5229
star-wars-banner.jpg
  • deep
    Mekkora röhej!
    A Sithek bosszúját nem jelölték oscar díjra a legjobb vizuális effektek kategóriában. Mivél lesz a világ?
  • Seten

Van egy olyan verzióm ahol a főcím és az azt követő gördülő felirat ilyen:
    "Star Wars - V. Das Imperium Slagt Zurück". Amúgy angol nyelvű, magyar felirattal.

• tigeroo
    thx:)
  • bigapó
    2 napja betelefonáltam az alexandrába, ahol vettem a másik két részt, de egyenlőre semmit nem tudtak mondani. csak annyit, hogy telefonálgatni kell, oszt majd egyszer lesz:(( de ha lesz írok:)
  • Punker
    holt szezonban nem sok új dolog jöhet ki.....
  • tigeroo
    hát elég rég frissítették
  • Punker
    kiadó oldalát kell néha megnézzni.
  • tigeroo
    megígéri valaki hogy beszól a fórumba ha valahol látja az utolsó parancsot?:) (= kiadták)
  • _Vegeta_
    Nemtom, en kb 5-8evesen lattam utoljara nememlexem. :)
  • tigeroo
    nekem is a napokban lett meg :)!
    kárhogy szinkronos (apám miatt..) de sztem eredetiben a legjobb, max. felirattal...de már ugyis kivülről fujjuk a szöveget!:o)
    az télleg igaz hogy darth vader magyarhangja gálvölgyi?:D
  • _Vegeta_
    Sikerult letoltenem az eredeti starwarsokat.
    Nem a 97es felujitottat, hanem az eredetit amit 77ben, 80ban es 83ban adtak a moziba.
    Javitott kepminoseg, AC3as hang. Laser Disk-rip. Nagyon szupi. :)
  • bigapó
    ha megjelenik az Utolsó Parancs, mindenféleképpen jelezzétek itt is:)) előre is kösz.
  • tamasroland
    Köszi szépen!
    Azon a részen jártam!
    Már megvan!!!
  • bigapó
    asszem megvan. annak idején én is szívtam ezen a részen:) ha minden igaz, akkor egy lezuhant űrjármű és kőtömbök zárják el az utad, igaz? és van egy nagyobb pocsolya is a kövek mellett. na, oda kéne menned és lebuknod a víz alá, mert a kövek alatt tudsz átúszni a pálya további részére. ha nem itt jársz akkor nemtom mi a megoldás:)
  • Thanatos
    hát nemtom, de ep1-2-3at is lucas közremüködésével csinálták mig ha jól vettem ki duneben azokhoz amit nem ő irt sajnos semmi köze :/
  • tamasroland
    Van egy pálya benne, a neve yavin swamp. Egy esőerdőben játszódik, hegyekkel vagyok körülvéve.
    A feladat az, hogy megtisztítsam a terepet Remnant seregétől, és hogy előkészítsem az utat a Jedi akadémiához. Kinyírtam mindenkit a pályán és egyszerűen nem tudok továbbmenni. Aki annak idején ezt végigjátszotta kérem segítsen!
  • bigapó
    az nagyon régen vóót...ha végigjátszás kéne, akkor google-ben nézz utánna, hátha van valahol, legfeljebb angolul. priviben írd le hol jársz, hátha beugrik valami.
  • tamasroland
    Sziasztok!
    Van egy régi játék a címe:
    Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast

Van valaki aki ezt annó végigjátszotta?
    Szükségem lenne egy kis segítségre!!!!!!!!!
  • Punker
    nagyon jó én élvezem, olyan mint az EP I-II-III.
  • Thanatos
    aham, hát nekem msot az alap düne van meg, de igazándiból az iylen utolagos mások álltal irt dolgokat annyira nem szeretem :/
  • Punker
    Dűne Legendái trilógia
    -Butleri Dzsihad (Butlerian Jihad)
    -Gépirtó hadjárat (Machine Crusade)
    -Corrini csata (Battle of Corrin)
    Előjáték trilógia
    -Atreides ház (House Atreides)
    -Harkonnen ház (House Harkonnen)
    -Corrino ház (House Corrino)
    ---------ezek idáig a BH+KJA könyvek, és innentől a "rendes" könyvek:
    A Dűne (Dune)
    A Dűne messiása (Dune Messiah)
    A Dűne gyermekei (Children of Dune)
    A Dűne istencsászára (God Emperor of Dune)
    A Dűne eretnekei (Heretics of Dune)
    A Dűne káptalanház (Chapterhouse Dune)
    ---------és a 7. könyv kéziratok alapján kiegészítve majd egyszer:
    (Hunters of Dune)
    (Sandworms of Dune)

az első 6-ot Brian Herbert (Frank Herbert fia) és K.J. Anderson (ő neve SW regényekből lehet ismerős) írta
  • Thanatos
    én az utáan valamivel :) bár amilyen tempoban haladok lehet 1-2.-a között kivégzem :)
  • bigapó
    én kb 2/3-ánál. mikor Luke és C'baoth bíróságosdit játszanak:)
  • Thanatos
    11? de az nem mind eredeti nem? ugy értem Frank Herbert müve nem?
  • Thanatos
    én most tartok a 8. rész ugy 3/4-nél :)
  • Punker
    figyelem én is a honlap frissítést, addig még vár rám 2 Dune könyv (ennyit nem olvastam a megjelent 11-ből:)
  • bigapó
    pár hsz-el lentebb már kitárgyaltuk (Te is benne voltál:)), ezért nem értettem a kérdést. húzom a 2. olvasását, mert állítólag január elején jön a 3. rész. nem akarok sokáig SW nélkül maradni:)) készülhetsz megvenni:)
  • Punker
    SW Ep: VII: A Birodalom Örökösei (Timothy Zahn) nem rég jelent meg újra a könyv, az eredeti szereplők történetét visszi tovább én szeretem jó story.
  • bigapó
    milyen 7. részről?
  • rokika
    Tud valaki valamit a 7. részről?
  • bigapó
    valaki olvasta ezeket a könyveket? :
    Michael P. Kube-McDowell: Fekete kard (Valhalla Holding Kft.) 1996
    Michael P. Kube-McDowell: Hazugságok pajzsa (LAP-ICS Könyvkiadó Kft.) 1997
    Michael P. Kube-McDowell: A zsarnok erőpróbája (LAP-ICS Könyvkiadó Kft.) 1997

mennyire jók? lehet még kapni Mo.-on?
  • Thanatos
    hát lehet nemtom, minden esetre énis birodalom párti vagyok az is tuti :)
  • engine
    Szerintem, simán csak hatalom vágy, amit a Birodalom képvisel...na meg azok akik szeretik a stratégiákat mint én :)
  • Thanatos
    mert ezis tendencia..., a foilmbe a lázadók votlak a "jók" igy midnenki gonosz oldal akar lenni :() elvégre a jók győzelmét már ltátuk egyszer :D
  • bigapó
    azért milyen érdekes, hogy eddig akikkel beszéltem a játékról, azt mondták 10-ből 9-en, hogy a birodalmiakkal lesznek majd:)))))
  • tigeroo
    adam from the earth

:)
  • Thanatos
    gondolom mint midnen 2. embernek aki ovalsta a könyvet..., biztos ki fogsz tünni a sok Thrawn közül :DDDDD
  • bigapó
    nemá! pedig eddig Ő volt a kedvencem, pont emiatt: a "hűvös" nyugalma és a lángelméjűsége:) mindegy, majd valahogy ezt is feldolgozzuk. ha megjelenik az Empire at War, akkor tuti Thrawn lesz a nevem:))))
  • tigeroo
    a második könyvben az a szar, hogy ugye az 1-ben Thrawn kész lángelme.. a 2-ben a nyomika meg hibát (vagy tévedést, mind1) -hibára halmoz..:s
  • bigapó
    én már a második részt nyomom (olvasom) :))
    szerintem nagyon jó, szívesen látnám filmen is (bár erre vajmi kevés az esély).
    egyetlen hátránya a most megjelent könyvnek, hogy elég sok benne a nyomdahiba. az elsőben elég sok van; volt, hogy egy egész mondat-részlet hiányzott!! kollegával kellett egyeztetnem, hogy mi a téma, mert neki is megvan a régi.
    a másodikban eddig nem találtam ilyet, csak betűtévesztést (remélem nem is lesz). abban meg főleg csak reménykedni tudok, hogy a harmadikra jobban ügyelnek majd.