Unreal Tournament

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
Köszi azé, de márt nem érdekel...

Zrasf
majd vki talan segít rajtad :))

Zrasf
Nah ,jó... erre most mondok egy no commentet...

Gladiator
Bazdmeg! Régen nem kllett ennyit szarakodni, simán rámentem a multira, azt bejöttek a pályák!!4

Gladiator
Már csak azt kéne tudni, hoy működik:-)

Gladiator
Találtam vágólapot is. Most már talán menni fog

Gladiator
nah odáig eljutottam, hogy sikeres csatlakozás, de aztán azt írja ki, hogy ne vagy a csatornán, beírnám, hogy #FTC, de nemtok # írni!

Gladiator
hehe, tök cool

Gladiator

Gladiator
próbálkozok inkább hagyományosan

Gladiator
ahhhhhh..... nem értem ezt a mircet.

Gladiator
Kösz szépen, megpróbálom

Zrasf
hülye vagyok... szal "preferences".. :D

Zrasf
UT consolba vésdd be h "properties" , és ott asszem a display alatt megtalálod a fényerőt...
Ha meg nem akkor render/D3D v Glide v OpenGL..v amit épp hasznalsz..

Zrasf
De UT-val is feljohetsz, de mIRC-et célszerübb leszedni..
UT: Find mp game-en belül a Chat fül.. a server már automatikusan be lesz irva (irc.UTGames.com)
A Channel-hez meg ird be h #FTC, majd connect...
Ha véletlenül kitörölnéd a keresztet, akkor ALT+TAb-al ki tudsz menni winbe, majd rakd vágolapra, vissza UT, és illeszt be :)

Zrasf
Hat pl. mIRC: www.mirc.com
Szedd le, mikor elinditod bejön egy táblázat azt töltsd ki. nickname-hez vmi olyasmit irj ami biztos h nincs... :/
A szerver-nél click az addra: server: irc.utgames.com a port mondjuk: 6667, ha ezzel nem menne akkor 6668 es 6669 el probalkozz...
aztan Connect..
Ha felépült a kapcsolat, akkor irdd be : /join #FTC
Aztan megtalálsz az userlistbe :)

Gladiator
Na, asszem itt megáll az a nagy tudományom. Hogy kell irc kliensel felmenni?:-

Zrasf
Jah, Szerezz be egy 436-os patchet, és az 1-4 bonuspackot. www.mportal.hu -n megtalalod...
Ha nem menne, jer fel vmi irc cliensel, v akar ut chattel az #FTC csatira az irc.UTGames.com -on

Gladiator
Valaki letudná írni részletesen, hogy hogyan kell multiban nyomni?

GAMECUBE
hat nekem jol jonne, mert sokszor lamak mar...
Zrasf
Asszem régebben láttam UT-hoz olyan kiegészítőt, ami fejleszti az AI-t és új bot tipusokat ad..
Vki erről tud vmit ?

Zrasf
Ez elég nevetséges...
Attol h egy BOT GODLIKE az nem jelenti azt h mindent perfect megcsinal... szerintem botokkal még gyakorolni se érdemes, mert egyes helyzetekben ugyanugy cselekszik, ezt megszokja az ember és neten is arra számít h ugy mozogjon a másik, ahogy elvárná egy bottol.

Én még olyan botot nem láttam aki pl. normalisan tudott volna kezelni egy shockot... nem tud trukkozni, nevetséges a dodging is...
Szal elverni egy Godlike botot nem nagy szám.

Különben meg instagib-hez csak célozni kell tudni, és Godlike bot célzása asszem 70% korul van...
De ha feljebbvennéd nem vernéd el őket...

Peace: Zrasf
Huu ja és nagyon ugyes vagy Nandi, én is feladok egyet...

Morbias][
140% gamespeed
es a mod vagy shock vagy sniper arena..
és verdd el az upg. Godliket (értsd: feltunningolod a tulajdonságait..)
jah, és f2f...
Shockkal megcsinaltam,ebböl is látszik h egy godlike bot shockban pl. lama.
GL.

Nah ez felbaszta az agyam ;)

Nandi:
Egy ember aki 0-ra veri a god like botokat, az megmozdulni sem bír a neten egy középszerű játékos (ember) ellen. Ezért nehogy a "tudást" a botokon akard lemérni mert HATALMASAT tévedsz.
Hidd el.
Tapasztaltam.

l3alF1aKe
"nem veszem meg még egyszer" ...nem veszem meg igaz is.-)

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
nekem akkor se kell
van már 2 goty edition öm...meg egy simpla 400 as om..nem veszem meg még egyszer. Még ha olcsó is, és illene, akkor sem

That\'s All Folk\'s

ja ja ezt meg en is megvettem

l3alF1aKe
még ha goty lenne.

That\'s All Folk\'s

skorpio7
Szerintem rendeld meg innen - http://www.gamebox.hu/ , ennyit bőven megér ez a progi .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Dikkma
Balf szerverbe is szállj be, és jöhetsz :P
Dikkma
Ez egy ismerősökkel tartott klántali lesz. Aki még odjár csatira. Így érthető? Amúgy csak UT sztem.
CSOCSO
itten csak ut megy vagy sf is meg inf?
Dikkma
Mammutban 48 gép van gyere Balfék
Amint lásztik felettébb tájékozott vagyok a téren. ;o)

Klán lan féleség lesz. De nem gép cuccolos, hanem valahova, valamilyen netcafe jelegű helyre beülünk majd játszani.
Nyugodtan jöhetsz. Bár kezdek attól tartani, hogy túl sokan leszünk és a végén még valakinek nem jut hely. Nézz fel a csatinkra és ott megbeszéljük még amit kell (bár Én csak holnap este fogok felnzéni oda)! Esetleg ha van ötleted, akkor azzal is nyugodtan rukkolj ki.

Lassan kezd a dolog olyan méreteket ölteni, hogy inkább a Net Game Centert vagy a NetRX-et kellene célbavenni...

l3alF1aKe
milyen lan?...klánlan?...külsős nem mehet?...
Gabo ...én is keszis vagyok

That\'s All Folk\'s

Pfuj! Te belejavítasz más hozzászólásaiba? Nem szégyenled magad?

Most vettem észre. Jó a reakció időm, mi? Tudod tipikus HPB reflexek...

Dikk:
Kérdés volt ez?
Mivel 20.-tól szabin vagyok, ezért tutira menni fogok. Már kőkeményen gyakorolok is. Lehet félni!
Remélem engedik, hogy a saját 3 gombos egeremet használjam, máskép elég gázos teljesítményt fogok nyújtani.

Dikkma
Hol? :)))

Gabo asszem jövök 28-án LAN-ra, loga, Bari is jönnek, D3vil nem tud de mindenki más igen. UGYE TE IS?!
Egy Space kimaradt...

Lehet hogy többet kellene gyakorolnom...
Hétvégén kegyetlenül lealáztak F2F-ben, ilyen is elég rég volt.

l3alF1aKe
fel fel

That\'s All Folk\'s

_RudY_
osszuk ki egyszer mi BalF1aKet, ne mindig csak o osszon minket :)

Bárhol, bármikor benne vagyok a kiosztásban

Dikkma
UT-ztem
Dikkma
Nyár óta egyszer U-ztem, akkor is modemmel (bár akkor is Gaboval) de a botokkal gyakorolva azé, azé fejlődtem ez alatt az idő alatt is.
Csak először több órát plazma arenaztam, oda nagyon kell a ping, később meg fura volt, hogy nem csak kattintani, lőni is kell
Gabo, a szerverről hallottál már, gondolom.
DE más még nem! Lehet lesz az _RtE_ nek szervere. Ha vki nagyon jól áll anyagilag, akkor írjon a számlaszámomért. És akkor lesz :D
Balfék:
Ha gondlod tarhatunk neked egy kis edzést, lelki tréninget. Tudod ilyeket vágnánk a fejedhez mint:
"Csúnya, rossz LPB mijaz csak snájperelni tucc?" meg "Buuuunkó LPB mindig csak jedizzel!"
Mire az ISDN meglesz, már tiszta edzet leszel.

Megrögzött HPB létemre azért elég rendszeresen és néha egész hatékonyan használom a snipert is. Csipőből fejbelőni egy ugrás közben lévő célponotot azért nem rossz móka.

l3alF1aKe
pontosan ez avar engem is.....::::"azt hiszio hogy jó játékos"...pontosan ez Gabo..pontosan ez-)De nem baj jön még lpb re "én"-))
elvileg jövő héten bevezetik...ha meg nem akkor pisilek a fejükre.
Ja és Zed?-)

That\'s All Folk\'s

Ghost:
Ez a net-játékosok által használt "szakzsargon".
HPB = High Ping Bastard
LPB = Low Ping Bastard
Ping = Szerver válaszideje ms-ben. A netes játék "Alfája és Omegája".

Értelem szerűen az alacsonyabb pingüek előnyt élveznek a magasabb pingüekkel szemben a legtöbb esetben. HPB-ként mindig később veszed észre az ellenfelet, nehezebben tudsz rá célozni (A lövés pillanatában már nem tartozkodik ott, mint ahol látod és ahová céloztál.), az általa kilőtt rakétákat lövedékeket nehezebben tudod kikerülni (Mivel a rakéta sem ott van, mint ahol Te látod.).
Persze velük is lehet normálisan játszani, ha normálisak.
Általában annak a nyakába szokták varni az LPB jelzőt, aki csak az alacsony pingjének köszönheti az eredményeit és ezekkel még kérkedik is. Az ilyen fazonok szoktak csúnyán beégni azonos feltételek között (LAN-on), mivel kitűnik mennyire nem tudnak játszani.
A HPB jelzőt a magas ping miatt folyton panaszkodók szokták kiérdemelni.

Nincs annál gusztustalanabb, mint amikor egy 200-300 ms-s pinggel játszó társaság szerverére belép egy LPB 50-es pinggel, s letarol mindenkit. És ezek után még azt hiszi, hogy jó játékos...

Laalee
alacsony pingüek (lpb) meg nagy pinguek(hpb)

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Meg kellene alapítani a HPB-k Felszabadítási Frontját, "Mindenkinek broadbandot!" jelszóval...