2426
Unreal Tournament
-
#2186 azt szeretném még tudni h nem lehet e vhogy okosabbá tenni a botokat
hogy agresszívabbak legyenek? -
#2185 Thievery UT-t jáccott már vki? ha igen akkor azt akarom kérdezni hogy milyen?meg hogy kell e hozzá eredeti UT? -
#2184 Már ne haragudj, de szerinted, két külön szinkron létezik ehhez a Játékhoz?!
Ezt a magyarítás-csomagot az eredeti Magyar_UT-szinkronok felhasználásával készítettem, de kijavítottam a szövegbeli helyesírási hibákat, kihagyásokat és elkészítettem a TELJES textúra-magyarítást is, az Intro-módosítással együtt... lásd lejjebb!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#2183 kerály
kösz
ebben is ugyanaz a szinkronhang, vagy mi a különbség? -
#2182 Nem kell velük szenvedned!
Töltsd le az én szövegjavításommal, textúra magyarításommal ellátott csomagot a Magyarítás Portálról! ---> Unreal Tournament (57.58 MB)
A korrekt Telepítő ezt teszi fel a 4.36-os UT-re:
- Magyar_UT szinkronok
- Magyar_UT szövegfordítás + a rengeteg hiba kijavítása, kimaradt szövegek lefordítása általam (.:i2k:.)
- Intro textúrák magyarítása (.:i2k:.)
- Pálya textúrák magyarítása. (.:i2k:.)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
tbundy #2181 nálam mind a 4 link jó -
#2180 igaz, bár 2 404-es -
tbundy #2179 skinpackot nem tok, neten úgysincs sok értelme, mert ha nincs meg a szerveren az a skin amit választottál magadnak, akkor a többiek alap férfi skinben fognak látni téged
+ a bonuspackokban is vannak + skinek -
tbundy #2178 az első linken ott vannak a magyar hangok is -
#2177 és egy skinpackot
htx -
#2176 még a magyar hangok linkjét pls -
tbundy #2175 -
#2174 de mégis, oldalról -
#2173 nekem azokról sem jött le a 4 bonus pack -
tbundy #2172 -
#2171 köszi a segitséget, most már menni fog -
tbundy #2170 természetesen tudok más oldalakat:
egyik
másik
itt + mapok vannak
akárcsak itt -
#2169 ém most szereztem meg pár hónapja és jo lenne vele neten jáccani.
nemt tudtok másik oldalt mondani ahonan le lehet szedni ezeket a pecseket? mert nekem az a link tul bonyolult. -
steweee #2168 jó kis játék ez még ma is.még 1-2 éve is játszogattam vele, és a normál játékosok között mindig a toppon voltam. a keményebb szervereken azért örültem a középmezőnynek, és voltak persze olyan játákosok akik goddoltak, szétgyaláztak mindenkit, pedig szinta csak rájuk vadászott mindenki, ha mondjuk megláttuk őt akkor az egymással való csata is abbamaradt hogy a gyűlölt ellent előbb közös erővel elintézzük. és legtöbbször még úgy sem sikerült. hihetetlen egyes emberek miket tudnak -
#2167 nemtudsz mondani egy másik oldalt ahonnan könyebb letölteni ezeket?
-
tbundy #2166 netes játékhoz szükséges a 436-os minimum, és a 4 bonus pack.
ez a hivatalos oldal, innen is töltheted, de rengeteg klán oldalon is fent vannak ezek a file-ok, sok más egyébbel együtt ez lenne a link -
#2165 kösz má megoldottam.
most azt szeetném tudni h hogyan lehet vele neten jáccani?
mien peccs kell hozzá meg ilyenek -
tbundy #2164 a fov-val nem a játékot gyorsítod, hanem a látószöget állítod. ha nagy a fov, akkor tűnhet gyorsabbnak, és vica versa.
konzolparancsát nem tom, de iniben könnyen megtalálható, és módosítható -
#2163 Hellosztok.
nem tudjátok h mit kell a konzolba irni h felgyorsitsuk a játékot? aszem a fov-ot kellett meg utánna a számot de már nem emléxem.irja már le vki a kodot lecci. -
tbundy #2162 UT-hoz kimondottan magyar oldal sztem nincs. csak, mint említettem a klánoldalak, ill vannak még portálok, ahol fórumokban, ill mportálon találhatóak friss hírek.
ut2003-hoz nem tok hozzászólni -
BomBa #2161 Köszi!!!
Akkor ugye UT-hez meg UT2003-hoz nincsen?
Tomi -
tbundy #2160 ut2004-hez:
http://www.ut2004.hu
http://ut200x.sysconfig.hu/
UT -hoz (ami tegnapelőtt volt 5 éves :P) sztem csak a klánoldalak vannak, ahol foglalkoznak a játékkal, hírek, letöltések, bajnokságinfók, fórum, stb.
http://www.g-portal.hu/portal/ttclan/
ezen a hp-n a klánoldalak menüpontban megtalálható a klánok weboldalai. -
BomBa #2159 Unreal Tournament
Unreal Tournament 2003
Unreal Tournament 2004
Asszem ezek vannak, ugye több nincs?
Na, ezekhez kéne ilyen "központi" magyar oldal.
Pls írjatok! Köszi!
Tomi -
BomBa #2158 Hello!
A Call of Dutyhoz van egy magyar "központi" oldal, a www.callofduty.hu. Tudnátok az összes Unreal Tournamenthez mondani ilyen típusu oldalakat??
Köszi!
Tomi -
tbundy #2157 sztem akkor valami tűzfal beállítás a hiba -
Andris91 #2156 nem -
tbundy #2155 persze, sokáig fent volt, de most már inkább maradok eredeti nyelvnél :)
sikerült működésre bírni a multit? -
Andris91 #2154 sztem nagyon jó -
Andris91 #2153 próbáltátok már magyar hanggal? -
tbundy #2152 a hozzászólásod előtt írtam be a linket.. -
01bbbbb #2151 hol tölthetem le a 436 patch-et
-
tbundy #2150 tudom, h nem megszokott dolog, de a játéknak van honlapja :)
itt nézz körül
-
Andris91 #2149 hi all! nem műxik a multi...nem tudnátok valami patch-et mondani hozzá?? -
Kope #2148 Köszi, megoldodott, le kellett szednem egy un. omega driver packot a kartyahoz, ami tamogatja a regi jatekokat is. -
tbundy #2147 driver probléma (ez lemaradt :P )