2426
Unreal Tournament
  • RelakS
    Nekem intel procim van :P

Megoldás: Compatibility mode eállítása win98-ra. Igaz, így a max felbontás nálam pl 1280x800, de elég az
  • w77d
    Gondolom AMD procitok van!
    Sokan nem tudják, de az AMD procikban gyárilag nincs szabályozás. le kell tölteni az AMD Dual Core Optimalizert az AMD honlapjáról és már mehet is a hent :)
  • Encore
    Ez a gondom nekem is, újra beszereztem a játékot de játszhatatlan, pedig offline akarom nyomni. Túl gyors, mintha a játékmenet sokszorosa lenne a normálnak. Megnyomom az előre gombot és már ott vagyok a pálya másik felén. Plusz közben úgy csinál, mintha lagolna. Esetleg tudja valaki, hogy lehet rendesen futatni a játékot új gépeken is anélkül, hogy vissza fognám valamivel a procit?
  • akyyy
    valaki nem tudja hol tudnám letölteni a matrix -os pályát? ezer éve keresem sajna
  • RelakS
    Nemtom, mert teljes software render esetén is megvan
  • tbundy
    offline van ilyen probléma, játsz online :)
    vsync on talán segít.
  • RelakS
    Játszik még ezzel valaki?

Csak mert gépet fejlesztettem, és ha nem foglalom le valamivel, akkor az Unreal, meg az UT99 is veszett gyorsan pörög, és használhatatlan... Mintha a játékot 200+%-os sebességre állítottam volna O_O

Van valakinek 5lete, hogy hogyan lehetne visszaterelni a cuccot normális sebességre?
  • tbundy
    mivel nem kell hozzá se crack, se semmi, így csak a tűzfalon, routeren kell kiengedni, és lehet játszani
    ami szükséges még: 436 patch, 4+1 bonus pack megléte.
  • Cápafogxy
    Valaki leírhatná nekem hogy lehet a sim Unreal Tournamentel neten nyomni!
    PLS!
  • PAtr0n
    Hali mindenki!

UT2004-el van problémám.
    Röviden:
    Sima Single player instant action-ban toltam, és laggol a játék. Tehát időszakosan mintha beragadna amit nyomok neki, és azt csinálja egy darabig. tehát pl. futok, közben oldalaznék, és lőnék, de ez minhta beragadna és csak másodpercekkel később csinálja meg, addig irányíthatatlan. valami beállítás módosítás esetleg segítene?
    Ötlet?
    Köszi.
  • faláb
    Honnan szedted le?
  • Ace McCloud
    Én csinálom a szervert, és fizikailag is tudnak hozzáférni a gépemhez...
  • tbundy
    így egymásközti játék során sztem max kérj demot a többiektől, akiket gyanúsnak találsz, persze nekik kell elindítaniuk a saját gépükön, v auto-ra állítani a felvételt.
    ki szokta indítani a szervert? mert azt esetleg meg lehetne csinálni, h vmi csítvédelmet még +-ba beállítani. sajna adminkodáshoz nem értek, mi is ennek a módja..
    a gépedhez meg nem tudnak hozzáférni UTn belül sztem, van épp elég más lehetőség sajna a csaláshoz...
  • Ace McCloud
    Legutóbb akkor vallották be töredelmessen hogy valami autobotot használnak, amikor nálunk hálópartyztunk, és hirtelen támadt 5letből erőltettem egy ut harcot...
    Közölték hogy soxor még ígyis megverem őket, ezért hát mint szerencsétlen áldozatok, kénytelenek ilyet tenni.....
    Most is hasonló a szitu, de multkor 31 - 2 re elpakoltak
    Ez egy kissé lebukás nekik szerintem, de bizonyítani nem tudom.
    :) persze jött a duma hogy csupán a szerencse műve a deck 16 pályán a pálya túloldaláról 100% lövéspontosság gatlinggal, vagy bármilyen más fegyverrel x alkalomból x+1 szer.
    Persze énis bírom a humort, de ez már kissé idegesítő.
    Nem neten, hanem munkahelyi belső hálózaton toljuk szabadidőben...
  • Ace McCloud
    Köszi a választ!
    Vannak egyébként más trükkök ha hozzá tudnak férni a gépemhez, és benne az UT hez??
    Csak mert mintha időnként többet sebződnék egy lövéstől mint máskor....
    Sajna nagyon idegesít, mert ki nem állhatom a csalást(kivéve heroes 5, mert az ultraskilleket kampányjátékban nem lehet máshogy megszerezni).
  • tbundy
    kliens részről ilyen nincs sztem, max ha demoját megnézed vkinek, a szerver admin tud sztem csak belenézni a játékosokba.
    ezért célszerű olyan szerverre menni, ahol vannak cheatvédelmek, UTDC, UTpure..
  • Ace McCloud
    hali !
    Szeretném megkérdezni hogy létezik e olyan progi, aminek segítségével láthatom hogy az Unreal tournamentben az ellenfeleim csalnak, vagy autobotokat használnak e, ill más trükköket, amiket sajna nem ismerek.
    Ha létezik, megköszönném ha az elérhetőségét megadnátok, ill hogy hogyan lehet kezelni.
    Előre is köszönöm..
  • akyyy
    sőt, regisztribe akar módosítani, ezért a telepítő már eleve el sem indul:S
  • akyyy
    azétr mert sulban vagyok, és itt nem lehet csak úgy telepíteni. a játék felmásolással elindul, megy is hálóba, de jobb lenne magyarul, de sajnso azt csak telepítve lehet.

tán a c:re felmásolja a temp könyvűátarkba a fájlokat, de itt a c-re nem tud írni, ezért már az elején hibaüzenettel leáll a telepítő.
  • tbundy
    a win alapból nem ismeri az .umod kiterjesztést, és segíteni kell így rajta
  • phalanx
    és ez miért is jó? nállam ha telepíteni akarok egy umod filet egyszerően csak el kell indítani mint egy exet, pedig nállam sincs installálva az UT
  • tbundy
    be kell másolni a telepíteni kívánt UMOD kiterjesztésû file-t az UNREALTOURNAMENT\SYSTEM könyvtárba és ugyanitt el kell indítaniuk a következõ programot: "SETUP INSTALL xxx.UMOD", ahol az xxx, a telepíteni kívánt UMOD kiterjesztésû file neve.
  • phalanx
    nem értem hogy pontosan mire gondolsz, nekem fent van az UT meg a magyarosítás is és ha csak meg nem mondod hogy pontosan milyen fileokat rak fel a magyarosítás, nem tudok segíteni, mert mikor installálni akarod a magyar hangokat csak a már meglevő UT könyvárba hajlandó bemásolni őket, így aztán nem tudom milyen filokat kéne feltöltenem, egyébként miért nem tudod felrakni őket? csak pár önkicsomagolós umod file az egész
  • akyyy
    Nagy segítség kellene. A magyarításportálon van a játék magyarítása(a sima-alap), és suliba játszanánk vele. Vagyis játszunk is, a gond az ,hogy nem lehet telepíteni, bár átmásolással lehet UT-el nyomni. Csak szeretném feltenni a magyarítást, de az is telepítős és nem engedi. Megkérhetnék valakit, hogy feltegye, összecsomagolja, és feltölti valami tárhelyre? (esetleg http://speedshare.com/-ra.) Előre is köszönöm:)
  • tbundy
    sok sikert :)
  • Mirk
    köszi most már megy:)
    felraktam a magyarítást is....
    Térdre csirkék, itt az Isten!! xD
  • tbundy
    bonus packokat rakd fel, ott kell lennie akkor sztem
  • Mirk
    senki se jár itt?
  • Mirk
    hali
    leszedtem nemrég a játékot, régebben már játszottam vele, viszont a mostaniban meglepődtem mikor a karakter beállításánál csak embereket válastzhattam. sehol egy skarj vagy négykarú csávó vagy kisdisznó... ezek hol vannak? külön patch kell hozzá, vagy meg kell csinálni hozzá vmit a játékban?
  • tbundy
    új UT-s közösségi fórum
  • tbundy
    XMP nekem is naon bejött, furcsálltam is, h mennyire nem lett népszerű.
  • Unreal1942
    XMP jó kis játék volt az is.
    Egyébként én is ezért vettem meg az UT-t mert olyan sokat játszottam vele, hogy megérdemelte.
  • tbundy
    úgy látszik, csak várnom kell türelmesen :)
  • tbundy
    mindig az kell, amit nem lehet mexerezni :)
    meg amennyit már játszottunk vele, megérdemelné, h meglegyen origiban is :)
  • Unreal1942
    7 éves a játék. Kicsit későn ébredtél :) Minek kéne ennyire egyébként?
  • tbundy
    sajnálnám..
  • Unreal1942
    Szerintem ezt már nem lehet hivatalos úton beszerezni.
  • tbundy
    vki látta vmelyik boltban ezt a játékot mostanában?
    egyik online boltnál sem kapható sajna..
  • phalanx
    google segített: winamp plugin vagy ha nem szereted a winampot van valami umx player is
  • phalanx
    unrealed.exe a system könyvtáradban jobbat nem tudok