5229
-
Mekkora röhej!
A Sithek bosszúját nem jelölték oscar díjra a legjobb vizuális effektek kategóriában. Mivél lesz a világ?
-
Seten #1180
Van egy olyan verzióm ahol a főcím és az azt követő gördülő felirat ilyen:
"Star Wars - V. Das Imperium Slagt Zurück". Amúgy angol nyelvű, magyar felirattal.
-
thx:) -
2 napja betelefonáltam az alexandrába, ahol vettem a másik két részt, de egyenlőre semmit nem tudtak mondani. csak annyit, hogy telefonálgatni kell, oszt majd egyszer lesz:(( de ha lesz írok:) -
holt szezonban nem sok új dolog jöhet ki..... -
hát elég rég frissítették -
kiadó oldalát kell néha megnézzni. -
megígéri valaki hogy beszól a fórumba ha valahol látja az utolsó parancsot?:) (= kiadták) -
_Vegeta_ #1173 Nemtom, en kb 5-8evesen lattam utoljara nememlexem. :) -
nekem is a napokban lett meg :)!
kárhogy szinkronos (apám miatt..) de sztem eredetiben a legjobb, max. felirattal...de már ugyis kivülről fujjuk a szöveget!:o)
az télleg igaz hogy darth vader magyarhangja gálvölgyi?:D -
_Vegeta_ #1171 Sikerult letoltenem az eredeti starwarsokat.
Nem a 97es felujitottat, hanem az eredetit amit 77ben, 80ban es 83ban adtak a moziba.
Javitott kepminoseg, AC3as hang. Laser Disk-rip. Nagyon szupi. :)
-
ha megjelenik az Utolsó Parancs, mindenféleképpen jelezzétek itt is:)) előre is kösz. -
tamasroland #1169 Köszi szépen!
Azon a részen jártam!
Már megvan!!! -
asszem megvan. annak idején én is szívtam ezen a részen:) ha minden igaz, akkor egy lezuhant űrjármű és kőtömbök zárják el az utad, igaz? és van egy nagyobb pocsolya is a kövek mellett. na, oda kéne menned és lebuknod a víz alá, mert a kövek alatt tudsz átúszni a pálya további részére. ha nem itt jársz akkor nemtom mi a megoldás:) -
Thanatos #1167 hát nemtom, de ep1-2-3at is lucas közremüködésével csinálták mig ha jól vettem ki duneben azokhoz amit nem ő irt sajnos semmi köze :/ -
tamasroland #1166 Van egy pálya benne, a neve yavin swamp. Egy esőerdőben játszódik, hegyekkel vagyok körülvéve.
A feladat az, hogy megtisztítsam a terepet Remnant seregétől, és hogy előkészítsem az utat a Jedi akadémiához. Kinyírtam mindenkit a pályán és egyszerűen nem tudok továbbmenni. Aki annak idején ezt végigjátszotta kérem segítsen!
-
az nagyon régen vóót...ha végigjátszás kéne, akkor google-ben nézz utánna, hátha van valahol, legfeljebb angolul. priviben írd le hol jársz, hátha beugrik valami. -
tamasroland #1164 Sziasztok!
Van egy régi játék a címe:
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
Van valaki aki ezt annó végigjátszotta?
Szükségem lenne egy kis segítségre!!!!!!!!! -
nagyon jó én élvezem, olyan mint az EP I-II-III. -
Thanatos #1162 aham, hát nekem msot az alap düne van meg, de igazándiból az iylen utolagos mások álltal irt dolgokat annyira nem szeretem :/ -
Dűne Legendái trilógia
-Butleri Dzsihad (Butlerian Jihad)
-Gépirtó hadjárat (Machine Crusade)
-Corrini csata (Battle of Corrin)
Előjáték trilógia
-Atreides ház (House Atreides)
-Harkonnen ház (House Harkonnen)
-Corrino ház (House Corrino)
---------ezek idáig a BH+KJA könyvek, és innentől a "rendes" könyvek:
A Dűne (Dune)
A Dűne messiása (Dune Messiah)
A Dűne gyermekei (Children of Dune)
A Dűne istencsászára (God Emperor of Dune)
A Dűne eretnekei (Heretics of Dune)
A Dűne káptalanház (Chapterhouse Dune)
---------és a 7. könyv kéziratok alapján kiegészítve majd egyszer:
(Hunters of Dune)
(Sandworms of Dune)
az első 6-ot Brian Herbert (Frank Herbert fia) és K.J. Anderson (ő neve SW regényekből lehet ismerős) írta
-
Thanatos #1160 én az utáan valamivel :) bár amilyen tempoban haladok lehet 1-2.-a között kivégzem :) -
én kb 2/3-ánál. mikor Luke és C'baoth bíróságosdit játszanak:)
-
Thanatos #1158 11? de az nem mind eredeti nem? ugy értem Frank Herbert müve nem? -
Thanatos #1157 én most tartok a 8. rész ugy 3/4-nél :) -
figyelem én is a honlap frissítést, addig még vár rám 2 Dune könyv (ennyit nem olvastam a megjelent 11-ből:) -
pár hsz-el lentebb már kitárgyaltuk (Te is benne voltál:)), ezért nem értettem a kérdést. húzom a 2. olvasását, mert állítólag január elején jön a 3. rész. nem akarok sokáig SW nélkül maradni:)) készülhetsz megvenni:) -
SW Ep: VII: A Birodalom Örökösei (Timothy Zahn) nem rég jelent meg újra a könyv, az eredeti szereplők történetét visszi tovább én szeretem jó story. -
milyen 7. részről? -
Tud valaki valamit a 7. részről? -
valaki olvasta ezeket a könyveket? :
Michael P. Kube-McDowell: Fekete kard (Valhalla Holding Kft.) 1996
Michael P. Kube-McDowell: Hazugságok pajzsa (LAP-ICS Könyvkiadó Kft.) 1997
Michael P. Kube-McDowell: A zsarnok erőpróbája (LAP-ICS Könyvkiadó Kft.) 1997
mennyire jók? lehet még kapni Mo.-on? -
Thanatos #1150 hát lehet nemtom, minden esetre énis birodalom párti vagyok az is tuti :) -
engine #1149 Szerintem, simán csak hatalom vágy, amit a Birodalom képvisel...na meg azok akik szeretik a stratégiákat mint én :) -
Thanatos #1148 mert ezis tendencia..., a foilmbe a lázadók votlak a "jók" igy midnenki gonosz oldal akar lenni :() elvégre a jók győzelmét már ltátuk egyszer :D -
azért milyen érdekes, hogy eddig akikkel beszéltem a játékról, azt mondták 10-ből 9-en, hogy a birodalmiakkal lesznek majd:))))) -
adam from the earth
:) -
Thanatos #1145 gondolom mint midnen 2. embernek aki ovalsta a könyvet..., biztos ki fogsz tünni a sok Thrawn közül :DDDDD -
nemá! pedig eddig Ő volt a kedvencem, pont emiatt: a "hűvös" nyugalma és a lángelméjűsége:) mindegy, majd valahogy ezt is feldolgozzuk. ha megjelenik az Empire at War, akkor tuti Thrawn lesz a nevem:)))) -
a második könyvben az a szar, hogy ugye az 1-ben Thrawn kész lángelme.. a 2-ben a nyomika meg hibát (vagy tévedést, mind1) -hibára halmoz..:s -
én már a második részt nyomom (olvasom) :))
szerintem nagyon jó, szívesen látnám filmen is (bár erre vajmi kevés az esély).
egyetlen hátránya a most megjelent könyvnek, hogy elég sok benne a nyomdahiba. az elsőben elég sok van; volt, hogy egy egész mondat-részlet hiányzott!! kollegával kellett egyeztetnem, hogy mi a téma, mert neki is megvan a régi.
a másodikban eddig nem találtam ilyet, csak betűtévesztést (remélem nem is lesz). abban meg főleg csak reménykedni tudok, hogy a harmadikra jobban ügyelnek majd.