5229
star-wars-banner.jpg
  • Pares

• Stockbauer33 #4064
  • Stockbauer33 #4063
  • Pares

• Pares
    Snoke tudja az elmét manipulálni (erősen utalnak rá a könyvekben, hogy Ben még meg sem született, de Snoke már a sötét oldallal manipulálta). Rey erősen kiábrándul a remetének álló Luke-ból, Snoke elfogja Rey-t, megkínozza és addig manipulálja, akár hazugságokkal is a múltjáról, amíg át nem állítja az oldalára. Kylo látván, hogy Snoke mit művel Rey-el, rájön, hogy vele is ugyan ezt csinálta, ott hagyja Snoke-ot, megkeresi Luke-ot, és megkéri hogy segítsen neki legyőzni Snoke-ot és megmenteni Rey-t...
  • bakkerman
    En is erre tippelek,hogy Kylo atfog allni,hogy ki altal na azt nem tudom,nem hiszem hogy osszejonnek Rey-el,azt eltudom kepzelni viszont hogy abban a jelenetben amikor Kylo nyujtja a kezet akkor valojaban Luke-nak nyujtja,hogy terjen meg,es Rey-el egyutt harcoljanak valami nagyobb gonosz ellen. Marmint Luke teriti meg Kylot
  • kjhun
    Egy, másik szinkes őslelet a múltból:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A fordítással, nem sokat tököltek, egyedivé téve az adott szinkront. Inkább, az eredetit és egymást is másolták.
  • Tikal #4058
    nem is hülyeség :D
  • Szabi #4057
  • RatBaG #4056
  • Shiwo
    "lehet, hogy pont a Jedi kód szerint tiltott szerelemmel? "

áh, előbb derülne ki, h féltestvérek..
  • Shiwo
    annó a Dexter sorozat előzeteseit vágták össze párszor olyan ügyesen, hogy végül nem is az történt, mint amire számítottál

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    például itt is simán lehet, hogy nem is Kylo nyújtja a kezét Ren fele.. vagy ha ő is lenne, lehet nem Ren felé nyújtja, hanem mást próbál áttéríteni..
    és szerintem borítékolható, hogy anyuci végzete sem az lesz, h fiacskája Luke Halálcsillag-pusztító megoldását másolva robbantja fel
  • Prof William
    Szerintem is. Pl most nyáron a Strain c. sorozat trailerjének a végére egy akkora bazinagy Spoilernek tűnő dolgot raktak bele mint ide Himalája és az egész net azon pörgött hetekig. Aztán persze kiderült, hogy az egész egy egyszerű alom jelenet volt.

Itt is hasonlóra számítok.
  • ximix #4052
    Szerintem is direkt "találgatósra" vágták, hagy generálja a hozászolásokat ami berúgja a hype mocit.

Míg Solo bácsi csak szavakkal tudott hatni, azaz nem hatni a fiára, addig a muterja mivel jedáj kicsit más lábakon ácsorog,
    így az a lepukkantja a mutert jelenet szerintem nem az aminek látszódik.
    A kis hölgyet meg nem olyannak ismertük/tem meg, mint aki
    - Átállsz ?
    --aha
    - Nem hallom ?
    --Át, aha.
    - Jó van akkor mennyünk.
    ennél sokkal küzdősebb karakter, amolyan fog összeszorítós, még Lúk bácsinak is kikerekedett a szeme amikor ketté pattintotta a mettlachit:)

Ellenben azok a "gorilla" lépegetőre, így elsőre ez jutott róluk eszembe, kíváncsi leszek a fordítva ízelt lábukkal tudnak valami kunsztot vagy csak "new design" lesz és csók, azontúl, hogy egy "kicsivel" nagyobbak a réginél.
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.10.11. 01:19:24
  • Pares
    Amúgy emlékeztetésképp: a TFA teaserekben és trailerekben is csomó olyan jelenetet mutattak, amik benne sem voltak a filmben.
  • Pares
    100%, hogy a történetet az előzetesben nem spoilerezték le, szándékosan van úgy összevágva, ahogy. Az én titkos álmom, hogy egy KotOR-hoz hasonló történetet raknak össze, ahol Snoke megkínozza Reyt és sikerül áttérítenie a sötét oldalra, Ben meg végül a világos oldalon köt ki... Mint Bastilla és Revan... Tökös lenne, ha meghúznák, de tudom, hogy nem fogják... Valószínűsítem, hogy pont fordítva lesz, Rey fogja "megmenteni" Kylo-t attól, hogy teljesen át álljon a sötét oldalra, lehet, hogy pont a Jedi kód szerint tiltott szerelemmel? Ami Anakint őrületbe kergetve a sötét oldalra taszította, az most Bent a világosra fogja?
  • Pares
    Brühühü... Apa kezdődik. JFYI Ezt mondta Palpatine Anakinnek és később Luke-nak is...
  • Szabi #4048
    szinte biztos hogy trollkodnak és nem az történik amit most mutattak, a jelenetek talán benne lesznek a filmben csak nem így és ebben a sorrendben :D
  • Kongy
    Tény, hogy kicsit túlzásba estek a legutóbbi trailert illetően, de nyilván nem kötelező megnézni a film előtt.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.10.10. 18:15:34
  • Kissssss0 #4046
    kb mintha valami no name ázsiai mmorpg játéknak a trailerjét néztem volna meg... "fulfill your destiny" yeah sure.
  • Tirion
    volt ott jópár más is.......főleg a végén
  • dregnarr1 #4044
    Szerintem csak Red Herring.

Úgy, ahogy Luke-nak is megjelent Vader a barlangban, Rey is a próbája során fog találkozni szerintem a főgonosszal.
  • Tirion
    NE nézzétek meg BASZOM nagy SPOILEREK! én beleszaladtam :( ekkora faxok hogyan lehetnek a készítők ? :(
  • TBTPumpa
  • Kandurex
    Ez most baszott!
  • dregnarr1 #4040
    Kurva élet, nem akartam megnézni a filmet a TFA élménye után, de basszus, ez..

Amúgy extrém spoileresnek tűnik.

Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2017.10.10. 06:21:01
  • masoma
  • Pares
    Ez még jobb :)
  • MerlinW
    Zseniális:)
  • Pares
  • Pares
  • Wootan
    Már be is szereztem, csak egyet sajnálok, hogy nem a 97es special editiont használta alapnak.
  • kjhun
    A Birodalom visszavág Revisited változata már felkerült a netre!!!

• Pares
    Eléggé hivatalos:

"For Star Wars: The Force Awakens: Incredible Cross-Sections, the author Jason Fry intended for the book to include information about the freighter series being able to act as a cargo pusher, but was unable to get the image in time."

"For Christmas, here's something my pal and ace Star Wars artist Jeff Carlisle worked up to support the note on the Falcon as a tug with a side-mounted cockpit. We weren't able to adapt his sketch for TFA: ICS, but I still love it and wanted to share it."

Források: 1, 2
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.08.11. 15:58:37
  • dregnarr1 #4031
    Hmmm... Tetszik, mennyire hivatalos? :D
  • Pares

Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.08.10. 17:06:57
  • Stockbauer33 #4029
    http://acinemanias.com/hir.php?id=1363

http://www.mafab.hu/article/exkluziv-fotokon-a-star-wars-az-utolso-jedik-01
  • Stockbauer33 #4028
    http://24.hu/kultura/2017/07/28/star-wars-8-uj-foto-leplezi-le-a-titokzatos-snoke-valodi-kulsejet/
  • Stockbauer33 #4027
    http://24.hu/kultura/2017/07/18/egy-magyar-lany-is-szerepel-a-a-star-wars-8-ban/
  • PetruZ
    Star Wars Hotel