Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem fog menni ezután se akkor... souryuhaa
magyar szinkronosok ezt sárkánycsapásnak fordították asszem
restart után jó
(ja és megpróbálkozom holnap a játékkal, hátha történik valami megmagyarázhatatlan 'csoda' ) 😄
<#hehe>#hehe>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
de nvidia mx440-el és integrált unichrome-al is ment 3dbe
más lesz itt a hiba
Nekem az utóbbi két kártyámmal (egy Ati radeon 9200se és nvidia geforce 8500) mutatta ezeket a tüneteket (2D simán megy, 3D szaggat).
Nem lehet hogy ez valami új lépfenéje a blizzardos játékoknak?
(volt már erre példa, pl. a Haegemonia valamelyik típusu videókártyáknál sem mûködött tökéletesen, stb...)
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
nekem még integrált vga-val is jól ment 3d-ben
multkor nekem is elõfordult ez egyébként, nyomtam egy windows gombot, visszaléptem és megint jó volt
Játszunk játszunk szépen battle neten, egyszer csak otthagyom a gépet pár percre, aztán a játék színei csúnyán kifordulnak (gondolom ismerõs).
Próbálgattam állítgatni a felbontást 640*480 és 800*600 között, nem javult meg.
Újraindítottam a játékot akkor se.
Újraindítottam a gépet, mûködött egyszer, aztán megint otthagytam, utána már ez se használt. Többször is próbálkoztam gépújraindítással és úgy sem.
Tudnátok valamit mondani ez ügyben?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Single módban (pontosabban hamachin LAN-ban) elérhetõ über-tristam mint helyszín? Találhatók a kulcsok?
sztetek az lehetseges hogy nyitok egy gamet hell en, ahol gyorsan kiirtom cow okat, meg travit és talán eld- et, aztán belépnék egy gf barb al, és elkezdeném elvenni az aranyukat.
ez igy mûködne? vagy egy kis idõ mulva történne valami a hullákkal és nemtudnám kifosztani õket?
Double swinges barbár 2 karddal
vagy
1 kétkezes nagy Axe- os ???
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Osztálytársaimmal elhatároztuk hogy újra játszunk, eddig ketten elindultunk b.neten együtt fejlõdünk, együtt haladunk együtt sírunk-nevetünk, aztán majd ha jönnek a többiek úgy is szét fogunk tagolódni. Ezután indul be a láthatatlan verseny, a kimondatlan rivalizálás egymás között... <#hehe>#hehe>
Tényleg, egy kérdés: single módban (pontosabban hamachin LAN-ban) elérhetõ über-tristam mint helyszín? Találhatók a kulcsok?
ÁÁÁ most visszagondoltam a diablo-s idõszakomra. Egy csodálatos emlék. Hiányzik az a szenvedély, és a verseny.. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
How much can you take,before you snap?
HA viszont csak expired a kari, akkor visszaallitod a geped orajat arra a napra, amikor lejart a kari es voila!
(amikor beléptem, üres ablak fogadott, pedig pont most akartam(unk) volna újrakezdeni...)
Szóval ezzel az idõ-visszaállítással nem lehet szórakozni egy sort?
Hogy lehet tárgyakat kimenteni és átadni másik karinak? (single player)
+ cd nélkül jáccani? -total commander kell hozzá???
Köszi a válaszokat.
gull dagger, chance guards, mf amu, nagel 29, cow cipõ, szar armor és pajzs, mfes sapi xd
na ehhez mit szóltok XD
kiírja, h lejár, de nem fog. :]
Mirk: én ismerem, sok hasznát is vettem 😊
/ Prédikálás OFF /
Innen a bal oldali menüsorból "munkáim", utána pedig észre fogod venni a nagy "diablo2" feliratot. Ha jól emlékszek, pár éve én is innen szedtem le. Azt nem tudom, hogy még most is mûködik e.
Amúgy magyarosításokat itt találsz nagy számban: http://magyaritasok.hu/