Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Requiem88
az asszem csak bneten megy... hogy csak realmon vagy csak ladderen (amúgy halványlila gõzöm sincs mik ezek de olyan jól hangzanak)...
asszem névnapomra eredeti d2 goldot kérek.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

meg h lehet eljutni abba a Tristramba, ahol Mephisto, Diablo meg Baal ellen kell menni eccerre? (vmi uber tristram vagy nemtom <#nemtudom>)

mind1 elõször is a moo moo farmra várom a választ!

csak normálba nyomtam le Baal-t, és minden megavn tom mi kell meg hova mennyek, tom h wirt lába, könyv, act1. de még most is aszonya h áj kent...:8

Az volt a baj, hogy vissza kell menned normalba, és ott egyesíteni a horadric cube-al a falábat egy portal könyvvel. Nightmare-ben csak akkor nyithatsz kaput a moo moo farmra, ha megölted ott is Baal-t.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

light00
Expansionnal tolod? Mert csak Baal halála után lehet kaput nyitni oda, ha meg megölted, áj dont knó 😞

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

üdv.
véginyomtam normálon, de nem tudok portált nyitni a moo moo farmra. tudom h wirt lába meg egy teleportos könyv kell és h csak act1 városban lehet, de aszonnya: áj kent júz disz jet!

lécci segiccsetek!

küldtem privátot.

+3 Bow skill, sebzés: 61-316

35% Chance To Cast Level 14 Amplify Damage When Struck
100% Chance To Cast Level 18 Bone Spear On Striking
+260-340% Enhanced Damage (varies)= Az enyém: 340
Ignore Target's Defense
20% Bonus to Attack Rating
+280-330% Damage To Demons (varies)= Nálam: 317
20% Deadly Strike
Prevent Monster Heal
Knockback
Fires Explosive Arrows or Bolts (15)

htx

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

írd le ide v pmben a pontos statot, dmgt, esetleg pict és felteszem neked jspre, ha neked esetleg nincsen :]

Tudnál segíteni elpasszolni egy perfect Brandet?
Unom már a bnetes idiótákat :|

sz4bolcs
Csak az extra képességû tiarák az értékesek. 😊
hozhatnál erre konkrét példát..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

valahogy úgy, bár régen volt már barbárom, h ilyet számolgassak
az fcr az ordításra hat, de sztem most nem gond, ha lassabban megy a howl/war cry, ebbõl úgyis csak egyet-egyet csinálsz egyszerre :]
tiara kb olyan statokat kaphat, mint az amulettek, mondjuk képzelj el egy olyat, hogy +2 sorc skill level, 20 fcr, 20 str, 15 dex, 2 socket - mi jobb ennél? :]
tárgydobást meg nem fog befolyásolni, hacsak nem ad mfet/van benne ist/ptopaz

vérprofi vagy! köszönöm😊

Akkor nézzem meg a barbar breakpoint-jait és ennek függvényében adjak ias-t a fegyvernek? A fcr csak a varázslatokhoz kell vagy pl az ordításokhoz is (howl,war cry)?

Tegnap este merült fel egy újabb kérdés: miért drágák a Tiara-k? Még ha nincs is semmi extra képességük... Hallottam valami olyat is, hogy a tárgydobást befolyásolják. Igaz ez?
Attól még nem válaszoltál ^^
szóval: a breakpoint egy olyan dolog, hogy az egyik breakpointtól (bp) a másik bpig bármilyen értéket felvevõ összes fcr/fhr ésatöbbi ugyanazon hatást érik el
pl a palának ugyanolyan gyorsan nyomja a hammert 75% fcrrel, mint 120%-kal, pontosan 125% nál v afelett lesz ténylegesen gyorsabb.

Csak egyszer.

nearo
többször is rárakhatom ugyanarra a tárgyra?
tehát lehet pl Kenyér's Kenyér's Kenyér's Heavy Boots-ot csinálni?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hegi90
Bezony csak nekem nem jutott eszembe a council illetve a minion szó.
(Érdekes, hogy a csicskás sem.)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sz4bolcs
mefi "minionjai" azok a council félék dobálnak jól rúnákat, mondjuk istet, malt, de szerintem hr-t is.
hoppsz, látom Hegi is erre gondolt.

Hegi90
Hell traviban esik hr act3ban leghamarabb. És igen esik, majdnem minden runa. Mefinél is tanácstagok, mefi viszont nem dob olyan jol runát.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Csak ott lesz a neved a tárgy neve elõtt.

Péládul: Kenyér's Heavy Boots

csá. act5 ben a 4. küldetés után, és Anya jutalmum személyessé(?) teszi vmely cuccosomat. ezt a "kiváltságot" tartogassam késõbbre, vagy tökmindegy mit nyomok, mer csak a nevem lessz rajta?

elõrre is köszi!

szvsz csinált egy szervert, hogy aki akar az menjen be pakolászni...😊

Hol kezdik el "szórni" a hr-eket? Act 3-on lehet találni ist feletti rúnát?
light00
Elhiszem, és pedig de, akkoris ez szokott kinn lenni csomószor :|

Hát én úgy tudtam hogy az AFK azt jelenti hogy "Away From keyboard"

Mellesleg itt is ezt állítják.

light00
Üdv urak. Egy kérdésem lenne, hogy game neveknél találkoztam olyan rövidítéssel, hogy AFK. Fõleg barterolós jatekoknál. Valaki felvilágosítana, hogy mit jelent? thx ^^

Hátralöki az ellenfelet. Gyakorlatilag nem tud a közeledbe érni, és ezáltal megütni. Közvetlen támadással életedre törö ellenfeleket kihúzhatod. Távolsági támadások ellen csak részben véd. Találat esetén az épp aktuális tevékenységet megszakítja. FHR kell a közbe eltelt idõ csökkentésére ( pvp ). Ez így szép is jó is, csak hogy tapasztalatom alapján nem minden esetben aktivizálódik. Lehet köze van ahhoz, hogy hell nehezségen töltöttem idõm javarészét 😄

Magyarán annyi az egész, hogy sokkal biztonságosabban mozoghatsz a térképen. Nem kell attól remegni, hogy egy meglepetés támadás halállal végzõdjön.

vigyori14
üdv.
eltudja valaki magyarázni h bow amánál a knockback az pontosan hogyan is mûködik, és hogy mit csinál?

sz4bolcs
összeadódik.

a mf, pontosabban a better chance nem úgy van, hogy csak akkor érvényesül, ha én nyírom ki? Ergo ha a segítõnek nincs bc-je és õ öli meg akkor az nekem nem jó? Vagy összeadódik talán? Ergo ha neki is van, meg nekem is, akkor bármelyikõnk megöli az összeg számít?😊
sz4bolcs
A barbár elõnye, hogy a hullákból sok sok pénzt tud szerezni, amit utána el tudsz gamblézni. Nekem olyan barbárom volt, aminek a csicsója ölte az ellenséget, a barbár csak szemlélte az eseményeket, és ordibált.

A sorci elõnye pedig, hogy bármilyen fõellenséghez oda tudsz teleportálni, és pl. mefit anélkül tudod leütni, hogy õ meg tudna sebezni.

Az én választásom a harmadikra esne: MF hammerdin enigmában.

Valahogy pont erre a válaszra nem számítottam...😊 Akkor most összefoglalva a cél az, hogy ezek a breakpointok minél nagyobbak legyenek? ias, fcr, fhr, block rec. emelése mindenáron?😊 Az jó lesz?

És a ww akkor hogy jön mindehhez? Szóval arreat summiton a ww leírásnál van 3 példa a base weapon speed és a külsõ módosítók hatásáról/hatástalanságáról. Abból én azt szûröm le, hogy egy thunder maul jobb, mert very slow speed, mint egy ogre maul, ami slow... van értelme monjuk az IK maulba két 15 ias jewel-t tenni, ha ww only a kari?😊

Másik: melyik kari jobb MF-ezni, a barbar (2 blade of ali baba - leap), vagy a sorci (teleport)? Melyik a "divatosabb"?😄
Hegi90
Az fcr is egy breakpoint. Ugyanugy mint az ias, az fhr, a block recovery, stb stb.

Gyerekek, kiraktam egy perfekt Brandet 😮OOOOOOO (340ed)

Van vki aki el tudná magyarázni, hogy mik azok a breakpointok? Ott üt a fegyver, vagy pont ott nem üt? Pl ww-nél. A fcr, és ias hogy befolyásolja õket? Link is jó lesz, de ne Arreat Summitot plz..😊
Requiem88
én simán legyilkoltam az illúziót is, gondoltam hátha megdob egy kis plusz xp-vel, de ezekszerint nem 😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

sz4bolcs
Amit dexkill mond a baal és másolata megkülönböztetésérõl, az nekem is új, pedig én sokat játszottam. Általában arról különböztettem meg õket, hogy ha az egyik túl gyorsan vesztette a hpt a támadásaimtól akkor az tuti a másolat. 😄

Requiem88
LoL nekem sose sikerült eddig eltalálni melyik az eredeti... 😄

1 Baal van, a másik csak másolat, kisebb def/HP, és nem ad XP-t... Ha az origit nyírod ki, akkor az illúzió is eltûnik. Úgy tudod megkülönböztetni õket, hogy megnézed a nevük és a "demon" szó közti részt. Amelyiknél a "demon" hátrébb van, az az eredeti😊 A másolat neve és a demon egy vonalban van😊
Baalt hogy lehet kiynirni mert mindig kinyirtam egyet és jött egy uj helyette szal mindig kettö van melyiket kell ütni?
Egyszerûbben fogalmazva...😊

A játékszintekhez kapcsolódva minden tárgynak megvan a maga szintje.

normal - normal
nigthmare - exceptional
hell - elite

Pl. Maul - War club - Ogre maul

Van némi átfedés, tehát pl nor act 5-ön dobnak néha alacsony nm-es tárgyakat, ahogy nm act 5-ön is található alacsony helles (elite) tárgy. De pl ancient armort nor act 5 elõtt szinte egyáltalán nem találsz, ahogy Ornate Plate-et is csak nm act 4 végén, act 5-ön, Sacred armort viszont Hell act 3-on már elég sokat lehet találni.

Nyírd ki Baal-t normalon, aztán menj tovább nm-re, ott már találhasz exceptional tárgyakat is, bár itt jegyezném meg, hogy egy magas szintû normal tárgy sokszor sokkal jobb, mint egy alacsony nm-es, amit küldtem mail-ben, a fluffot, abban ezt nagyon jól látni fogod😊
Requiem88
köszi! nighmare-n már voltam többször is de act 2-nél sosem jutottam tovább, mindig ráuntam.

sz4bolcs
viseléséhez szükséges követelmények: normál-kevés exceptional-közepes elite-nagy
sebzés, vagy védelem: normál-kevés exc-közepes elite-nagy

ilyesmi különbségek vannak köztük.

minden cuccnak van normál, exceptional és elite megfelelõje, ezek ugyanúgy néznek ki. Gondolom azért találtál eddig csak normál cuccot, mert még alacsony szinteken gyilkolászol. Ha eljutsz nightmare és hell szintre, ott már fognak esni exc. és elite cuccok is.

Requiem88
valaki el tudná nekem mondani mi a különbség (az értékein kívül) a normal, exceptional és elite cuccok között? az utolsó kettõvel még nem találkoztam, ezek csak bneten esnek? esetleg hell fokozaton?

Requiem88
requiem91gmail.com -ra jöhet, köszönöm 😊

light00
Ehh, pont ma jutott eszembe, hogy bedobom ezt a itemes kérdést 😄

sz4bolcs
Nekem a sima mf barbáromnak volt 8000 élete...

nem unalom kérdése... volt egy erre a célra fenntartott saját oldalam, de valamiért törölte a szolgáltató😮 Szóval vagy adj egy linket ahova feltehetem, vagy adj egy mail-t és elküldöm. Utóbbi szvsz egyszerûbb😊

Kérdés: ti teljesen hülyék vagytok?😄 Hogy lenne már egy barbnak 5000 élete?😄 Ha két Bul Kathos'-t teszek rá, és nem rakok a dex-re akkor sem jön össze a max BO-val sem 4000...

Más: a find item jó valamire? Szóval láttam diabloii.neten build guide-kat, és egy MF barb leírásnál 10-es find itemet favorizál a cikk írója. Bár gondolom a kari másra nem jó amúgy...😊
Megesik ^^ Jó jatekot 😊

megnézem...(lehet télleg ijen hüje vok hogy nem vettem észre....xD)

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Az "exit" gomb fölött van egy "Create new character" vagyis "új karaktert készíteni" gomb.
Ennyi 😊