Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soo277
Tuti lesz,Lego Rogue One

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Kíváncsi leszek lesz-e a Zsivány Egyesből valami játék, jó lenne már valami újdonság, amúgy egyé okésak az új plakátok:http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20161018-az-uj-star-wars-filmben-mindenkinek-ugyanaz-jar-a-fejeben-zsivany-egyes-felicity-jones-plakat.html találtam egy cikket arról is, hogy mennyi lenne a biztosítás a Halálcsillagra, erről biztos nem lesz szó a filmben: https://www.viennalife.hu/blog/star-wars-biztositas
Én is Tarkinnek hittem először a trailerben látható figurát. Hogy Tarkin hogy és miként lesz benne a filmben, az nyilván premierig válaszra váró hétpecsétes titok.
MerlinW
Oh.. kár. Pedig pedig ugye... 😄

[merlinw.org]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A trailerben nincs benne Tarkin, habár úgy hallottam, hogy a filmben talán CGI-vel belevarázsolják. Akire szerintem te gondolsz, a fehér ruhás alakra, annak a neve Orson Krennic (Ben Mendelsohn), a Halálcsillag az ő projektje. Jyn Erso apja, Galen Erso (Mads Mikkelsen) meg az ész az egész megépítése mögött.

Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.10.16. 11:58:53

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tudtommal az nem Tarkin.
MerlinW
Tarkin-t játszó színészt nagyon eltalálták. Mintha tényleg az eredeti játszaná fiatalon😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.15. 21:20:59

[merlinw.org]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ezt.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

lac coo
Lépegetők mit visznek ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

majd kiderül. 😊

Az majd valami olyasmi lesz mint a VII. epizód végén Luke. 😊

na a darth vaderes jelenetekre kíváncsi leszek...

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Master91
Szabi
engem meggyőzött, hihető és logikus.. bár pont ez a lényege.. de hátha igaz lesz belőle valami.. 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Úgy rémlik az hogy Mace Windu túlélte már hivatalos. Vagy rosszul emlékszem? Mintha vagy a Rebels-ben szerepelt volna, vagy pedig valamelyik új könyvben...
Áh, gyenge lábakon áll ez az elmélet, főleg az a része, hogy Windu átveszi az irányítást a maradék Birodalmi erők felett és megalapítja az Első Rendet. Az viszont teljesen lehetséges, hogy Windu túlélte... Én az összes elmélet közül még mindig a Plagueis=Snoke elméletet tartom a legvalószínűbbnek és leglogikusabbnak...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

MerlinW
Egyébként figyelmesen nézve a filmet és a mások által felfedezett dolgokat, még a végén egy piszkosul átgondolt forgatókönyv bukkan fel piszkosul felszínes álcába öltöztetve😊

[merlinw.org]

MerlinW
Snoke Is Mace Windu

[merlinw.org]

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

MerlinW

[merlinw.org]

Utoljára szerkesztette: kjhun, 2016.09.08. 21:57:32

MerlinW
Utolsó figyelmeztetés.

[merlinw.org]

tigeroo
nekik sztem hollywood-ban lenne a helyük, nem is értem mit keresnek még itt. ők jobban értenek a filmrendezéshez úgy látszik!
Lám csak, ha három "szakértő" jómadár ismét egymásra talált. Wootan nagyon jól megfogalmaztad, ugyanis ti hárman kifejezetten "agyatlan hater trollok" vagytok, semmi többek. Tisztán látszik, hogy a 7. epizódra mindenféle előítélettel indultatok a moziba, és sehogy se lehetett volna a magadfatjátokat kielégíteni, mert nem úgy ültetek be a vetítésre (ha egyáltalán elmentetek rá), mint egy SW rajongó, hogy végre 10 év után új SW filmet láthat, vagy több mint 30 év után láthatja a történet folytatását, hanem hogy a film élvezése helyett inkább minden lehetséges dologba megpróbáltok belekötni, még olyanokba is, amit 8 általánossal is könnyű felfogni ("kanyarodó lézersugár", ugyebár Wootan?). Hogy feltűnési viszketegségből, vagy mert "csakazértiskilógokatömegbőlafelsőbbrendűvéleményemmel", nem tudom, de undorító a fajtátok, és sajnos kitartó is.

hagyd figyelmen kívül a hsz-t amit irkál, aztán majd megunja.

Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy nem foglalkozol vele. Ő egy álomvilágban él, ahol az az igaz amit ő mond, aki meg mást, az agyatlan hater, troll. 😊
Rita79
Lehet nem ugyanazt a fórumot olvastuk a megjelenés után, csak mert én úgy emlékszem, hogy tonnányi értelmes kritikát írtunk le, rávilágítva pár filmrendezésbeli brutál bakira, meg történet gyengeségekre. Téve mindezt még egyszer mondom: értelmesen és több forrást is belinkelve, olyan oldalakról akik ugyanezen a véleményeken voltak az én véleményemtől, vagy ha úgy tetszik sokunkétól függetlenül. De gyakorlatilag te el se olvastad, vagy nem értelmezted a hosszan, és logikus alapokra helyezett elemzéseket, csak trolloztál mindenkit. Végül is az egyszerűbb.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

A premier idején se lehetett vele meg néhány másik elvtársával értelmesen vitázni, mert még egy közönséges troll szintjét sem ütötték meg az értelmi szintjüket minősítő, sokszor nevetségesen buta hozzászólásaik ("kanyarodó lézersugár"😉, és ez most sem változott.

MerlinW
Örülök, hogy átment a Star Wars-os utalás 😊 Pares is meg fogja kapni, ne aggódj, nincs kivételezés. A legegyszerűbb, ha nyugodtan, egymás véleményét tisztelve társalogtok. Nem olyan nehéz az. A nyugi meg jó. Nekem is, nektek is, a fórumnak is.

[merlinw.org]

Rita79
Kb. ennyire voltam személyeskedő: "Na már csak te hiányoztál."--> ugye Pares tollából. De a büntit komment nélkül is elfogadtam volna, ill. a szokásos módon a lábjegyzetbe rakva elolvastam volna a véleményedet rólam. Nem gondolnám, hogy nem szoktam volna higgadtan társalogni, mivel folyamatosan higgadt vagyok. Az meg hogy kit kerestek, az szerintem nem releváns, mert ez nem toborzásos alapon működő oldal. Egyébként meg kihalóban van (ezt sajnálattal lehet megállapítani), tehát a keresgéléshez azért sok sikert, remélem fektetsz is bele energiát. A zsigerből jövő agresszív reakcióidtól meg kimélj meg ha lehet, hisz lehet kulturáltan is fórumozni ("továbbmehetszre" gondolok). Hidd el ilyenek nélkül is megértem az intést és korrigálok magamon, nem kell pluszba belém rúgni.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

MerlinW
Ha nem tudsz higgadtan, kulturáltan társalogni, továbbmehetsz. Nem ezeket a fórumozókat keressük.

[merlinw.org]

"Kenobi szinte semmit sem tanított Luke-nak az ANH-ban, egyedül felfedte előtte az Erő létezését, és hogy bíznia kell benne, meg hagyja, hogy irányítsa őt."

Most írhatnék valami rohadtul személyeskedőt, ami a szövegértelmezési képességeid minősíti, de nem adom meg azt a lehetőséget, hogy sírni menj a moderátor topikba. Megint bebizonyosodott, hogy a magadfajtákkal annyira van értelme vitatkozni, mint egy kődarabbal.

Rita79
Na megint megy a félre beszélés meg csúsztatás haver. Arról volt szó, hogy a filmekben látottak alapján Luke kapott oktatást, Rey meg nem. Az, hogy mit fantazmagóriálsz, hogy mi lehetett volna, meg biztos volt, csak még nem hozták tudomásunkra még, az senkit nem érdekel, mivel unjuk ezt a fajta képzelgéseidet már. Tény az, az állításaiddal szemben, hogy Luknak volt oktatása, Reynek meg nem.

LOL <#vigyor>

Ezt most komolyan kérdezed, vagy... Mondjuk én nem bánnám, ha lenne 😄

Megint lesz pod-race?

Csacsi
Valóban elírtam. Úgy értettem hogy mindenki azt mondja instant Jedi de lehet több tanítást kapott mint Luke mielőtt kivédte a támadásokat a Falconon. Az senkit nem zavart.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ráadásul ez esetben csak az ANH-ról volt szó, ahogy az új trilógiából is csak az első részt láttuk, és ennek tudatában kell értékelni a benne történteket.

Szerintem úgy értette, hogy butaság azt állítani, hogy Reyt nem tanította soha senki...

tigeroo
honnan tudod, hogy nem tanította senki?
ne rakjátok magatokra a buta vagyok táblát, még semmit sem tudunk ezekről...
Na már csak te hiányoztál... <#pardon1> Nem minden Erő-érzékeny élőlény Jedi, és ahhoz, hogy ismerd az Erőt, vagy tudj róla egyet s mást, nem kell Jedinek vagy Sithnek lenni... Snoke sem az... Talán olvass utána Maz Kanata-nak, mielőtt te magad beszélnél butaságokat, vagy másokat hamisan vádolnál meg vele...

Csacsi
Mint ahogy az is nagy butaság hogy Reyt nem tanította soha senki.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Rita79
Ja, csak Maz Kanata nem Jedi, ill. nem tudjuk hogy Jedi lenne, míg Kenobiról ezt tudjuk.
Kenobi folyamatosan tanította Luke-t (még halála után is), ennek ellentettjét állítani nagy butaságra vall.

Kenobi szinte semmit sem tanított Luke-nak az ANH-ban, egyedül felfedte előtte az Erő létezését, és hogy bíznia kell benne, meg hagyja, hogy irányítsa őt. Ennyit Maz Kanata is megtett, plusz ott volt az az elég durva látomás is, és azt is nyilvánvalóvá tették, hogy Reynek nagyon erős a kapcsolata az Erővel. Amikor Finn megemlíti Luke-ot, Rey úgy reagál, mintha valami mitológiai alakról lenne szó, szóval kétlem, hogy a Jedik egyik ikonikus erejéről, az elmetrükkről ne terjedtek volna történetek. Az mellett a rengeteg légből kapott feltétlezés mellett, amivel te eddig előjöttél, ennyit meg lehet tenni a TFA-val kapcsolatban is.