System Shock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

via_mala
Áhh, szóval ezt keresd:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
System Shock 2 v2.03 Patch 1 No-CD Patch

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
[url=http://www.wiretarget.com/games/pc_system_shock_2.shtml#System%20Shock%202%20v2.03%20Patch%201%20%20No-CD%20Patch]Ez sem jó?[/url]
Elõtte azért fel kell tenned a multiplayer patch-et.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
A Hack skill-ednek minimum 1-esnek kell lennie, hogy a panelt meghekkelhesd. Ha nem olyan karaktert generáltál, akkor nem fog menni.

RocKY2
Nekem az lenne a problémám hogy nem tudokrendes cracket szedni. mindent kirpobáltam már. noodlee te honnan szedted össze? elöre is köszi

Hiho!

Remélem, hogy valaki idetéved, és esetleg tudna nekem segíteni.
A problémám a következõ:
Már a tutorial résznél gondjaim adódtak, mivel nem tudom megoldani a hackelést.

Esetleg, ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném!

Randal
Passz. SS2-vel még nem játszottam.

na megvan a játék. Elindításkor(fel van téve 3 különbözõ mod,elvileg a Rebirth-el megy xp alatt is) ezzel a hibaüzenettel lép ki:

ERROR:direct3D device driver does not accurately report texture memory usage.Contact your 3D accelerator vendor for updated drivers.

vki jó volna,ha segítene,a javítások nem ütköznek egymásba,más dolgokat javítanak ki.Fent van a hivatalos 2.3-as patch is.Az is segítség,ha lefordítanátok ezt a hibaüzenetet.

Bocs,de nekem konkrét link kellene,olyan,amirõl jönne is rendesen.És megbízható torrentet adjatok akkor.De jobb lenne,ha nem torrentet adnátok.

Randal
torrent

Írjatok már!!!!!

Hy!Biztos nem baj,ha megkérdezem,de honnan lehet leszedni ezt a gammát lehetõleg képfájlként?(ISO-ban)és mellé mondjuk a legújabb graf.javítást(asszem a rebirth)??????

via_mala
Volna egy tippem: próbáld meg a feladatkezelõben a telepítõnek az affinitását átállítani, hogy csak egy procit használjon, márha HT-s vagy többmagos a procid.

Kezdek megzakkani! A System Shock 1 megy XP alatt DOS emulátor NÉLKÜL jól, ámde nem játszom vele, mert az irányítása borzalmas, viszont a System Shock 2-nek még a telepítése se megy 😞
Ki lett próbálva NT Force-al és annélkül ÖSSZES kompatibilitási módban.

Nem semmi 36 perc alatt végignyomni, de így nekem nem tûnik élvezetesnek 😊

Ott néztem, semmi info ...
Kiprobáltam forceNT-vel és annélkül, az összes létezõ kompatibilitási beállítássa. 😞
Kiteszi az SS2 logót, elmegy egy kék csík 99%-ig, majd se kép se hang.

via_mala
Nem is tudtam, hogy a végén Shodan ellen úgy is lehet gyõzni, ahogy itt az utolsó bekezdésben írják: rakétavetõvel.

Randal
Nézd meg itt:

http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?threadid=69958

A SS1-et ezen fórum segítsége alapján raktam fel.
Ahhoz is van egy fórum/FAQ

Na jó, de fel sem tudom telepíteni :'(

Amiga
Nekem simán indult XP-n, de a kompatibility-t Win2000-re kellett tennem.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Kéne egy kis HELP, mert hullik a hajam már ...
Tegnap több órám ráment egy telepítési próbára. Elindítom a Setup.exe-t, kitesz egy SS2 logót, meg látok egy kék csíkot elfutni 100%-ig, és utána nem történik semmi.
Na most megpróbáltam az NT Force-os kiterjesztéssel is elindítani, de akkor 4-bõl 3x még ennyi sem történt, 1x meg ugyan azt eljátszotta.
Ha másoknak sikerült XP-re tenni, akkor nekem is kéne, hogy menjen, nem?
(Tehát a patchekkel való játszadozásig, hogy elinduljon a game, el se jutottam még.)

via_mala
De végül mégis sikerült multiznunk!!!
<#taps><#eljen><#wink>

dronkZero
Van routerem, és nagyon nem értek hozzá... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

via_mala
Tûzfalon átengedtem, router-em nincs. Szerintem is mennie kellene.

Kb. este 10-kor próbálkozok újra, egyelõre melóhelyen rohadok.

Nézzétek meg a tûzfalat és a Router beállításokat is,ha van router. Mennie kell Hamachi nélkül is.
dronkZero
Akkor ezek szerint Hamachi.

via_mala
Nem jött össze, mert sehogy sem sikerült konnektálódnunk egymáshoz Lobsterman-nal, a Jabba boy-nak meg ahogy a multi-t elindította kivágta a desktopra.
Szóval tegnap nem jött semmi össze, de majd esetleg ma este.
Bár gyanús, hogy nem fog menni. Uis dinamikus ip-m van, és sem az ipconfig által kiírt ip-címhez sem az http://www.myip.dk/ által mutatott ip-címhez nem tudott Lobsterman csatlakozni, és én sem õhozzá.
Lehet, hogy rákényszerülünk a Hamachi-ra?
Ajánlott olvasmány

dronkZero
Na, sikerült valami végülis?

via_mala
Nem jösz multizni?
Épp most kezdünk egy sráccal próbálkozni.
PM-et küldök!

Lobsterman
Pár órányi keresgélés után a 2t sikerült beizzítanom. már csak az 1-et kell normális mûködésre buzdítani 😊

Lobsterman
hehe. a 2 sem megy.
"a sorszám (1079) nem található a dll-ben(kernel32.dll)
erre nem tudsz valami megoldást véletlen? 😄

via_mala
Állítsd át a dosbox config-jában, hogy hány ciklus/másodpercet számoljon. Meg kell egy kicsit növelni, de ne túlságosan, mert akkor meg azért fog akadni, mert a proci nem bírja.

Ha nem akarsz manuálisan configot buzerálni, akkor D-Fend a te barátod.

Lobsterman
Igaz 😄

Lobsterman
Ó basszus. Sikerült elindítani az 1-et, de most akad dosbox alatt...
Valakinek ötlete mitõl lehet?

Jut eszembe, magyarítás SS2-höz mennyire korrekt?

via_mala
"Shodan meg istencsászár"

Pontosabban istencsászárnõ <#nevetes1>

Lobsterman
Jé, errõl a nagyságról is van topic? 😊
Elsõ rész nekem is örök kedvenc. Sajnálom is hogy mostanában nem sikerül megszólaltatnom. Pedig eredetiben van meg, még 94-95 környékén vettem.
Mondjuk a második rész sem akart még pár hónapja futni XP alatt, de most kedvet kaptam hozzájuk. Megpróbálom beüzemelni õket.
Shodan meg istencsászár. Minden idõk legjobb eredeti(Dártvédert meg ilyeneket nem venném ide) fõgonosza. Azok a kis üzenetei minkét részben...Huhh.
"look at you hacker! a pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. how could you challenge a perfect, immortal machine!?" hátborzongató 😄

via_mala
Érdekes, itt is van egy változat, ami kb. 200 MB, asszem ez az, ami nekem nem akart mexólalni, de akkor kipróbálom az általad linkelt 124 megásat is.

Ma este akkor multizunk? Ki indítja a szervert? Szereztem még egy jelentkezõt: Jabba.boy, úgyhogy elvileg már hárman vagyunk.

http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=100041
Itt valami buherálásról beszélnek, ami lehetõvé teszi 800x600, 1024x768 és 1280x1024-es felbontások használatát?

Vicces, rákerestem és találtam egy cikket, hogy a Lucas Arts - Dark forces (Jedi Knight széria elõdje) a Looking Glass motorját használja 😊
Meg egy másik link szerint a System Shock 1 ment 800x600-ban is???
Utánajárok, de én õszinte leszek, õrülni fogok ha a 2 elindul végre ...

dronkZero
Underdogs-on fent van az elsõ rész CD-s verziója, 640x480-as felbontással, beszédhangokkal. Nekem anno dosbox-szal simán ment.

Amiga
A 2. rész szerintem is irtózatosan jó.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

via_mala
Nekem egyértelmûen jobban tetszett az elsõ rész, hangulatban, történetben is jobb a második résznél a viszonylag csúnyácska, elmosott textúrás grafika ellenére. Sajnos DosBox-szl nem megy rendesen, mert nincsenek benne hangok, pedig már rég végigjátszottam volna újra párszor. A C64-es Neuromancer után ebben a játékban volt a legélvezetesebb a cyberspace hekkerkedés, amit sajnos egy az egyben kiszedtek a második részbõl. 😞

via_mala
Felküzdöttem tegnap éjjel a gépre a SS2-t, úgyhogy ma este lehet egy próbát tenni esetleg, mondjuk 10 után.

A cutscene-ek ugyan nem mennek, és a karakter is túl gyorsan szalad, de majd meglátjuk, hogy ez multiban mennyire zavaró.

Kellene még 2 ember, hogy kihasználjuk a max. 4 fõs lehetõséget Cooperative módban.

Pont ezek a dolgok ,amik élvezhetõvé tették a játékot. Mind2 részben azt láttam,hogy volt benne fantázia és ez sajnos a mai játékokról nem mondható el. Annyi apró dolog volt a System Shock 1-2 -ben ,amit manapság sehol se láttam,eleve ez a kialakított világ,eléggé részletes,meg a log fájlok,a sok cucc.A kedvencem az a cucc volt a SS2-ben ,amibe mindenféle lomot bedobálva pénzt kapott az ember. 😊 Mekkora volt már,mikor megtaláltam azokat a túlélõket.Uhh pöpec. Mostani játékokban már alig mondható el ilyen és a legtöbb esetben vagy buta társakkal kell menni vagy egyedül. Másik ilyen örök kedvencem a Hidden and Dangerous 1-2.😊
dronkZero
Mondjuk csak harminc hozzászólással ezelõtt kérdeztem, de az már másfél éve volt(😄), hogy az elsõ részével játszottatok? Annak is qrvajó a sztorija. Mellesleg olyan ötletek vannak benne, amiket teljes egészében még egyetlen játékban sem láttam. Például hogy az életnövelõ cucc egyre kevesebbet gyógyít, ha nem várok a használatuk közt, mert a szervezetem hozzászokik a szerhez. Vagy hogy a különbözõ extra bõrtapaszoknak (király cyberpunk motívum) vannak mellékhatásaik, pl a szemet érzékenyebbé tevõ cucc hatásának lejárta után egy darabig kevésbé látok, meg ilyesmi. A cyberspace sem sok helyen van megoldva.
Na meg Shodan ott mutatkozik be, nem kevéssé embertelen. (Ki akarja irtani a Földet, ugye, és benépesíteni az általa teremtett új élettel)
A második részben (fõleg az elsõ részben szerzett élményeim miatt) kirázott a hideg, amikor elõször meghallottam az ûrbõl fogott üzenetben Shodan jellegzetes háttérhangját(azt a magas, elektronikus zümmögést).... Addig nem teljesen értettem, hogy mi köze az elsõ részhez, de ott eléggé megfagyott bennem a sz*r is... 😊

A nagy világ ami abban megfogott,ahogy a System Shock 2-ben a sokkoló részek,meg fények😄,pl. a raktárban egyszer éjszaka nyomtam hát beszarás.😄
dronkZero
Pont a FarCry? Az addig rendben van, hogy szép, meg nagy, de addig, ahol abbahagytam(szörnyek megjelenése után egy bunkeren átvergõdés után), a problémamegoldás kimerült abban, hogy le kellett lõni mindent, ami mozog. Nem is értem, hogy említheted együtt a System Shockkal... Vagy késõbb még mutat valami érdekeset?

Ezt jó látni,hogy mások is észreveszik ennek a játéknak a nagyságát. Régóta várok ilyen jó játékra,s helyette csak ilyen szarok jönnek ki 😞. Talán a Far Cry volt az,ami elérte ezt a fajta szintet,a nagy környezettel,meg a világával.
Mindenféle patch és beállítás nélkül is megy XP alatt. Legalábbis nekem simán futott.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.