten!
A gizdázásodhoz meg annyit, hogy teljesen hülyének nézed az embert-.-
De ez már tényleg nagyon off.
Nem én gizdáztam azzal hogy házigazda vagyok egy tápigban, hanem te...
De ez már nagyon off.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ja igen: egy sorcomon sem volt ES és nagyon ritkán haltam.
Ha pedig arra vered, hogy 1 hónappal régebben regeltél ide, hát csak annyit tudok írni, h gl...
"gondolom mást nem nagyon izgatott a dolog" Csak mindenkit megkérdeztem itt errõl és senkinek sem volt ellenvetése.
Na jó éjt.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Biztos? - "jön egy gyors csapat és sehová nem tudsz eltelézni, mert hiába van több életed, mana semmire sem lesz."
Ráadásul az es magas szinten érhet valamit, de az a dmg rovására megy.
Mana shieldre LOD óta elég az 1 pont, 50%-nál több nem kell, mert aránytalanul sokat vesz le manából. De annyi igen, mert az életben maradás az elsõdleges.
Mit gondolsz, miért vagyok én itt a házigazda?
Mittomén, gondolom mást nem nagyon izgatott a dolog. ~~ "Regisztráció idõpontja: 2005. 07. 30." ............. ................. ................. ................ ^^
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Miért gondolod, hogy nem használom a telportot? Energy shieldrõl van és volt szó eddig...Tisztára úgy szólsz hozzám, mintha ki akarnál oktatni...Pedig nem hinném, hogy bármiben ki is tudnál...