Voodoo3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na egy kerdes urak:
a lejjebb emlitett nemhivatalos driverek kozul hasznalja-e vki vmelyiket?
vagy 3at kiprobaltam, de semmi erzheto kulonbseg nemvolt az uccso hivataloshoz kepest. (voodoo3 3000)
l3alF1aKe
Nem ezzel volt az a gond, hogy a 4 chip szinkron szoftvere nem készült el időben, mielőtt...izééé...eladták a céget?

That\'s All Folk\'s

Laalee
600K ert hozhatja is 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
ezek nem... ez egy X3dfX-nél levő kártya, ami a samsung-nál volt tesztelésen anno.. mivel nem jelent meg, semmi köze hozzá az nVidiának. ez a 600ezer forint magánkézbe megy. de a benchmarkok alapján a Gef3Ti-k sebességét hozza ez az izé. csak hát a Dx8 hiánya... 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Pheel
Főleg, hogy már ez is az nVidia-t gazdagítja...
Laalee
lehet a vegen ez tamasztja fel a 3dfx et 😊 eladnak par kartyat 3000usd ert 😊

Efreet
1 db, és már 2200 dollár körül megy a licit rá...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Laalee
hat ez tök jo 😊

Pheel
Nem mindegy? Mindkettő elavult. Amúgy Voodoo 3-ból is volt párféle, mint ahogyan TNT 2-ből is. Esetleg ha megírnád, hogy melyik V 3-mal akarod hasonlítani.
OliApa
Kipróbáltam négyet, egyikkel sem megy. Azt írja ki, hogy ERROR: "_sysdump.txt".
Memmphis
Szóvcal szerintetek mellik a jobb?TNT2 Ultra, vagy a Voodoo3?
Pheel
TNT 2 😊))) Még jó hogy nem a Riva128-cal jössz, hogy veri a V3 😊)))
OliApa
Adhatnál 1 direkt linket!
Memmphis
Azt olvastam, hogy a TNT2 és az Ultra gyaorsaságban veri a Voodoo3-at, de grafikai minőségben is egy kicsit. A TNT2 nem mossa el a képeket míg a Voodoo3 igen. Nekem fél évig volt Voodoo3 3500-om, nagyon meg voltam vele elégedve. Szerintem gyorsaságban a Voodoo3 a jobb, de grafikailag tényleg a TNT2 viszi el a pálmát. TNT2
asysoft
Bocs, ez neked szólt:-))

/*WTF?!*/

asysoft
Voodoofiles.com több wrapper (fordító) van.

/*WTF?!*/

Pheel
internet? :-PPP
OliApa
Azt hol találom?
asysoft
Egyébként próbálkozhatnál Glide-emulátorokkal is, hátha sikerül...

/*WTF?!*/

asysoft
A voodoo2 KIZÁRÓLAG 3D-t gyorsít. Elviekben nem akad össze az Asussal.

/*WTF?!*/

OliApa
Még annyit: működne együtt a 2 kártya? Melyik kártya lenne a 2d-s? Hülye kérdések?
OliApa
Sziasztok! Az új GameStar-ban az F-16 MF full CD van. De nem megy csak Voodoo-val (glide) gyorsítva. Nekem egy Asus 7700-em van (D3D) és így nem látja a gyorsító kártyát a progi. Voodoo1-et vagy V2-t ajánl minimum. Patch felrakva. Van vmi megoldás?
Mennyibe kerül egy V2?
Nos, én nem rég cseréltem a V3-mat GF2 MX-re, és olyan eget rengető változásokat nem tapasztaltam eddig. Egyedül a MAX Payne az, ahol a V3 láthatóan lassabb és rondább. Black&White dettó ugyanúgy néz ki V3-mon, mint MX-en.
Ja, és lehet, hogy én vagyok vaksi, de én semmi különbséget sem látok a Voodoo 16 és az MX 32 bite között.
A cserét is csak a limitált (256*256) textúraméret miatt voltam kénytelen megejteni. Példának okáért a Max Payne képregényei élvezhetetlenül homályosak voltak a V3-mon. Ezt leszámítva nagyon jó kis kártya ám a Voodoo, bárki is állítja az ellenkezőjét!
l3alF1aKe
hja...én is Ati t veszek...ha végre összejön rá a pénzügyi keret...-)
Deha esetleg kijönne vmi voodoo névre hallgató cucc az nvidia tól(amire már régebben igéretet tettek...hát meggondolnám a dolgot.-)

That\'s All Folk\'s

rage
Igazad van, azért az új kártyámon szebb a Black and White (Asus V8200 Deluxe)

De mint mondtam, 800*600-on nagyon szépen futott a V3-on is.
Igaz, 16 biten, de akkor is szép volt!!!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Az 1.07-es hivatalos driver a Colin M. Rally 2 kivételével a Black and White megjelenéséig minden programmal tökéletesen működött

Havernál azóta láttam még a Max Payne-t is remekül futni.
Sajnos, azóta én már cseréltem videokártyát, így pl az F1 2001-et nem tudom, nem próbáltam.
De hogy megjelenésekor is szar volt, az igen erős túlzás...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
"Akkor is szar volt,mikor kiadták"

Nem, kedves barátom, nem volt szar
S ma is megy vele minden program, beleértve a Max Payne-t is.
A rajta lévő TV kimenet is tökéletes képet adott, s a kártyához lévő 1.07-es driver pedig pl tökéletesen jó mindenféle glide-os, opengl-es, vagy D3D-s játékhoz
Nagyon okos gondolat, hogy most jobb az MX, de vajon, mikor a V3 megjelent, akkor milyen MX-ek voltak éppen?

l3alF1aKe
akkor még egyszer...3dfx es kártya.....anno volt rajta z 1.03 as driver...azóta természetesn javítva van ez a probléma-)

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
3dfx...megnéztem a gyári CD n levő driverrel...és ugyanolyan lett, persze friss q3 al telepítve. upgrade vissza videodriver...probléma megszünt.-)
egyébként az 1.03 whql ről van szó.

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
Hátja...mástól sem hallottam, akinek voodoo 3 asa van pedig, szal ez vmi kiba egyéni hiba volt...vagy nem tom..csak szar driver...gőzöm sincs.

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
hmm...na akkor körülnézek ...biztosan van ..csak UTána kell járni-)
Egyébként meg Wizzard...csupáncsak annyi tett, hogy Quake alól eltüntette azt a bugot, amit az openGL hibája okoz asszem voodoo alatt, hogy a falon keresztül is láccottak az emberek. Magyarán...kijavított egy cheat et...De jó HL alá is, mert az meg fagy nálam wicked nélkül...stb...stb..

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
öööö...nem tudja vki, hopgy megjelent e már az uj wicked GL?

That\'s All Folk\'s

WiZZaRD-nak például igaza van.

mikike
és mi a rossz?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Tök jó csak az a baj hogy rossz... van rajta valami összebugázott tuner így winyódra rögzítheted a Barátok Közt összes részét... Amúgy kb a TNT2 és a GeForce256 közé saccolom...

mikike
most ajánlottak egy v3500-öst
megéri?
milyen ez?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

l3alF1aKe
legközelebb akkor veszek video t...ha az nvidia knyomja ígéretéhez híven a voodoo6 gef4 et-)

That\'s All Folk\'s

HJ:Köszi a cimeket,müködik a dolog.
Dikkma
Nem hiszem...!
Dikkma
Unreal2-ről nem is beszélve... arra még driver sem megoldás :S
Én is félek,hogy egyre több játék nem indul el a Voodoo3-asomon támogatottság hiányában.Pl mult héten leizzadtam a Párizs-Dakart(ISO) nem indult,a héten az IHRDrag racing szintén semmi.Már semmi esély uj driverra?Mindig Voodoom volt,semmi kedvem váltani.
Na, igen. De az noname! Remélem, nem kell ecsetelnem mi a különbség a kínai sz*r és egy STB termék között...
Dikkma
Hát 16- nettóért lehet venni noname GF2 MX400-at, 64 mega rammal, szal...
Persze. Nem ismerek olyan okot, ami kizárná az együttműködésüket. Az ilyesmi nem függ a procitól.

asysoft
A Voodoo3 2000PCI megy a Cyrix procival??? Az alaplap Intel (TX) chipsetes, már ha ennek van jelentősége.

/*WTF?!*/

rage
99.9 % , hogy nem videokártya probléma
Lehet ezer más is, ami rövid leírásból nem derül ki
Valószínű rossz beállítás, vagy Win hiba
Tehát, szerintem, software

Kollégák!Voodoo3 3000 van a gépemben,és mostanában 1-2 játéknál visszadob a desktopra.Gyári cd-nél is csinálja,ami eddig tökéletesen futott.Ez vajon videokártya probléma?
A Savage4 nagyon allergiás arra, ha nem Intel lapba teszik. Meg gyengébb is, mint a V3. Szerintem egyértelműen Voodoo.
asysoft
Nekem egy Cyrix processzoros gépem van, és most VGA-bővítést tervezek. Az a kérdés, hogy Savage4, vagy Voodoo3 2000PCI?

/*WTF?!*/

hu Rage, szerinted ezt mind megérti egyszerre?-)

That\'s All Folk\'s