333
Emus, Mame32, NeoGeo, N64, Raine, PSX, M72, ZXSpectrum, stb.
  • DarkSector
    csak szedd le, a psxe vagy miből a legújabbat.
    és kell bios hozzá
    semmi más plugin nem kell.
  • gregtom6
    Hy all!
    Playstation 1 emulátorhoz kérném a legjobb pluginokat, sajna nemtom, melyeket érdemes használni, melyek a legjobbak stb.(letöltési helyet mellékelve, ha lehet)
    HELP!thx
  • SewerRat
    Sziasztok!

Mame-vel retrózunk egy kicsit. Vettünk Arcade sticket, de se hogysem tudjuk beállítani a joystickot. A gombok működnek, de a joy sehogy sem hajlandó beállítódni.

Mi lehet a probléma? Van valami elírás, hátha mi rontunk el valamit?

• Retsu
    Én is néztem hogy majd a Dolphint kiprobálom, a másikkal nem indult semmi. Kösz szépen az infot!
  • DarkSector
    jah és iso-kat vagy bin-eket nem kell kitömöríteni...!!!!
    alap helyzetben használják az emulátorok...
  • DarkSector
    emulátorok...
    GC-hez a Dolphin a legjobb, és ez a WII játékait is viszi sokszor jobban mint a gc-t.

xbox felejtős asszem max a halo 2 ami elindul...
  • Retsu
    Szasztok! A kérdésem az lenne, hogy sima xbox, meg gc romokat milyen emuval lehet működésre bírni(nme csak ingame, hanem ami normálisan legalább 35-40 fpsel megy). A másiuk meg hogy ugyanezen romokat, vagy isokat ha ugy tetszik hogy vagy milyen progival lehet kicsomagolni, mert WinRarral nem megy:( Előre is kösz minden hasznos választ!
  • DarkSector
    wii emulátorhoz kell nudzsaku???
  • Slig
    Tévedsz. Amúgy a mame-n már játszható a tekken tag tournament. Kicsi gépigénye van viszonylag...
  • öregharcsa
    nincs normálisan működő ps2-rs emulátor!
  • vizes
    Van ps2 topik, próbáld meg ITT!
  • marty999
    hi. kéne emulátor a crash tag team racing ps2-es változatához , olyan ami támogatja ezt a játékot. ja és biztosra működő legyen . kérlek küldjetek egy oldalt ahonnan leszedhetem.
  • Ramires
    Sziasztok!
    Találtam egy játékot, ami igazából egy Atari Jaguar játék. Ami érdekes, hogy ez egy CDI fájl. Ahogy utánanéztem, ezt Dreamcast emulátorok tudják kezelni. Viszont az semmi pénzért nem hajlandó elindulni semmilyen DC emuval (gyanítom azért, mert Atari játék). Viszont az Atari emulátorok csak a főcímig jutnak el, utána folyamatos kattogás. A kérdésem az, hogy most mihez kezdjek? Hogyan tudnám elindítani a játékot?
  • DarkSector
    HY
    letöltöttem a Dolphin wx-et vagy mi a rák, és rányomok az exe-re de kiirja hogy "Programfuttatási hiba"
    Van valami normális emulátor, ami működik, vagy a könyvtárba kell tenni a játék iso-ját, hogy elinduljon a menü?????
  • amkoma
    ps2-ön van nintendo64,játékok?Mert sehun nem találtam,kérlek segitsetek
  • vizes
    Ne offoljunk, privát ment!
  • öregharcsa
    defender...hoho..jó kis játékok voltak régen..szerencsére jó nagy gyűjteményem van ebből..
  • vizes
    Aha, én is. Meg a Galaga, Crazy Kong, Pengo, Rock'n Rope, Wanguard.
  • öregharcsa
    oppsz..ezzel mennyit játszottam én is a játéktermekben...nagyon jó!!
  • vizes
    És itt van kép is belőle:

• vizes
    Itt egy kép belőle:
  • vizes
    Talán az Amidar-ra gondolsz
  • Nandusz
    Gyermekkorom egyik hatalmas nagy kedvence volt a Scramble mellett a Super Cobra. Ezek MAME játékok.
    Egy saját screenshot:

Másfelől egy kérdés: Keresek egy régi játéktermi játékot, de a nevét nem tudom, így kénytelen vagyok az emlékeimre hagyatkozva leírni a gémet.
    Egy Pacman-hez kicsit hasonlító platform, annyi különbséggel, hogy itt nem bogyókat kellett megenni, hanem a pályákat teljes egészében be kellett festeni. Nagyon jó kis játék volt, de a címét sajna nem tudom. Esetleg ha van valakinek valami tippje, azt megköszönném.
    Egyébként már körbenéztem a MAME-s oldalakon, de eddig sikertelenül.
    Persze az is lehet, hogy nem MAMA game, hanem más (Atari, Sega, stb.)
    Ez a játék olyan 1986 környékén 'futott' a játéktermekben.
  • öregharcsa
    jah..ha egyáltalán elindul akkor is csak 1-7 fps között mozog a kép..az meg élvezhetetlen...

gamecube emut nem tudom milyen...
  • Mr_no_NaMe
    És ha az, akkor a Gamecubeos Twin Snakest lehet tolni pcn? Ha valaki játszott így vele, akkor az írhatna véleményt.
  • Mr_no_NaMe
    És ez 100% biztos? :S
  • öregharcsa
    nem, nem lehet...sajna
  • Mr_no_NaMe
    Nagy Metal Gear Solid fan vagyok és most a Snake Eateren lenne a sor, de sajna nincs ps2őm. Létezik már olyan emulátor, vagy valaki tapasztalatból mondhatja, hogy lehet pcn játszani az MGS3-al? Nagyön örülnék neki.
  • kalimpa
    Mame32 tudorok! A kontroller konfigolással van némi nyűgöm, ugyanis van olyan gomb, amit nem tudok átkonfigolni, valamiért nem engedi. Konkrétan a

P1_BUTTON5 "KEYCODE_z | JOYCODE_1_BUTTON5"
    P1_BUTTON6 "KEYCODE_x | JOYCODE_1_BUTTON6"

bejegyzéseket hiába változtatom, bármit irok, akkor is a z-t meg az x-et fogja használni. Ötlet?
  • Firzen
    hát nemtom:S a kawaskot én se értem én mame32-őt használok d nekem se megy rajta a house of the dead :S
  • Daza500
    Skaccok, egy kérdéssel fordulnék hozzátok.

Letöltöttem a ROM-Nation-ről a House Of The Dead első részét Mame romban.
    Hogy tudnám beleintegrálni a Kawaks-ba, hogy lássa ?

Vagy ebbe nem lehet új játékot rakni ?

Esetleg valami másik emulátort tudnátok ajánlani, ami támogatja és futtatni képes ?

Előre is köszönöm !
  • Firzen
    Na most más problémámk lenne! Megvan a metal slug 5 De nem találok hozzá emulátort ami futtatja! (én neorageX-et használok ott elindul csak szétesik a kép és egyebek) Kawask-al is próbáltam de nekem ott nem látja aí cuccot! Kösz a helpet előre is
  • Ramore23
    Hi!
    Ha még mindig nem megy a ps emu, nézz szét a www.ngemu.com-on. A Playstation résznél találsz pluginokat, ezeket kell bemásolnod a plugin mappába. Utána már csak konfigolnod kell a Graphics résznél.
  • Firzen
    A probléma megodva!
  • Firzen
    Ja és mégvalami! Tudtok olyan gba emulátort amivel lehet neten játszani
    Pl.: Zelda:the four swords Kirby ands the amazing mirror Sonic battle
  • Firzen
    NA végre megtaláltam a topicot!! :D

Na szóval van egy problémám. A project64 nintendo 64 emulátor legújabb verzióját (1.6-osat) nem tudom felrakni a gépre Itt a hibaüzenet amit kapok Hülye hiba!
  • unknown nick
    A Kawaks is támogatja a netplay-t. Elég sok játék szerver van.
  • dronkZero
    Metal Slug 1, 2, 3, 4, 5, X
    Dungeons & Dragons: Tower of Doom
    Dungeons & Dragons: Shadow Over Mystara
    Punisher

Nem győzöm őket reklámozni. A Metal Slug akkora királyság, hogy nagyjából amióta megtaláltam, szinte folyamatosan azzal játszom.

A Shadow over Mystara egy D&D világban játszódó öljé'megmindenkit játék, de nagyjából a legösszetettebb, amit valaha csináltak. 6 választható karakter(harcos, törpe, pap, elf, tolvaj, varázsló), mindegyik külön játékstílust igényel, inventory, páncélok, fegyverek, varázsfegyverek, speciális támadások, combo-k, elágazó történetszál, és mindez a gépből kihozható legszebb grafikával. Szerintem ez a játék a legjobb, legtartalmasabb, ami NeoGeora készült...
  • mNzJean
    Kár Kár , nálam a star wars örökzöld sláger , de majd túlteszem magam , azért köszi. Ha valaki tud olyan címet ami 100% osan működik, és nagyon tuti azt megirhatná.
  • magus
    hová fejlődik a világ, 1 éve még nem volt cps3 emuláció