5229
star-wars-banner.jpg
  • Punker
    nekem is az hiányzik :)
  • deep
    nem, azt még nem adták ki
    sztem majd jövő év elején
  • tigeroo
    öhm, az utolsó parancsot lehet már kapni a könyvesboltokban?:)

a weboldalt november óta nem frissítették, a városba meg nincskedvem felgyalogolni :o
  • _Vegeta_
    Jogos.
  • Punker
    már nem időszerű, itt minden egyben van és kész.
  • a.carkey
    Az itteni linken azért 3751 hozzászólás volt. Kicsit érdekes, megalakulása után kb. három évvel lezárni egy topicot, mondván, hogy létezik egy másik SW topic is.

Szerintem nézzetek körül akkor a Sport fórumon is, mert ott aztán tényleg vannak pár hozzászólást megélt topicok ...
  • bigapó
    Akinek jár Star Wars-os hírlevél, az már tudja, aki nem az kattintson IDE.
    úgy néz ki új könyv jelenik meg, de hogy magyarországon mikor azt nemtom.
  • Prof William
    Yoda mester örökbecsűi egy a Jedi templomban átmulatott éjszaka után....

- A sötét oldalt fekete alúgtban nehezerbb látni igen.
    - Sose nézd meg heggesztőszemüveg nélkül éles e fénykardod hegye. Azt kell tenned.
  • hokotro
    Mosd a csajom mellé fekszem!!!Tedd vagy ne tedd!De sohasem próbáld!!!Mondta Yoda
  • bigapó
    ja és azt is megírhatnád, hogy jó lenne, ha átnéznék helyesírás ellenörzővel a cuccot, mert már az első oldalon kettő van belőle, mármint betűtévesztés...
  • tigeroo
    hát sok értelme mondjuk nincs, de próba cseresznye :c
  • bigapó
    és mikor? válaszoltak már? gondolom nem, ,mert akkor beírtad volna, hogy mit:))
  • tigeroo
    én ide írtam a 3. könyvvel kapcsolatban. mivel még a weboldalon sincs feltüntetve az utolsó parancs
  • bigapó
    Tennap megvettem a nyugati téri Alex-ba az első kötetet (volt még 9 ezen kívül ott:)), a 2.-ból szintén jó pár, meg gondolom raktáron is van még. szóval szerintem egyenlőre nem kapkodják még szét, azért siessen akinek kell, mert lehet, hogy elfogy hamar! a 3.-ról egyenlőre nincs infó (bár az ottani eladót elnézve, csak a pénztárgép gombjainak helyes sorrendben történő lenyomása az elvárt szint...)
  • nimfas
    hát akkor alábecsültem :)
  • mrzed001
    Még van kb 80 db amit nállunk nem adtak ki.
    Angolul megvan majd a teljes digitálisan, ez olyan 120-130 könyvecske
  • nimfas
    Nekem a teljes Star Wars gyűjtemény megvan... Han Solo-Lando Calrissian-X-wing-Történetek...-Ifjú Jedi lovagok(gagyi)-Darth Vader kesztyűje (gagyi 6 rész)...- Ep 1-2-3...

Haver a képregényeket is megveszi, én annyit azért nem áldozok könyvre, de szerintem elég jó kis gyűjtemény, speciel tetszik a Fejvadászos történetek, Bobba Fett háttéranyag :-)

Megnéztem a Site-on az új borítókat... hát az eredeti 1000x szebb, nemtom miért kellett elcseszni.

Igazán kiadhatnának pár új Star Wars könyvet, van még kb 30db amit nálunk nem adtak ki :-(
  • tigeroo
    má megijettem :(
  • bigapó
    ja, nem :)) mindegy:))) akkor egy már biztos marad:)))
  • tigeroo
    miért, mátészalkai vagy? =)
  • Punker
    kössz az info-t 10 éve vadászok az Utolsó Parancsra :)
  • mrzed001
    Ezt a trilógiát már 1991-től kiadták
    - Birodalom örökösei
    - Sötét erők ébredése
    - Az utolsó parancs

Mondjuk a borítója nem tetszik annyira, mint a réginek:

Én a folytatását keresem a Zahn duológia:
    - A múlt kísértete
    - A jövő látomása

Egyébként Zahn könyvei a legjobbak a Star Wars univerzumban sztem, 1000x überelik az Ep 1-3-at
  • bigapó
    köszi-köszi-köszi
    holnap lehet összefutunk, de ha az utolsó példány lesz az első részből, akkor egy "kellemes" fénykardpárbajra számíthatsz
  • tigeroo
    hehe..már említettem hogy kiolvastam gépen a timothy zahn trilógia első részét ( a birodalom örökösei)
    na ma bementem a könyvesboltba 2000Ft-al. megláttam a polcon a zahn trilógia 1-2 részét!!!
    NEM HITTEM A SZEMEMNEK.a kicsaj monta hogy egy hónapja jött meg az 1. rész, tegnap frissen, ropogósan a 2. rész. egy hónap és jön a harmadik rész!!! woohoo
    megvettem a 2.-at , holnap mek vissza az első részért, és szeretettel várom a 3.-at:))

honlap
  • Punker
    USA-ban már lassan kijön a DVD!
  • robot2

• Korpa
    Időpontnak leginkább a téliszünetet támogatnám... Ha lehet kérni...
  • Gorvik #1114
    A francba. Akkor biztos sokan lesznek. No nem baj, a jó öreg kalasnyikov mindig kéznél van... :D
  • deep
    Ország-világ tudni fogja:D
  • Gorvik #1112
    A rohatt...
    Mindenesetre a prömier napját minél hamarabb add a tudtunkra. :)
  • deep
    Elmondom mi a helyzet.Augusztust mondtunk, mert van a csapatban egy emberke, akinek addigra meg kellett volna csinálni a filmet, ő ekkorra ígérte.Namost alaposan otthagyott minket a pácban, és új embert kellett keresni.Ő lelkes és nagyon jól csinálja a dolgokat. Hát ez a csúszás oka...
  • Gorvik #1110
    :(
    Az átjáró napon még augusztust mondtatok...
  • deep
    Pénzt nem szedünk, szavuk nem lehet:)
  • deep
    Reméljük fogják látni:D
  • Punker
    vagy jó kis pert a nyakukba :)
  • franco
    Lucasék látták/ fogják látni?
    érdemes egy próbát tenni még melót is kaphattok
  • deep
    Nem ,némafilm lesz és egy Chaplin féle frakkos fog alatta SW indulót zongorázni:D A szinkron-t már felvettük, utószinkronnal készül ugye, máskülönben gagyi.

Persze, lesz hang, meg minden.Ez egy áprilisban vágott video, korántsem végleges jelenetekkel. Azért ment bele ilyen sok űrös, mert akkor nagyrészt azok voltak meg:D

Nem Obi-Wan van a videoban, először őt akartuk, de rájöttünk, hogy vannak elvárások, amiket nem biztos, hogy tudtunk volna teljesíteni:D A neve Lim-Koitar, mi találtuk ki a karaktert.

A sith-et játszom én, igen.Nem mondom meg ki ő és hogy került oda, mert gyakorlatilag erről szól a film:D

Ha készen lesz, a Mom-Park moziban lehet majd megtekinteni ingyen és bérmentve, regény és képregény is készül belőle, ezeket nem mi akartuk, hanem megkerestek minket, hogy szeretnének írni, rajzolni a filmből.
  • bigapó
    Darth Maul-t még még még:)) Te játszod Darth-ot? tulajdonképpen Ő Ő egyáltalán? vagy a kistesója mondjuk? :)) nekem az a rész tetszik mikor párbajoznak, talán Obi-Wan-nal(?!). az elején tényleg picit sok az űrös jelenetsor. Hangot majd a végén kap a film? gondolom azért nagyjából megvan, csak még nem akarjátok lelőni a párbeszédeket. azért az űrhajóknak, meg a párbajnak lehetne hangja.
  • deep
    1-2 hónap
  • Gorvik #1102
    Összességében tetszett amit láttam az előzetesből, bár most hirtelen én is az embereken lévő ruhákba tudnék belekötni.

Mit jelent ez a "hamarosan elkészülünk"?