2426
Unreal Tournament
-
tbundy #2146 sztem vga -
#2145 Hát show all és akkor felajánlja az OpenGL-t is. -
Kope #2144 Sziasztok. Az eredeti UT nem hajlandó futni az alábbi konfiogomon:
P4 2800 i 865 ATI Radeon 9700, WinXP Pro SP1. A jelenség, hogy D3D-ben nem megy teljes képernyőn, OpenGL-t fel sem ajánlja a kártyaválasztásnál. Cserélgettem a VGA drivereket, raktam fel mindenféle patchet de sajnos semmi változás. Várom a tippeket, hogy mi a fenét próbáljak még ki. -
#2143 Hi All! Hátha valakit érdekel a dolog, felhívom a figyelmet, az ismét megrendezésre kerülő FUNREAL partyra. Az időpont 2004. 04. 10. A legutóbbi partyn 12 csapat képviselte magát, összesen 72 emberrel, köztük hazánkban ismertebb UT gamerekkel, de a 10.én megrendezésre kerülő party, ha minden jól megy még nagyobb szabású lesz. Helyszínt keresve sem találtunk vona jobbat, szállás megoldható és kb. 120 emberrel számolunk.
Részletekért most is katt ide: PCDOKTOR -
#2142 No elég rég írtam már ide és a party is amire megpróbáltam felhívni a figyelmeteket már idestova másfél hónapja megrendezésre került. Látogatásom célja az hogy belinkeljem a képeket arról a partyról amről sajnálhatjátok, hogy lemaradtatok. Szóval ha érdekel, hogy milyen is volt ez valójában akkor kattints ide!!! -
tbundy #2141 egyik másik oldalon találhatsz párat -
#2139 Ez is egy vélemény de mondjuk kinek mi jön be. Pl. nekem mind a kettő és méghozzá fanatukus sem vagyok. -
#2138 a 2003 egy foscsimbók -
#2137 Hát látjátok ez a gáz, hogy ezt a témát szinte csak én látogatom, mig a LAN PARTYSBA amit létrhoztam 20 perc alatt történt több mint 10 hozzászólás. Nem siránkozásból írom mert már túl tettem magam rajta mármint a moderáláson, ez csupán ténymegállapítás.
PCDOKTOR -
tbundy #2136 nem baj
UP -
#2135 Csak 1 kicsit felhozom a témát, remélem nem baj. Ha igen akkor moderátoroktól kérem, hogy csak ezt a hozzászólást töröljék és ne az egész témát :) -
#2134 Na szóval emberek, aki tegnap este és éjszaka fórumozott az találkozhatott 1 új témával, méghozzá az UNREAL TOURNAMENT LAN PARTY-val, csk ezt valami ismeretlen oknál fogva kimoderálták, de az egész témát. Érdekes!!!
Na de amiről szó lenne az az, hogy NOVEMBER 22.-én megrendezésre kerül (már sokadjára) A FUNREAL LAN PARTY. Ennek helye TISZAVASVÁRI vagy TISZALŐK (ez még 100%-ig nem tisztázott)NYÍREGYHÁZÁTÓL kb.25 km-re.Ez elsősorban egy FUN party és a szabályai nem biztos, hogy 100%-ban megegyeznek a nagyobb, nevesebb versenyekével, de azért általában igen. Pl. nálunk 1 csapat 6 főböl áll. Az eddigi legnygyobb partyn 54 szgép volt hálózatba kötve, de előreláthatólag ez még nagyobb lesz. Részletekért, információkért, az eddigi partykon készült képek megtekintéséhez klikk ide: PCDOKTOR -
tbundy #2133 UP
kár, h messze van tőlem a LAN helyszíne... -
#2132 egyrészt
NNscript letöltés
Jobb klikk a DALnet -en, Server -> New server -> irc.extra.hu
/j rte
:-)
másrészt
még mindig isten ez a gamma :-) -
YarYar #2131 Jövőhéten majd tovább leszek. Tegnap sok volt a más dolgom és ahoz DALnetes szerver kellett, ahonnan nem műxik az #rte. -
tbundy #2130 vazz, de hamar lelépsz ircről :D -
#2129 Nincs szükség krekkre, persze. A 436-os paccs nem néz cd-keyt.
A neten az All Seeing Eye nevű programmal megtalálod az összes létező UT-szervert IS, meg minden játék szerverét. Letöltheted innét: ASE.
Ha felraktad, a modifiersben a countrynál a central-europénél a hungaryt pipáld be, és így csak a magyar szervereket mutatja.
De ennél is egyszerűbb, ha feljössz irc-re az #rte csatira @ ircnet, ott vagyok én is meg pár UT-s arc, van nekünk is szerverünk, ha játszik valaki mehetsz vele, esetleg tanítanak, stb. -
YarYar #2128 Most jut eszembe. Hol lehet embereket találni akik játszanának interneten? Nincsenek nagy elvárásaim, ugyanis kegyetlen béna vagyok :) -
YarYar #2127 Elmondom.
A UT-m eég messze áll a gyári csomagolástól. Szal felraktam, krekkeltem, 436 peccs, majd megint krekk. Az utolsó krekk volta a probléma. Másodjára nem kell és akkor műxik. -
#2126 Mivel. -
YarYar #2125 Megoldódott a probléma. -
#2124 2k3 instáját is elbaszták a lehető legjobban. ut instáját imádom de 2k3é.... -
#2123 instába azért roxxor! -
tbundy #2122 a leggyorsabb megoldás talán a reinstall.. -
YarYar #2121 Áve!
Volna egy naaaagy problémám. Felrakom a 400-s UT-re a 436-os peccset és akkor kiírja, hogy az UnrealTournament.exe hiányzó exporthoz van csatolva. És még kiírja a Core.dll fájl pár ? és % kíséretében. Mit tegyek? -
#2120 A quakes feeling nem gáz, de az összkép nekem sem jön be annyira. Most lanon toljuk ezt is, de a sniper (SZÁMOMRA) szinte használhatatlan. Lenyomom a többieket a többi fegyverrel, de olyan tompák a fegyverek, nem az igazi. -
#2119 Nekem ut2k3 nagyon nem jött be. Nagy színes pályák, túl quakes feeling, nagy pályák, fegyverek gagyik. Nekem nem tetszik. -
#2118 Mind2-nek meg van a fílingje. UT-hez ráadásul több pályát is csináltam, UT2K3-ban meg csak kínlódok a dologgal... -
#2117 Pedig UT bizony 10000000szer jobb mint ut2k3 :) -
#2116 Nem arról volt szó egyébként, hogy lebutítják a flekket? Elővettem valamelyik nap az UT-t, és a flack-et gyakorlatilag NEM TUDTAM HASZNÁLNI NORMÁLISAN!!! Pedig 2k3-ban én vagyok a flekmánki :) A raketta meg olyan lassú az ut2k3-hoz képest, hogy azthittem, mindjár kielőzöm :))) -
#2115 Én nem tudok semmilyen 456-os patchről, ha létezik is ilyen, valszeg nem hivatalos. Amúgy nekem is nagyon UTzhatnékom van mostanában, pedig soha nem bírtam vele pár napnál többet játszani. De asszem felrakom majd -
steweee #2114 no jó, elég nekem a 436-os is, már rég játszottam vele, és most láttam hogy vannak szerverek ahol 456-os a peccs. szűkítsd a szervernév kijelzést a panelen és akkor látszik. azt hittem már terjed -
#2113 Csak 436-os patch van, és azzal tudsz játszani a 436-os szervereken, mivel a 436-os szerveren 436-os patchel lehet játszani. -
steweee #2112 hi! honnan lehet letölteni a 456-os peccst és ha installálom akkor lehet játszani a 436-os szervereken? -
steweee #2110 minek az?
[Botpack.Ladder]
HasBeatenGame=True
ez a sor kerül bele végigjátszás után, csak annyit érsz el vele, hogy választható a boss skin -
YarYar #2107 Modplug Tracker magát az UMX-t le tudja játszani. -
tbundy #2105 pont az UT-nak ne lenne? -
[HUN]T-Rex #2103 Indítsd el az Unreal Editort (unrealed.exe), nyisd meg a pályát aminek kell a zenéje, menj be a musicba, exportáld ki, nevezdd át it-re a kiterjesztésűre és így már a Winamp is lejátsza! JA TÉDRE CSIRKÉK, ITT AZ ISTEN!!!! UT 4EVER -
atee #2101 UT4Ever -
Cobra11 #2100 Tudom, hogy elég kevesen nyomják már az UT-t innen (mert mindenki ut2k3azik), de azért megkérdezem: NEM TUDJA VALAKI, HOGY HONNAN TUDNÉK FEGYVERSKINEKET LETÖLTENI?