2426
Unreal Tournament
  • akyyy
    melyik az a progi amivel le lehet játszani a zenéket?
  • tbundy
    nm
  • ffxi
    Már +oldódott, azért THX!
  • tbundy
    milyen géped van? ha alaplapi vga, akkor lehet az a probléma, de írj több infot, könnyebb segíteni úgy
  • ffxi
    Sima!!!
  • tbundy
    látom beírtad ut2003 topicba is, akkor most melyik játékról van is szó?
  • ffxi
    HELP!!!
    Sima UR-m van és semmiképpen nem akar fullScreen-ben futni. Csak abalakban.
    THX!!!
  • Guer
    htx
  • tbundy
    egyik hun link
    másik külföldi link
    hf
  • Guer
    hmhm vmi jo lnkt esetleg lehet kérni?
    tomtom google de eddig csupa szutykot dobott ki ahol regelni kell meg ilyenek....
  • tbundy
    nem tom, biztos van :)
    ami kell a 436 peccs,
    ami ajánlott a bonus pack 1-2-3-4
  • Guer
    nincs vmi faq ahol levan irva rendesen hogy miket kell telepitgetni hogy rendesen menjen a multi?
  • tbundy
    érdekes megoldás, de legalább müxik :)
  • KenChi
    noh van megoldás. felnyomtam egy cpu killer cuccot, felnyomja 100%-ra a cput, majd utána inditom a stuffot, akkor nem csinálja ezt :)
  • tbundy
    előfordulhat, h a 64 bites rendszert nem tudja lekövetni a játék.
    viszont akkor singleben is kéne csinálnia...
    egyébként a nagyon gyors gépeknél szokott előfordulni a speedhack jelzés szervereken.
  • steweee
    nekem az a problémám hogy vhogy sehogy nem lehet normálisan beállítani az egeret. úgy értem hogy akár van smooth mouse, akár directinput (ezek mindenféle variációban bekapcsolva)nem úgy mozog a célkereszt ahogy régebben, és ahogy szeretném. az érzékenysége 3, és a kisebb egérmozgást igénylő célzásoknál nincs is gond, de a nagy rántásoknál és fordulóknál az istennek nem annyit akar fordulni amennyit szeretnék. túl sokat fut. és nem a bénaságom miatt, mert már vagy 5x végigjátszottam korábban inhuman fokozaton utoljára, és a neten is elég keméynen nnyomtam. lehet videokártyadriver miatt vagy túl gyors neki a gép ?
  • KenChi
    hmm egyébként még észrevettem egy nagyon érdekes dolgot
    mégpedog azt hogy mikor ez a baj történik a játék nagyon gyorsan tünik, az idő is multiban nem másodpercenként számol hanem sokkal gyorsabban telik, tehát kb 1 másodperc alatt telik az idő kb 3 számmal. és baromi gyorsnak tünik a játék, és olyan mintha azért dobna vissza a helyemre mert gyors vagyok és "csalásnak" tünne
  • KenChi
    436 patch van alapból, sőt ez már a másosik verzió ami a GOTY verzió, ping az olyan 60-70 között mozog, ha jól emlékszem.
  • tbundy
    érdekes.
    én lagra gondolnék elsőre. mekkora a ping?
    online játékhoz kell a 436-os patch mindenképp.
    talán másnak lesz más ötlete is :P
  • KenChi
    Sziasztok!

Noh kéne egy kis segitség nekem UT fanok!
    Most nyomom a játákot elsőnek, van egy elég erős gépem, és nagyon jól megy rajta a cucc. AMD64bites 3200 Laptop, XP, 768/128kbps net, szépen fut a játék. Több online stuffal is nyomtam online pl Q3 és szépen ment az online móka. Azonban itt valami gáz van. Bármilyen szerverre is megyek fel illetve ha csinálunk is szervert akkor online módban ez a baki van:
    http://www.youtube.com/watch?v=iWqz-XksVrs
    Tettem fel róla egy videót is.

Részletesebben a következő:
    Nem akad egyáltalán a stuff, csak ha megyek vagy ha ugrok, ha nézelödöm akkor simán megy, semmi akadás,de ha megyek akkor kb 4x-7x is visszadob a helyemre, akkor is ha csak egyedül vagyok bent a szerveren, de csak online közben. Nemtudom hogy valaki ismeri-e ezt a problémát vagy talákozott már vele, de nagyon örülnék ha tudna valaki ebben segiteni. Mivel egyáltalán nem tudok igy játszani. Néha valamelyik szerver ki is dob olyan szöveggel hogy speedhack. Továbbá a parti végén kb elöfordul hogy lejár a parti ideje és ujra visszaugrik a játákidő majd ujra letelik, akár többször is.

Nagyon jó lenne ha valaki tudna ebben segiteni, mert igy egyáltalán nem tudok játszani, hisz nagyon ugrál a kép.
  • phalanx
    ezeket kellett átírni a user.ini-ben: bMaxMouseSmoothing=False és MouseSmoothThreshold=0.000000
  • tbundy
    mi volt a probléma?
  • phalanx
    időközben sikerült megcsinálni
  • phalanx
    hali, új gépet vettem és feltelepítettem rá egy win XP+SP2-őt (eddig win2000-et használtam) és az egér mozgásával van egy kis problémám ha pl 5 cm-ert mozdítok az egéren de lassan akkor elfurdul a kamera pl 40 fokkal, de ha ugyanekkora távon gyorsan húzom az egeret akkor a kamera 120 fokot fordul így lehetetlenné téve a játékot, ha minden igaz ki van kapcsolva a windows-os egér gyorsítás, és az egér beállításainál is ki van kapcsolva "A rámutatás pontosságának javítása" Mi lehet a baj?

ja és egy "hagyományos" görgős egert használok, driver nincs telepítve hozzá
  • fullazz
    Hát én ilyeneket nem találtam :)
    De ezek a módok is a 99es uthoz vannak ha erre gondoltál!
  • [HUN]FaTaL
    Bocsi ez UT1 topic a CTFn kívül a többi játékmód pedig UT2k3 vagy UT2k4:) Keresd meg a megfelelő topicot és írj oda:)
  • fullazz
    Inkább ide jöjjön mindenki:
    69.65.0.122:7777
    Ctf,Br,Jb SLV móddal és MH mindenfegyverrel ;)
    Ja és ha látsz akkor <))fk((>fullazz vagyok ;) De csak én tudok magyarul a többiek franciák ;) (Jó klánban vagyok mi? franciául sem tudok)
  • [HUN]FaTaL
    a sima UThoz nem kell CD kulcs:D a többihez meg nézz át a megfelelő topicba
  • zizi05
    Hali!
    segitéset szeretnék kérni!!
    honnan lehet cd kulcsot szerezni a játékhoz?mert szeretnék hálozaton jászani!!!
  • [HUN]FaTaL
    enyém 4.36os:D érdekes
  • tbundy
    az én gotym is 432-es :)
  • Frosty01
    nem, legalábbis nekem nem volt az :] frissítettem
  • [HUN]FaTaL
    a GOTY alapból 4.36
  • [HUN]FaTaL
    450 az csak szerveroldali frissítés, 4.36os klienssel tudsz bemenni
  • Frosty01
    432->436ra patchet találtam csak, de láttam 450-es szervereket
    olyat honnan szedhetek??
  • [HUN]FaTaL
    gotyhoz csak a bonus pack 4 kell, többit letölti a szerverekről, de bp4et nem tudom honnan lehet letölteni:( keress rá googlen
  • Frosty01
    és valami szaftos kis patch, meg mappack? :) (évjátéka kiadáshoz)
  • [HUN]FaTaL
    magyar szerver VKK de az xar külföldön játszunk már
  • Frosty01
    még régen suli géptermében nyomtuk szünetben, ott alapból a "nagyok" megpakolták modokkal, mapokkal meg minden jóval, most meg játszanék rajta.. de nem tudom letölteni :]
    szerverre próbáltam kapcsolódni, kidob az első 1-2 mpben nemtom milyen hibával =(
  • Frosty01
    sziasztok! pár éves kihagyás után visszatérnék.. de qrvára elfelejtettem mindent az UT-vel kapcsolatban, pölö extra pályákat patcheket honnan tölthetnék le, meg stb... segítsetek ki pls :]
    egyébként van magyar szerver??