Unreal Tournament

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

l3alF1aKe
ja és Rudy...hol vagyok én lpb?-)

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
én néha bunkó és faragatlan vagyok...sajnos..és ez a rossz pingemből adódik.
Ugyanis ha nekem általában véve...van 200 as pingem, (lámaszar) meg jön nekem shock noskilles használatával...(only combo), akkor kérdem én ...mit csináljak?...félreugorjak?...jó...félreugrok...csakhogy nagy pingemből adódóan hiába ugrok félre...nem ott vagyok a pályán..az adott időben...ahol én azt látom, hanem vagy 2-3 egységgel odébb. Tehát amikor én félreugrok..mert azt hiszem igy kikerülöm a támadást...még mindíg benne vagyok a szórásban.....EHH!!..és akkor elszabadul bennem a pokol, mikor ugyanez már sokadjára történik meg. De nembaj..
jövő héten ugy néz ki meglesza dual isdn em. És akkor vége minden régi lpb nek-)
És lehet majd engem is szídni jól.-)
Remélem igy lesz., nem egy láma szar leszek...-)

That\'s All Folk\'s

Nem utálom mindet, csak azokat akik a valódi tudást összekeverik a jobb pingből adódó előnyükkel.

Érdekes módon a másik szerveren végig jó volt a hangulat. Mentek a 😊 -ik és a kölcsönös elismerések. Mondjuk ebbe belejátszott az is, hogy a tizenvalahány játékos között ott volt HighLandR, Loga és Dikk. (Ha valakit kihagytam akkor bocsi!)
Egy ilyen társaságban már eleve élmény játszani.

Az LPB-ket Én is utálom, bár van kívétel is közöttük.
Hétvégén kétszer egymás után leszedtem egy csókát véletlenül pont flakkal a kezemben. Erre elkezdett pampogni, hogy milyen bunkó vagyok csak falkkal nyomulok, meg hogy nehogy céloznom kelljen. Mondta Ő az 50-es pingjével úgy hogy szinte folyamatosan shock kombokat nyomott a pofánkba, nagynéha véletlenül egy-egy rakétát is elengedett. Nekem 200+ körül volt a pingem.
Azt hiszem csak az zavarta, hogy megtörtem a killing spreet-jét, meg rongáltam a frag/halál arányát. Végig a ranglista elején trónolt. Csak tudnám miért fájt neki annyira...

Akik rendszeresen játszanak velem tudják, hogy szinte minden fegyvert használok és hogy igyekszem a szitunak leginkább megfelelőt választani. Ráadásul a flak magfelelő használata is igényel némi hozzáértést.
A fenti incidens egyetlen eredménye az lett, hogy felidegesített a fazon és jól otthagytam. A másik szerveren meg mindenki szívot miatta, mert sorra taroltam mindenkit és végig a második-első hely közelében tanyáztam. (Dikk a tanú rá!)

Dikkma
Na látod. Ezért csodálkoztam 😊
l3alF1aKe
ezt nem értem...miazhogy fegyvermodellel?...
hogh benne van a képben a fegyver?....hát mindíg így jáccottam..egészen 1 héttel ezelőttig...tehát mikor a kép készült...még így jáccottam. Mostmár nem-)

That\'s All Folk\'s

Dikkma
És hogyhogy fegyvermodellel?
l3alF1aKe
ez nem software s Rudy...-)
glide rulZ
Ja és légyszi írd meg nekem a Harry Potter gamezt-)

That\'s All Folk\'s

_RudY_
SLAP lesz Balf, te szoftveresen nyomod?

Nembaj szep volt!
Majd Jovore!
Bar a q3 om szerintem......😊
azert hajra Xeon

Dikkma
Xret --> 3 meccsből 3 vesztett? :-/
Bezzeg q3-ból 16-ba jutott Xeon..
l3alF1aKe
feljebb mint volt!

That\'s All Folk\'s

Ezt kuksizátok meg:

http://unreality.org/showpic.asp?pic=U2-cgw.jpg

Szerintem fincsi!

Úgy legyen!

skorpio7
Hát ilyen is lesz !!! 😊))

UNREAL TOURNAMENT 2 EXISTS!

That's the word, and it's carved out of concrete. The sequel to arguably the best multiplayer online shooter is coming out in 2002

A CIKK RÉSZLETESEN

"A BC a jobbik csapat jutalma."

l3alF1aKe
én semmit....öööö....csakhát cshp barátunk a nolighting et auton deaccept-eli-(
ismerős nem?

That\'s All Folk\'s

Már megint mit követtél el Balfék?

l3alF1aKe
nesztek:

kár hogy a cshp nem enged igy jáccani-=(

That\'s All Folk\'s

Dikkma
Tettem intézkedéseket, most várunk. Addig is, topic on. 😊
Rincewind
Szerintem épp itt az ideje, hoyg létrejöjjön a konzolosok fóruma... 😞
Dikkma:
Valószínűleg tényleg meg fogom írni a moderatoroknak. De majd csak hétfőn. Addig legalább még kiélik magukat.

Dikkma
Habár.. akkor meg mindenki ott fogja kinyílvánítani mi a baja, és abból is mega-anyázás lesz.
Gabo sztem most a legtöbb amit tehetsz, hogy ezt így megfogalmazva megírod a [email protected] -ra, és kapni fogsz választ.
Meg lehet csinálni, hogy átrakják az összes konzolos topicot valahova de mi értelme lenne?
A terminalos fórumot, de főleg a hwsw-t hagyjuk, az előbbit nem nagyon ismerem, az utóbbit igen, de utálom..
Dikkma
Nemtom. Minden játéknak van egy topicja, az okés. De 3-4 ember vitatkozik egymással a konzolokról, és ehhez nyitnak 5-6 topicot is.
Asszem tényleg elkerülhetetlen egy moderátor-topic nyitása.
nekem mind1 csak UT legyen😊

Most off leszek de eléggé...
Csak elnézem, hogy hullik szét ez a fórum...
Érdekes módon az emberek többsége képes volt egyetlen topicban megmaradni és nem nyitogatott minden szívfájdalmának új topicot. A többség még arra is képes volt, hogy rég elsüllyedt témákat visszahozza, ha valami érdemleges az eszébe jutott. A témák többségének még értelme is volt.
Most viszont lépten-nyomon majd mindenki új topicot indít ha éppen valami felbukkant agya elborult zugaiból, vagy éppen valaki megpiszkálta az orrát. Érdekes módon a szaporodó értelmetlen topicok többsége néhány konzol freak műve vagy valami egyéb módon a konzolokhoz kapcsolódik. Nekem addig nem volt velük bajom, amíg nem itt rontották a levegőt, amíg nem floodolták szét a fórum topicjait és nem kezdtek össze-vissza értelmetlen topicokat nyitni.
Meg lehet nézni, hogy mi vár a fórumra, ha az tisztelt Moderátorok nem lépnek végre valamit, ehhez elég az irányt a www.lx.hu avagy a terminal.hu fórumára venni. Lehet, hogy nem fog egy-kettőre menni egy olyan fórumozási színvonal elérése mint ami pl. a HWSW vagy az Index fórumát jellemzi, de némileg aktívabb beavatkozás mindenképpen áldásos lenne.

Remélem ahhoz nem kell egy újabb topicot nyitnom, hogy végre valami változzon...

Gabo

U.i.:
Lehet, hogy ez nem ide kívánkozott, de muszáj volt le/kiírni amit gondolok.

Ha van itt valaki, aki TO-zik és még nem tud róla, kijött egy új map pack a modhoz. Lehet nézegetni a TO oldalát.

Nekem addigra a fél gépet kellene újjáépíteni. Proci, alaplap, ram a mostani egy kicsit túl karcsú lenne hozzá. Talán a GF2 MX elég lesz még.

Dikkma
Kaparintani kaparinthatjuk, csak addigra kell szereznem egy kocslonkartyat a Savage4-em helyett.
Mar reg vehetnek egy mxet vagy egy radeont, de mazochista, es Savage4-fan vagyok 😊
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de mintha valami olyat olvastam volna, hogy mind az UC, mind az U2 az UW motorra épül. De azt hiszem mindez lényegtelen lesz amint a kezeink közé kaparinthatjuk az Unreal 2-t.

atibacsi:
Pontosítok egy kicsit. A játék engine-jét az Unreal óta folyamatosan fejlesztik. Vanak részek amiket teljesen újraírtak. A megjelent Unreal engine-es játékok mindegyike a fejlesztés egy-egy lépcsőfokát jelentette. A megjelenést követően tehát azt lehetett az új engine-nek tekintetni.
Így nézve a dolgokat mindkettönknek igaza van és mégsincs igaza.

Olvastam olyan híreket is régebben, hogy az X-box megjelenés után fél évvel PC-re is kihozzák az UC-t.
Bár azon sem lennék meglepve, hogy ha az U2 elve tartalmazná nagy részét az UC-s ötleteknek. Bár ami azt illeti az U2 már az eddigiek alapján, önállóan is ütőképes lesz.

atibácsi:
Nyugodtan lehet azt mondani, hogy új engine. Bár ez egy folyamatos fejlesztés eredménye, jóformán már semmi nem ugyan az, mint ami az Unreal-ben volt.
Az akkori anim rendszert felváltotta a csontváz alapú anim (látsd BP4). A netcode az UT-vel teljesen újraíródott. A glide alapú drivert felváltotta a D3D. T&L támogatás. Ezen kívül a környezet megjelenítésben is volt szép számmal újítás. Bevezték a hight-fieldek kezelését, valamint a kezelhető polygon szám is emelkedett.

l3alF1aKe
feljebb!

That\'s All Folk\'s

atibacsi: erdekes lenne... Az UC meg fog jelenni pc-re is mert ez mar teljesen uj engine, fegyverek stb.

Dikkma
Az a lényege hogy lesznek járművek.. 😊 Meg hoyg az UC (ami nem tom mi😊) hasonló fegyvereket használ mint az UT, meg lesz pár meglepi is. Vagy mi.
l3alF1aKe
Gabo...lefordítanád?-)

That\'s All Folk\'s

Ezt most csippentettem fel:
"In a departure from previous Unreal outings, UC will include numerous vehicles that can be driven, perhaps in a similar fashion to Bungie’s Halo, and Westwood’s upcoming Command & Conquer Renegade, and this should work with the attention to detail Digital Extremes are putting into the terrain. Many of the weapons to feature in the game will, apparently, be familiar to player of Unreal Tournament, though Digital Extremes, creators of the original Unreal title, are promising a few surprises too."

Ha ezt UC-ba meg tudták csinálni (vacak konzolra), nem tartom kizártnak azt sem, hogy az U2-ben is lesznek járművek.

Akit érdekel a teljes leírás az nézzen el ide:
http://www.ferrago.co.uk/story.asp?id=76

Már csak a képek miatt is megéri.

Balfék jól beszélt! Jah és UT CD-t nem szabad kölcsön adni!

l3alF1aKe
Tedd azt...de előbb kérd vissza a CD t...és csinálj belőle biztonsági másolatot....az sosem árt..

That\'s All Folk\'s

Ha jól emlékszem, ezek ugyan úgy mint a többi UT mod egy .UMOD kiterjesztésű fájlban vannak.
Ha az UT-d körül minden rendben, akkor elméletíleg elég az adott fájlra klikkelni és elindul az UT setup-ja, ahol néhány NEXT után a telepítés lezajlik.
A mégsem OK az UT-d installja esetleg próbáld meg társítani az .UMOD fájlokat és az UT SYSTEM könyvtárában lévő SETUP.EXE-t. Ha ezek után sem megy, próbáld meg az UT SETUP.EXE-ének parancssori opcióként megadni az adott .UMOD fájl elérési útját.

Első hülye kérdés, át állítottad D3D-re vagy openGL-re?
Mellesleg szerintem is driver, vagy beállítási probléma lesz az oka az akadozásnak. Nekem 456 MHz-n ketyeg a Celeronom és egy GF2 MX gondoskodik a megjelenítésről, de ennek ellenére gond nélkül megy a játék.

l3alF1aKe
Nem sz*r ...bár én is egy 166MMx en kezdtem software ben ....és állat volt...bár a mostani gépemen is simán megy....szal valami képi ...videodriverhiba lesz a ludas

That\'s All Folk\'s

Mondjuk ezért nem használom az UT magyarítását.

Dikkma
Tiszta lüke az UT, egyszer ezt, egyszer azt ír ki ha vége a meccsnek. Kiképzett meccs, stb.
(magyar UT)
De kiképzett bot-fokozat nincs, csak képzett..
És állítgatom akármire, tuti nem éppen az lesz mint amire beállítottam.
Bár ma már godlike-on nyomtam 150%-on tdm-et és akkor a végén azt is írta ki.
(olyan naggyon gázos 150%-ról visszaállni 100%-ra!! csigalassúsággal vált fegyvert, alig lehet asmd-zni, lassan jönnek a rakéták.. 😞 )
Dikkma:
Ha a géped bírja nyugodtan kísérletez. De remélem előtte az ini-ket elmentetted!

_RudY_
U2 2002 1. negyedév, Unreal Warfare 2002 3. negyedév előtt biztos nem...jelenleg ez a hivatalos info.

l3alF1aKe
helyedre

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
Akkor is én voltam a gyorsabb-)

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
Bazz...atibácsi-)

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
U2 2002 második? negyedévében, UT2 kicsit (jóval) később, mondjuk nem tudok róla semmit...lesz egyáltalán?...

That\'s All Folk\'s