26171
-
#21881 Huh halljatok nekem az az igasság, hogy szerdán lesz a nyári munkás megbeszélésem :S Akkor mondanak el mindent és reggel fél 8 ra kell mennem, és nemtudom meddig tart :( Remélem 10-ig visszaérek, ha nem akkor majd egyik barátom ir a nevemben itt egy h.sz.-t vagy valami hasonlo. De remélem visszatudok érni:S Hétfőn lett volna csak akkor van évzáró is és átteték szerdára.. Tiszta gáz nemigaz már.. Évzáróó. pf na midnegy lényegtelen. -
Aspyrin #21880 Így van :) -
Aspyrin #21879 Mi a baj? :D -
Delac #21878 Majd a napján, egyébként én egy support necro-t csinálnék.
Ha lesznek sorcok, akkor a lower resist irányába, ha inkább gyakós karik jönnek akkor pedig amplifyd damagere gyúrok. Mellé corpse explosion, ha jól gondolom Aspy is azért választotta trap assát. :) -
#21877 Ajmáár diablozni akaroook xDD -
born2fxxk #21876 Aki megadta az accját, és a ladder reset utáni kezdő csapatban van, azt felvettem friendlistre. Vegyetek fel ti is engem!
*born2fxxk -
#21875 Mimimimim? :D -
#21874 amúgy én frenzy barbárt vagy summon nekrót csinálok. ha meg lesz peccs akkor nem tudom mit:D -
#21873 :D nah gratulálok boldog szülinapot :D -
Aspyrin #21872 Remek, lassan megvan az "utánpótlás" csapat is ;)
-Rettenthető
-Sas6
-Morfi
-Delac
-Davidus (bizonytalan)
-jómagam -
Delac #21871 Szerintem én ide csatlakoznék be, hajnalban nincs kedv kezdeni, mellesleg pont szerdán lesz szülinapom, nem is tudta volna jobb időre rakni bliz a resetet. :D -
born2fxxk #21870 Köszi. :)
Tulajdonképpen az sg elő vagy utótag nem fontos, én mindenkit felveszek friendlistre. -
sirdond #21869 szerintem legyen kettő
bízok janiban és born2fxxk, plusz aspy-t támogatom én is :)
a mi csoportunkban már három blizz sorc van, úgyhogy ha jönnek a haverjaitok akkor mondjátok nekik, hogy valami mást találjanak ki kezdő karinak :) summon necro? vagy van valakinek gyenge gépe?
szerintem én is odabökök egy [SG] elő- vagy utótagot majd :)
-
#21868 Aspyrin
-
#21867 Aspyrin-t én támogatom ebben, télleg joöttlet lenne, báérmikor is d2-ztem mindig itt votl a forumon, segirtett ha tudodd, meg a jéátékban is. szoval +1 voks -
JancsiPapa #21866 no, látom szervezitek a gigakockulást :P
a házigazda szerepét döntsétek, szavazzátok meg, aztán valahogy értesítsetek róla... -
Aspyrin #21865 Nem probléma :) -
#21864 én csak akkor megyek ha nem lesz peccs:) ha jön peccs akkor én nyomom éjféltől:D -
#21863 jaja sztem joötlet, én majd odairok valami SG végződést. -
Aspyrin #21862 Egy tippet adnék:
Hozzatok létre egy *.SG nevű karit (vagy valami hasonlót), így esetleg az is megtalálja majd a másikat a cseten, aki esetleg nincs fent a friendlistán.
A másnapi (szerda délelőtt) indulók mellett még van hely!
Eddig:
-Davidus
-Rettenthető
-Sas6
-Morfi
-és szerény személyem alkotja a csapatot. -
born2fxxk #21861 Frissítés:
Eddig úgy néz ki,hogy megvagyunk nyolcan mégpedig:
1. sirdond - fire sorc
2. plu604 - hammerdin
3. born2fxxk - blizz soso
4. DarkHorse - blizz soso
5. plu604 haverja - ???
6. DarkHorse haverja - ???
7. born2fxxk haverja - blizz soso
8. wiseman - fury zon
Arra az esetre, ha a haverok, vagy valaki más kiesik, lehet várólistára jelentkezni. Ha lesz még sok jelentkező, célszerű a várólistásoknak új partyt alakítani, és külön elkezdeni.
Tehát várólistán:
1. üres
2. üres
3. üres -
#21860 Sziasztok,
Ha még beférek akkor
wiseman - fury javazon
Üdv mindenkinek, hajrá :) -
born2fxxk #21859 Hehehe, na akkor:
Frissítés:
Eddig már heten vagyunk (elvileg), mégpedig:
1. sirdond - fire sorc
2. plu604 - hammerdin
4. DarkHorse - blizz soso
5. plu604 haverja - ???
6. DarkHorse haverja - ???
7. born2fxxk haverja - ???
8. open slot :)
Hajrá! -
#21858 Az vicces, mivel lehet hogy enis hozok meg egy embert :D -
born2fxxk #21857 Na az jó mert nekem is jön egy barátom. Lassan megleszünk 8-an. Mindenki hozzon magával még 1 embert! :) -
#21856 valószínű jönni fog haverom is, de ő nem tudom mi lesz. -
born2fxxk #21855 Mikorra tudod 100%-ra mondani?
Frissítés:
Eddig csak négyen vagyunk, mégpedig:
1. sirdond - fire sorc
2. plu604 - hammerdin
4. DarkHorse - blizz soso -
#21854 en olyan 90% hogy kezdek veletek
mamlasz / blizzsoso -
born2fxxk #21853 Frissítés:
Eddig csak hárman vagyunk, mégpedig:
1. sirdond - fire sorc
2. plu604 - hammerdin
-
#21852 én hammerdin leszek :) -
sirdond #21851 felvettelek, én *sirdond2 accról nyomom majd -
#21850 jááááj téééleg:D A cold mastery :D elis felejtettem:) Köszönöm az infőkat. asszem csinalok egy blizzardosat:))) A lighttot nagyon unom:D -
born2fxxk #21849 A light soso jó cuccok meg infi nélkül egy rakat szar lesz, hell kínlódás vele, inkább akkor blizzel nyomulj. És igen, a conviction aura az ellenfél coldresistjét is leamortizálja, plusz emellett még a cold mastery is jótékonyan hat rá. :) -
sirdond #21848 azért jobb a cold sorc ladder elején, mert a legalapabb cuccokkal is sok dmg-t tudsz kihozni. a light sosohoz meg jó itemek kellenek, ha hatásos akarsz lenni.
én úgy emlékszem,hogy leviszi infy leviszi a resistet, de a cold immunitást nem veszi le -
born2fxxk #21847 Eddig csak hárman vagyunk, mégpedig:
1. sirdond - fire sorc
2. plu604 - ???
Az accom *born2fxxk. -
#21846 Amugy én még azon gondolkodom hogy a blizzard sorci jobb e mint a lighting. Hiszem a lighting ami volt nagyon erős volt, immun se sok volt, viszont cold immum van több, csak szerintem ami cold immunis, az általában lassabb szörny akit a merc megol siman. Mondjuk az infinity az ad -45 lighting resistet, szoval... Ha coldos sorcim lesz akkor is leviszi a cold resistet a infinity? Szerintetek maradjak a lightingnál vagy mennyek blizzel? Az a baj h a lightingot unom már:S -
sirdond #21845 én átváltok fire sorcra
nincs kedvem barbit csinálni :)
born2fxxk mi a bnetes accod? -
born2fxxk #21844 Dehogy gond. :)
Eddig csak hárman vagyunk, mégpedig:
1. sirdond - bobarb ?
2. plu604 - ???
Milyen karit kezdtek?
Még 5 hely akkor van. Várjuk a jelentkezőket. ^^
-
#21843 Köszi. Most vagy akkor megyek dolgozni, vagy már akkor alszok. Szóval én várok vele szerintem 1 napot kb :D -
#21842 aha értem. köszikee