333
Emus, Mame32, NeoGeo, N64, Raine, PSX, M72, ZXSpectrum, stb.
-
#253 Na jó. Szedj le egy újabb emulátort. Nekem a Kaillerás (netes multis) MAME is, meg a sima offline MAME is betolt az arcomba egy kurvanagy piros feliratot, hogy: "NEM MŰKÖDIK! A grafika nem 100%-osan pontos, hang meg nincs. Nem fogod tudni normálisan működésre bírni. Szard le."
Szal...
De így egyébként elég könnyű, van idő célozni... :P :D -
#252 Ezt még most töltöm, nemtom, hogy sikerül-e.
(Majdnem elfelejtettem, hogy megígértem, hogy megnézem ezeket...)
Esetleg egy kis Metal Slug party ma este? Vagy valamikor a napokban? -
#251 Na, aszongya.
Roms\kinst.zip
KINST\kinst.chd
Elvileg ez kell neki. Tehát egy külön könyvtár, a roms-on kívül, KINST névvel, benne a .chd fájl. -
#250 THX -
#249 Délután megnézem, most nem tudok nyilatkozni.
Killer Instinctet nekem sem nagyon sikerült beizzítani, bár nagyon nem szakadtam bele a próbálkozásba. -
#248 A Star Wars triology-t sikerült valakinek játszható formában elindítani?
Nekem elindul de nincs hang , és játszhatatlanul szaggat . -
#247 Gyere lámi TS-re én is ezzel szenvedek ketten csak összehozunk valamit. -
#246 Ja igen van mame32fx-em, meg mame32 1.0-is meg mindenféle verzió, de mindnél ugyanaz a probléma. -
#245 Srácok lenne egy kérdésem.
Letöltöttem a Mame32-0.114 verzióját. Plussz megvan a killer instict első és második része chd fájlban. Szedtem le hozzá romot is. Mindkettő ugyanazon névvel a mame rom könyvtárában megtalálható. Indítanám a játékot is kiírja h nem találja a chd fájlt. Mi lehet a gond. Kérlek segítsetek, nem igazán vágom még ezt az emulátoros dolgot. -
pele79 #244 neten lehet ezeket tolni??????????
Teken 3-al én is szenvedek, havernak nagy dilije és a MAME szaggat vele valahogy több MHz-t kellene adni neki CPUba szerintem de nem találom hol lehet -
#243 Nincs kedve valakinek neten keresztül "multiban" tolni olyasmi játékokat Neogeon, mint pl Metal Slug sorozat, D&D Shadow over Mystara, Golden Axe, Punisher, ilyesmi? Nagyon rákattantam mostanában, viszont egyedül nem az igazi... -
#242 Sziasztok!
Ti itt foglalkoztok GameCube-al is? Mert már egy csomót leszedtem de egyiken sem megy a game! (Naruto Gekitou Ninja Taisen 4)
Ha valaki tud segíten lécci írjon -
#241 pedig ha kiírod egy újraírható lemezre majd alkohol120% progival leszeded bin/cue formátumba az legalább jó lesz(ha jó volt az iso!!)...a konvertálgatás meg nem biztos.. -
#240 (meg kiírni se akarom) -
#239 Hello nem tudja valaki hogyan kell iso-ból bin. cue-t csinálni mert leszedtem a mortal..trilogy-t psxre de epsxe csak a bin cue-t eszi meg ez meg iso, ja és nem akarok fizetni a progiért.köszi -
#238 hello!
van egy kis gomdom letöltötem egy NEOGEN emulatort és nem tom hogyan kell elinditani a játékokat mert amit letöltötem az írja ki ,hogy nem találja a fájlokat!Mit csináljak? -
sephir #237 hello
segítenétek n64 emulátor melyik a legjobb?, honnanlehet beszerezni? ,és honnan lehet szedni gameket rá? -
#236 Akinek sikerült elinditani PC-n a Tekken 3-at emulátorral kérem szépen irja le lépésről lépésre hogyan csinálta!!! -
joe1980 #235 szerbusztok.van egy olyan emum hogy WINKAWAKS és állitólag Neogeo játékokat is lejátszik.de nem toom beáálitani hogy vigye mert vmi ERROR-t ir ki.hiába elinditom a játékot.segitsetek már hogy kell beállitani!kérlek titeket -
#234 amikor először indítod előjön alul 2 gomb az egyikel lehet(kell )konfigolni....végignyomni a beállításokat majd ha elindul akkor felül is van egy config gomb ha valami nem sikerült volna az előzőekben beállítani...lehet hogy majd keres bizonyos dll filet azt le kell töltened hozzá...
nem nagyon használtam mert nekem van ps1 gépem
viszont használhatod cd-ről futtatva ill iso-ból a játékot az emu alatt.. -
#233 Ezt a kettőt megtaláltam: SCPH1000,SCPH1001
De mindig kiirja a progi hogy nincs beállítva a videó opció.Nem is tudom beállítani ugyanis ott csak egy legörgető sáv van ami üres :(
Valaki aki használt mát valamilyen ps1 emulátort ami müködött irja már le mert én csak szenvedek vele :(!! -
#232 mindegyik emuhoz kell a bios file!
anélkül nem fog menni!!!!
ezekre keress rá a neten
SCPH1000
SCPH1001
SCPH5500
SCPH5502
SCPH7000
SCPH7001
SCPH7502
ez mindenféleképpen kell ahhoz hogy elinduljon...
én valamikor torrenten láttam egy csomagot..ezek voltak benne....a kalózos oldalon volt fenn -
#231 Ps1-hez kellene mert leszedtem a Tekken 3-at báttyámnak de ezt az emulátort ->ePSXe nemtudom használni mert valami biosfájl kell neki de az meg nincs.
Valaki eltudná mondani hogy mik kellenek ehhez? -
#230 1 vagy 2? :) -
#229 Melyik most legjobbnak mondható playstation emulátor? -
Keresztapa24 #228 SONY PSX - PS One játékok nagy választékban, kérésre listát küldök(400FT/cd) mail: pocuki@freemail. hu
-
#227 Tudnátok segíteni?
Én Nokia N-Gage emut keresek PDA-ra! Ha valaki ismer egy megbízható emut ne tartsa magában! Köszi! -
#226 ja -
#225 Kár! -
#224 van de elég szar...mondhatni nem igazán müxik.. -
#223 Hali!
Torrent-teken látok psp-s gémeket. Talán van hozzá emulátor? -
gstup #222 Sziasztok!Még új vagyok és lenne egy kérdésem:Xboxt lehet emuálni pc-re?Ha igen mivel és hogy?Milyen gép kell hozzá?Előre is köszönöm válaszotokat. -
Prüntyölet #221 Hello!
Szeretném emulálni az xbox-ot a pc-men a Cxbx nevezetû programmal, de nem sikerül.Megpróbálja behozni a játékot, egy pillanatra teljes képernyõre vált, de aztán visszaugrik, és nem írja ki, hogy mi a baj.
Esetleg tudjátok?
Vagy egy másik progit, ami mûködik is?
Elõre is köszi! -
social parasite #220 hi! nem talalok 3do-hoz bios-t, sem rom-ot. Ami a 207 szolsban van, az most nem el. legyszi vki segitsen! -
buda21 #219 hello valaki léci segitsen letöltöttem a mame emulátort már vagy 50 féle verzioban de egyik se akar elindulni valami fura szöveget ir ki léci mondjatok egyet ami müködik meg azt hogy hogy lehet kezelni.elörre is köszi
-
#218 Hellóka! Találtam egy PS2 emulátort. Pcsx2 0.9.1 a neve. Mi a véleményetek róla? -
#217 Szijasztok!
Arra lennék kivéncsi hogy nem tud-e valaki egy olyan programról ami hangkártyát emulál.Azért lenne fontos mert nekem integrált hangkarim van és emiatt van olyan játék ami nem fut!Jól jönne egy ilyen ha egyáltalán van. -
#216 Megvan minden de a Chankast emut nem tom használni:(
a .cdi filét bemountolom a daemon-ba de elindítani nem tom a Chankastal. -
#215 Honnan rudnám leszedni a Marvel vs Capcom bunyós gém-t???És hozzá emulátort?? -
#214 Sziasztok!Én már régen foglalkoztam N64 emulációval de ha jól emléxem akkor a Project64 nevű emulátort próbálgattam.Nem tudja valaki most milyen állapotban van ez az emu?Ill van olyan plugin amivel már normális fps-t el lehet érni?Ill számít e valamit, hogy most már azért jóval jobb gépem van mint anno volt.Valaki foglalkozik még ilyesmivel?
Válaszaitokat előre is köszi!!