Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Miért, ha te valamit létrehozol, nem vagy kíváncsi rá, milyen hatása lesz?"

ha csinálok valamit akkor nem ilyen mentalitással fogok nekiállni, termékgyártásnál(film,játék,stb) előre el kell dönteni hogy milyen vásárlórétegnek készíted a munkádat, eladáskor pedig a csillagos eget is beígérni a vevőnek nem pedig előttük tanakodni azon hogy vajon kiknek fog tetszeni a film.

fogyasztó iparban ilyet nem szoktunk csinálni és pont.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Amiga
Miért, ha te valamit létrehozol, nem vagy kíváncsi rá, milyen hatása lesz?

J.J. Abrams egyáltalán nem arra gondolt, hogy vajon tetszeni fog-e. Ő látta, amint a LOST indulása után felrobbant az internet és a rajongók elkezdtek teóriákat gyártani. Itt is inkább arra gondol, hogy az egyes korosztályoknál hogyan fog működni a film, mit indít el bennük, stb. Az ő "szintje" nem az a "remélem tetszeni fog", sokkal komolyabb hatást remél a filmjeitől.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

"Te képzeled bele"

te mégis miről beszélsz? hol? és mit akarsz ezzel mondani? <#wow3> te most a kisarkított példámat akarod összemosni a cikkben leírtakkal?

Totti5
Egy szóval sincs írva az hogy nem lesz jó, azt mondta volna s színész vagy a rendező h nem lesz jó vagy nem elég jó. Te képzeled bele, ami nincs. Olvastad? arra kíváncsi h bizonyos közönségek hogy reagálnak a filmre.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

fókuszteszt... aham, kíváncsi lennék én azokra a tesztelőkre de mindegy is hadijuk, boyegának és jj-nek akkor kellet volna tanakodniuk az egészen mikor még bele se vágtak a filmkészítésbe, te se festenél túl jó képet magadról ha azt mondanád a vásárlónak fizetés után hogy "hát igen asszonyom lehet hogy ez mégse lesz a legjobb de majd kiderül mikor kipróbálja, ez már a maga baja..."

ilyeneket nem szoktunk mondani a vásárlóknak/fogyasztóknak.

tigeroo
lófaxt se érdekli! játszák el a szép mesét, ami hű a régi koszos, romos, "peremvidéki" star warshoz. ha fele olyan jó lesz mint a régi trilógia, és kétszer olyan jó mint az új limonádé-trilógia, már akkor megérte.
ez hülyeség mert az ilyen produkciókat keményen fókusztesztelik, minden korosztállyal (legalábbis amelyik már aláírhatja a titoktartásit)

azt hiszem ehhez nem is kell mást hozzáfűzni.

Totti5
De ez csak akkor derül ki amikor megnézte 10 éves és 70 éves is. Utána lehet statisztikák alapján jól megszakérteni.

Nem le, hanem el. Nyilván avval, hogy azon tanakodjanak, hogy a nézők miképp reagálnak majd. Mert a film már kész.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.11.30. 21:36:43
Totti5
A film bombasiker lesz. Már most az.

Totti5
Mit késtek le?

"Boyega elárulta, hogy JJ Abrams producerrel azon tanakodtak, hogy a nézők különböző csoportja hogyan fog reagálni"

azt hiszem ezzel már egy kicsit elkéstek.

Kissé félreérthetően fogalmazol. Talán inkább "nem" kellene a "sem" helyett.
Eredetileg Sebastian Shaw volt ott, a 2004-es kiadásban lett először Haydenre cserélve.
Az amúgy számomra elég szomorú, hogy egyre több olyan emberbe botlok, akik a klasszikus trilógiából csak a felújítottat látták, hát még azok mennyire elszomorítanak, akik elvből nem is kíváncsiak az eredeti változatra.
Nem láttuk eltűnni, de a logika -mint hogy megjelent szellemként a végén- azt sugallja.
Az eredetit nem láttam akkor sajnos.

megjelent az de egy másik idős szereplővel akit utólag kicseréltek hayden képére.

Nekem is úgy rémlik hogy a karjaiban hal meg, sisak nélkül.

És úgy tudom hogy a szelleme már egy későbbi extra verzió tartalmazza ami miatt sokan sírtak is, az eredetiben mintha nem jelent volna meg.

Shiwo
elképzelhető, qrva régen láttam már, az a jelenet rémlik, hogy a Luke karjaiban halt meg, sisak nélkül..
az is rémlik, hogy megjelent a szelleme.. de hogy a teste eltűnt-e...

bár a szellemét láttuk, szóval akkor ott bukik az elmélete (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

soo277
mekkora fas.ság,sok buziság jaj már

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Most nem sikerült akkora marhaságot mondani, amekkorát akartál, ugyanis Vader a halála után semmivé vált úgy, ahogy Obi-Wan és Yoda, így Luke már csak az üres páncélt égette el.
"you twins?" <#idiota><#idiota>

AnuluWork
Bubbára anno mit mondhattál volna?! 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Shiwo
persze, és Luke az üres páncélját pakolta fel a halotti máglyára... nézd meg újra "A jedi visszatér"-tet...

btw poénnak is, trollkodásnak is gyenge ötlet (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

uhhh... <#fejvakaras>

asszem rájöttem ki lesz a főgonosz az új részekben!
maga darth vader!!!
hiszen láttuk őt meghalni? 😊

Azóta sem kerültek elő??? (Amikről írtál és rákérdeztem a szinkront illetően.)

Találtam 2005-ből még 3 magyar nyelvű doksifilm címet. Elvileg szinkronosak. Ismerős valakinek?

DC Star Wars - Az ember és a gépek (Science of Star Wars - Man and the Machines)
47perc, 390MB
DC Star Wars - Űrcowboyok (Science of Star Wars - Space Cowboys)
47perc, 425MB
DC Star Wars - Háború, fegyverek és az Erő (Science of SW - War, Weaponry & The Force)
47perc, 425MB
<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Master91
Csak egyet kérek tőletek, ha megnéztétek a filmet, korrekt véleményt alkossatok, ne pedig 2-3 naponta gyertek ide sírni minden féle hülyeségeken, elég topikot vettem le a kedvenceim közül mert mindenki csak bőgött mint az oviba (pl. battlefront topik).
Jobb lett volna ha engem kérnek. Én biztos nem ugy válogatnak szereplőt, hogy kinek a kije és minél gorilásabb legyen. De a rendező és a vágó is zs kategóriás, hogy képesek voltak zs kategóriás lihegős jelenet berakni egy sw filmbe. Egy gorilla termeszet filmbe még elmenne de nem itt

tigeroo
ó, miért nem te válogattad a szereplőket? sokkal jobban értesz ehhez a hollywoodi szakmabelieknél, úgy látszik. sőt, ezek a barmok még összvissz 10 másodpercnyi anyagot is kiraktak a színészi játékából, egyből le is vágtuk hogy pocsék színész aki nem képes semmire <#wow3>
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2015.11.24. 08:57:11
Igen, és ezzel fogjàk elrontani. Ennek a főszereplőnek tipikusan primitív-gorilla feje van. Még a sivatagos előzetes jelenetekben "a lihegős jeleneteknél"is makira emlékeztet és pont ezért komolytalan. Ha már mindenáron fekával erőltettik a sorozatot akkor valami normálisabbat kellet volna választani főszereplőnek mint denzel vagy landonak is értelmesebb feje volt annak ellenére, hogy szintén feka.

tigeroo
csak lófaszt se fog lehet érdekelni, de gondolom rotálva lesz hogy mittom

-A évben valami piti lázadóról/csempészről szóló film
-B évben valami tini elnyomott hős hogy a tinikönyv-adaptációkra vevők is beüljenek (pl. Éhezők viadala ihlette)
-C évben "normális" Jedi-Sith párharcos
-D évben valami kincskeresős, űrkalózos, utazós, kalandozós, Disney-s kalandfilmes

és akkor ezek folytatásai jönnek ki 3-4. évente. úgytudom hogy most is lesz valami önálló lázadós film a mostani új trilógia tervei mellett

Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2015.11.19. 07:55:08
TBTPumpa
A Wired újságírója beszélgetett el Kathleen Kennedy producerrel, a LucasFilm vezetőjével, és az lesz a legjobb, ha szó szerint idézem, mit szűrt le a producer mondandójából a Star Wars jövőjét illetően:

"A cég mindaddig ki fog adni évente egy Star Wars-filmet, amíg az emberek jegyet vásárolnak rá. Hadd fogalmazzak másképpen: Ha minden összejön a Disney számára, és ha ön is már elég idős ahhoz, hogy tudatánál volt, amikor az első Star Wars-film kijött, akkor valószínűleg nem fogja megélni, hogy láthassa az utolsót."

"Ez egy örökké tartó franchise" - jutott merész végső következtetésre a Wired.

Episode 99 confirmed! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.18. 21:20:50

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ez a rövid előzetes, kurva jó. A legutóbb megjelent hosszabb, valahogy messze nem ilyen hangulatos, nem sikerült jóra, de ez fasza, tetszett.