2426
Unreal Tournament
  • Kiswarga
    Bocsi. De kösz.
  • [HUN]FaTaL
    ez nem ut2004 topic, amúgy meg ne nagyon szenvedj a skinekkel ha nincs fent a szerveren úgysem látszik
  • Kiswarga
    Csak annyit akarok kérdezni, hogy tudtok olyan honlapot ahol lehet UT 2004-hez, playerskin-t leszedni?
  • Skatey26
    oké
  • bubi
    Csá!
    Ha akartok valahol dumálni akkor gyertek Team Speakre.
    Az IP: 195.56.146.104:28980
    Password: olg
  • tbundy
    akkor pedig vmi más a probléma, mert ez tuti üres port.
    esetleg egy UT reinstall
  • Skatey26
    a francba
  • Skatey26
    Bocs nem volt időm kipróbálni, de erre is azt írja ki
  • tbundy
    212.52.166.3:9000
    erre mit ír ki Neked?
  • Skatey26
    Basszus nekem még mindig nem műxik neten. lol MI A ***************************************************************************************************************
    baja lehet?????????????????????????????????????????????????????
  • tbundy
    persze, csak úgy működik
  • SZilaJMaGGoT
    Aham, kösz, azért kár ... :D Amúgy ha crealáok servert és valaki joinol akkor letölti neki és akkor lát?? :DDD
  • SZilaJMaGGoT
    Buzi!! "Most a régi unreal tournamentről beszélek, azért jöttem ide"... A mai világba bármi megeshet, meg amúgy honnan tudtam volna?? Hirtelen ezt találtam... :P
  • tbundy
    saját modellt nem fogják látni a többiek, csak ami modellek a szerveren is fent vannak.
  • Skatey26
    Hát igen, egy SIMA Unreal Tournamentes fórumon mintha a 2003 és 2004 ről beszélnénk... :p
  • SZilaJMaGGoT
    Ja és ha egy új modellt rakok be azt neten látják a többiek??
  • SZilaJMaGGoT
    Nincs valami devkit a játékhoz?? Modellezni tudok, és szeretnék csinálni magamnak egy külsőt.. :DD Most a régi unreal tournamentről beszélek, azért jöttem ide.. Csak a félreértések elkerülése végett mégegyszer megemlítenmém hogy NEM a 2003 vagy 2004-re gondolok :DDD
  • tbundy
    naja, meg mire átnézed a listát ASE-ben arra mapváltás van, meg ki-be mászkál a nép a szerveren :)
    érdemes kedvencekbe rakni a szervereket, ott lehet gyorsan frissíteni a listát, és pontos akkor mindig (akár ASE akár UT kedvencekben)
  • [HUN]FaTaL
    ase sokszor szarul írja hányan vannak a szerveren
  • [HUN]FaTaL
    all seeing eye az szar
    másold ki az ip-t a vágólapra és open locationnel csatlakozz
  • Skatey26
    Most micsinájjak
  • Skatey26
    A mindent látó szemet is használom, amúgy félig üres szerverekbe akarok csatlakozni ált. amúgy kétszer egymás után kiírja hogy connection failed. egymás alá...
  • [HUN]FaTaL
    tele van a szerver olyankor
  • Monoton
    mindent látó szemet használod?
  • Skatey26
  • Skatey26
    De nekem nem engedi hogy neten jáccak: connection failed-et ír ki. Ilyenkor mit kell csinálni?
  • [HUN]FaTaL
    oda azt írsz be magadnak amit akarsz, gagyi ngstat listán lévő neved lesz, de különben semmi értelme:)
  • tbundy
    ezt mikor, hol kérte?
  • Skatey26
    PLZ help!!! Mi az az ngworldstats kód? vagyis honnan lehet szerezni? :?
    Me ha cd kulcs vagy ilyesmi lenne akkor nekem nem volt, pedig eredeti a cd-m...
  • tbundy
    elég sok féle oGL driver van, az újabbakon már lehet frankón fényerősséget állítani.
  • [HUN]FaTaL
    szedj le másik opengldrv.dll-t mert az alap az szar. mportalon van vagy volt nemtudom mi van azzal az oldallal:D
  • Nagypee
    áj níd help! ha openglben futtatom UT-t akkor nagyon sötét pedig maxon van a brightness a gémben is meg a monitoron is. valamit rosszul csináltam? plz help thx:)
  • fullazz
    Hát ez szomorú ;)
    Azért ha valaki talál akkor szóljon ;)
  • [HUN]FaTaL
    inkább nekem adj egy kulcsot:)
  • Bubbencs
    Sziaztok.
    Tudna nekem valaki adni egy UT2003 cd kulcsot?
  • LC Finntrol
    jaj he ne legyé ekkora pöcs...
    4 ezer forint a 2k4 de adhatok Cd kulcsot is amin jáchacc az összes serveren...
    Amúgyis karácsony van biztos vastag vagy...
  • adam222
    kösz a segítséget de nincs pénzam rá hogy + vegyem az ut 04 et de azért köci
  • LC Finntrol
    így van te kis fákín fész ne legyé lúzer
  • tbundy
    1. szóval ez az UT99 topicja,
    2. eredeti kulcsot csak venni tudsz
    3. ha elveszett, venni kell másikat
    4. ut2003 helyett játsz ut2004-el akkor már, sokkal jobb a játék, sokkal több szerveren sokkal több ember játszik
  • adam222
    hellosztok nekem + van a 2003 eredetibe és a kézikönyvet elhagyta a haverom és azon volt a cd-kulcs nah ezzel van problem mert eredeti cd-kulcs nélkül nem mehetek a netre jáccani , van cd kulcs de azt kb 1000 - en hasznáják. Nem tudjátok honnan lehet lekérni az eredeti cd kulcsot??? előre is kösz mindenkinek