2426
Unreal Tournament
-
Gabo #1787 -
Gabo #1785 Kérdez-felelek UT2003 témában James Schmalz-zal a Digital Extremes-től itt:
http://www.voodooextreme.com/games/interviews/ut2003qa/ -
Gabo #1784 Ha esetleg valakit érdekel egy játékos beszámolója a UT2003 alpha teszteléséről, akkor nézzen el a lenti címre!
http://www.unreality.dk/news/news_small.asp?Number=4601 -
Gabo #1783 Szerény tudomásom szerint UT-ban nincs ilyen külön beállítás.
Próbálj meg a Direct Input, a Mouse Sensitivity illetve a Mouse Smoothing pontokkal variálni. Egyszerre csak az egyiken változtass és utána próbáld ki, hogy javult-e valamit a dolog! -
Gabo #1781 Biztos vagy benne, hogy Winben kikapcsoltad a mouse accleration-t? Ugyanis ezt tudtommal sehol máshol, egyetlen játékban sem lehet állítani.
Vagy jelen esetben az egérérzékenységre gondoltál? -
#1779 Háj :D -
Garrett #1777 nah megoldódott a problémám ujrainstalláltam az UT-t full ban és már elindult minden faszául!!!
magyar szerveert nem tudtok a strike focehoz? -
Gabo #1776 Üdv _RtE_Dikkma! -
Gabo #1775 Szóval:
UT full install + 4.36 patch + SF 1.75 + SF mappack
Aztán GO!
Ha másolt, ha eredeti az UT ha full-ba fel van rakva és a 4.36 rá lett eresztve akkor CD-t már biztos nem fog kérni. A patchelés közben kérhet CD-t, de a másolt lemezt is elfogadja. -
#1774 Úgy is lehet..? -
Garrett #1773 bazzeg akkor nem az lehet a gond hogy nem fullba installáltam a UT-t?
-
#1772 Hmm. Nemtom' nekem nem kérte.. ha felraksz egy UT-t rá patchet akkor nem kérne elvileg semmit.. -
Garrett #1771 vagy mi nem a peccset hanem a rakjam be a cd-t a meghajtóba, de az benne van -
Garrett #1770 nemtom én felinstalláltam az UT-t az nekem crackes. feltettem a peccset 436. azzal működött.
utánna feltettem a strike force-t és most kéri a peccset -
#1769 Strike Force-hoz??? Sehol. Ingyenes.
Ha UT-t akarsz akkor valahonnét (régebbi hozzászólásban biztos találsz UT-s site-hoz linkeket) töltsd le a 4.36-os patchet.
Szal UT-->+4.36 patch-->+1.75 Strike Force -->+mappack és játszhatsz.
-
Garrett #1768 na valaki!!!! hol lehet hozzá krekket találni? -
Garrett #1767 kössz megvan és honnan lehet hozzá cracket találni?
-
Garrett #1765 Lenne egy kérdésem: a strike force-t honnan lehet letölteni? -
Gabo #1762 Gabo bácsi visszatért!
Már majdnem elfelejtettem, milyen felemelő érzés érezni a puskapor éget bűzét, hallani ellenfeleink sikolyait és végül győzelmünket ünnepelni az elcsendesedett csatatér felett. -
Gabo #1761 Na EZ olyan info amit hallani akartam. Hamarosan leinformálom a kábeltvseket, mikor indítják be a dolgot nálunk. -
#1760 Gabo...matávkábel Dunakeszin juniustól....ne aggódjál net miatt-)
Ha alkótelepen laksz kicsit korábban is lesz.-(
De én nem iot lakok nekem csak juniustól lesz-(
de nembaj...még jó hogy 3 hónapja van isdn em-)) -
Gabo #1759 Mint döghúsra a legyek...
Holnap esete mindenféle képpen jövök fel netre. A régi elérésem még mindig működik, csak nem gazdaságos, meg nem elég széles. Ezért keresgélnék, ha nem lennék baromi lusta, valami normálisabbat helyette.
Ahhoz képest, hogy lassan két hónapja nem játszottam az inhuman botokat még mindig el tudom kenni, úgyhogy mozgó célpontnak még jó leszek.
A friss husik még kapnak egy kis időt, mielőtt beléjük kóstolnék. (Elég égő lenne, ha elvernének... ) -
Gabo #1756 Csak, hogy visszahozzam a kedvenc topikomat a helyére...
Strike Force 1.75 map pack #2
Benne:
SFDM-Champagne, SFDM-Graffiti, SFDM-HavnJiesavrre, SFDM-Outpost, SFES-Portugal, SFES-Reservoir, SFTDM-Backyard, SFTDM-CanyonCondo, SFTDM-ClampDown, SFTDM-DesertCamp, SFTDM-House, SFTDM-MountainBase, SFTDM-Park, SFTDM-Portugal, SFTDM-Reservoir, SFTDM-Sewers. -
Gabo #1755 Dikkma:
Emlékszel még a jó öreg Q3:A vs. UT topikra?
Ha nosztalgiázni akarsz nézz el ide:
http://www.mportal.hu/?action=komment&base=nunreal&id=3449
Lehet, hogy ismét hiba van a Mátrixban? -
#1754 Töltöm. Mármint töltöttem, már leért majd megnézem :o) -
#1753 ftp://www.clanbase.com/pub/ut2video.zip -
Gabo #1752 Próbálj meg esetleg variálni D3D-s és az OpenGL-es megjelenítés között.
Az gondlom evidens, hogy a kártyához legyenek fent a legfrissebb driverek... -
shabba #1751 Kapcsold ki az UT gui háttérképét, és akkor megszűnik. -
#1749 kapjátok be....kapjátok be mind..
Egyébként meg,...felét értem...csak kurvára nincs kedvem 5 percig fordítani a tudásomban meglévő szavakat...a többit meg a szövegkörnyezetből kisrilabizálni..esetleg szótárat elővenni. Na...magyar forum ez vagymi...
pff nek meg...LÓFASZ! -
Gabo #1748 Lehet, hogy Balfot jól el kell verni és akkor leszokik a hisztizésről? -
Gabo #1746 Balf:
Csak neked...
Az Unreal 2-ben nem lesz multiplayer. Ráadásul később is adják ki. A multi oldal fejlesztése helyett sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a single küldetésekre.
Az egyik indok a multi rész törlésére az, hogy UT2 hamarabb fog megjelenni és az kimondottan multi orientált lesz. -
shabba #1745 Rövidem a lényeg UT2 várható megjelenési dátum 2002 jun. vége. Lesz belőle előre kiadott játszható demo ahogy az UT-ből is volt anno. Az 3 hónappal előzte meg a végelegest, gondolom itt sem változtatnak túl sokat, úgyhogy a nyuszi lehet hogy hoz egy UT2 demot. :)
U2 legújabb megjenési dátuma 2002 karácsony.
Aki pedig érti az inglist az errefelé nézelődjön: http://www.homelanfed.com/index.php?id=5340 -
#1744 Baaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nem akarom hangoztatni többet, hogy vagy fordítsa le az aki ilyen szöveget be linkel...vagy inkább csak a tartalmat irja le, vagy ne írjon semmit, mert NEM MINDENKI BESZÉL ANGOLUL BAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
Gabo #1743 BAZZZE'!!!
"HomeLAN: There has been some speculation that Unreal 2 will no longer have a multiplayer mode because of the release of UT 2. What can you tell us at this point?
Mark Rein: Unreal Tournament 2 was not anticipated at any time during the design of Unreal2 nor during much of the development. Now that we have UT2 clearly in the picture, and ready to go before Unreal 2, it doesn't make a lot of sense for the dev team to expend their time and energy polishing multiplayer when they can use that time to polish an exceptional single player experience. The market has proven that this approach makes more sense and I don't think anyone will be disappointed by this once they've had a chance to play it. So to answer the question multiplayer will disappear from Unreal 2 in exchange for it being a bigger, better and more focused single player game. What will happen to the multiplayer assets already developed for Unreal2 is still a question. If players want the ultimate multiplayer-oriented game, Unreal Tournament 2 will already be available on store shelves before Unreal 2 ships."
Pedig nekem nagyon szimpi volt az, amit U2-nél multiplayer alatt létre akartak hozni. Csak abban reménykedem, hogy UT2-be azért át fogják menteni a jobb ötleteket. Ezek szerint nem csak pletyka az, hogy az U2-t még késni fog. Nagyon arra hajtanak, hogy egy Doom3 verőt hozzanak össze.
Egyre vegyesebb érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban. -
Gabo #1742 Ez végre egy jó hír! Hétvégén jövök tesztelni! -
#1741 Gabo a hét közepén lehet indul a klánszerver! Jeee jipiiii! -
#1740 ez kérlek egy M7 es Bömcici-)
De csak az álmaimban...sajna-( -
#1739 Még van ha jól tudom vagy 8 demoszerver ...legalábbis 3 hete még volt.-)
Gabo...ne tarts tQle.-) -
Gabo #1738 Tartok tőle, hogy demo szervert nem fogsz találni már sehol. A játék lassan (vagy már) legalább 2 éves.
Próbáld meg beszerezni a full verziót (Vedd meg valamelyik boltban! 3000 Ft körül van.) és gond nélkül tudsz majd játszani. -
#1735 baszkibazz milyen autóval logozólódsz már?