2426
Unreal Tournament
-
#1734 na neeeee....seeegííítséééég-)
Rudy mindenhol megtalál-) -
#1733 mi? egy slap? -
#1732 ja..ez hiányzik -
#1731 mint mindíg -
Gabo #1729 Azt nem tudom, hogy a mostani részek mit használnak, de a jelek szerint az új alapját már az Unreal 2 engine fogja adni. Itt-ott már néhány screen-shot is megjelent. -
#1726 Hát a Strike Force übergagyi, de azért muszáj letölteni. Hozzáteszem, még a 2.2-es TO sincs meg :-) -
Gabo #1725 Strike Force 1.75 Release Soon
Ha valakit érdekel. -
Gabo #1724 Egyes hírek szerint az Unreal 2 mapjaihoz 3DS max-ot használnak modellezésre. -
Gabo #1723 Az X-box fájától nem esik messze a PC-s alma. -
Gabo #1721 A madarak azt csiripelik, hogy a Rainbow Six III. U2 engine-t fog használni. Hüm-hüm... -
#1720 MiniUT bűntet! :D -
Gabo #1719 Üdv Yotzoo!
Kicsit megkésve de...
Szóval a lényeges dolgokat innen is le lehet tölteni (ha még működik):
http://hunreal.5k.hu/
Keresd a bal oldalon az "UT Elsősegély Csomag"-ot.
Ha már megy rendesen az UT-d esetleg nézz fel IRC-n a irc.sote.hu #RtE csatira. Hétvége felé (talán most már) Én is megtalálható leszek. Aztán mehet a !
Az UT IRC konzoljának használata itt a topicon is le van írva. Keresd meg! (A nevem alatt szerepel a dolog.) -
Yotzoo #1718 Hmmmmmmmmmmmmm lenn van :))Rajta gyakni -
Yotzoo #1715 atibacsi!Köszi de nagyon:)Még egy kérdés,honnan?
-
kisviku #1713 Régóta nem néztem meg milyen az Unrealfortress.Aki nyomja ezzel a moddal,az kérem írja meg hogy jó-e már.Köszike. -
Yotzoo #1712 Se patch,se mods,se semmi nincs még fenn -
Yotzoo #1711 Jóóóóó napot to mindenki:)Skacok most szereztem egy U.T.-t (crackelt)oszt ahányszor felmennék vele a netre mindíg connection failed .mit köllene csinálnom hogy sikeres legyen????? Vagy mit tőccsek le hogy működjön? -
#1710 tessék:
Critical error
setup: unkown disposition
history: usetupdefinition::init<-wfilerwizard::wfilerwizard<- setup
-
#1709 indijjad el a szetupot
X:\UnrealTournament\System:
setup russianbonuspack.umod
asszem.-) -
#1708 hogyan tudok umod-os bonus (russian) packet felrakni, akkor ha nincs feltelepítve az UT?
(a játék fennt van, csak a win lett alóla kicserélve) -
Gabo #1707 Nézzetek el ide minnél hamarabb!
http://www.gamespy.com/stats/
A jó öreg UT végre megérdemelt pozicíójában csücsül az első helyen! (Csak ma, a mi kedvünkért.)
Bár ez csak átmeneti állapot a karbantartás miatt, de minden esetre szívmelengető látvány egy veterán számára.
UT for ever! UT a Király! -
Gabo #1705 Kis adalék az UC-ről:
"A brand new feature that has been brought into the game is the vital skills of each character. Unlike in the previous game where picking a character did not matter, choosing the right character is vital to a persons skills. If a character has shield bands sticking off his arms then he may use them as shields, if a person has heavy armour (i.e. TMX-1138) they can sit there and laugh at small weapons fire, though they do give up speed and jump range. Also another new feature of the game is the ability to duck and block. Though while blocking a character still receives damage, it is very minor and can be life saving when switching or reloading weapons."
Az info a Unreality.org-ról származik (részben).
-
Gabo #1704 Grat és jó játékot! -
Gabo #1702 Innen kiindulva:
http://vkk.hu/szerverek.htm
http://vkk.hu/maps/ -
Gabo #1700 Rakd fel újra az UT-t. Tedd fel a 4.36-os patchet valamint a bonus packokat. Ez után lehet próbálkozni, ez a minimális beugró.
"sf_big..." Véletlenül nem egy Strike Force szerverre akartál felmenni? Ez ugyanis egy külön full converison az UT-hoz.
Az UT is megy tűzfalon keresztül. A szükséges portok engedélyezése végett kérj infot a VKK adminjától (irc.extra.hu #vkk vagy mail). De itt is lehet nézelődni infok után:
http://unreal.epicgames.com/
Az UT readme jellegű állományait is érdemes átnézni.
A legtöbb szerveren nem csak egy port van használatban. Általában portonként más játékmód megy.
A felsorolt játékok se mennének, ha nem lenne engedélyezve a számukra szükséges port, illetve nem lenne felrakva a kívánt pálya, mod stb.. Azt hiszem nincs ebben semmi érthetetlen. -
Gabo #1698 Lehetnél kicsit konkrétabb! Melyik moddal dob vissza? Mely mapok letöltése okoz gondot?
Ha a 4.36-os patche, a Bonus Packok (1-4) fent vannak akkor legfeljebb a CSHP vagy mapvote töltődik az átlagos szerverekről. (Ezeket értelem szerűen ki kell várni.) Ha olyan szervert választasz, aminél az adott map képe helyén csak feketeség látszik, akkor ott az adott map is le fog töltődni. Ez így van minden costum mapokat, skineket, modelleket, mutatorokat használó szerver esetében is.
A Connection failed-nek pedig rengeteg oka lehet. Ha az adott szerver telivan, ha a tűzfal bekever, ha a kapcsolati vagy hardver oldalon valami nem OK.
Ez a "Wolfival" sincs másként... -
#1694 hja...elég sux...meg éjjeli meló is az lehet. Tegnap este 9 kor indultam el LAN ra az NGC klubba. Hát rengeteg ember megy a tungsram ba ilyenkor éjjeli melóra. Te jó éj -gondoltam magamban- én meg jáccani megyek..LOL? -
Gabo #1693 Szombati munka SUX! Este jobb lesz, ha senki nem akar az utamba állni! -
atee #1692 [W]_ -
#1691 akkor legalább irc n mond el mert érdekelne..-) -
Gabo #1690 Bazsi offolt egy kicsit, de gyanum szerint Dikkma már kiszedte a hozzászólását. -
atee #1688 kar hogy ez a raketakovetosdi nem igazan hasznos online jatekban erre nemigazan van ido!! es eleg egyszeru kikerulni nyilt terepen vagy CTF ben a teleportal :) -
#1687 mit írt be?-))
-
Gabo #1686 Aha... És ezt miért kellett neked ide beírnod? -
diegho #1684 De lement a topic. Mi van veletek?
Lehet márciusban lesz net elérésem, úgyhogy tudunk nyomulni mint állat! -
#1683 rocket re nincs cheat ugy tudom...max lag lehetett-) -
#1681 Tipp: ha 2-3 mp-ig rajtatartod a célkeresztet az ellenfeleden miközbe rakétavetővel vagy, az átvált célkövető üzemmódba...
Érdekes, hogy ezt nem tudtad :) -
Gabo #1678 Király DM meccsen vettem részt a hétvégén.
Két német, egy angol, meg még néhány nemzetiségét felfedni nem kívánó játékossal a Pressure-on nyomtunk egy remek hangulatú játékot. A menetet szoros küzdelem után sikerült megnyernem, de nem ezen volt a lényeg.
Rég szórakoztam ilyen jól egy játék alatt. A többiek valódi játékosok voltak, a szó szoros értelmében. Látszott, hogy nem a mindenáron való nyerés volt a számukra (és számomra is) a fontos, hanem az, hogy jól szórakozzunk. Nem használtak aim-botot, skin cheatet és csak egy csóka próbált campelni (az sem sokáig ). Ellenben voltak nagy összecsapások, kemény üldözések és észvesztő menekülések. Meg persze rengeteg poénkodás. Elszállt néhány jó kis beszólás is. "Bloody Germans!", "+1 Frag" (Néhány mp idejére vezetett a csóka aztán jött Gabo és .)
Azt hiszem ezek azok a meccsek, amiért érdemes UT-t vagy bármi mást játszani. Ilyenkor sikerül elfelejteni az összes csalók által elrontott játékot.
Azt kívánom, hogy mindenkinek minél több ilyen játékban legyen része!
Gabo -
#1676 Fel! TÁmadunk! -
#1675 Istenem! Barcsak ugy tudnek ugralni mint egy godlike bot! :)
(sracok probajjatokki: (aza haromrampaspalya amianormalunrealbanisbennevolt-tudjatokfentasniper), es azon 4 on 4 team, godlike botokkal....:) eleg jol rajolnak a fiuk, es igen kellemetlen tud lenni, amikor egy enemi bot spawnol fent a kenyelmes sniper helyen...:) )
Vidam
"Óóó! Öljük meg!"