26171
-
#21841 esélyesebb hogy nem lesz peccs. egyetlen jel ami arra utalhat hogy lesz az a 6 órás karbantartás -
#21840 újdonság varázsa:) -
#21839 Amugy ezt mire vélitek h lesz uj patch?:D Most miért kellene, joez igy ahogy van sztem semmi baj nincs vele:) -
#21838 ha lesz peccs akkor bizony én ott fogom szpemmelni a battle.net gombot amíg be nem enged:D
ha nem lesz akkor azért kibírom ha csak másnap kezdhetem el -
#21837 ja reset után megyek én is instant, ha nem gond... -
#21836 Én akkora kockának nem tartom magam, hogy itt szobrozzak gép mellett, hogy jajaj mikor már. Nekem olyan mindegy, hogy másnap kezdjük, amikor már tuti megvan, vagy 1 hét múlva... -
#21835 Eszerint kb este hattól kezdődik, és ki tudja mikorra fejeződik be... -
#21834 Amúgy mikor lesz ez a restart? Azon kívül hogy 17-én :D -
sirdond #21833 én veled tartok
egyelőre úgy néz ki, hogy nem lesz semmi dolgom -
born2fxxk #21832 Én tutkó elkezdem egyből a reset után. Van olyan akkor aki benne lenne a reset utáni egybőli kezdésben?? -
#21831 áh:D akkor maradjunk a szerda d.u. ba sztem :) Bár aki gondolja elkezdheti egybol reset utan :P -
#21830 Jaj én azthittem hogy 16-án lesz :O Bocsánat akkor :D Akkor szedan délelött :) Nekem az megfelel. -
#21829 leghamarabb éjfélkor lesz vége de tuti hogy csúszni fog:P -
sirdond #21828 igaz, tavaly is úgy volt hogy éfjélre végeznek vele, erre másnap reggel 5kor lettek készen
-
Aspyrin #21827 Valamit vagy én értek félre, vagy elnéztetek :)
We will be performing a Diablo II ladder reset on June 17 beginning at approximately 9:00 a.m. PDT. The reset is anticipated to require approximately six hours of downtime to complete
Namost tizenhetedike az kedd :) -
#21826 Értem, szerintem akkor 17-e d.e. jolenne szerintem. Vagyis őő neked csak a szerdda jó ? A reset 16-án lesz ugye ami hétfő. -
Aspyrin #21825 Az a baj, hogy nem tudni mikor lesz vége a resetnek. Tavaly is hajnalban ért véget, pedig este 10-re ígérték. Én mégegyszer nem esek bele abba a csapdába, hogy ülök a monitor előtt és várok. Ráadásul ugye én dolgozom is, szóval az éjszakázás nem megoldható. -
born2fxxk #21824 Módosítok, elírtam:
1. Darkhorse - blizz sorc
2. Aspyrin - trap assa
3. sirdond - bo barb
4. Delac - ?
5. rettenthető - reméljük conv pala :P
6. sas6 - light soso
7. born2fxxk - blizz sorc
8. Hegi - blizz sorc v. hammerdin -
#21823 Hát ha 21:00 kor télleg vége lesz, akkor kezdhetjük akkor is felölem. Nem tudom kinek jo ez az időpont, ugy kéne azért h mindenki tudjon jönni. -
born2fxxk #21822 Akkor eddig így állunk? :
1. Darkhorse - blizz sorc
2. Aspyrin - trap assa vagy cold sorc
3. sirdond - cold sorc vagy ?
4. Delac - ?
5. rettenthető - reméljük conv pala :P
6. sas6 - light soso
7. born2fxxk - blizz sorc
8. Hegi - blizz sorc v hammerdin -
born2fxxk #21821 Szerintem egyből ladder reset után kezdjük! Az kedden este lesz valamikor.
Legalábbis én tuti akkor fogom kezdeni. -
Aspyrin #21820 Szerda délelőttől jó nekem. -
#21819 ha ott délután 3kor lesz vége, akkor nálunk 21 órakor. Szal az úgy jo sztem. -
#21818 Még eldöntöm, hogy megyek-e, de ha igen, akkor Blizz sorc, vagy hammerdin. Amelyiket akarjátok. -
born2fxxk #21817 Hmm, ismét csak számolgatásokba kezdtem, és lehet, hogy nem is olyan későn lesz a reset. 10-11 körül este már játszhatunk a friss ladderen. Utánanázek még azért ennek, hogy biztos legyen az időpont. -
sirdond #21816 akkor bo barb lesz, de fire sebzésünk még mindig nincs
nem akar valaki egy enchantos soso-t? -
sirdond #21815 hát elvileg 18-24 ig lesz a reset
szerintem nekem is jó lenne délelőtt -
#21814 Amugy, hány órakkor kezdtek 17-én? Megkéne beszélni egy fix időpontot és akkor elkezdeni és normaltol hellig hajrá :P Nekem mondjuk d.e. 10-11 körül jó is lenne asszem, kezdhetnénk is. -
born2fxxk #21813 Ha csapatjátékos akarsz lenni, akkor a bo barb jönne jól a conv pala mellé. :) -
Aspyrin #21812 Elvállalom a "házigizda" szerepet, ha senkinek sincs ellenvetése :) -
Aspyrin #21811 A lényeg, hogy nagyokat kiáltson, és jó tank legyen ;)
Akkor én maradok fix trapassin (light).
Szükség lenne még fire sebzésre is! -
sirdond #21810 akkor beléb delac tigeroo helyett
Darkhorse - blizz sorc
Aspyrin - trap assa vagy cold sorc
sirdond - cold sorc vagy ?
Delac - ?
rettenthető - reméljük conv pala :P
sas6 - light soso
born2fxxk - blizz sorc
?
egy kiadó hely van még, mert most nézem,hogy davidus nem is mondta hogy jönne, hátha betéved addig valaki a topicba
még más kérdés?
én lehet valami barbal indulok
mit ajánlotok ami csapat játékos? -
#21809 én nem tudok résztvenni benne..
pont most törlöm a diablot (sajna a társaság FPS párti, minden hely kell a lanos játékokhoz...60gb vinyó suxx) -
born2fxxk #21808 Egy korábbi összefoglalás alapján:
Darkhorse - ?
Aspyrin - trap assa vagy cold sorc
sirdond - cold sorc vagy ?
tigeroo - ?
rettenthető - ?
davidus - ?
sas6 - ?
born2fxxk - ?
A listán lévők jelezzenek vissza, hogy akkor benne vannak-e és hogy milyen karit kezdenek.
Rettenthető, ha már lehet választani az általad felsorolt karik közül, akkor szerintem conv palával gyere. Hellen megkönnyítenéd a dolgunkat.
Ha jól számolgattam, akkor a reset itteni idő szerint kb hajnali 3 órakor fog zajlani. Ezt kalkuláljátok bele mindenképp! -
#21807 Ha senkit nem zavar, akkor én summon Necro lennék, ha zavar akkor conc barb, vagy conv pala (ha sok a sorc). -
born2fxxk #21806 Akkor hogy néz ki eddig a 8 playeres party?
Én soso-t fogok kezdeni, mégpedig blizzardosat. -
#21805 közben eldöntöttem, hammerdin lennék új ladderen...
accom: plu604 -
Raven21 #21804 (Mindent) -
Raven21 #21803 Köszi.
Kitanulok minent 17 ig.
-
#21802 Itt van mégegy link