Emulátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ezt a kettõt megtaláltam: SCPH1000,SCPH1001

De mindig kiirja a progi hogy nincs beállítva a videó opció.Nem is tudom beállítani ugyanis ott csak egy legörgetõ sáv van ami üres 😞

Valaki aki használt mát valamilyen ps1 emulátort ami müködött irja már le mert én csak szenvedek vele 😞!!

Next PC upgrade: 2022

öregharcsa
mindegyik emuhoz kell a bios file!
anélkül nem fog menni!!!!

ezekre keress rá a neten

SCPH1000
SCPH1001
SCPH5500
SCPH5502
SCPH7000
SCPH7001
SCPH7502

ez mindenféleképpen kell ahhoz hogy elinduljon...
én valamikor torrenten láttam egy csomagot..ezek voltak benne....a kalózos oldalon volt fenn

http://pspfilez.extra.hu/

grebber
Ps1-hez kellene mert leszedtem a Tekken 3-at báttyámnak de ezt az emulátort ->ePSXe nemtudom használni mert valami biosfájl kell neki de az meg nincs.

Valaki eltudná mondani hogy mik kellenek ehhez?

ffxi
1 vagy 2? 😊

Fákjúal!

grebber
Melyik most legjobbnak mondható playstation emulátor?

SONY PSX - PS One játékok nagy választékban, kérésre listát küldök(400FT/cd) mail: pocuki@freemail. hu
Neogan
Tudnátok segíteni?
Én Nokia N-Gage emut keresek PDA-ra! Ha valaki ismer egy megbízható emut ne tartsa magában! Köszi!

One man\'s hero, is another man\'s demon...

öregharcsa
ja

ffxi
Kár!

Fákjúal!

öregharcsa
van de elég szar...mondhatni nem igazán müxik..

ffxi
Hali!
Torrent-teken látok psp-s gémeket. Talán van hozzá emulátor?

Fákjúal!

Sziasztok!Még új vagyok és lenne egy kérdésem:Xboxt lehet emuálni pc-re?Ha igen mivel és hogy?Milyen gép kell hozzá?Elõre is köszönöm válaszotokat.

Hello!

Szeretném emulálni az xbox-ot a pc-men a Cxbx nevezetû programmal, de nem sikerül.Megpróbálja behozni a játékot, egy pillanatra teljes képernyõre vált, de aztán visszaugrik, és nem írja ki, hogy mi a baj.
Esetleg tudjátok?
Vagy egy másik progit, ami mûködik is?
Elõre is köszi!
hi! nem talalok 3do-hoz bios-t, sem rom-ot. Ami a 207 szolsban van, az most nem el. legyszi vki segitsen!

hello valaki léci segitsen letöltöttem a mame emulátort már vagy 50 féle verzioban de egyik se akar elindulni valami fura szöveget ir ki léci mondjatok egyet ami müködik meg azt hogy hogy lehet kezelni.elörre is köszi
Gebe7636
Hellóka! Találtam egy PS2 emulátort. Pcsx2 0.9.1 a neve. Mi a véleményetek róla?

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

painkiller25
Szijasztok!
Arra lennék kivéncsi hogy nem tud-e valaki egy olyan programról ami hangkártyát emulál.Azért lenne fontos mert nekem integrált hangkarim van és emiatt van olyan játék ami nem fut!Jól jönne egy ilyen ha egyáltalán van.

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

xy21
Megvan minden de a Chankast emut nem tom használni😞
a .cdi filét bemountolom a daemon-ba de elindítani nem tom a Chankastal.

xy21
Honnan rudnám leszedni a Marvel vs Capcom bunyós gém-t???És hozzá emulátort??

Csibe001
Sziasztok!Én már régen foglalkoztam N64 emulációval de ha jól emléxem akkor a Project64 nevû emulátort próbálgattam.Nem tudja valaki most milyen állapotban van ez az emu?Ill van olyan plugin amivel már normális fps-t el lehet érni?Ill számít e valamit, hogy most már azért jóval jobb gépem van mint anno volt.Valaki foglalkozik még ilyesmivel?
Válaszaitokat elõre is köszi!!

KILLER2
Amúgyis ahoz már erõmû kéne, hogy normálisan fusson.

Töltsük le az internetet!

öregharcsa
nincs olyan!!!!

Helo! Mondana nekem valaki egy PS2-s emulátort ami jó is!? Lécci!! Elöre is köszi

agyhalál
PS?😮

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Valaki nem tudja hogy a PS milyen képfájlokat tud megjeleníteni? És hogy milyen progival lehet átkonvertálni ha át kell egyátalán a jpg formátumú képeket.
tényleg ott volt...a játékot is onnan szedtem le pedig 😊
köszi

Érdekes hogy az Another World-nek (Out of this World) 3DO-n külön háttereket csináltak.
Tök jol néz ki a játék.
Persze tudom megjelent a felujitott PC verzio is.
Éppen igy akadtam rá erre.
Azért ez is érdekes.
öregharcsa
ya...ittenvan

<#wave><#wave><#wave>

haho!
Én 3DO emulátort szeretnék. Le is szedtem egyet:
http://www.freedo.org/
de ROM-ot nem találok hozzá...
tudna valaki???
köszi
ize, szoval bios-t keresek

LYONESS - Your Cashback Company

Playstation (1) emukhoz valo ROM-ot honnan lehet szedni? nem talalok . valakinek van -e ?

LYONESS - Your Cashback Company

Nem tud vki egy magyar nyelvû emulalót ps2-windows?

KILLER2
Én úgy tudom, hogy nem létezik, de ha létezne is olyan gép kellene hozzá, ami szintén nem nagyon létezik<#bdead>

Ha vki talál mûködö ps2 emulátort légyszi szóljon. Én már annyit próbáltam hogy teljesen beleuntam és feladtam a keresést. jó lenne pár csak ps2-re kiadott gamemmel játszani, mer scak azért nem akarok venni. De ahogy olvasom nem is létezik mûködõ?

KILLER2
Van mûködõképes Nintendo DS emulátor?

CSOCSO
ehh mar megvan minden..
el se hiszem hogy ez az oldal meg mindig muxik
CSOCSO
+ cruisin usa
CSOCSO
HIHO!!!

kene egy kis help!!!!!!
kene nekem egy ket link vagy valaki aki at tud kuldeni egy ket N64 jatekot.

Ilyenek kenenek mint Mario Kart, San francisco rush.. meg egyebb fiatalabbaknak valo autos jatek! de ez ak etto is megtenne!
Hi!

Szerintem ne nagyon próbálkozz Ps2 emulátorral,nem igazán van mûködõ
emulátor.A legnagyobb gond a különbözõ pluginok beüzemelése,és egy
normális bios beszerzése.
Én próbáltam,original Ps2-eslemezzel,tokkal vonóval,de sajnos eredménytelenül.
Japep
Köszz, a második linken találtam 3-mat, de az elsõ valamilyen fájl, a harmadik nekem hibás, a második, az szerintem jó, de én nem értek hozzá...sajnos!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

agyhalál
Köszi. Körülnézek.

agyhalál
Igen, jól tudod PS2 emulálásához valóban PS2 emulátorra lesz szükséged.Hogy találsz-e mûködõ emulátort erre a célra, azt nem tudom, de itt van 2 oldal, ahol vannak emulátorok erre a célra is: ---- ==== ROMREACTOR.NETworks - GBA - SNES - N64 - & MORE ! ==== ----, valamint: The Emulator Zone - Your Source for Emulation!.

Japep
Hello!
Én PS2-játékot szeretnék játszani gépen, és ha jól tudom, ehez PS2 emulátor szükséges (ha jól tudom).
Tudnátok nekem mutatni olyan linket, ahonnan letölthetnék egy emulátort?!
Elõre is kössz!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Hi!

Azért mert minden új mame-nél frissitett romok is kellenek,az új verzószámú
emu jobban emulálja a frissitett romokat pl:
A 0.98-as Killer instinct2 egy 1800-as amd-n fél giga rammal és egy radeon 9600-al szagatt,a hang élvezhetetlen
egy 2800-as celeronnal szintén fél giga rammal 9600-os Radeonnal szinte tökéletes.
A 1.02-es vagy 1.03-as mame a 1.02-es killerel az AMD-n úgy fut mint a celeron
a 0.98-al.
Szumma:Gyorsabb a játék.
Másik:Kaiilerás esetekben a különbözõ verziószámú játékokkal nem lehet
párban játszani,egyezni kell a verziószámoknak.
Hi!

Hû bazeg de sokat agyaltam mig eszembe jutott!

www.gametronik.com

itt mindent megtalálsz,frissitett romok vannak,persze vannak kivételek,
de CHD-k itt sincsenek!
Ez a legjobb oldal,itt szavazni se kell!

Hali!
Csáó!

A warzard Cps3-as játék/cps3=Capcom Play System/.
A cps3-as játékok emulálása még nem lehetséges.
De ha megnézed a legfrissebb Mame-t és kattintasz a not working felsorolásra
láthatod hogy benne a van a warzard!
agyhalál
Létezik most valami normális oldal, ami romokkal foglalkozik? Leginkább Nintendo romok érdekelnek, pl. Zelda összes létezõ része.

magus
vkinek vmi epkezlab otlete miert nem hajlando mukodni pl warzard mikor megvan a chd, a legfrissebb rom, de csak egy fekete kepernyo...

hagyjam itt 25 percig mint a normal automatat?😊

LordVenom
Ezek szerint nem...<#nemtudom>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
Ez az emulator hub már nem mûködik?

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

magus
fel tudna valaki vilagositani arrol h miert adnak ki minden uj mame releasehez uj romsetet?