Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTF??????? Azert mert szinesboru lett az egyik foszereplo???? Ettol ez liberalis????
<#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Folyamatosan dolgozunk a szolgáltatóval plusz kiszolgáló kapacitáson.
Minden moziban, ahogy telnek a termek, újabb előadásokat fogunk nyitni a premier naptól (dec. 18.) kezdve.
Kis türelmet kérnénk mind a mozipénztárakban, mind az online vásárlás esetén. Köszönettel, Cinema City
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
<#fejvakaras>#fejvakaras> nem reagálod túl ezt egy kicsit?
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.10.19. 20:33:05
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Nem vagyok fekafób, az egyik kedvenc színészem Denzel Washington. De ez a gyerek ebben a szerepben ezzel a fejjel biza mocskosul unszimpatikus.
Nagyjából olyan érzésem van mintha Eddie Murphy játszotta volna a Gladiátor főszerepét...<#banplz>#banplz>
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
kép.1 kép.2
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.10.19. 19:05:59
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
"- Engedjen el! (Leia)
- Ne izguljon! (Han)
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra!
- Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs időm!", vagy
"- Eresszen! (Leia)
- Mi a baj? (Han)
- Eresszen el, piszkos a kezem!
- Az enyém is piszkos, úgyhogy ne féljen!
- Ki fél?
- Maga. Maga reszket.
- Nem reszketek.
- Mert ilyen durva vagyok, azért szeret. Más nem bánik így magával, ugye?
- Nem is érzem szükségét.
- Dehogyis nem..."
Zseniális párbeszédek, ezeket egyszerűen nem tudom elfelejteni. Ellenben a Padme-Anakin kapcsolatból semmit nem tudok idézni.
A négerről meg annyit, hogy egy csecsemő méretű, óriásfülű, zöld manó az lehet jedi. Egy sötétebb bőrű ember már nem, meg irritál. Lol... Légyszi legalább ide ne hozzátok már be a négerezést, zsidózást stb.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nem mellesleg nem az a gond hogy feka,vannak jó feka színészek. Hanem az hogy full unszimpatikus.
Ráadásul a Disney feltehetőleg nem is törte magát azon ki legyen a főszereplő,rögtön feka lett. Manapság elég zavaróan nyomják a liberális szemetet az összes disney filmben. Meg lehet nézni a csodálatos holnapolisz végét... Rendesen röhögtünk amikor mutogatták a "kiválasztottakat"....😊
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
De komolyan, bárhova megyek, csak fikázást lehet olvasni, illetve mindenki pontosan ismeri már a filmet, hogy mi lesz a történet. Én még nem láttam...szóval ez fura.
A másik , a fikázás...leginkább a néger miatt. Hát ezt se értem. Korábbi két trilógiában is volt. Ja, de tudom, nagyon sok helyen olvastam, hogy nem is az a baj hogy néger, hanem szar színész, szarul játszik...mi? 5 másospercet láttunk eddig belőle. Lehet velem van a baj ,hogy ennyi idő alatt nem tudok valamit eldönteni, hogy az adott színész jó-e.
Mocskosul remélem hogy nem egy idióta szerelmifilmet nyomnak elénk....A nigró zsedi amúgy is irritáló....
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Új Halálcsillag, micsoda eredeti ötlet. A néger jedi és a vörös fénykardos gonosz srác egymással küzd a csajszi kegyeiért.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.18. 18:26:51
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.10.17. 18:24:54
Bővebb infók és itt és itt is.
A megjelenést illetően több dátum is kering a neten, a DVD-s okt 14-nov 13-a közöttre van datálva. Állítólag eredeti szinkronnal jelennek meg. Erre leszek nagyon kíváncsi, hogy tényleg azzal fogják-e kiadni, nem a THX-es verziók egyikével és original theatrical cut verziót csiripelnek a madarak. (Ez, a moziverziót takarná? És, ami VHS-en jött ki 84-ben és 93-ban??)