Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
A sztori totális zagyvaság volt, millió felesleges butasággal, SW-be nem illő - nagyon rossz - jelenetekkel, vágásokkal, poénokkal (oké, a 12-14 éveseknek biztos tetszett pár), a Z kategóriás színészi játék meg konkrétan felháborító volt ebben a részben.

A látványon kívül egyszerűen nem tudok egyetlen pozitívumot sem kiemelni (oké, Justin Theroux - codebreaker - jó volt, színészi alakítása a teljes stábot verte). Mondom, nem értem hogy jöhetett ez így ki a gyárból. Az ébredő erő mestermű emellett.

"Last Jedi Rotten Tomatoes Audience Score Is Lower Than Justice League"
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.16. 20:58:19

[merlinw.org]

Nekem sem tetszett túlságosan. Tegnap este láttam, percekig fagyottan ültem. Csak a stáblista fele környékén álltunk fel, addig senki nem szólalt meg 12 fős társaságból. Utána alaposan kiveséztük, mára eljutottam oda, hogy összességében nem jött be.
MerlinW
Most jöttem ki a moziból... már nem az Ep1 a legrosszabb SW film. Elképzelni sem tudom hogy ment át ez a valami a minőségellenőrzésen.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Igen, ez sem egy elhanyagolható tényező. Szívesen szerepet vállalnék egy ilyen eseményen én is. De ha már egy BlizzCon-ra el tudnék jutni, az is hatalmas élmény lenne (nem úgy, mint a gémdéjirodás Imi, aki szinte állandóan szidja a Blizzard 2 ingyenes játékát, aztán mégis ad neki a Blizzard rengeteg ajándékot, GamesCom hozzáférést és BlizzCon meghívót).
Hatalmas, életre szóló élmény lehet. Mondjuk én Daisy-t nem a filmről kérdezgettem volna. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.16. 16:29:37

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

igen csak keményen bánik a filmmel de ez részben érthető is, mondott is a csóka egy helyénvalót miszerint újra nézeték velünk a birodalom visszavág rész ami sajnos igaz is... ezt még első alkalommal el lehetett sütni de másodjára már nem igazán lehet eljátszani.

kíváncsi vagyok hogy a következő részben a már sokadjára újjáépített halálcsillag reaktorába kit fognak ledobni...

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Kongy
Undorodom a világtól, hogy a gép előtt üvöltözve és káromkodva idáig lehet jutni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rage47
csak belenéztem, mert hosszú, de teljesen egyetértek, ez is fura 😄
TBTPumpa
A The VR-os srácok felülmúlták Szirmait:

Spoileres videó, de beszélgetnek a színészekkel is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.16. 12:31:03

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ahogy beleolvastam pár kommentbe, érdekes, voltak akik lehúzták az új filmet, míg a Zsiványos olyan jónak tartják.

Mivel az újat nem láttam, véleményem a Zsiványosról ha már .

Tehát Rouge One.

Nem mondom hogy a Zsiványos rossz volt...de...Szóval ha nem SW lett volna, hanem akármi más Űrháború 2152 akkor se lett volna rosszabb meg jobb se. Oké látványos, izgalmas űrháborús film.
Viszont, a karakterek, a szereplők ,egyik se volt úgy nagyon rossz, de úgy se jó se. Emlékezetes, szerethető, vagy épp utálható se. Mondjuk az eredeti trilógia szereplői óta, nem sikerült olyan karaktereket és castingot csinálni...
És hát negatívumok, nekem azok voltak, a vak szamuráj harcos...meg ilyenek.
Illetve olyan érzésem volt a csapattal mint ha egy RPG-t néznék. Megyünk erre megyünk arra, és egyre többen csatlakoznak kis csapatunkhoz, mint a KOTOR-részekben. De ez filmen nekem nem jön be. A vége és a hősiesség...mivel egyik karaktert se kedveltem meg, így nem váltott ki érzelmeket a vége. Ahhoz kéne, hogy kötődjek hozzájuk ,hogy gondoljak róluk valamit.
Oké, jó kikacsintások meg easter egg-ek meg az a izé kalapácsfejű űrhajó meg és látványos nagy csata, persze jó volt.

Az sokat elmond, hogy egy jelenetét se tudnám úgy igazán felidézni. A régi trilógiából sokat. A második trilógiából is maradt bennem meg pár jelenet. AZ ébredő erőből is. Ebben meg...Forest Withaker olyan volt mint valami mozgó vastüdő? Mindig szörcsögött. Meg a vak szamuráj? A főszerelő csaj nekem egybefolyik az ébredő erős főszerelő csajjal. Ez kissé szomorú .

De nem mondom hogy rossz volt, egyáltalán. Űrhajós-háborús, egyszer jó.

Másik dolog. A hiszti. Amikor még el se kezdték forgatni a ébredő erőt már sokan hisztiztek, hogy miértnemakönyveket brühühühü.
Mert a könyvek így meg úgy és aki nem is olvasta a kékfejű admirális kalandjait, az nem is igazi rajongó...én meg azt hittem szeretem a Star Warst, de hát...ki vagyok én? Ha nem olvastam a kékfejű admirálist...azaz de egy rész olvastam belőle, és nem tetszett. Biztos nem én voltam a célcsoport.
Oké mindenkinek más az ízlése, és van akinek meg pont a Zsivány tetszik.
nagyon jó lett a folytatás, többször is átfutott rajtam a hideg, kihagyhatatlan minden rajongónak
Na szombat estig ez az utolsó bejegyzésem itt. Lépek mielőtt beindul a Spoilercunami. 😊 Jó mozizást kívánok nektek és az Erő legyen Velünk!
mijki
Én tegnap este láttam a filmet, röviden szólva, csalódtam. Sokszor csak fogtam a fejem, hogy ezt most miért...sokkal komolyabb, mélyebb filmet vártam, nem egy Star Wars univerzumos gyerekmesét. Persze, lehet az Én elvárásaim voltak nagyok.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

adott valaha valaki is ennek a köcsögnek a szavára?
A kritikái jó ideje ilyen szarok. Lehet az a véleménye, hogy neki a film nem tetszik...de...érvelés? Szakmaiság?
tigeroo
hát, ez elég semmitmondó lett

fújtatva kiviharzana a teremből? ott basznám pofán. amiket felsorolt negatívumnak, azok megtalálhatók a SW filmekben úgy általában (cukiság, erőérzékeny, szerencsés mellékszereplők, stb.), nekem ez semmilyen banális hibát nem mondott a filmről, ha ezt leszűrtem akkor jó kis film lesz. reméljük.
TBTPumpa
Kritika brék - érzékenyebbek számára bojleres lehet:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.13. 14:37:52

Kivágott jelenet az új Star Warsból. Luke a First Order elől menekülve meglepő helyen próbál elbújni és persze potyázni egy kicsit. 😊

Erről azért remélem kapunk majd egy flashbackot.

Lehet az állt elő mint a Witcherben. Ott ugyebár elpusztult Witcher rend de 1-2 nagy öreg túlélte. Csak éppen ők kardívásoktatók voltak meg hasonlók, szóval gőzük sem volt, hogy hogyan lehetne újralapítani a rendet.

Luke is hiába Jedi, ha oktatónak/mesternek/apafogurának csapnivaló volt.
Luke még a tanítványokra sem tudott vigyázni. Egyáltalán felnőttek voltak azok a tanoncok mint a Jedi Akkadémia játékban? vagy gyerekek mint Anakin rongybabái?
Hátha pont most hozzák majd vissza Marát, ha csak egy flashback erejéig is. 😊
tigeroo
a szürke jedik is legendák lettek, nem kánon.

szerintem csak lazítani akar a jedi renden, amely ebben a formában létezik már nem mehet tovább. a nagyon szigorú értékrend miatt (is) tért át az apja a sötét oldalra, lehessen házadosni a jövőben stb, szerintem ilyen reformokat akar behozni. ott van még a potentium hívői is stb. kitudja mi lesz
TBTPumpa
Na igen. Saját elgondolásom szerint a Disney úgy oldja meg, hogy eltörli a Sith/Jedi kettősséget és Rey lesz az, aki egyensúlyt hoz az erőben (emiatt is talán erősebb, mint a többi) és emiatt fektettek a Trailerekben utalásokat az Egyensúlyra (The Balance). A kérdés már csak az, hogy kinek a lánya lesz ez? Feltűnően jó pilóta, eszes, erő érzékeny és hatalmas erő lakozik benne. Luke te vagy az? De akkor ki lehetett az édesanyja? Mert ugye a Disney elgondolásában a Zahn féle Thrawn trilógia nem létezik (Mara Jade). Nagyon, de nagyon sok kérdést kell megválaszolnia a filmnek.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Az új világok:

Attól nem kell félni, hogy nem lesz szép.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az első Jedi:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"...the First of the Order..."

Elforgatva:

Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.12.07. 12:20:37

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#taps>

The Matrix has you...

Ez sokkal jobb. És nem is spoileres... 😊

wow-wow-wow

The Matrix has you...

Hmmm a vége érdekes. <#guluszem1>

Új TV spot <#wow1>

Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.12.07. 09:55:11

ximix
Nem látta valaki a birodalmi Nissanomat, nem tudom hol parkoltam? 😊
- link

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hivatalos oldal
- link
nissan yutboob
-videók

VÓTMÁ <#mf1><#beka3>

Ide is remekül illik...

Tarkin kormányzó! Tudhattam volna, hogy maga tartja pórázon Vadert. Megcsapta az orromat a bűze, amikor a fedélzetre hoztak.”
―Leia Organa /Egy új remény/

Ha egy Halálcsillag parancsnoka akarsz lenni, fel kell nőnöd a feladathoz:
Karácsonykor legyen olyan átható az illatod, mint egy Nagymoffé!

Ha egy Halálcsillag parancsnoka akarsz lenni, fel kell nőnöd a feladathoz:
Karácsonykor legyen olyan átható az illatod, mint egy Nagymoffé!
Családfa...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Itt egy újabb, új jelenetekkel:

Új (trailer hosszúságú) TV spot, új jelenetekkel:

Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.11.17. 22:01:37

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sok éven át izgatott, hogy vajon egy olyan karakterrel, aki alig kapott egy rövid szerepet a filmekben, miért foglalkoznak olyan sokat, és miért kedvelik annyian. A "kutatás" eredménye - némi könyvinfóval körítve - itt olvasható:

Miért pont Boba Fett?

Annyira nem áll távol a keresztmetszet és a röntgenrajz egymástól, az előbbi elterjedtebb, az angol nyelvben szó szerint keresztmetszetet használnak, ráadásul jobban is hangzik. Ennyi.

Nyilván, van akinek mindegy, hogy vidd ki, vagy idd ki.

bakkerman
55 másodperc libabőr <#taps><#taps> nagyon komoly lesz ! <#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

A röntgenrajz (robbantott ábrával kombinálva sem) nem azonos a keresztmetszettel. 😉

Minek a keresztmetszetéről van szó?

ximix

https://www.artstation.com/muttleymark

http://bartek.fedyczak.net/