Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A látványon kívül egyszerűen nem tudok egyetlen pozitívumot sem kiemelni (oké, Justin Theroux - codebreaker - jó volt, színészi alakítása a teljes stábot verte). Mondom, nem értem hogy jöhetett ez így ki a gyárból. Az ébredő erő mestermű emellett.
"Last Jedi Rotten Tomatoes Audience Score Is Lower Than Justice League"
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.16. 20:58:19
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Hatalmas, életre szóló élmény lehet. Mondjuk én Daisy-t nem a filmről kérdezgettem volna. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.16. 16:29:37
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
kíváncsi vagyok hogy a következő részben a már sokadjára újjáépített halálcsillag reaktorába kit fognak ledobni...
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoileres videó, de beszélgetnek a színészekkel is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.16. 12:31:03
Mivel az újat nem láttam, véleményem a Zsiványosról ha már .
Tehát Rouge One.
Nem mondom hogy a Zsiványos rossz volt...de...Szóval ha nem SW lett volna, hanem akármi más Űrháború 2152 akkor se lett volna rosszabb meg jobb se. Oké látványos, izgalmas űrháborús film.
Viszont, a karakterek, a szereplők ,egyik se volt úgy nagyon rossz, de úgy se jó se. Emlékezetes, szerethető, vagy épp utálható se. Mondjuk az eredeti trilógia szereplői óta, nem sikerült olyan karaktereket és castingot csinálni...
És hát negatívumok, nekem azok voltak, a vak szamuráj harcos...meg ilyenek.
Illetve olyan érzésem volt a csapattal mint ha egy RPG-t néznék. Megyünk erre megyünk arra, és egyre többen csatlakoznak kis csapatunkhoz, mint a KOTOR-részekben. De ez filmen nekem nem jön be. A vége és a hősiesség...mivel egyik karaktert se kedveltem meg, így nem váltott ki érzelmeket a vége. Ahhoz kéne, hogy kötődjek hozzájuk ,hogy gondoljak róluk valamit.
Oké, jó kikacsintások meg easter egg-ek meg az a izé kalapácsfejű űrhajó meg és látványos nagy csata, persze jó volt.
Az sokat elmond, hogy egy jelenetét se tudnám úgy igazán felidézni. A régi trilógiából sokat. A második trilógiából is maradt bennem meg pár jelenet. AZ ébredő erőből is. Ebben meg...Forest Withaker olyan volt mint valami mozgó vastüdő? Mindig szörcsögött. Meg a vak szamuráj? A főszerelő csaj nekem egybefolyik az ébredő erős főszerelő csajjal. Ez kissé szomorú .
De nem mondom hogy rossz volt, egyáltalán. Űrhajós-háborús, egyszer jó.
Másik dolog. A hiszti. Amikor még el se kezdték forgatni a ébredő erőt már sokan hisztiztek, hogy miértnemakönyveket brühühühü.
Mert a könyvek így meg úgy és aki nem is olvasta a kékfejű admirális kalandjait, az nem is igazi rajongó...én meg azt hittem szeretem a Star Warst, de hát...ki vagyok én? Ha nem olvastam a kékfejű admirálist...azaz de egy rész olvastam belőle, és nem tetszett. Biztos nem én voltam a célcsoport.
Oké mindenkinek más az ízlése, és van akinek meg pont a Zsivány tetszik.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
fújtatva kiviharzana a teremből? ott basznám pofán. amiket felsorolt negatívumnak, azok megtalálhatók a SW filmekben úgy általában (cukiság, erőérzékeny, szerencsés mellékszereplők, stb.), nekem ez semmilyen banális hibát nem mondott a filmről, ha ezt leszűrtem akkor jó kis film lesz. reméljük.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.13. 14:37:52
Lehet az állt elő mint a Witcherben. Ott ugyebár elpusztult Witcher rend de 1-2 nagy öreg túlélte. Csak éppen ők kardívásoktatók voltak meg hasonlók, szóval gőzük sem volt, hogy hogyan lehetne újralapítani a rendet.
Luke is hiába Jedi, ha oktatónak/mesternek/apafogurának csapnivaló volt.
szerintem csak lazítani akar a jedi renden, amely ebben a formában létezik már nem mehet tovább. a nagyon szigorú értékrend miatt (is) tért át az apja a sötét oldalra, lehessen házadosni a jövőben stb, szerintem ilyen reformokat akar behozni. ott van még a potentium hívői is stb. kitudja mi lesz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Attól nem kell félni, hogy nem lesz szép.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...the First of the Order..."
Elforgatva:
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.12.07. 12:20:37
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
The Matrix has you...
The Matrix has you...
VÓTMÁ <#mf1>#mf1><#beka3>#beka3>
Tarkin kormányzó! Tudhattam volna, hogy maga tartja pórázon Vadert. Megcsapta az orromat a bűze, amikor a fedélzetre hoztak.”
―Leia Organa /Egy új remény/
Ha egy Halálcsillag parancsnoka akarsz lenni, fel kell nőnöd a feladathoz:
Karácsonykor legyen olyan átható az illatod, mint egy Nagymoffé!
Ha egy Halálcsillag parancsnoka akarsz lenni, fel kell nőnöd a feladathoz:
Karácsonykor legyen olyan átható az illatod, mint egy Nagymoffé!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.11.17. 22:01:37
Per Aspera Ad Inferi.
Miért pont Boba Fett?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!