Emulátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vizes
Van ps2 topik, próbáld meg ITT!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

hi. kéne emulátor a crash tag team racing ps2-es változatához , olyan ami támogatja ezt a játékot. ja és biztosra mûködõ legyen . kérlek küldjetek egy oldalt ahonnan leszedhetem.
Ramires
Sziasztok!
Találtam egy játékot, ami igazából egy Atari Jaguar játék. Ami érdekes, hogy ez egy CDI fájl. Ahogy utánanéztem, ezt Dreamcast emulátorok tudják kezelni. Viszont az semmi pénzért nem hajlandó elindulni semmilyen DC emuval (gyanítom azért, mert Atari játék). Viszont az Atari emulátorok csak a fõcímig jutnak el, utána folyamatos kattogás. A kérdésem az, hogy most mihez kezdjek? Hogyan tudnám elindítani a játékot?

DarkSector
HY
letöltöttem a Dolphin wx-et vagy mi a rák, és rányomok az exe-re de kiirja hogy "Programfuttatási hiba"
Van valami normális emulátor, ami mûködik, vagy a könyvtárba kell tenni a játék iso-ját, hogy elinduljon a menü?????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ps2-ön van nintendo64,játékok?Mert sehun nem találtam,kérlek segitsetek
vizes
Ne offoljunk, privát ment!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

öregharcsa
defender...hoho..jó kis játékok voltak régen..szerencsére jó nagy gyûjteményem van ebbõl..<#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

vizes
Aha, én is. Meg a Galaga, Crazy Kong, Pengo, Rock'n Rope, Wanguard.

öregharcsa
oppsz..ezzel mennyit játszottam én is a játéktermekben...nagyon jó!!

vizes
És itt van kép is belõle:

vizes
Itt egy kép belõle:

vizes
Talán az Amidar-ra gondolsz

Nandusz
Gyermekkorom egyik hatalmas nagy kedvence volt a Scramble mellett a Super Cobra. Ezek MAME játékok.
Egy saját screenshot:

Másfelõl egy kérdés: Keresek egy régi játéktermi játékot, de a nevét nem tudom, így kénytelen vagyok az emlékeimre hagyatkozva leírni a gémet.
Egy Pacman-hez kicsit hasonlító platform, annyi különbséggel, hogy itt nem bogyókat kellett megenni, hanem a pályákat teljes egészében be kellett festeni. Nagyon jó kis játék volt, de a címét sajna nem tudom. Esetleg ha van valakinek valami tippje, azt megköszönném.
Egyébként már körbenéztem a MAME-s oldalakon, de eddig sikertelenül.
Persze az is lehet, hogy nem MAMA game, hanem más (Atari, Sega, stb.)
Ez a játék olyan 1986 környékén 'futott' a játéktermekben.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

öregharcsa
jah..ha egyáltalán elindul akkor is csak 1-7 fps között mozog a kép..az meg élvezhetetlen...

gamecube emut nem tudom milyen...

Mr_no_NaMe
És ha az, akkor a Gamecubeos Twin Snakest lehet tolni pcn? Ha valaki játszott így vele, akkor az írhatna véleményt.
Mr_no_NaMe
És ez 100% biztos? :S
öregharcsa
nem, nem lehet...sajna

Mr_no_NaMe
Nagy Metal Gear Solid fan vagyok és most a Snake Eateren lenne a sor, de sajna nincs ps2õm. Létezik már olyan emulátor, vagy valaki tapasztalatból mondhatja, hogy lehet pcn játszani az MGS3-al? Nagyön örülnék neki.
Mame32 tudorok! A kontroller konfigolással van némi nyûgöm, ugyanis van olyan gomb, amit nem tudok átkonfigolni, valamiért nem engedi. Konkrétan a

P1_BUTTON5 "KEYCODE_z | JOYCODE_1_BUTTON5"
P1_BUTTON6 "KEYCODE_x | JOYCODE_1_BUTTON6"

bejegyzéseket hiába változtatom, bármit irok, akkor is a z-t meg az x-et fogja használni. Ötlet?
hát nemtom:S a kawaskot én se értem én mame32-õt használok d nekem se megy rajta a house of the dead :S
Skaccok, egy kérdéssel fordulnék hozzátok.

Letöltöttem a ROM-Nation-rõl a House Of The Dead elsõ részét Mame romban.
Hogy tudnám beleintegrálni a Kawaks-ba, hogy lássa ?

Vagy ebbe nem lehet új játékot rakni ?

Esetleg valami másik emulátort tudnátok ajánlani, ami támogatja és futtatni képes ?

Elõre is köszönöm !

Na most más problémámk lenne! Megvan a metal slug 5 De nem találok hozzá emulátort ami futtatja! (én neorageX-et használok ott elindul csak szétesik a kép és egyebek) Kawask-al is próbáltam de nekem ott nem látja aí cuccot! Kösz a helpet elõre is
Hi!
Ha még mindig nem megy a ps emu, nézz szét a www.ngemu.com-on. A Playstation résznél találsz pluginokat, ezeket kell bemásolnod a plugin mappába. Utána már csak konfigolnod kell a Graphics résznél.
A probléma megodva!
Ja és mégvalami! Tudtok olyan gba emulátort amivel lehet neten játszani
Pl.: Zelda:the four swords Kirby ands the amazing mirror Sonic battle
NA végre megtaláltam a topicot!! 😄

Na szóval van egy problémám. A project64 nintendo 64 emulátor legújabb verzióját (1.6-osat) nem tudom felrakni a gépre Itt a hibaüzenet amit kapok Hülye hiba!
unknown nick
A Kawaks is támogatja a netplay-t. Elég sok játék szerver van.

dronkZero
Metal Slug 1, 2, 3, 4, 5, X
Dungeons & Dragons: Tower of Doom
Dungeons & Dragons: Shadow Over Mystara
Punisher

Nem gyõzöm õket reklámozni. A Metal Slug akkora királyság, hogy nagyjából amióta megtaláltam, szinte folyamatosan azzal játszom.

A Shadow over Mystara egy D&D világban játszódó öljé'megmindenkit játék, de nagyjából a legösszetettebb, amit valaha csináltak. 6 választható karakter(harcos, törpe, pap, elf, tolvaj, varázsló), mindegyik külön játékstílust igényel, inventory, páncélok, fegyverek, varázsfegyverek, speciális támadások, combo-k, elágazó történetszál, és mindez a gépbõl kihozható legszebb grafikával. Szerintem ez a játék a legjobb, legtartalmasabb, ami NeoGeora készült...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mNzJean
Kár Kár , nálam a star wars örökzöld sláger , de majd túlteszem magam , azért köszi. Ha valaki tud olyan címet ami 100% osan mûködik, és nagyon tuti azt megirhatná.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

magus
hová fejlõdik a világ, 1 éve még nem volt cps3 emuláció

dronkZero
Na jó. Szedj le egy újabb emulátort. Nekem a Kaillerás (netes multis) MAME is, meg a sima offline MAME is betolt az arcomba egy kurvanagy piros feliratot, hogy: "NEM MÛKÖDIK! A grafika nem 100%-osan pontos, hang meg nincs. Nem fogod tudni normálisan mûködésre bírni. Szard le."

Szal...

De így egyébként elég könnyû, van idõ célozni... 😛 😄

dronkZero
Ezt még most töltöm, nemtom, hogy sikerül-e.

(Majdnem elfelejtettem, hogy megígértem, hogy megnézem ezeket...)

Esetleg egy kis Metal Slug party ma este? Vagy valamikor a napokban?

dronkZero
Na, aszongya.

Roms\kinst.zip
KINST\kinst.chd

Elvileg ez kell neki. Tehát egy külön könyvtár, a roms-on kívül, KINST névvel, benne a .chd fájl.

mNzJean
THX<#worship>

dronkZero
Délután megnézem, most nem tudok nyilatkozni.

Killer Instinctet nekem sem nagyon sikerült beizzítani, bár nagyon nem szakadtam bele a próbálkozásba.

mNzJean
A Star Wars triology-t sikerült valakinek játszható formában elindítani?
Nekem elindul de nincs hang , és játszhatatlanul szaggat .

mNzJean
Gyere lámi TS-re én is ezzel szenvedek ketten csak összehozunk valamit.<#fejvakaras>

Running
Ja igen van mame32fx-em, meg mame32 1.0-is meg mindenféle verzió, de mindnél ugyanaz a probléma.

Running
Srácok lenne egy kérdésem.

Letöltöttem a Mame32-0.114 verzióját. Plussz megvan a killer instict elsõ és második része chd fájlban. Szedtem le hozzá romot is. Mindkettõ ugyanazon névvel a mame rom könyvtárában megtalálható. Indítanám a játékot is kiírja h nem találja a chd fájlt. Mi lehet a gond. Kérlek segítsetek, nem igazán vágom még ezt az emulátoros dolgot.

neten lehet ezeket tolni??????????

Teken 3-al én is szenvedek, havernak nagy dilije és a MAME szaggat vele valahogy több MHz-t kellene adni neki CPUba szerintem <#lookaround> de nem találom hol lehet
dronkZero
Nincs kedve valakinek neten keresztül "multiban" tolni olyasmi játékokat Neogeon, mint pl Metal Slug sorozat, D&D Shadow over Mystara, Golden Axe, Punisher, ilyesmi? Nagyon rákattantam mostanában, viszont egyedül nem az igazi...

morvaigaben
Sziasztok!

Ti itt foglalkoztok GameCube-al is? Mert már egy csomót leszedtem de egyiken sem megy a game! (Naruto Gekitou Ninja Taisen 4)
Ha valaki tud segíten lécci írjon

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

öregharcsa
pedig ha kiírod egy újraírható lemezre majd alkohol120% progival leszeded bin/cue formátumba az legalább jó lesz(ha jó volt az iso!!)...a konvertálgatás meg nem biztos..

gabe paul logan
(meg kiírni se akarom)

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Hello nem tudja valaki hogyan kell iso-ból bin. cue-t csinálni mert leszedtem a mortal..trilogy-t psxre de epsxe csak a bin cue-t eszi meg ez meg iso, ja és nem akarok fizetni a progiért.köszi

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

jaws30
hello!
van egy kis gomdom letöltötem egy NEOGEN emulatort és nem tom hogyan kell elinditani a játékokat mert amit letöltötem az írja ki ,hogy nem találja a fájlokat!Mit csináljak?

hello
segítenétek n64 emulátor melyik a legjobb?, honnanlehet beszerezni? ,és honnan lehet szedni gameket rá?
grebber
Akinek sikerült elinditani PC-n a Tekken 3-at emulátorral kérem szépen irja le lépésrõl lépésre hogyan csinálta!!!

Next PC upgrade: 2022

szerbusztok.van egy olyan emum hogy WINKAWAKS és állitólag Neogeo játékokat is lejátszik.de nem toom beáálitani hogy vigye mert vmi ERROR-t ir ki.hiába elinditom a játékot.segitsetek már hogy kell beállitani!kérlek titeket
öregharcsa
amikor elõször indítod elõjön alul 2 gomb az egyikel lehet(kell )konfigolni....végignyomni a beállításokat majd ha elindul akkor felül is van egy config gomb ha valami nem sikerült volna az elõzõekben beállítani...lehet hogy majd keres bizonyos dll filet azt le kell töltened hozzá...
nem nagyon használtam mert nekem van ps1 gépem<#vigyor1>
viszont használhatod cd-rõl futtatva ill iso-ból a játékot az emu alatt..