Voodoo3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lejjebb emlitett nemhivatalos driverek kozul hasznalja-e vki vmelyiket?
vagy 3at kiprobaltam, de semmi erzheto kulonbseg nemvolt az uccso hivataloshoz kepest. (voodoo3 3000)
That\'s All Folk\'s
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
TNT2Mennyibe kerül egy V2?
Ja, és lehet, hogy én vagyok vaksi, de én semmi különbséget sem látok a Voodoo 16 és az MX 32 bite között.
A cserét is csak a limitált (256*256) textúraméret miatt voltam kénytelen megejteni. Példának okáért a Max Payne képregényei élvezhetetlenül homályosak voltak a V3-mon. Ezt leszámítva nagyon jó kis kártya ám a Voodoo, bárki is állítja az ellenkezőjét!
Deha esetleg kijönne vmi voodoo névre hallgató cucc az nvidia tól(amire már régebben igéretet tettek...hát meggondolnám a dolgot.-)
That\'s All Folk\'s
De mint mondtam, 800*600-on nagyon szépen futott a V3-on is.
Igaz, 16 biten, de akkor is szép volt!!!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Havernál azóta láttam még a Max Payne-t is remekül futni.
Sajnos, azóta én már cseréltem videokártyát, így pl az F1 2001-et nem tudom, nem próbáltam.
De hogy megjelenésekor is szar volt, az igen erős túlzás...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nem, kedves barátom, nem volt szar
S ma is megy vele minden program, beleértve a Max Payne-t is.
A rajta lévő TV kimenet is tökéletes képet adott, s a kártyához lévő 1.07-es driver pedig pl tökéletesen jó mindenféle glide-os, opengl-es, vagy D3D-s játékhoz
Nagyon okos gondolat, hogy most jobb az MX, de vajon, mikor a V3 megjelent, akkor milyen MX-ek voltak éppen?
That\'s All Folk\'s
egyébként az 1.03 whql ről van szó.
That\'s All Folk\'s
That\'s All Folk\'s
Egyébként meg Wizzard...csupáncsak annyi tett, hogy Quake alól eltüntette azt a bugot, amit az openGL hibája okoz asszem voodoo alatt, hogy a falon keresztül is láccottak az emberek. Magyarán...kijavított egy cheat et...De jó HL alá is, mert az meg fagy nálam wicked nélkül...stb...stb..
That\'s All Folk\'s
That\'s All Folk\'s
/*WTF?!*/
Lehet ezer más is, ami rövid leírásból nem derül ki
Valószínű rossz beállítás, vagy Win hiba
Tehát, szerintem, software
/*WTF?!*/
That\'s All Folk\'s