Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak saját felelősségre...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Han Solo, Darth Vader, Chewbacca, Leia, Luke and R2D2

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

tigeroo

RatBaG

Kmarha
én úgy láttam (és vettem is rá jegyet), hogy 2D-ben csak eredeti hanggal, feliratosan játsszák. Magyar szinkron pedig csak 3D-ben. De javítsatok ki, ha rosszul láttam.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hát, ez a magyar szinkron elég tréé számomra ebben az előzetesben.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

<#eljen>

Franc! Most esik le egy aprosag. Van esely arra, hogy egyaltalan jatszak az uj SW filmet sima 2D-ben? Az elobb hivott ocsem, hogy akkor kell jegy? 18-an 1 ora, 4DX. Na neeee. A 3D is faraszto parasztvakitas, nem hogy emelle meg a szeket is rangassak alattam, es osszevizezzek a nadragszaramat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

SW ébredő erő trailer 3 szinkronos
Master91
Imádom!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

bakkerman
Akar az is lehet,hogy a mostani reszben kideritik hogy ezt a Kylo gyereket csak egy Jedi tudja megolni,aki ugye Luke,ot felkeresi a csaj,Han,meg a szörmók,es blockbusternek kepre kerul Luke a film haromnegyedenel es osszecsapnak a vegefele,de Luke fog meghalni (es ezzel kiirodik az a titokzatos foszereplo akinek ki kell)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem csak sithek és jedik érzékenyek az erőre tudtommal. Tehát Kylonak nem kell feltétlenül ide vagy oda tartoznia. Akár a Ren lovagjainak összes tagja érzékeny lehet és használhatja valamilyen szinten az erőt-
MerlinW
Persze, de Obi is tanította Anakint mégsem lett ettől rossz😊

[merlinw.org]

Jaja, nyilván 3 részre előre kell gondolkodni. Meglátjuk, úgy nekem se tetszene, ha Luke sithé vált volna, az viszont úgy lenne logikus, hogy ő tanítja Kylot, legalább fiatalon nem?
MerlinW
1000% hogy Luke nem lesz sem sith sem dark. JJ olyat kapna, hogy Kennedy is nézne, Lucas meg öngyilkos lenne. Tehát kizárt dolog. Gyakorlatilag tönkretenné az IP-t és ezt odaát is tudják, már ha egyáltalán megfordult volna a fejében valakinek, amit nem hiszek😊
Többről van itt szó, mint egy forgatókönyvről, ezt is vedd számításba😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.10.26. 23:41:41

[merlinw.org]

Szerintem előfordulhat, hogy Luke lesz az új sith mester. Azokból ugye mindig kettő van, Kylo Ren, a tanítvány nyilván nem lehet Luke, az nevetséges lenne, de Kylo mestere simán lehet. Esetleg valami történhetett Luke-al, a 6. rész eseményei után...majd megtudjuk, elméletileg sosem fordult még elő az, hogy egyetlen jedi volt életben, csak akkor először nem?

Meglehet, hogy érezte Kylo-ban az erőt (aki amúgy szerintem Han és Leia fia lesz) és esetleg elvitte tőlük a belegyezésük nélkül? Ami még valószínűbb, hogy Kylo érezte, hogy különleges és elkezdte kutatni a múltját és a családját és ez vezetett a Darth Vader mániájához? Vagy, Luke elkezdte tanítani, de érezte benne a sötét oldalt, ezért félbehagyta a tanítását, Kylo ezért onnantól egymaga tanult? Esetleg dühében meg is sebesíthette Luke-ot, aki majd egy váratlan pillanatban felbukkan és megmenti a főhösöket? Esetleg ő lesz az a beharangozott karakter aki meghal?

Amúgy Darth Vader mit kezdett el? A trailerben mondja Kylo, hogy befejezi amit elkezdett. Vader a jedik elpusztítását kezdte el, ami majdnem sikerült is, az utolsó jedi Luke volt. Vagyis mégsem, a jedi visszatért - Vader a 6. rész végén újra a jó oldalon áll, amikor meghal. Tehát 2 jedi van és 0 sith. Mikor Vader meghal, már csak Luke marad. Így viszont Kylot, aki nyilván sith/sith akar lenni csakis ő taníthatja, senki más. Ezért gondolom, hogy ő lesz Kylo mestere.
Szabi
az utolsó előzetesben is látható volt, majdnem négy képkockán át... amikor r2d2-ba kapaszkodik, akkor látszik a kezén hogy ő az 😄

"Nulla tenaci invia est via"

ahová a néger és Chewie és Han mennek..mint valami fura kis templom..lehet ott jedi mesterkedik Luke és mennek hozzá valami tanácsért,kiképzésért..
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.10.25. 15:24:49
bakkerman
Akkor passz,lehet tényleg egy nagy durranás lesz Hammil előbukkanása

Master91
Aki azt a fura vörös kardot forgatja biztos nem, ő hosszú-fekete hajú csávó
bakkerman
Amúgy Luke (vagyis Mark Hammil) hol van a trailerekből? Akárhol nézem a neve ott van a szereplők között...vagy azért nem mutatják mert esetleg ő lesz az új főgonosz maszkja mögött? Elég elcsépelt sablon lenne

soo277
<#wink><#wink><#wink><#wave><#wave><#wave>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

<#eljen>

Szabi
kb. 2 hete ismételgetik folyamatosan a részeket 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Master91
AXN ma:
15:50
Star Wars: A Birodalom visszavág
18:20
A jedi visszatér
nem igaz hogy még mindig ezen rugózol itt.......

Master91
Aj már, felesleges ezen izélni
Én csak akkor nézem meg a Jedi visszatért ha kivágják belőle Lando jeleneteit...nehogymá' zsidó legyen benne ,egy star warsba?
Master91
Pont nézem 😄
Pont most megy az AXN a jedi visszatér <#eljen>

Master91

Master91

Sajnos én már inkább unom,hogy mindig a régi zenét vágják be mindenhova,semmi új dallam...itt legalább már egy új hangszerelés..feltehetően hivatalos J.W. szerzemény az új részhez..így már végre elkezdhet az ember ráhangolódni a friss élményre
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.10.20. 20:02:02