333
Emus, Mame32, NeoGeo, N64, Raine, PSX, M72, ZXSpectrum, stb.
-
#213 Amúgyis ahoz már erőmű kéne, hogy normálisan fusson. -
#212 nincs olyan!!!! -
meril #211 Helo! Mondana nekem valaki egy PS2-s emulátort ami jó is!? Lécci!! Elöre is köszi -
#210 PS?:O -
Keresztapa24 #209 Valaki nem tudja hogy a PS milyen képfájlokat tud megjeleníteni? És hogy milyen progival lehet átkonvertálni ha át kell egyátalán a jpg formátumú képeket. -
runner78 #208 tényleg ott volt...a játékot is onnan szedtem le pedig :)
köszi
Érdekes hogy az Another World-nek (Out of this World) 3DO-n külön háttereket csináltak.
Tök jol néz ki a játék.
Persze tudom megjelent a felujitott PC verzio is.
Éppen igy akadtam rá erre.
Azért ez is érdekes. -
#207 ya...ittenvan
-
runner78 #206 haho!
Én 3DO emulátort szeretnék. Le is szedtem egyet:
http://www.freedo.org/
de ROM-ot nem találok hozzá...
tudna valaki???
köszi -
UnConnecteD #205 ize, szoval bios-t keresek -
UnConnecteD #204 Playstation (1) emukhoz valo ROM-ot honnan lehet szedni? nem talalok . valakinek van -e ? -
bad00 #203 Nem tud vki egy magyar nyelvű emulalót ps2-windows?
-
#202 Én úgy tudom, hogy nem létezik, de ha létezne is olyan gép kellene hozzá, ami szintén nem nagyon létezik -
Lacc 88 #201 Ha vki talál működö ps2 emulátort légyszi szóljon. Én már annyit próbáltam hogy teljesen beleuntam és feladtam a keresést. jó lenne pár csak ps2-re kiadott gamemmel játszani, mer scak azért nem akarok venni. De ahogy olvasom nem is létezik működő?
-
#200 Van működőképes Nintendo DS emulátor? -
#199 ehh mar megvan minden..
el se hiszem hogy ez az oldal meg mindig muxik -
#198 + cruisin usa
-
#197 HIHO!!!
kene egy kis help!!!!!!
kene nekem egy ket link vagy valaki aki at tud kuldeni egy ket N64 jatekot.
Ilyenek kenenek mint Mario Kart, San francisco rush.. meg egyebb fiatalabbaknak valo autos jatek! de ez ak etto is megtenne! -
GregMaui #196 Hi!
Szerintem ne nagyon próbálkozz Ps2 emulátorral,nem igazán van működő
emulátor.A legnagyobb gond a különböző pluginok beüzemelése,és egy
normális bios beszerzése.
Én próbáltam,original Ps2-eslemezzel,tokkal vonóval,de sajnos eredménytelenül. -
#195 Köszz, a második linken találtam 3-mat, de az első valamilyen fájl, a harmadik nekem hibás, a második, az szerintem jó, de én nem értek hozzá...sajnos! -
#194 Köszi. Körülnézek. -
#193 Igen, jól tudod PS2 emulálásához valóban PS2 emulátorra lesz szükséged.Hogy találsz-e működő emulátort erre a célra, azt nem tudom, de itt van 2 oldal, ahol vannak emulátorok erre a célra is: ---- ==== ROMREACTOR.NETworks - GBA - SNES - N64 - & MORE ! ==== ----, valamint: The Emulator Zone - Your Source for Emulation!. -
#192 Hello!
Én PS2-játékot szeretnék játszani gépen, és ha jól tudom, ehez PS2 emulátor szükséges (ha jól tudom).
Tudnátok nekem mutatni olyan linket, ahonnan letölthetnék egy emulátort?!
Előre is kössz!!! -
GregMaui #191 Hi!
Azért mert minden új mame-nél frissitett romok is kellenek,az új verzószámú
emu jobban emulálja a frissitett romokat pl:
A 0.98-as Killer instinct2 egy 1800-as amd-n fél giga rammal és egy radeon 9600-al szagatt,a hang élvezhetetlen
egy 2800-as celeronnal szintén fél giga rammal 9600-os Radeonnal szinte tökéletes.
A 1.02-es vagy 1.03-as mame a 1.02-es killerel az AMD-n úgy fut mint a celeron
a 0.98-al.
Szumma:Gyorsabb a játék.
Másik:Kaiilerás esetekben a különböző verziószámú játékokkal nem lehet
párban játszani,egyezni kell a verziószámoknak. -
GregMaui #190 Hi!
Hű bazeg de sokat agyaltam mig eszembe jutott!
www.gametronik.com
itt mindent megtalálsz,frissitett romok vannak,persze vannak kivételek,
de CHD-k itt sincsenek!
Ez a legjobb oldal,itt szavazni se kell!
Hali! -
GregMaui #189 Csáó!
A warzard Cps3-as játék/cps3=Capcom Play System/.
A cps3-as játékok emulálása még nem lehetséges.
De ha megnézed a legfrissebb Mame-t és kattintasz a not working felsorolásra
láthatod hogy benne a van a warzard! -
#188 Létezik most valami normális oldal, ami romokkal foglalkozik? Leginkább Nintendo romok érdekelnek, pl. Zelda összes létező része. -
#187 vkinek vmi epkezlab otlete miert nem hajlando mukodni pl warzard mikor megvan a chd, a legfrissebb rom, de csak egy fekete kepernyo...
hagyjam itt 25 percig mint a normal automatat?:) -
#186 Ezek szerint nem... -
#185 Ez az emulator hub már nem működik? -
#184 fel tudna valaki vilagositani arrol h miert adnak ki minden uj mame releasehez uj romsetet? -
Microcosmos #183 Most indult emulátoros konzolos magyar Dc++ hub: microcosmos.no-ip.org
..:::MICROCOSMOS CONSOLE EMULATOR WORLD:::..
.::EMULATOR:::MAME:::PSX:::PS2:::XBOX:::GAMECUBE:::DREAMCAST:::SATURN:::N64:::SNES:::SMD:::GBA::. -
#182 hömm. htx.
honnan lehet őket beszerezni? -
#181 http://www.exdee3.hu/layout/main/ -
#180 Az smc-t SNes emulátorokkal, a gba-t pedig GameBoy Advance emulátorokkal lehet futtatni. -
Microcosmos #179 Emulátorokról szinte minden magyarul!http://www.nidocom.hu/~emudelirium/forum/index.php -
#178 Ez a link jol jott! thx -
#177 up -
#176 smc valamint gba fájlok szgépen mivel futtathatók?
biztos írtátok, de most nincs túl sok időm visszaolvasni
kössz -
:) #175 ki tudott jáccani mamen a mortal kombat 4-l ?? -
#174 Persze, tudok segíteni.
Ez a gép, úgy mint a többi "sárgakazettás" gép egy NES (Nintendo Entertainment System) klón.
Ehez bárhol találsz emulátort, illetve játékot is. Bár ez utóbbit érdemes egyben leszedni a #171-es linkről.
Az emulátort meg pl innen:
http://www.retrogames.com/nes.html