Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem névnapomra eredeti d2 goldot kérek.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
mind1 elõször is a moo moo farmra várom a választ!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
véginyomtam normálon, de nem tudok portált nyitni a moo moo farmra. tudom h wirt lába meg egy teleportos könyv kell és h csak act1 városban lehet, de aszonnya: áj kent júz disz jet!
lécci segiccsetek!
35% Chance To Cast Level 14 Amplify Damage When Struck
100% Chance To Cast Level 18 Bone Spear On Striking
+260-340% Enhanced Damage (varies)= Az enyém: 340
Ignore Target's Defense
20% Bonus to Attack Rating
+280-330% Damage To Demons (varies)= Nálam: 317
20% Deadly Strike
Prevent Monster Heal
Knockback
Fires Explosive Arrows or Bolts (15)
htx
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Unom már a bnetes idiótákat :|
hozhatnál erre konkrét példát..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
az fcr az ordításra hat, de sztem most nem gond, ha lassabban megy a howl/war cry, ebbõl úgyis csak egyet-egyet csinálsz egyszerre :]
tiara kb olyan statokat kaphat, mint az amulettek, mondjuk képzelj el egy olyat, hogy +2 sorc skill level, 20 fcr, 20 str, 15 dex, 2 socket - mi jobb ennél? :]
tárgydobást meg nem fog befolyásolni, hacsak nem ad mfet/van benne ist/ptopaz
Akkor nézzem meg a barbar breakpoint-jait és ennek függvényében adjak ias-t a fegyvernek? A fcr csak a varázslatokhoz kell vagy pl az ordításokhoz is (howl,war cry)?
Tegnap este merült fel egy újabb kérdés: miért drágák a Tiara-k? Még ha nincs is semmi extra képességük... Hallottam valami olyat is, hogy a tárgydobást befolyásolják. Igaz ez?
szóval: a breakpoint egy olyan dolog, hogy az egyik breakpointtól (bp) a másik bpig bármilyen értéket felvevõ összes fcr/fhr ésatöbbi ugyanazon hatást érik el
pl a palának ugyanolyan gyorsan nyomja a hammert 75% fcrrel, mint 120%-kal, pontosan 125% nál v afelett lesz ténylegesen gyorsabb.
tehát lehet pl Kenyér's Kenyér's Kenyér's Heavy Boots-ot csinálni?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
(Érdekes, hogy a csicskás sem.)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
hoppsz, látom Hegi is erre gondolt.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Péládul: Kenyér's Heavy Boots
elõrre is köszi!
Hol kezdik el "szórni" a hr-eket? Act 3-on lehet találni ist feletti rúnát?
Magyarán annyi az egész, hogy sokkal biztonságosabban mozoghatsz a térképen. Nem kell attól remegni, hogy egy meglepetés támadás halállal végzõdjön.
eltudja valaki magyarázni h bow amánál a knockback az pontosan hogyan is mûködik, és hogy mit csinál?
A sorci elõnye pedig, hogy bármilyen fõellenséghez oda tudsz teleportálni, és pl. mefit anélkül tudod leütni, hogy õ meg tudna sebezni.
Az én választásom a harmadikra esne: MF hammerdin enigmában.
És a ww akkor hogy jön mindehhez? Szóval arreat summiton a ww leírásnál van 3 példa a base weapon speed és a külsõ módosítók hatásáról/hatástalanságáról. Abból én azt szûröm le, hogy egy thunder maul jobb, mert very slow speed, mint egy ogre maul, ami slow... van értelme monjuk az IK maulba két 15 ias jewel-t tenni, ha ww only a kari?😊
Másik: melyik kari jobb MF-ezni, a barbar (2 blade of ali baba - leap), vagy a sorci (teleport)? Melyik a "divatosabb"?😄
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
A játékszintekhez kapcsolódva minden tárgynak megvan a maga szintje.
normal - normal
nigthmare - exceptional
hell - elite
Pl. Maul - War club - Ogre maul
Van némi átfedés, tehát pl nor act 5-ön dobnak néha alacsony nm-es tárgyakat, ahogy nm act 5-ön is található alacsony helles (elite) tárgy. De pl ancient armort nor act 5 elõtt szinte egyáltalán nem találsz, ahogy Ornate Plate-et is csak nm act 4 végén, act 5-ön, Sacred armort viszont Hell act 3-on már elég sokat lehet találni.
Nyírd ki Baal-t normalon, aztán menj tovább nm-re, ott már találhasz exceptional tárgyakat is, bár itt jegyezném meg, hogy egy magas szintû normal tárgy sokszor sokkal jobb, mint egy alacsony nm-es, amit küldtem mail-ben, a fluffot, abban ezt nagyon jól látni fogod😊
sebzés, vagy védelem: normál-kevés exc-közepes elite-nagy
ilyesmi különbségek vannak köztük.
minden cuccnak van normál, exceptional és elite megfelelõje, ezek ugyanúgy néznek ki. Gondolom azért találtál eddig csak normál cuccot, mert még alacsony szinteken gyilkolászol. Ha eljutsz nightmare és hell szintre, ott már fognak esni exc. és elite cuccok is.
Kérdés: ti teljesen hülyék vagytok?😄 Hogy lenne már egy barbnak 5000 élete?😄 Ha két Bul Kathos'-t teszek rá, és nem rakok a dex-re akkor sem jön össze a max BO-val sem 4000...
Más: a find item jó valamire? Szóval láttam diabloii.neten build guide-kat, és egy MF barb leírásnál 10-es find itemet favorizál a cikk írója. Bár gondolom a kari másra nem jó amúgy...😊
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
Ennyi 😊