26171
-
#19089 Nézd át ezt az oldalt. Ott a "Többjátékos mód >>> Battle.net"-et.
Leirás
Colton #19082 : A fenti linken van magyar végigjátszás is. -
ricsa008 #19088 szasztok! én eddig single-be nyomtam le tudja valaki írni hogy kell Battle Net.en indulni? -
#19087 tegnap esett egy ik armor pindlenél. :D -
#19086 Igen?:) uh ksözike szépen. A csizmára aztmondta nekem vki h ist-et ér.. De msot már jo tudni mi mit ér:) -
JancsiPapa #19085 Armor ér többet, a többi pár pgemért beszerezhető. -
#19084 nekem is van egy perfect goreom :) -
Aspyrin #19083 Heh, tegnap délután kezdtem hellen amámmal és képzeljétek, act1 den of evilben a főhulla egy perfekt(200ed)gore ridert dobott :) -
#19082 Valaki Tudgya hogy hol van Egy Magyar Végigjátszás?
-
#19081 Amugy az IK cuccok mennyit érnek? MErt hallotam h aztmondták a csizmára h semmit sem ér hallottam h ist-et ér... Szal sztetek mir ér h majd ugy cserélgessek?? -
#19080 Valaki msot tudna huzni noramlon pls?:) -
#19079 Oks ksözönöm :))
Akkor majd probálom megcsiálni:)
és az IK barbár jo volt?:) erős?
-
JancsiPapa #19078 Socketek meg a pénztárcád függvénye.
Helmbe topaz, armor is, esetleg ruby, maulba meg ber/ohm/pskull/um - mind jól jöhet. -
JancsiPapa #19077 Bnetes bénázásaim elején volt egy ik barbom.
Számolj csak.
Sacred armor 232 str, ez a legnehezebb cumó.
Set ad 45 str-t (25 öv, 20 kesztyű), ha van annid, torchod, akkor az is levonódik. Dexre én nem tennék. Lesz rajtad egy raven, attack ratinggal sem lesz baj, ha mégis, metalgridet tegyél be.
STR: 187- (anni, torch)
Dex: semmi
Vita: mind
Ene: 10 manaleech lesz kesztyűből, elég az, különben is, 2 mana/rárakott pont...lóf*sz.
Kb így csinálnám. -
#19076 Ok ksözönöm szépen majd elosztogatom :))
És a stat pontokat? Energy-re ugytudom nem kell de az uygességre kell ha a whirlwind, hosználom?? -
JancsiPapa #19075 20 erre, igen, 20 whirlwind, 20 battle orders (lvl 24 warcry, középen), 20 shout (előző felett).
1-1 berserk, ezen a lapon a lenti 4.
Hirtelen ennyi. -
#19074 Barbárt csináltam mégiscsak :P
ha az IK mault akarom használni akor ugye ezt kell fejlesztenem ??
És ha a wearnwind-et fogom hasznalni akor h osztjam el a stat pontokat? -
#19073 Ugy hallotta m h egy barbárt meglehet ugy csinálni hogy "ne lehesse" megölni. Ez igaz? Télleg lehet nagyon erős barbárt csinálni?
Most azon gondolkodom h hamerdint vagy barbart csináljak? -
Aspyrin #19072 Semmit nem ér sajna. Ami hasznos lehet hammerdinnek az a +2 all, 20fcr, dex/str/allres sityó. -
#19071 Egyébként ha valakinek lenne valami olcsobb vagy ingyenes cucca palához az ne tartsa magába.
Mert elég gyengécske a kicsike 200-500 közti a sebzése. -
#19070 Hát sztem 67 szintre biztos lesz jobb sapid :)) -
#19069 én paladinnal nyomulok nekem akár jo is lenne ez.Sajna én még csak normalon vagyok 43as szinten igy csak olyan runát tudok adni esetleg jewelt vagy a Pgem elötti álapotu drágakövet.
Bár mire elérem a minimun használati szintet addigra már lehet hogy lesz jobb is. -
#19068 Sziasztok msot találtam hellen egy cuccot és nem tom h mit ér segitenétek?:)
Sztetek egy iylen mit érhet?
-
#19067 ejj de jo haladsz :DD
Valakinek nem lenne a lighting sosomnak egy gyuruje?:D Mert msot valami iszonyat rossz gyurum van :DD
és nektek nem laggos msot a Bnet??
Mert msot vagyis tegnap este ota nem tom miért de laggol de nem nagyon csak épp annyira h idegesitsen és igy nem tudok élvezetesen játszani :(((
-
#19066 ez azaaaaazz :)) köszikeeee -
#19065 Lehet hogy erre gondoltál ? -
Aspyrin #19064 Rengeteg karim van és volt is már. Mivel mindössze két-három hete kezdtem újra Bneten most egy java, bowazon, énekes barb, bonemancer és egy hammerdinem van :) -
#19063 az igen :))
Amelyik oldalra meg én gondotlam az meg az ahol a hátték meg az oldal skin iylen pirosas volt. nah mindegy köszike amit irtál még keresgélek hátha megtalálom:)
Amugy egy spirit kard mennyit ér?
És a tal armor az mit? Azt tom h sokat de mégis mit? -
#19062 nem aspyrinnek, csak be akartam írni én is egy vigyorgó fejet, amiről később letettem.
Mf light sorcom 5-24k-t sebez. -
#19061 aha értem ksözike szépen. -
#19060 az árak nagyon változók, de viszonyításnak d2jsp árlistáját használom.
És egy hr=10 fg én így számolom. -
#19059 :))
Az oldla nevét nem tuod?:)
Nekem milyen kariaid vannak Bneten?:P -
Aspyrin #19058 Nem rontom el a jókedved.. :) -
#19057 Mi is annak az oldalnak a neve ahol meglehet nézni hogy mi mit ér a Bneten?? -
#19056 hát izlések és pofonok:)
Most kezdtem nemrég egy soso-t lighting és végre 70 lettem és tudom hazsnali a Taé setet :)) A set elöbb msot még nincs nálam havernal van a sebzésem 4-kb 5000
Az egész jó nem?:) -
#19055 én játszanék wow-al csak nem akarja a gépem le játszanio:S na de mind 1 -
#19054 A wow sztem ugy szar ahogy van sztem... d2 okkal jobb -
#19053 Mi óta ki jött a WOW:BC az óta nincs D2!!! -
#19052 köszi, nekem van 5, v. 6. :) -
Twista #19051 Hopp nem Mediai:D:D hanem Media.
Ha lesz időm akkor megnézem neked hogy lehet e most is kapni nálunk. -
Twista #19050 Nem is olyan régen jártam Debrecenben a Mediai Marktban, és akkor ott volt egy jó pár Diablo2, + én Nyíregyházán lakom és itt is lehet kapni.