Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig régebben már voltam fent battle.net-en akkor gond nélkül felengedett, most meg nem
How much can you take,before you snap?
Diablo 2 Error
Location😄2CLient/Draw/dLightMap.cpp, line#305
Expressin:ptLight
nemtudjátok miez?? mert már nagyon idegesít
elõre is thx
tûzfalat kapcsold ki, úgy próbáld meg v ha van ilyen extra tûzfalas cuccod, akkor engedélyezd a d2t
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Az egy biztos, hogy singer barbot nem erre találták ki, szóval én letennék az ilyen terveimrõl.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Tapasztaltabbak szerint életképes egy ilyen singer mf kari SINGLEben? Szóval neten/lanon ha gond van (act bossok, Ancientek) van aki tud segíteni, de singleben azért valamivel hentelni is kellene... Szóval egy Frenzy-sword mastery-BO kombóban több erõt látok...
JancsiPapa igen érdekes gondolkodású, mondhatni szürrealisztikus barbárt rakott össze😊 Mondjuk single-ben nem veszem hasznát a sok aranynak, úgyhogy én mf-re élezem ki inkább. Nem gáz, hogy nem tudsz harcolni a karival?
A másik: miért might aurás merc? Hiszen nem is harcolok... Nem lenne jobb inkább egy holy freeze aura? Bár igaz ezt a célt a war cry-om ellátja...
Nah mindegy, köszi szépen
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
kössz szemezgetem az oldalt 😄
Megragadta a fantáziámat a bazi nagy mf😄
Köszi elõre is!
Itt egy iromány kezdõknek : http://hun1.rakanis.hu/Elsosegely/tippek-tanacsok.html
Nagyon hasznos kis odlal, sok mindent megtanulhatsz belõle, ajánlom, hogy szemezgess a többi cikk közül is.
üdv : b2f
Igazából nem értettem, hogy miért akarsz ennyire tehenezni, de mostmár vágom...
Tehenek nem adnak annyi xp-t, hogy értelmesen lehessen húzni egy karit (tapasztalatom szerint), inkább normal Baal-runt toljatok. worldstone keep level 2-bõl indulva, pl8-on gyilkoljatok végig! Baal-t is. Aztán recrea és újból. Még te is fogsz kapni némi xp-t, ha nem vagy több lvl50-nél...
Ennyi. Tehenek úgyis szarok normalon, El-Eld rúnákat dobnak, meg chipped/flaved gemeket... Jah meg Isenheart's Amory-t...😄 Szal, ha csak ez a baj, hagyd a teheneket, és go Baal-run.
ott perzse tok nyitni.:S
de nekem nem ott hanem normalba kellene h haverom felhuzhassa magát, mer neki rémálomba még nagyon nehéz.....
na mind1 végül is meg lessz oldva.
miért nem akarják eldobni a surmók a kulcsokat?(terror kulcsa, pusztitás kulcsa, gyíülölet kulcsa)
ha jol tom azok nyitnak 3 kaput:
1. Matron's Den - vmi Lilithet kell lenyomni h megkapd Diablo szarvát.
2. Forgotten Sands - UberDuriel, halálakor eldobja Baal szemét.
3. Furnace of Pain - UberIzual, halálakor eldobja Mephisto agyát.
Ezekbõl kell kaput nyitni UberTritramba. De a kulcsot miért nem dobja el senki? vagy az nehézségi foktól függ? mert azt tom h ki meiket dobja el.
de nem dobják el....
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
normalt végignyomtad? Be tudsz menni nm-re? Amúgy hol próbáltad neten vagy singleben?
Szal, crea egy gamet, normalon, menj el Tristramba, vedd fel a leg-et, vegyél egy könyvet kockázd és ha nincs portál, akkor beszoptad, utál téged a játék!😄 Akkor tovább nem tudok segíteni...😞
Amúgy hogy a picsbe értetted azt, hogy "igen, crackelt, különben nem tudnál neten tolni"? Crackelt gamel nem lehet neten tolni, mivel a crackelt exe-ben nincs telepítõkód, amit a szerver ellenõriz. Továbbá a crackelt gamet nem patchetni, ergo tuti nem 1.11b a gamed, ami neten megy, szóval csak a fogalomzavar tisztázása végett...😊
(videot elkezdtem, de nagyon szaggat xD <#vigyor2>#vigyor2>
majd ujra probálom)
wirt*
biztos hogy nem a játékban van a hiba 😄
pl8;4;2=player8;4;2
2. asszem a karakterem 45 lehet.
mi az hogy pl8, pl4, pl2??
eddig nem nagyon mertem csak olyan act 3 felé emelni a players parancs értékét, ott se rögtön 8-ra.
Akkor:
1. eredeti a játék? Szóval a lényeg, hogy crackeled-e, vagy crack nélkül is megy? (nem az érdekel, hogy adtál-e érte pár Mátyás Királyt...)
2. Mekkora a karaktered? Nemtom, lehet, hogy van szint korlát, és nem érted el... Én mindig pl8-on tolom, így Baal-nél már lvl40-45 vagyok...
minden ugyvan ahogy leirtad, mégis aztmondja a karakterem, hogy: áj kent juz disz jet. Normalban jácottam végig. amugy haveromn is pont tegnap jácotta végig normalon, és neki is ugyan az mint nekem...
A tehénkirályt meg még eccer se nyirtam ki, mivel nem tul sokszor voltam eddig a moo moo farmon.
Cow level: minden szinten csak egyzser tudod kinyírni a tehénkirályyt (Cow King). Az adott szinten (normal) ki kell nyírnod Baal-t. Majd akkor van vége a normal szintnek, mikor "Slayer" lettél. Akkor ki is lép a game. Recrea, normal, go act 1, Kockába egy wirst leg meg egy tome of tp és megnyílik egy kapu... ennyi. Ebbõl mi az ami hiányzik?