Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Total Leech = Total Physical Damage * (Leech%) * (Penalty) * (Drain Effectiveness)

The formula is the same for both life leech and mana leech. Penalty is 50% in Nightmare and 33% in Hell. Drain Effectiveness is a monster-specific stat that affects how much you can drain from them (think of it like leech resistance). For instance, Skeletons have a Drain Effectiveness of 0, which means they cannot be leeched from, no matter what.

As an example... if you're dealing 800 damage in Hell against a monster with no drain resistance, and you have 12% Life and 5% mana leech, you will leech:
800 * (.12) * (.33) * (1) = ~32 life and
800 * (.05) * (.33) * (1) = ~13 mana.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nem rossz kérdés. :S Én passzolnám.
Küld be a Legyen ön is milliomosba, utolsó kérdésnek ideális XD

ok köx)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Valaki jó amazon leírást tud?

Lenne mégegy kérdésem ami elég régóta foglalkoztat.

Használok egy x. szintû holly shock aurát, ami tegyük fel 1-1000-et ad egy sebzésemhez.
Ha van life stealem, akkor abba beleszámít a lighting sebzés, vagy buktam az egészet, mert csak a fizikális százalékát kapom meg?
(nem találtam blizzardon erre vonatkozó írást😞 )

Gondoltam megkérdezem nehogy valami sz.rságot csináljak😊

Hegi90
Mármint az lenne, ha el lehetne vele odáig jutni 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Nem lehet vele ölni (elvileg igen, de mire megöl egy mobot, addigra bealszol), nightmare-n és hellen életképtelen az egész.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hogyhogy? Mi vele a baj?

kösszönöm a választ😊

Egy pár másodpercig biztos 😄

Hegi90
nem.

válaszolja már meg valaki életképes lehet egy golemes necro?😊.érdekelne

Hegi90
igen.

Requiem88
oké, voltam normailon tehénvadászatot tartani, sajnos elfelejettem beírni a players 8-at így egyrészt túl könnyû volt másrészt csak egy setes amulettet találtam, aminél jobb van. Tehénkirállyal viszont nem találkoztam (vagy inkább nem láttam meg és megöltem) attól még mehetek majd nightmaren meg hellen is?

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

SÕt még azt is meg lehet csinálni, hogy te nyitod a tehenes pályát, más valaki meg, aki nincs a te csapatodban megöli. Így a drop is hozható. És ezzel a módszerral végtelen mennyiségszer meg lehet ölni a cow king-t.

De ha el tudja kerülni, hogy megöli a fõ tehenet, akkor többször is.

Requiem88
zsír... akkor megyek, köszönöm!

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

amig van wirt leged nem kapsz többet, csak ka elhasználod vagy elhagyod
nem tudod begyûjteni a 3at. normal után elgybõl menjél tehenezni, majd ugyanígy nightmare és hell után is.
csak egyszer mehetsz egy nehézségi fokon a tehenekhez
Requiem88
tehát lehet egyszerre 3 wirt's legem?
haverommal egy ideje vitázuk róla, hogy ha kinyírjuk a fõtehenet akkor azzal a karakterrel többé nem, vagy csak az adott ehéségi szinten nem mehetünk többet a cow levelre. én a második álláspontot képviseltem, az érvem az volt hogy valószínû az egész játékban (azzal a karakterrel) nem mehetünk többet oda, tekintve hogy mi értelme lenne bannolni a kinyírása után csak azt az egy nehézségi szintet a cow level szempontjából, merthát ugyebár én úgy gondolkodtam hogy felveszem normalon, el is megyek, felveszem nightmare-en, el is megyek oda, stb... és ugye miután beléptem oda wirt lába eltûnik, így felesleges lenne tiltani csak azt az egy szintet, tiltsuk az egész játékot (a cow level szempontjából). Ezekszerint haverom nyert.

Wirt lábát mindíg eldobja ha megforgatod a sarokba a hulláját. (szerintem😊
Ha kinyírod a fõ Riskát akkor oda már nemtudsz többet menni😞- azon a nehézségi szinten.
Requiem88
ismét én ^^
nightamre-en vagyok, és lassan fel fogom szedni wirt lábát (ismét), csakhogy már van egy. Namost az az én nagy problémám, hogy el fogja-e ismét dobni a lábát, vagy menjek el normalban a cow levelre? Mert úgy gondoltam felszedem háromszor aztán majd hellen. Persze úgy hogy csak harmadjára ölöm meg a tehénkirályt.

ah akkor mindegy 😄

How much can you take,before you snap?

Nekem az 1-1 és valami nevetséges resist szokott lenni elég sûrûn :\

sz4bolcs
(rare) 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Sajna kép már nincs meg, de nekem egy olyan gyûrûm volt, ami 1 lifeot 1 dexet meg még1 1 valamit adott. 😄D

Requiem88
single-ben találtam, ráadásul még tört is... 😄

Ettõl már csak az jobb, amikor +1 life van rajta. Na akkor is erõsen kell kapaszkodni. ^_^

Hegi90
Persze, hogy létezik...
SC-ben a max az 7%
lc-t gc-t nemtom
Mf-es gc-hez a Gheed-et használom

nearo
Tuti létezik, vagy legalábbis én már találtam mf-es sc-t. Igaz az is csak 2 vagy 3 százalék volt...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

lol
ez closed bnetes? 😄D
megveszem 😛

How much can you take,before you snap?

Requiem88
Azigen<#mf1>

Nem úgy van egyébként hogy ilyen (MF-es) charm nem létezik? Valahol mintha ilyesmit olvastam volna...

semmi baj.
tényleg.

Sajnálom, ne haragudj hogy megkérdeztem 😞

Requiem88
köszi!

Találtam egy gyöngyszemet 😊
assa circlet: +2all / +20str / +16dex /+14allres
Ha érdekel valakit írjon 😛

erre inkább nem válaszolok, mert úgyis csak felbasznám az agyam.

Szülinapodra kérhetsz egy tárgyat amibõl nem kell vizsgáznod. Mi lenne az? 😄

tegnap 😊
köszi

ha az utóbbi idõkben volt, akkor bszn 😄

ez pontosan így van :]
mondjuk azok az emberek, akikkel nem e-kapcsolatban vagyok, azok kevésbé értékelik ezt a napot :\ szal fórumon többen megköszöntöttek, mint rl -.-

a dexterity :
-növeli az attack ratinget (találati pontosság)
-növeli a block értékét
-bow esetén a dmgt is, meg biztos más fegyvernél is

a cd-kulcsok realmönként külön használhatóak.
ergo, ha én megadnám vkinek a cd-kulcsom, az europe realmon kivéve mindenütt tudna játszani.
de nem fogom megadni, mint ahogy senki sem, ezért is kaptál két csúnya büntipontot.

Requiem88
amazonos kérdésem van ^^
ha csak a dexterity-t túrom, gyorsabban fog lövöldözni, vagy csak a találai pontossága fog nõni? most olyan 1100 körül van az AR.

sz4bolcs
fura, hogy mindig meglátom a szülinaposoknál azokat az sg-seket, akikkel fórumon kapcsolatba kerülök, miközben soha nem figyelem konkrétan a szülinapos oszlopot.

Hi!
Vki nem tudja h mért csak amerikai szerveren tok battle.net-en játszani?

Tanulj meg pókerezni a világ legnagyobb pókeriskolájában: http://hu.pokerstrategy.com/uULZOE/strategy/

évente 2x nézem meg az aznapi szülinaposokat sgn, akkor pont a tiéd szokott lenni 😄
basszus, régóta itt vagyok már 😄
most látom, gyarapítottam a felkiáltójelek számát zpoll barátunknál ^^

Hbd 😊

köszönöm szépen 😊