Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
"Manapság elég zavaróan nyomják a liberális szemetet az összes disney filmben."

WTF??????? Azert mert szinesboru lett az egyik foszereplo???? Ettol ez liberalis????
<#wilting><#falbav>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

soo277
Jaaaaaaaaaaj remélem nem cseszték el JJ ék<#falbav>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Szerintem se ide való ,de hogy mit vitatkozol azt nem értem. Egy szóval se mondtam, hogy kötelező a filmet szeretni, vagy hogy hű de jó volt vagy hű jó lesz. Minden további nélkül elfogadom, ha valakinek nem tetszik, de olyasmit elvárni egy Star Wars filmtől, ami nem jellemző egy Star Wars filmre, ostobaság.
Hát neked se kell a szomszédba menni tanácsért az ostoba és gúnyos megjegyzésekért. De hagyjuk is nem ide való már ez.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

De mondom...nem kell a ostoba gúnyos hangnem. A Star Wars ilyen, komolytalan, kissé gyerekes, meseszerű. Fölösleges mást várni. Akinek ez nem tetszik, nem nézi. Van egy rakás igazi, komoly sci-fi.

Nem mondod, azt hittem ez egy történelmi dokumentum film. Egy messzi messzi galaxisról. De most már másképp állok illetve ülök le elé.

Azt nem láttam, nem ismerem. De ha gáz, akkor...ez neked való műfaj. Ez egy könnyed mese.
Hát akkor elég gáz. Főleg hogy az új sorozatban star wars rebels-ben is annyira de annyira bénák hogy már nekem fáj. <#falbav>

Amúgy a videó nekem nem tetszik. Önmagában jól összevágott előzetes, csak a hangulat nem stimmel, talán más jelenetek kelletek volna. Talán a zenéből több SW téma kellet volna. A korábbi előzetes sokkal jobb volt, felcsendült a régi zene, régi hangulat, stb. Szerintem ettől még a film persze jó lesz, csak a előzetes nem lett elég hangulatos.
De, ebben is ugyanolyanok lesznek. Én legalábbis remélem, és azért mert a Star Wars egy mese, és nem egy igazi sci-fi. A mesébe beleillik ,hogy egy méterről mellő lőnek a hősnek, meg hogy kismackók legyőznek hatalmas harcigépeket. Komoly filmbe nem illik bele.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Remélem ebben már nem lesznek a rohamosztagosok akkora balf@%##xk hogy nem találnak el semmit még 2 méterről sem.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gibson9
Nekem is sikerült dec 17 csütörtök éjféli vetítésre jegyet szereznem 😊 mai trailert láttátok már? Nem rossz. Elég akciódúsnak tűnik 😄

Hát én Imaxra szerettem volna de online amire bejutottam már nem volt hely. Így még sikerült a 4DXre foglalni kettőt. Talán olyan 11 felé sikerült.

Kedves Érdeklődőink, eddig nem látott számú érdeklődő rohamozta meg egy időben a weboldalunkat, hogy jegyet vásároljon a filmre. A szervereink, annak ellenére, hogy próbáltunk felkészülni erre, nehezen tudják kezelni ezt az extra túlterhelést. A tegnap befejeződött Filmünnep ideje alatt is több tízezer ember vásárolt egyszerre az oldalunkon, s nem volt semmilyen tapasztalható hiba. Ez is mutatja a Star Wars filmre az érdeklődés mértékét.
Folyamatosan dolgozunk a szolgáltatóval plusz kiszolgáló kapacitáson.
Minden moziban, ahogy telnek a termek, újabb előadásokat fogunk nyitni a premier naptól (dec. 18.) kezdve.
Kis türelmet kérnénk mind a mozipénztárakban, mind az online vásárlás esetén. Köszönettel, Cinema City
Gratu! sajna esélyem nincs sorban állni ,reggeltől -estig munka 😞 neten meg nem lehet venni 😞 pedig lesz 2 hét karácsonyi szünetünk
mijki
Nekem 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

kinek van már jegye?
Unszimpatikus mert láttad 5 másodpercig. Hát hogyne.
"Légyszi legalább ide ne hozzátok már be a négerezést, zsidózást stb. "

<#fejvakaras> nem reagálod túl ezt egy kicsit?
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.10.19. 20:33:05

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nem vagyok fekafób, az egyik kedvenc színészem Denzel Washington. De ez a gyerek ebben a szerepben ezzel a fejjel biza mocskosul unszimpatikus.
Nagyjából olyan érzésem van mintha Eddie Murphy játszotta volna a Gladiátor főszerepét...<#banplz>

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

hát nem tudom.... ez a nigger gyerek nekem nem jön be, ezzel az arccal hamarabb eltudnám képzelni egy hétvégi komédia showban mint egy SW filmben, ha már mindenképpen niggert akarnak főszereplőnek akkor sokkal jobb választás lett volna egy Samuel l Jacksonhoz hasonló színészt beszervezni, egy olyat aki képes komoly pofát is vágni ha épp szükséges.
kép.1 kép.2

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

egy kis szösszenet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.10.19. 19:05:59

soo277

Semmivel nem magyarázom. Csak van különbség aközött, hogy azért ne legyen szerelmi szál mert jedi kódex, vagy azért ne legyen köztük mert NIGGER. Az elsővel egyetértek, a másodikkal nem.
Én letojom ha néger, busman, kínai. Mivel a jediknek nem lehet kapcsolata főleg szerelmi tiltja a jedi kódex vagy mi fene. És ha lesz akkor mivel magyarázod? Bár a film plakát alapján talán nem is jedi a csaj. Egyébként szerintem nincs dögös néger csaj legalábbis nekem egyik se az esetem, inkább egy japán.

És ha fordítva lenne? Egy dögös néger nő, és egy fehér férfi? Az se jó?
Full unszimpatikus. Értem, és ezt sikerült 5 másodperc alatt megállapítani. Hát én is megállapítottam ebből elég sok mindent.
És? Akkor mi van? Valami szabály ,hogy néger nem lehet főszereplő?
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Egyébként láttam már a filmet és mindenki meghal, a régiek közül. És igen Han és Csubi között szerelmi szál lesz Leila féltékenységből kinyírja mindkettőt és öngyilkos lesz. Na most már nem érdemes elmenni a moziba elmondtam a tutit. De most komolyan remélem nem lesz szerelmi szál benne de ha igen annyi elég ami a 5. és 6. részben volt. De ha a néger jedi és a fehér csaj között lesz szerelmi szál akkor a tuti a liberális nyomás. Na peace.

cylonflatus
Szerelmi szál az tuti, hogy lesz benne, de nem arról fog szólni, ebben is biztos vagyok. Lehet azt jól is csinálni, lásd a régi részeket Han és Leiával.
"- Engedjen el! (Leia)
- Ne izguljon! (Han)
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra!
- Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs időm!", vagy
"- Eresszen! (Leia)
- Mi a baj? (Han)
- Eresszen el, piszkos a kezem!
- Az enyém is piszkos, úgyhogy ne féljen!
- Ki fél?
- Maga. Maga reszket.
- Nem reszketek.
- Mert ilyen durva vagyok, azért szeret. Más nem bánik így magával, ugye?
- Nem is érzem szükségét.
- Dehogyis nem..."
Zseniális párbeszédek, ezeket egyszerűen nem tudom elfelejteni. Ellenben a Padme-Anakin kapcsolatból semmit nem tudok idézni.

A négerről meg annyit, hogy egy csecsemő méretű, óriásfülű, zöld manó az lehet jedi. Egy sötétebb bőrű ember már nem, meg irritál. Lol... Légyszi legalább ide ne hozzátok már be a négerezést, zsidózást stb.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Mindig mellékszereplők voltak.
Nem mellesleg nem az a gond hogy feka,vannak jó feka színészek. Hanem az hogy full unszimpatikus.
Ráadásul a Disney feltehetőleg nem is törte magát azon ki legyen a főszereplő,rögtön feka lett. Manapság elég zavaróan nyomják a liberális szemetet az összes disney filmben. Meg lehet nézni a csodálatos holnapolisz végét... Rendesen röhögtünk amikor mutogatták a "kiválasztottakat"....😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Az a két feka csak mellékszereplő volt.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

És ezt miből gondoljátok hogy meghal meg ilyenek? De komolyan ,honnan tudja mindenki hogy mi lesz benne? Már láttátok volna? Mert akkor én is megnézném. Vagy a jóstehetség miatt?

De komolyan, bárhova megyek, csak fikázást lehet olvasni, illetve mindenki pontosan ismeri már a filmet, hogy mi lesz a történet. Én még nem láttam...szóval ez fura.
A másik , a fikázás...leginkább a néger miatt. Hát ezt se értem. Korábbi két trilógiában is volt. Ja, de tudom, nagyon sok helyen olvastam, hogy nem is az a baj hogy néger, hanem szar színész, szarul játszik...mi? 5 másospercet láttunk eddig belőle. Lehet velem van a baj ,hogy ennyi idő alatt nem tudok valamit eldönteni, hogy az adott színész jó-e.
De gáz, Han csak mellék szereplő lesz. Kár pedig a legnagyobb arc volt a star wars-ban. De eljárt felette az idő.

"A néger jedi és a vörös fénykardos gonosz srác egymással küzd a csajszi kegyeiért."

Mocskosul remélem hogy nem egy idióta szerelmifilmet nyomnak elénk....A nigró zsedi amúgy is irritáló....

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

TBTPumpa
Megmurdel, ahogy Han és Leila is, a fiatal szereplőkkel pedig még készül 20 rész.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

LUKE?
TBTPumpa
Befutott a poszter is, ahogy ígérték (Star Wars 7 - A démoni árő):

Új Halálcsillag, micsoda eredeti ötlet. A néger jedi és a vörös fénykardos gonosz srác egymással küzd a csajszi kegyeiért.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.18. 18:26:51

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

PetruZ
Új Episode VII trailer október 19-én! (És a jegyértékesítés is elkezdődik.)
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.10.17. 18:24:54
soo277
Tutira ott lesz a polcon.Az összes eddigi meg van VHS,DVD,BLU

Ezeket beszerzitek majd?

Bővebb infók és itt és itt is.

A megjelenést illetően több dátum is kering a neten, a DVD-s okt 14-nov 13-a közöttre van datálva. Állítólag eredeti szinkronnal jelennek meg. Erre leszek nagyon kíváncsi, hogy tényleg azzal fogják-e kiadni, nem a THX-es verziók egyikével és original theatrical cut verziót csiripelnek a madarak. (Ez, a moziverziót takarná? És, ami VHS-en jött ki 84-ben és 93-ban??)

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

Szabi
its a trap.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"