Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a járművek nagy része renden volt de azért annak a birodalmi személyszállító hajónak a bazi hosszú szárnyai eléggé furán néztek ki szerintem a film legelején.
mackószanitéc! ignored list:tetsuo,pares,
én tegnap éjfél után néztem meg, nekem nagyon tetszett, csak az-az 1-2 oda nem illő modern járgány zavart.. de azon hamar túltettem magam, a zene meg először olyan érzés volt, mintha össze-vissza kalimpálna a karmester és nem találnák el a jó dallamot.. aztán idővel sikerült azt is megszeretni 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.16. 17:19:04
"Nulla tenaci invia est via"
mackószanitéc! ignored list:tetsuo,pares,
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más: Akik, látták már a moziban és panaszkodtak a zene miatt. A vége nem volt ismerős?? Tegnap este láttam, a film végéből 2 percnyit, ami kikerült, a stáblistából 4mp-nyit tartalmaz. Mintha, a Birodalom visszavág zenéje szólna remixelve?
sokkal jobb így,mint lekoppintani mindig ugyanazt..attól már eléggé kivolt a tököm az összes játékban is 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.12.15. 19:40:50
Mindegy. Nekem nem feküdt ez a rész annyira. Az utolsó fél óra nagyon baba volt, a lázadók bemutatása is. És az uccsó 5 perc zseniális.. De egy J Williams és az ismerős dallamokkal ott ahol már van téma, nekem nagyobbat ütött volna.
+ pár epik jelenet kikerült/megváltozott..
egyébként az albumot hallgatom..elején pár csavart csinált Michael,ahol azt hittem,na most nyúl..de nem..aztán azért volt benne egy takkra ugyanolyan,amolyan tisztelgésnek..de nem rossz zene ám ez..
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.12.15. 19:18:50
A zene is teljesen szubjektív dolog, mondjuk szerintem sem az volt a film legkiemelkedőbb része, de nem is volt rossz, bár lehet hogy fülhallgatóval máshogy fog hangzani, mint a moziban.
A CGI szerintem egyáltalán nem volt gáz,
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.12.15. 19:14:01
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De kötődik nem gyengén.
A vége tényleg fantasztikus lett. De hogy a cgi szereplő nem volt gáz...?😊
Abba már bele se merek menni hogy ha ez szörszálhasogatás akkor mi volt egyesektől a hiszti mindenért az EP7-nél (ami nekem ennél sokkal jobban bejött).
Lehet túl érzékeny vagyok de amennyire áradoztak egyesek ennél többre számítottam. Ez egy laza látványmozi volt némi fellángolással és ütős végjátékkal. De mint sw film abszolút nem emlékezetes nekem.
Ha meg annyira meg akarták különböztetni a fő sw filmektől kár volt a rengeteg kisebb nagyobb utalás, és a szoros kötődés az ep4-hez (és az eredeti trilógiához)...Vagy ha már kötődünk ha a főcím nem is de legalább a zenék lennének a helyükön főként ott ahol megvan az alap (például birodalmi és lázadó zenék).
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.15. 17:58:19
Lehet, hogy kicsit túlérzékeny vagy. Mondjuk én már rég olvastam, hogy nem lesz, szóval nem is lepődtem meg. Különben pedig megértem, hogy valamilyen módon meg akarják különböztetni a spinoff történetet a fő SW filmektől, már a címmel is azt tették.
A CGI pedig szerintem teljesen rendben volt. Inkább meg se kérdezem, mi az a rengeteg seb, amiből szerinted vérzik, mert megint jön a faszságokba kötekedés és szőrszálhasogatás, csak mert miért ne.
Nekem különösen tetszett, hogy végre sokkal árnyaltabban mutatta be a lázadókat és a birodalmat is, és nem a félisteni Jediké meg Sitheké volt a főszerep, hanem az egyszerűbb embereké/katonáké mindkét oldalon. A befejezés meg fantasztikus volt szerintem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Semmivel.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.15. 09:43:26
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Kíváncsi leszek. 😊
Spinoff ide vagy oda szorosan kapcsolódik az egész az új reményhez és nem másik időben más szereplőkkel megy az egész.
A 7-et szétszedte egy két sw fannak hazudott madár... Ezt ilyen alapon diribdarabra lehetne szedni annyira lapos nulla semmi a fanservice jeleneteken és a látványon túl.
Rogue One - Vegyes érzelmek....
Spoiler nélkül csak annyit:
A "Réges rég" felirat után 1 szemvillanás alatt megölték a star wars hangulatot (nem is értem hogy nem tünt fel a sok állítólagos fannak), a zene csak tovább rontott az egészen egyszerűen a leggyengébb ami SW filmben valaha is volt, az ismerős dallamok is szinte sehol (és ez már 1 perc után beverődik). És ez úgy a film uccsó fél órájáig marad is...Ott viszont valamelyest kárpótolnak... És visszahoztak egy embert cgi-vel - mocsokgagyin. És még eröltették is a jeleneteit.
+ a szinkron kritikán aluli.
Szvsz a leggyengébb SW film volt. Egynek jó, meg látványos. De rengeteg sebből vérzik ami SW fanatikusként zavaró. Az első 5 percben gyakorlatilag úgy voltam vele hogy kimegyek a moziból.....
Enyhe spoiler a réges rég szöveg utáni dologról:
És akkor még rengeteg dologba bele lehetne kötni. Hiába hoztak be utalásokat hiába fűztek össze korrektül mindent. Rengeteg sebből vérzuk az egész.
Az AT-k például nevetségesen leszerepelnek, a hothon rendesen alig bírtak velük itt meg....
Mehh...
Az egyik jelentősebb jelenetnél kb. így néztem ki a fejemből:

Sokaknak nem jelentett semmit, de vagyunk néhányan, akik felismerik majd (erről majd később)...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://ovibankenobi.blog.hu/2016/11/19/emilia_clarke_a_han_solo-filmben#more11972932
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
(Fordítás élve az forditói szabadsággal...)
- Nem egy Bothan halt meg ezekért a tervekért.
- Ez volt az utolsó alkalom hogy Bothanokat BÁRMIRE is használtunk.
- Tegnap például Bothanokat bíztam meg hogy behozzák a kávémat a konyháról.
- Mind meghaltak.

[merlinw.org]
Mellesleg van arra valami hivatalos verzió hogy a Galaxis majdnem 1/4-ét kitevő Ismeretlen Régiót hogyan nem sikerült 25 000 + év alatt felfedezni?
[merlinw.org]