Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6 bh scepter biztos van, de felesleges, annyi fcrt visz el...
ja és küldöm az üzenetet a modoknak ^^
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ha már kérdések, lenne nekem is egy:
Scepterek, még pedig olyan formában, hogy
- 3 pala combat skill + 3 blessed hammer lehetséges-e
- 2 pala skill + 3 blessed hammer ?
Mert ha jól tudom sajnos a nagyon erõs konbinációk le vannak tíltva. Errõl tud-e valaki valamit?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
neked jancsipapa pedig sok sikert 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
The Monster's Hit Points are multiplied the number of players in the game: (Life = Hit Points * Number of Players in the Game). The Monster's Base Experience will be determined by the following formula:
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Monsters on Nightmare Difficulty
On Nightmare Difficulty, Monster Level, hit points, Armor Class, Experience, Damage, Chance to Hit, and Resistances all go up.
Monster skill levels go up +3.
Unique Monsters gain one bonus ability.
Monsters on Hell Difficulty
On Hell Difficulty, Monster Level, hit points, Armor Class, Experience, Damage, Chance to Hit, and Resistances all go up.
Monster skill levels go up +7 in hell.
Unique Monsters gain two bonus abilities.
Vizsgaidõszak van, ami annyit tesz, hogy felmegyek a pesti albérletbe 1 héttel a vizsga elõtt, net nélkül, majd az intenzív tanulás eredményeképpen újra és újra megbukok 😊
Ezért elnézést szeretnék kérni amiatt, hogy mostanság nem voltam.
Viszont a tököm tele van a cd-kulcs kunyizókkal,ezért mihelyst újra netközelbe kerülök, írok egy adminnak, hogy tegyen végre valamit.
zolikának (zpoll) írtam üzenetet, hogy hagyja abba, válaszra sem méltatott.
majd jelentkezek, bye.
És az is hogy, BIZTOS találsz valamit Képlet, leírás középtájt.
Engedjétek meg, hadd okoskodjak egy kicsit:
Egyedül játszol, mész a legelsõ területen ahol szörny jöhet, találkozol egy fallennal. Optimális esetben 1 vagy 2 ütésbõl ki is csinálod. Ha téged meg is sebez, nem nagyon veszed észre, mész tovább.
Aztán beírod hogy players 99 (jó mostmár nem, de a patch nélküli verzióban még mûködik), így mész ki a Blood Moor-ba. Itt is megütközöl az elsõ (felturbózott) fallennal, de itt nem annyi ütés, hanem több. Sokkal. A harc alatt le is kell küldened 1-2 piát, hogy életben maradj.
Végeredményében úgy látod hogy többet sebzett, mivel ha nincs sok élete, egyszer talán ha hagyod ütni. De mivel több élete van, ezért többször is üt aránylag gyorsan, szerintem ezért tûnik annak hogy többet üt.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Egy kis vitám akadt egy pajtásommal, és az arreat summit-on nem találtam erre vonatkozó információkat.
vagy
vegyél fel msn-en és küldök....
Én Régen nagy diabló játékos voltam (csak mondom)
MOst itthon megvan az utánpótlás csak nem tudnak angolul nem mintha sok minden kéna angol dibalóhoz szval értitek
Lényeg kerestem magyarítást de nem találtam olyat ami mûködne is vki segítene Apámnak kéne xdddddddd
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Damage Reduction % is capped at 50%, down from 75% in 1.09
Ami fölötte van az arra jó, hogyha Amplify-t kapsz.
A pvm annyit tesz player versus monster vagyis a játéko szörnyek ellen.
A pvp pedig player versus player vagyis játékos játékos ellen.
...hoppá elfelejtettem átjelentkezni a zpoll nickemre. xDDD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ha hell en van 100%dr-em, az ugye semmit sem ér? mert csak 50% lehet a max igaz? mert 100 nál is ugyanugy csak az 50% hat?
azért kérdem mert assánál ha maxolom a fadet- és teszek rá shako+stormshield+enit- akkor kb 103%dr-t kapok a pluss skill ekkel.
sztetek ezt érdemes igycsinálni? vagy csak elég 1 pont a fade-ra és akkor is megvan az 50% dr, aminél nemkell több mert ugysem mûködik jobban?
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
btw hegi: nem kell felrakni külön a patcheket, csak feltelpíted a játékot valamint kiegészítõjét és amint fellépsz bnetre firssíti magát 😊
How much can you take,before you snap?
2.felrakod a lod-ot (alapesetben ettõl 1.7 lesz a verziószám)
3. felrakod az 1.8-as patchet
4. felrakod az 1.9-es patchet
5. felrakod az 1.10-es patchet
6. elindítod a europai gateway-en a battle-netet a fõmenübõl
7. megvárod amíg felrakja az 1.11-es patchet.
8. csinálsz egy accountot
9. és játszol.
megjegyzés: a patchek a kiegészítõhöz legyenek ne a classichoz!
Tanulj meg pókerezni a világ legnagyobb pókeriskolájában: http://hu.pokerstrategy.com/uULZOE/strategy/