Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha csinálok valamit akkor nem ilyen mentalitással fogok nekiállni, termékgyártásnál(film,játék,stb) előre el kell dönteni hogy milyen vásárlórétegnek készíted a munkádat, eladáskor pedig a csillagos eget is beígérni a vevőnek nem pedig előttük tanakodni azon hogy vajon kiknek fog tetszeni a film.
fogyasztó iparban ilyet nem szoktunk csinálni és pont.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
J.J. Abrams egyáltalán nem arra gondolt, hogy vajon tetszeni fog-e. Ő látta, amint a LOST indulása után felrobbant az internet és a rajongók elkezdtek teóriákat gyártani. Itt is inkább arra gondol, hogy az egyes korosztályoknál hogyan fog működni a film, mit indít el bennük, stb. Az ő "szintje" nem az a "remélem tetszeni fog", sokkal komolyabb hatást remél a filmjeitől.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
te mégis miről beszélsz? hol? és mit akarsz ezzel mondani? <#wow3>#wow3> te most a kisarkított példámat akarod összemosni a cikkben leírtakkal?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ilyeneket nem szoktunk mondani a vásárlóknak/fogyasztóknak.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.11.30. 21:36:43
azt hiszem ezzel már egy kicsit elkéstek.
És úgy tudom hogy a szelleme már egy későbbi extra verzió tartalmazza ami miatt sokan sírtak is, az eredetiben mintha nem jelent volna meg.
az is rémlik, hogy megjelent a szelleme.. de hogy a teste eltűnt-e...
bár a szellemét láttuk, szóval akkor ott bukik az elmélete (:
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
btw poénnak is, trollkodásnak is gyenge ötlet (:
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
maga darth vader!!!
hiszen láttuk őt meghalni? 😊
Találtam 2005-ből még 3 magyar nyelvű doksifilm címet. Elvileg szinkronosak. Ismerős valakinek?
DC Star Wars - Az ember és a gépek (Science of Star Wars - Man and the Machines)
47perc, 390MB
DC Star Wars - Űrcowboyok (Science of Star Wars - Space Cowboys)
47perc, 425MB
DC Star Wars - Háború, fegyverek és az Erő (Science of SW - War, Weaponry & The Force)
47perc, 425MB
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2015.11.24. 08:57:11
A lézerekkel csak a baj van – fizika és Star Wars
Hogyan alakul ki egy diktatúra? – politológia és Star Wars
😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
-A évben valami piti lázadóról/csempészről szóló film
-B évben valami tini elnyomott hős hogy a tinikönyv-adaptációkra vevők is beüljenek (pl. Éhezők viadala ihlette)
-C évben "normális" Jedi-Sith párharcos
-D évben valami kincskeresős, űrkalózos, utazós, kalandozós, Disney-s kalandfilmes
és akkor ezek folytatásai jönnek ki 3-4. évente. úgytudom hogy most is lesz valami önálló lázadós film a mostani új trilógia tervei mellett
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2015.11.19. 07:55:08
"A cég mindaddig ki fog adni évente egy Star Wars-filmet, amíg az emberek jegyet vásárolnak rá. Hadd fogalmazzak másképpen: Ha minden összejön a Disney számára, és ha ön is már elég idős ahhoz, hogy tudatánál volt, amikor az első Star Wars-film kijött, akkor valószínűleg nem fogja megélni, hogy láthassa az utolsót."
"Ez egy örökké tartó franchise" - jutott merész végső következtetésre a Wired.
Episode 99 confirmed! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.18. 21:20:50
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Per Aspera Ad Inferi.