Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg egy félig lecuccolt blizz sosom
rakhatok fel róla egy két pic-et de, ha rákeresel itemekre úgyanúgy találhatsz képeket
pl: diabloii.net
How much can you take,before you snap?
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
kéne egy kis segitség. Nem tudok/nem tudom hogy kell zárt karaktert csinálni. ott van hogy Battle.net, Europe a gateway. csináltam accountot és be is léptem és csak egy üres tábor kép van elöttem jobbolodalt change realm gomb fenn, alatta hogy europe, azalatt egy szöveg hogy jaccak open el vagy singleben, és minden más üres.
Lécci segitsetek hogy kell zárt akraktert csinálni. csak röviden valaki irja le. ti vagytok az uccso reményem. szeretnék jaccani ezel a nagyszerü játékkeal😄
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Köszönöm szépen, de ezek az alapokon már túl vagyok😊 Van egy zsírkirály excel táblám, netrõl származik, "Fluff" a neve, valami idõmilliomos srác csinálhatta Arreat Summit alapján😊 minden benne van😊
Amúgy polearmba is belemegy egy-két jó rw. Honor, Botd, Silence... Nagyobb baj az, hogy nagyon nehéz igazán jó rúnákat találni...😞 Hell C-runoknál 140 runból 2 pul, 1 um, 1 lum a mérleg.
Szóval ahogy elolvastam a lenti barb leírásokat... hát... tényleg erõtlen a barbarom😊 De tanulni jó volt😊
Netes karikról srceenshotot vki...?😄
akkor skill eknél maxoljam critical striket?
3 passive skil 20 ias.
Ha kell inygér tied lehet, én már nem sok vizet zavarok Dióban.
polearmos téma jó, csak felejtõs. Vannak sokkal jobb megoldások. 1.11 patch miatt bár inkább a 1.10 miatt a runeword-k a legerõsebbek, pár kivétel mellett ofc. De akkor szabály se lenne. Olyanok vannak, hogy tényleg ketté állna a füled. Pl ENIGMA. jah ith ber runa 3 socketes páncélba, és teleport skill-t ad, amit bárki tud használni. körülbelül hasonlú kaliberû dolgokat képzelj el.
Rengeteget lehetne sorolni tényleg a teljesség igénye nélkül, meg az idõhiány ugye 😛. Adok egy linket, amit bõszen tanulmányozz át, aztán jöhetnek a kérdések.
http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords-110.shtml
http://hun1.rakanis.hu/D2Lexikon/szotar.html
grand matron bow
brand --> rúnaszó
a barbod statolásához annyira nem értek, majd Jani 😊
a polearmos elképzelés meg szerintem felejtõs
b2f 😊
Amúgy singleben pl8-on tolom, és hell act4-ig senki nem akasztott meg... (bár mefinél az õrzõket csak pl2-n tudtam annihilálni... mondasz valamit...) Igaz most teljesen ko, pl2 se megy, nem halok meg, mert ctb 75%, de nem is nagyon tudok hentelni.
Botd?😊 A forti az a Fotritude rw gondolom.
Nincs egy slamg-szótáratok is?😄 Pl. gmb, brand?😊
Jah, statok: (módosítók nélkül) 190/195/115/30
Lentebb írta vki (talán JancsiPapa), hogy nem kell dex a ww barbnak... de hisz a ww-nek is van AR-je... akkor? Vagy a mennyiség a minõség felett? Ritkán találom el, de ha eltalálom, akkor megfekszik?😊
Polearm-os ww-s barb-nak van létjogosultsága?😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
a 49-es barbomnak volt ~3000 élete
Ha valami drága értelemeszerûen azt jelenti, hogy nagyon-nagyon ritkán esik, ezért nagyon ritka cuccal fizethetsz csak érte (ez persze ennél bonyolultabb, de a lényeg ennyi).
A coh=chains of honor rúnaszó.
A perfekt azért jobb, mert perfekt 😄 Atomritka.
A barbárod életképtelen illetve jelentéktelen egy 8 játékos szobában. Az 1500hp nagyon kevés, max bo-val minimum 3-4000-nek illik lennie. Azt hiszem több helyen is elvérzik a felépítésed.. A ww baba ütõs tud lenni a megfelelõ felszerelésel. Nekem botd és forty kombinációval a maxdam 6000 körül van.
Lenne vki olyan önfeláldozó, hogy küldene pár screenshotot a B.netes karijáról? Skillek, használt tárgyak érdekelnek. Barb, assa, pala elsõsorban, ezeket ismerem😊 [email protected]
Hálás lennék😊
Új vagyok itt. 4 évig SCztem, de idõ hiányában inkább lazábbra vettem: Dio2. Abban egyet értünk, hogy igen kifinomult game ez is, Blizzi ért hozzá, de azért Ti kicsit túlreagáljátok...😄
Amúgy érdekes a szemléletmód különbség, szóval a single gamerek közül, akivel eddig beszéltem, meg néha gamelünk, mindenki a set-unique tárgyakért van oda, többek között én is...😛
Két dolog szúrt szemet:
Vigyori: mi az, hogy drága lenne?😮 Miben mérve drága? Hallottam már ilyen items adok-veszek oldalról, de azért ezt csak nagyon elborult elmék csinálják, nem? Szóval singleben én egy karival 6 hónap alatt szinte a tárgyak 60 %-át összeszedtem, köztük nagyon sok (!) ladder only tárgyat is (bcg buzi vagyok😄), akkor runozzál és találsz meg cserélsz, nem?😊
Bár rúnáim nagyon nincsenek, össz-vissz egy Um-ot tudok felmutatni... Van valami korlátozás, vagy módosítás net-single (lan) között a rúnákra vonatkozóan? Szal lehet, hogy singleben (lan-on) nem dob annyi, olyan magas rúnát?
A másik: mi a fasszom az a coh? (Jay&néma Bob után😄) (lentebb írta vki a tradek kapcsán) A többit megfejtettem😄
Jah, és mitõl ér többet egy perfekt unique tárgy, mint az ami mondjuk 3%-al kevesebb valamit ad? Csupán azért, mert szebb a kerek szám...?😊
dex voltam
ui: kíváncsiság: mit érne neten, pvp szinten a barbárom? clvl 86, axe mast, bers, ww maxon, mindenen 1 pötty, kivéve a többi mastery-t, a grim ward sort, és a battle cry sort. Battle orders, iron skin 7, nat res 12. +4 all skill. Tárgyak: Cranebeak és Messersmith's reaver. Harlequin crest, Manald Heal, Nature's Peace (vagy Dwarf Star mikor mi kell), 'Rhyme' pavise, 'Stone' Bonewave, Thundergod's Vigor és Immo king kesztyûje. Ütök bers-el 1400-2500 és 2100-5400 kb a ww nem lényeg, helles szart sem ér...😞 HP battle cmd és battle orders után 1500.
Szóval? Az elsõ clvl 70+ sorci megpicsázná, mi?😄
Bocs a hosszú postért😊
sok ias és faster run/walk kell
ias bpt haverom tudja, nekem lövésem sincs, majd megpróbálok utánanézni.
tehát:
mavina helm 15 ias jewellel/andy helm ias jewellel
nosferatus coil
2xraven
cats eye
windforce shael/hel/ias-ed
armornak bármi, ami light armorban van, open woundsot v ilyesmit ad, pl:
duress, de egy mezei twitchtroe is jó, ha nagyon sietsz, trang armor
cipõ war traveler, 30 mfeset utánad vágják
kesztyû: 20 ias, dex/str cucc, bloodfist/lava gout
switch: eth uppolt titán és egy whistan shield
inv: frw, max dmg charmok
ha kérdés van, írj
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
meg gondoltam szerzek még pár pasiv magic 12fhr sk-t az fhr miatt.
de burizán alapból van 80 ias, igyis lassú?, vagy ennek más az ias bp-je mint egy gmb-nek?
ugygondoltam ezt a karit csak ugy csinálom majd egy ideje meguntam diablot de most ehez megjött a kedvem,
nemakarok rá nagyon sokat költeni, tudom amugy mikell egy full pvp-s amazon hoz, de az elég drága lenne, de ha már csinálom akkor legalább a skill- ezést csináljam jól.
most akkor ugy néz ki ezeket maxolom: ga, critikal striket még nemtom, dodge avoid és evade, ha vmi más jobblenne akor szoljatok.
vmiért nem tudok neten jáccani.
lécci segítsetek!
megvolt a pecs meg minden, (bár nem tom h jó lett-e) és azt irja ki h a battle.net nem tudja meghatározni a verziószámot
elõrre is kösz
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
allskill nem annyira kell, +maxdam segít rajtad :]
ha duelre csinálod, írj rám, megmutatom az haveromét
A buri baromi lassú, inkább shaelt tennék bele, a nosfe úgy is lassít.
A sityakod helyett inkább andyface-t használnék, vannó benne +2all meg ias is, stb.
Armornak ha olcsóból kell kijönnöd és a fhr-ra szükséged van inkább a "peace (1.11)" rúnaszót használnám (shael+thul+amn=+2 To Amazon Skill Levels, +20% Faster Hit Recovery, +2 To Critical Strike).
Criticalt biztos nem maxolnám, a passzív skillekre nagy szükség van(penetrate-ar-t ad-, dodge, avoid, evade).
sisak 2pasivmagic sk/30 frw, benne 15 ias jewel ek
fegyvernek buriza, benne nef a knockbak miatt,
cats eye +2x 20dex raven
nosferatus és war traveler,
kesztyû: 2pasiv mgic, 20 ias
armor meg talán 24fhr 4sock armor, benne 15ias jewel ekkel,
statok nál mindent dex re tennék.
skill eknél max: ga, critical strike, és nemtom maxoljam e még a dodge avoid evade-t,
ugygondoltam vhogy még öszehozom majd neki a 86fhr-t.
sztetek ez igy menyire lenne jo?
#21019 <#idiota>#idiota>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
azt bírom még, amikor ilyet nyitottam, h o xx n 2 pg
és bejön, h van neki 1
Én akkor elhittem amikor beszúrták^^
Azért lettem volna kiváncsi hol találta meg, mert tudni szerettem volna, hogy milyen messze jártam keresés közben a végsõ céltól :\
(amúgy már le lett tesztelve akkor, amikor a paladinom a holly shockjával ütött és nem szívta vissza azt a horribilis menyiséget amit a holly shockból kapna 😛 ... igazándiból ezért érdekelt)
gondolj csak arra, hogy van egy tûzsebzést adó cuccod egy közelharcinál
meg van egy sorcod, aminek van x tûzsebzése és y% lifeleeche
ha fireballal támad, akkor nyer vissza életet?
gz
ennek az esélye majndem 0 😛
How much can you take,before you snap?
Te ezt hol találtad?