System Shock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Elõtte azért fel kell tenned a multiplayer patch-et.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Remélem, hogy valaki idetéved, és esetleg tudna nekem segíteni.
A problémám a következõ:
Már a tutorial résznél gondjaim adódtak, mivel nem tudom megoldani a hackelést.
Esetleg, ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném!
ERROR:direct3D device driver does not accurately report texture memory usage.Contact your 3D accelerator vendor for updated drivers.
vki jó volna,ha segítene,a javítások nem ütköznek egymásba,más dolgokat javítanak ki.Fent van a hivatalos 2.3-as patch is.Az is segítség,ha lefordítanátok ezt a hibaüzenetet.
Ki lett próbálva NT Force-al és annélkül ÖSSZES kompatibilitási módban.
Kiprobáltam forceNT-vel és annélkül, az összes létezõ kompatibilitási beállítássa. 😞
Kiteszi az SS2 logót, elmegy egy kék csík 99%-ig, majd se kép se hang.
http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?threadid=69958
A SS1-et ezen fórum segítsége alapján raktam fel.
Ahhoz is van egy fórum/FAQ
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Tegnap több órám ráment egy telepítési próbára. Elindítom a Setup.exe-t, kitesz egy SS2 logót, meg látok egy kék csíkot elfutni 100%-ig, és utána nem történik semmi.
Na most megpróbáltam az NT Force-os kiterjesztéssel is elindítani, de akkor 4-bõl 3x még ennyi sem történt, 1x meg ugyan azt eljátszotta.
Ha másoknak sikerült XP-re tenni, akkor nekem is kéne, hogy menjen, nem?
(Tehát a patchekkel való játszadozásig, hogy elinduljon a game, el se jutottam még.)
<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Kb. este 10-kor próbálkozok újra, egyelõre melóhelyen rohadok.
Szóval tegnap nem jött semmi össze, de majd esetleg ma este.
Bár gyanús, hogy nem fog menni. Uis dinamikus ip-m van, és sem az ipconfig által kiírt ip-címhez sem az http://www.myip.dk/ által mutatott ip-címhez nem tudott Lobsterman csatlakozni, és én sem õhozzá.
Lehet, hogy rákényszerülünk a Hamachi-ra?
Ajánlott olvasmány
Épp most kezdünk egy sráccal próbálkozni.
PM-et küldök!
"a sorszám (1079) nem található a dll-ben(kernel32.dll)
erre nem tudsz valami megoldást véletlen? 😄
Ha nem akarsz manuálisan configot buzerálni, akkor D-Fend a te barátod.
Valakinek ötlete mitõl lehet?
Pontosabban istencsászárnõ <#nevetes1>#nevetes1>
Elsõ rész nekem is örök kedvenc. Sajnálom is hogy mostanában nem sikerül megszólaltatnom. Pedig eredetiben van meg, még 94-95 környékén vettem.
Mondjuk a második rész sem akart még pár hónapja futni XP alatt, de most kedvet kaptam hozzájuk. Megpróbálom beüzemelni õket.
Shodan meg istencsászár. Minden idõk legjobb eredeti(Dártvédert meg ilyeneket nem venném ide) fõgonosza. Azok a kis üzenetei minkét részben...Huhh.
"look at you hacker! a pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. how could you challenge a perfect, immortal machine!?" hátborzongató 😄
Ma este akkor multizunk? Ki indítja a szervert? Szereztem még egy jelentkezõt: Jabba.boy, úgyhogy elvileg már hárman vagyunk.
Itt valami buherálásról beszélnek, ami lehetõvé teszi 800x600, 1024x768 és 1280x1024-es felbontások használatát?
Meg egy másik link szerint a System Shock 1 ment 800x600-ban is???
Utánajárok, de én õszinte leszek, õrülni fogok ha a 2 elindul végre ...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A cutscene-ek ugyan nem mennek, és a karakter is túl gyorsan szalad, de majd meglátjuk, hogy ez multiban mennyire zavaró.
Kellene még 2 ember, hogy kihasználjuk a max. 4 fõs lehetõséget Cooperative módban.
Na meg Shodan ott mutatkozik be, nem kevéssé embertelen. (Ki akarja irtani a Földet, ugye, és benépesíteni az általa teremtett új élettel)
A második részben (fõleg az elsõ részben szerzett élményeim miatt) kirázott a hideg, amikor elõször meghallottam az ûrbõl fogott üzenetben Shodan jellegzetes háttérhangját(azt a magas, elektronikus zümmögést).... Addig nem teljesen értettem, hogy mi köze az elsõ részhez, de ott eléggé megfagyott bennem a sz*r is... 😊
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.