2426
Unreal Tournament
-
Kiswarga #2306 Bocsi. De kösz. -
#2305 ez nem ut2004 topic, amúgy meg ne nagyon szenvedj a skinekkel ha nincs fent a szerveren úgysem látszik -
Kiswarga #2304 Csak annyit akarok kérdezni, hogy tudtok olyan honlapot ahol lehet UT 2004-hez, playerskin-t leszedni? -
#2303 oké -
#2302 Csá!
Ha akartok valahol dumálni akkor gyertek Team Speakre.
Az IP: 195.56.146.104:28980
Password: olg -
tbundy #2301 akkor pedig vmi más a probléma, mert ez tuti üres port.
esetleg egy UT reinstall -
#2300 a francba -
#2299 Bocs nem volt időm kipróbálni, de erre is azt írja ki
-
tbundy #2298 212.52.166.3:9000
erre mit ír ki Neked?
-
#2297 Basszus nekem még mindig nem műxik neten. lol MI A ***************************************************************************************************************
baja lehet?????????????????????????????????????????????????????
-
tbundy #2296 persze, csak úgy működik -
#2295 Aham, kösz, azért kár ... :D Amúgy ha crealáok servert és valaki joinol akkor letölti neki és akkor lát?? :DDD -
#2294 Buzi!! "Most a régi unreal tournamentről beszélek, azért jöttem ide"... A mai világba bármi megeshet, meg amúgy honnan tudtam volna?? Hirtelen ezt találtam... :P -
tbundy #2293 saját modellt nem fogják látni a többiek, csak ami modellek a szerveren is fent vannak. -
#2292 Hát igen, egy SIMA Unreal Tournamentes fórumon mintha a 2003 és 2004 ről beszélnénk... :p -
#2291 Ja és ha egy új modellt rakok be azt neten látják a többiek?? -
#2290 Nincs valami devkit a játékhoz?? Modellezni tudok, és szeretnék csinálni magamnak egy külsőt.. :DD Most a régi unreal tournamentről beszélek, azért jöttem ide.. Csak a félreértések elkerülése végett mégegyszer megemlítenmém hogy NEM a 2003 vagy 2004-re gondolok :DDD -
tbundy #2289 naja, meg mire átnézed a listát ASE-ben arra mapváltás van, meg ki-be mászkál a nép a szerveren :)
érdemes kedvencekbe rakni a szervereket, ott lehet gyorsan frissíteni a listát, és pontos akkor mindig (akár ASE akár UT kedvencekben) -
#2288 ase sokszor szarul írja hányan vannak a szerveren -
#2287 all seeing eye az szar
másold ki az ip-t a vágólapra és open locationnel csatlakozz -
#2286 Most micsinájjak -
#2285 A mindent látó szemet is használom, amúgy félig üres szerverekbe akarok csatlakozni ált. amúgy kétszer egymás után kiírja hogy connection failed. egymás alá... -
#2284 tele van a szerver olyankor -
Monoton #2283 mindent látó szemet használod? -
#2282 -
#2281 De nekem nem engedi hogy neten jáccak: connection failed-et ír ki. Ilyenkor mit kell csinálni? -
#2280 oda azt írsz be magadnak amit akarsz, gagyi ngstat listán lévő neved lesz, de különben semmi értelme:) -
tbundy #2279 ezt mikor, hol kérte? -
#2278 PLZ help!!! Mi az az ngworldstats kód? vagyis honnan lehet szerezni? :?
Me ha cd kulcs vagy ilyesmi lenne akkor nekem nem volt, pedig eredeti a cd-m... -
tbundy #2277 elég sok féle oGL driver van, az újabbakon már lehet frankón fényerősséget állítani. -
#2276 szedj le másik opengldrv.dll-t mert az alap az szar. mportalon van vagy volt nemtudom mi van azzal az oldallal:D -
Nagypee #2275 áj níd help! ha openglben futtatom UT-t akkor nagyon sötét pedig maxon van a brightness a gémben is meg a monitoron is. valamit rosszul csináltam? plz help thx:) -
#2274 Hát ez szomorú ;)
Azért ha valaki talál akkor szóljon ;) -
#2273 inkább nekem adj egy kulcsot:) -
#2272 Sziaztok.
Tudna nekem valaki adni egy UT2003 cd kulcsot? -
LC Finntrol #2271 jaj he ne legyé ekkora pöcs...
4 ezer forint a 2k4 de adhatok Cd kulcsot is amin jáchacc az összes serveren...
Amúgyis karácsony van biztos vastag vagy... -
adam222 #2270 kösz a segítséget de nincs pénzam rá hogy + vegyem az ut 04 et de azért köci -
LC Finntrol #2269 így van te kis fákín fész ne legyé lúzer -
tbundy #2268 1. szóval ez az UT99 topicja,
2. eredeti kulcsot csak venni tudsz
3. ha elveszett, venni kell másikat
4. ut2003 helyett játsz ut2004-el akkor már, sokkal jobb a játék, sokkal több szerveren sokkal több ember játszik -
adam222 #2267 hellosztok nekem + van a 2003 eredetibe és a kézikönyvet elhagyta a haverom és azon volt a cd-kulcs nah ezzel van problem mert eredeti cd-kulcs nélkül nem mehetek a netre jáccani , van cd kulcs de azt kb 1000 - en hasznáják. Nem tudjátok honnan lehet lekérni az eredeti cd kulcsot??? előre is kösz mindenkinek