Unreal Tournament

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
még a magyar hangok linkjét pls

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

<#bee1>

mikike
de mégis, oldalról

mikike
nekem azokról sem jött le a 4 bonus pack

<#eljen>

vigyori14
köszi a segitséget, most már menni fog

természetesen tudok más oldalakat:
egyik
másik
itt + mapok vannak
akárcsak itt

vigyori14
ém most szereztem meg pár hónapja és jo lenne vele neten jáccani.
nemt tudtok másik oldalt mondani ahonan le lehet szedni ezeket a pecseket? mert nekem az a link tul bonyolult.

jó kis játék ez még ma is.még 1-2 éve is játszogattam vele, és a normál játékosok között mindig a toppon voltam. a keményebb szervereken azért örültem a középmezõnynek, és voltak persze olyan játákosok akik goddoltak, szétgyaláztak mindenkit, pedig szinta csak rájuk vadászott mindenki, ha mondjuk megláttuk õt akkor az egymással való csata is abbamaradt hogy a gyûlölt ellent elõbb közös erõvel elintézzük. és legtöbbször még úgy sem sikerült. hihetetlen egyes emberek miket tudnak

vigyori14
nemtudsz mondani egy másik oldalt ahonnan könyebb letölteni ezeket?

netes játékhoz szükséges a 436-os minimum, és a 4 bonus pack.
ez a hivatalos oldal, innen is töltheted, de rengeteg klán oldalon is fent vannak ezek a file-ok, sok más egyébbel együtt ez lenne a link

vigyori14
kösz má megoldottam.
most azt szeetném tudni h hogyan lehet vele neten jáccani?
mien peccs kell hozzá meg ilyenek

a fov-val nem a játékot gyorsítod, hanem a látószöget állítod. ha nagy a fov, akkor tûnhet gyorsabbnak, és vica versa.
konzolparancsát nem tom, de iniben könnyen megtalálható, és módosítható

vigyori14
Hellosztok.
nem tudjátok h mit kell a konzolba irni h felgyorsitsuk a játékot? aszem a fov-ot kellett meg utánna a számot de már nem emléxem.irja már le vki a kodot lecci.

UT-hoz kimondottan magyar oldal sztem nincs. csak, mint említettem a klánoldalak, ill vannak még portálok, ahol fórumokban, ill mportálon találhatóak friss hírek.
ut2003-hoz nem tok hozzászólni

Köszi!!! <#worship>
Akkor ugye UT-hez meg UT2003-hoz nincsen?

Tomi

BomBa

ut2004-hez:
http://www.ut2004.hu
http://ut200x.sysconfig.hu/

UT -hoz (ami tegnapelõtt volt 5 éves 😛) sztem csak a klánoldalak vannak, ahol foglalkoznak a játékkal, hírek, letöltések, bajnokságinfók, fórum, stb.

http://www.g-portal.hu/portal/ttclan/
ezen a hp-n a klánoldalak menüpontban megtalálható a klánok weboldalai.<#eljen>

Unreal Tournament
Unreal Tournament 2003
Unreal Tournament 2004
Asszem ezek vannak, ugye több nincs?
Na, ezekhez kéne ilyen "központi" magyar oldal. <#help>
Pls írjatok! Köszi!

Tomi

BomBa

Hello!

A Call of Dutyhoz van egy magyar "központi" oldal, a www.callofduty.hu. Tudnátok az összes Unreal Tournamenthez mondani ilyen típusu oldalakat??
Köszi!

Tomi

BomBa

sztem akkor valami tûzfal beállítás a hiba

nem

www.andris91.try.hu Teccikérteni?

persze, sokáig fent volt, de most már inkább maradok eredeti nyelvnél 😊
sikerült mûködésre bírni a multit?

sztem nagyon jó

próbáltátok már magyar hanggal?

a hozzászólásod elõtt írtam be a linket..<#bee1>

hol tölthetem le a 436 patch-et

tudom, h nem megszokott dolog, de a játéknak van honlapja 😊
itt nézz körül
<#vigyor0>

hi all! nem mûxik a multi...nem tudnátok valami patch-et mondani hozzá??

Köszi, megoldodott, le kellett szednem egy un. omega driver packot a kartyahoz, ami tamogatja a regi jatekokat is.
driver probléma (ez lemaradt 😛 )

sztem vga

dikki*yysw
Hát show all és akkor felajánlja az OpenGL-t is.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Sziasztok. Az eredeti UT nem hajlandó futni az alábbi konfiogomon:
P4 2800 i 865 ATI Radeon 9700, WinXP Pro SP1. A jelenség, hogy D3D-ben nem megy teljes képernyõn, OpenGL-t fel sem ajánlja a kártyaválasztásnál. Cserélgettem a VGA drivereket, raktam fel mindenféle patchet de sajnos semmi változás. Várom a tippeket, hogy mi a fenét próbáljak még ki.
Danecay
Hi All! Hátha valakit érdekel a dolog, felhívom a figyelmet, az ismét megrendezésre kerülõ FUNREAL partyra. Az idõpont 2004. 04. 10. A legutóbbi partyn 12 csapat képviselte magát, összesen 72 emberrel, köztük hazánkban ismertebb UT gamerekkel, de a 10.én megrendezésre kerülõ party, ha minden jól megy még nagyobb szabású lesz. Helyszínt keresve sem találtunk vona jobbat, szállás megoldható és kb. 120 emberrel számolunk.
Részletekért most is katt ide: PCDOKTOR

Danecay
No elég rég írtam már ide és a party is amire megpróbáltam felhívni a figyelmeteket már idestova másfél hónapja megrendezésre került. Látogatásom célja az hogy belinkeljem a képeket arról a partyról amrõl sajnálhatjátok, hogy lemaradtatok. Szóval ha érdekel, hogy milyen is volt ez valójában akkor kattints ide!!!

egyik másik oldalon találhatsz párat

Danecay
Ez is egy vélemény de mondjuk kinek mi jön be. Pl. nekem mind a kettõ és méghozzá fanatukus sem vagyok.

mikike
a 2003 egy foscsimbók

Danecay
Hát látjátok ez a gáz, hogy ezt a témát szinte csak én látogatom, mig a LAN PARTYSBA amit létrhoztam 20 perc alatt történt több mint 10 hozzászólás. Nem siránkozásból írom mert már túl tettem magam rajta mármint a moderáláson, ez csupán ténymegállapítás.
PCDOKTOR

nem baj
UP

Danecay
Csak 1 kicsit felhozom a témát, remélem nem baj. Ha igen akkor moderátoroktól kérem, hogy csak ezt a hozzászólást töröljék és ne az egész témát 😊

Danecay
Na szóval emberek, aki tegnap este és éjszaka fórumozott az találkozhatott 1 új témával, méghozzá az UNREAL TOURNAMENT LAN PARTY-val, csk ezt valami ismeretlen oknál fogva kimoderálták, de az egész témát. Érdekes!!!
Na de amirõl szó lenne az az, hogy NOVEMBER 22.-én megrendezésre kerül (már sokadjára) A FUNREAL LAN PARTY. Ennek helye TISZAVASVÁRI vagy TISZALÕK (ez még 100%-ig nem tisztázott)NYÍREGYHÁZÁTÓL kb.25 km-re.Ez elsõsorban egy FUN party és a szabályai nem biztos, hogy 100%-ban megegyeznek a nagyobb, nevesebb versenyekével, de azért általában igen. Pl. nálunk 1 csapat 6 fõböl áll. Az eddigi legnygyobb partyn 54 szgép volt hálózatba kötve, de elõreláthatólag ez még nagyobb lesz. Részletekért, információkért, az eddigi partykon készült képek megtekintéséhez klikk ide: PCDOKTOR

UP
kár, h messze van tõlem a LAN helyszíne...

dikki*yysw
egyrészt

NNscript letöltés

Jobb klikk a DALnet -en, Server -> New server -> irc.extra.hu

/j rte

:-)

másrészt

még mindig isten ez a gamma :-)

Jövõhéten majd tovább leszek. Tegnap sok volt a más dolgom és ahoz DALnetes szerver kellett, ahonnan nem mûxik az #rte.

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

vazz, de hamar lelépsz ircrõl 😄

dikki*yysw
Nincs szükség krekkre, persze. A 436-os paccs nem néz cd-keyt.

A neten az All Seeing Eye nevû programmal megtalálod az összes létezõ UT-szervert IS, meg minden játék szerverét. Letöltheted innét: ASE.

Ha felraktad, a modifiersben a countrynál a central-europénél a hungaryt pipáld be, és így csak a magyar szervereket mutatja.

De ennél is egyszerûbb, ha feljössz irc-re az #rte csatira @ ircnet, ott vagyok én is meg pár UT-s arc, van nekünk is szerverünk, ha játszik valaki mehetsz vele, esetleg tanítanak, stb.

Most jut eszembe. Hol lehet embereket találni akik játszanának interneten? Nincsenek nagy elvárásaim, ugyanis kegyetlen béna vagyok 😊

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

Elmondom.

A UT-m eég messze áll a gyári csomagolástól. Szal felraktam, krekkeltem, 436 peccs, majd megint krekk. Az utolsó krekk volta a probléma. Másodjára nem kell és akkor mûxik.

Dikkma
Mivel.