Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smuge
Ez igen! Nem semmi kis trailert dobtak össze, olyan aminek kell lennie: izgalmas lényegretörö! Nemtudom hogyvagytok vele de akárhányszor néztem meg az eredeti trilogiát videon mindig valami ujjat tudott mutatni. DVD-t már megrendeltem én is, alig várom már h 5.1 EX surroundba halljam a csodát

Punker
még 3 hét és jön!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
Return of The Jedi DVD

Anakint berakta Lucas a végére, Yoda és Obi-Wan mellé.

Serpa
Star Wars Trilogy DVD trailer !

A szeptember huszonegyedikén debütáló Star Wars Trilogy DVD valószínûleg nem csak a mi "megvesszük premiernapon" listánkon szerepel: a klasszikus SW trilógia DVD kiadásának mozgóképes bemutatója pár napja ugyan már elérhetõ a Hyperspacen (Lucasék fizetõs online szolgáltatása, ugye) keresztül, de most az amerikai Amazon webáruház is felpakolta - mi meg gyorsan átrángattuk magunkhoz. Jó hosszú, közel négy perces trailerrõl van szó: a trilógia emblematikus jelenetein kívül elsõsorban a negyedik, bónusz lemezre fókuszál - lesz itt minden, min szemnek-szájnak ingere (Making of.., audiokiommentár, interjúk, SW Battlefront Xbox demo, plusz Peter Jackson maestro is dicséri egy kicsit az SW-t), sõt, Lucasék az Episode III (a film és a játékváltozat) munkálatairól is felpakoltak némi filmanyagot (ezekbõl pár kockát a trailerben is láthattok, már csak ezért is érdemes letölteni). A mindenkit leginkább izgalomban (rettegésben :-) tartó témáról persze hallgat a bemutató: egy szó sem esik arról, hogy a pletykált változtatások (Hayden Christensen a Jediben, "lecserélt" uralkodó a Birodalomban, feljavított CGI Jabba a New Hopeban) benne lesznek e a DVD kiadásban. Erre tessék:

Star Wars Trilogy DVD trailer

by 576.hu

Még egy év a Star Wars III. bemutatásáig

A Csillagok háborúja harmadik részét elõreláthatóan 2005. május 19-én mutatják be, pedig még 2000 speciális effekt nem készült el, és sok jelenetet még nem forgattak le.

A sorozat 3. epizódjának mínusz elsõ születésnapja alkalmából a Lucasfilm helyzetjelentést adott a készülõ film állapotáról. Bár rengeteg munka van még hátra, minden a legnagyobb rendben halad, a film 2005. május 19-én a mozikban lesz, hangzik az optimista nyilatkozat.

A film jelen pillantban nagyjából félig van kész, folynak a vágási munkálatok, az ILM gõzerõvel készíti a speciális effekteket, több, mint 2000 jelenettel kell még végezniük jövõ április 1-jéig. De a modellkészítõk sem lazsálnak Lucas saját trükkcégénél, épp a két legnagyobb maketten dolgoznak, ezek közül az egyik egy 5 méteres "kültéri környezet". Aggodalomra azonban semmi ok, a második rész készítésekor egy évvel a bemutató elõtt ugyanitt tartott a gyártási folyamat.

Az augusztusra tervezett pótforgatásig sem állt le a hiányzó nyersanyag beszerzése, a hét elsõ felében például wookie-kat fognak forgatni Ausztráliában illetve Temuera Morrison egyes jeleneteit is ekkor rögzítik. Ezután a Skywalker Ranch stúdióiban fogják felvenni a forgatott képekhez tartozó szöveget, de úgy, hogy a színésznõ a déli kontinensen, a rendezõ pedig Észak-Amerikában tartózkodik. A Tion Meldont játszó Bruce Spence dialógusait is ezen a héten tervezik rögzíteni, erre mondják, hogy ég a kezük alatt a munka.

Az epizódnak hivatalos címe még mindig nincs, egyelõre a Star Wars - III. rész - A birodalom születése (The Birth of the Empire) tûnik a befutónak, bár a szakértõk szerint az "of the" szókapcsolat nem fog egymás után 2 rész címében szerepelni. Az elsõ elõzetest a teaser plakáttal együtt csak az év vége felé láthatjukmajd, ám az õsszel megjelenõ Star Wars Trilogy extrái között lesz némi néznivaló az ifjú Darth Vaderrõl.

Punker
ez van, pár másodperces háttér jelenethez nem írnak full történetet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rizsa :I

köszi

Punker
nem is, a német 2. vh-s (nem náci) egyenruhákon több volt a minta/kitüntetés

Punker

meg ugye nem csak nekem tünt fel, hogy a birodalmi tábornokok és más katonai vezetõk egyenruhája a nácikéra hasonlít? 😊

Punker
pill

igen, az érdekes, meg arra is kiváncsi lennék hogy mit tudnak a császár piros sisakos testõrei, milyen spec képességeik vannak ilyesmi
kétlem hogy csak reprezentatív szempontból lennének ott 😊

Punker
jobb alul mi az a piros rohamosztagos sapka???

shaba23
Normális rajzfilm sorozatot csináljanak belõle. olyan Fájnöl fentezis sztájl-t
shaba23
hé a képem

Waterhorse
Annak idején kellett volna megcsinálni a folytatásokat is, nem pedig a mai technikával. Egyáltalán nincs már Star Wars hangulata, az akkori bábok, sminkek és maszkok sokkal jobbak voltak mint a mai renderelt figurák. Hát hogy néz ki már Watto vagy Yoda, ne haragudjon meg senki, de sztem sokkal, valóságosabbnak tgûnt, ha nem teljesen annak, a régi bábos, maszkos megoldás. Jabbát meg már meg se említem.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Jagi
Nem, ami Movie az maradjon is az! Igy is elég gáz az 1,2,3, + a 7,8,9 ezekhez képest kicsit lassúak a Jedik az "eredeti"
epizódokban!Mókás, de lehetne már hagyni békén ezt az egész SW dolgot,amikor megcsinálták kultusz film lett de a folytatásokkal nekem egy kicsit sok volt! Szerintem elvesztette a varázsát! Szó szó Nem kéne belepiszkálni, így is eléggé elb*szták

Punker
"TV-t nézünk 2006-ban?
2004-04-29

Továbbra is tartja magát az a pletyka, hogy a Lucasfilm a mozifilmek után a
TV-képernyõn szeretné tovább bõvíteni a Star Wars-univerzumot. A TF.N forrásai
állítják, hogy lesz TV-sorozat 2006-ban. Hogy animációs vagy élõ szereplõs sorozatról,
esetleg mindkettõrõl lenne-e szó, arról állítólag év végén dönt a Lucasfilm.

Ti melyiket látnátok szívesebben? Mely szereplõkre és történetekre lennétek kíváncsiak?
Egyáltalán örülnétek-e, ha a történetek a TV-képenyõkön folytatódnának? "

Punker
a könyvek jók voltak, de hogy a film megvalósítható e abban nem vagyok biztos, az eredeti szereplõk megöregedtek újjakkal pedig szerintem nem szabad megcsinálni

Sephi
Alitolag nagy esej vanarra hogy megvalositsak par ev mulva az utolso harom reszt a szeriabol. Igaz hogy azt Timothy Zahn irta de mivel tudgyuk hogy a tobbi reszhez is "erosen" koze volt , ezert orvedhetunk ha a Birodalom Orokosei , Sotet Erok Ebredese es Az Utolso Parancs is majd egyszer filmvaszonra kerul. Oszinten nekem Thrawn is eleg imponalo negativ karakter es tok fasza lenn egy muvi. Azaz harom muvi 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punker
azok kalóz verziók voltak, mint pl az EP I-nél is voltak megjelenés elött majd 1 évvel, mozikból kilopták a filmet és a hangot és azt rakták DVD-re

Waterhorse
Pedig én láttam dvd-video logoval ellátott borítokkal, nem írottnak tûnõ dvd-lemezekkel.
Akkor az nem hivatalosan jött ki?

Punker
hivatalosan soha nem jött ki DVD-n csak VHS-n.........

Waterhorse
Hmm....
Már egy ideje van dvd-n, most újra kiadják?

Esrohnoil
Egyébként a 00. részben (Így készült) mondja is a csóka h. csak 20 részes.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Hát ha láttad a 20.-at akkor tudod miért.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Blasta
NEM
LESZ
TÖBB
RÉSZ?????????

De miért? Ennyi volt?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Punker
ez van

Bucser
de én azért vettem meg a VHS-t mert azt mondták nem lesz dvd.... Ha tudom, hogy lesz dvd akkor megvárom azt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Esrohnoil
Addig még elhalálozhat a rendezõ 😊

Punker
Szeptemberben jön....

Punker
én is megvettem a VHS-t és örülök hogy kijön DVD-n ugyanis a VHS minõsége kissé romlik...

Esrohnoil
Ki is adták már?
Mert ha nem, akkor addig még meghalhat az öreg.

Bucser
Mert 1,5 évvel ezelõtt mondta azt, hogy nem lesz dvd kiadás az elsõ triológiából amíg õ életben van. Jó mondtam így megvettem a VHS-en..... Akkor mi a tökömnek vettem meg VHS-en ha mégis lesz dvd kiadás????????? Menjen a fenébe.... Hülye pénzsóvár.............. Áhh hagyom a picsába szót sem érdemel....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Esrohnoil
20 van össz. Több nem lesz.
Matrix hubon tuti megvan vkinek.
Én 1 hét alatt leszedtem.

wizy
megnyugtatlak, én ugy tudom hogy copy, mert máshol is láttam már ezt a szövegt, és akkor én is nagyot röhögtem rajta, hogy ilyen kérdéseket feltesznek:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

nekem 1-14-ig van meg angolul, a többit sajna nem találom 😞((
Punker
mert?

Blasta
Én meg nem találtam 10-20-ig egyik magyar hub-on se...:-(

Blasta
"Sikeres lesz-e Palpatine gonosz terve? Elnyeli-e Anakint a sötét oldal hatalma? Többek között ezek a kérdések kerülnek majd megválaszolásra májusban "

Ki az az ütõdött, aki ilyen kérdéseket feltesz?????
Ezzel a "megmutatom a film elõzményét" koncepcióval csak épp annyi a fõ gond, hogy MINDENKI TISZTÁBAN VAN A VÉGÉVEL (azaz a trillógia elejével).

Ilyen hülye hatásvadász kérdéseket feltenni szánalom...
Remélem nem Cat írta, hanem copy-zta vhonnan. :-)

Bucser
Méghogy amíg Lucas él nem lesz First Triology DVD repack.... Dugja f*l magának Lucas és még utánna is rúgok....

Esrohnoil
Én megnéztem mind a 20-at.
Nekem tetszettek. 😊

Punker

Punker

Punker

sziasztok!

nem tudjátok véletlen, hogy honnan tudnám leölteni a clone wars rajzfilmsorozat eddig megjelent részeit?

köszi
Kori
Nagyon de nagyon valószínû ez lesz!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!