185
A szisztem sokkal kapcsolatos cuccosok...
-
#145 feltettem ez a Rebirth-et.(beta1)
hát jobban neznek ki benne a figurák az tény, de hogy a franciakulcs levegővé válik, az is biztos.... -
Noodlee #144 #137 -
#143 csak lehetne mondjuk 1280*1024-es felbontás is. -
#142 Halihó!
fasza ez a játék, már rájöttem néhány dologra. ez nálatok is így működik, hogyha állítunk valamit a billentyűzetkiosztáson akkor nem működik pl. a tárgylistában való böngészés??
ezenkivül még 1 kérdés: a System Shock 2 2.3 patch mit javít vagy lesz valami változás? nekem szerencsére az SP1 miatt nem kellett felraknom semmit, crack, aztán mindenféle baj nélkül fut. -
gyuri12 #141 ez 99-es,nem? -
Steve Q #140 A ttlg.com Systems Shock FAQ-jában is szerepel ez a hiba. A FAQ szerint ez Nvidia kártyákon szokott előfordulni 5x.xx vagy újabb verziójú driver esetén. Ott úgy áll, hogy a "cam.cfg"-t kell megnyitni és a fájl végéhez a "safe_texture_manager" sort kell hozzáadni. Gondolom WinXP-d van, amin a '98 előtti játékok elég nehezen indulnak el :D, akkor az exe-n be kell állítani a kompatibilitási üzemmódot Windows 95-re.
Azt hiszem, ez a megoldás, de a FAQ szerint van más módszer is. -
gyuri12 #139 hogy lehetne megcsinálni,hogy tudjak rendesen játszani?mindig kidob ezzel:
direct3D device driver does not accurately report texture memory usage.Contact your 3D accelerator vendor for updated drivers.
-
#138 Az elején még talán nem annyira kemény, inkább befosatós néhol. A töltények tényleg hamar fogynak, és a fegyverek is gyorsan amortizálódnak, de meghekkelve az automatákat olcsóbban adják a cuccokat (plusz egy új áru is mindig bejön), a Repair skill fejlesztésével hatékonyabban javítható a fegyver, az adott fegyverhez tartozó skill pedig nem csak a lövések hatékonyságát növeli, de a fegyverek is lassabban romlanak - legalább is így emlékszem.
Végső esetben meg még mindig ott van a franciakulcs! -
Noodlee #137 Köszi, de a tutorialban ha minden igaz, akkor a hack skill 3-as, amúgy rájöttem mi volt a gond...
Átálítottam a bill. kiosztást, és ezért egy csomó dolog nem, vagy nem úgy működik, ahogy kéne! Játék alatt is 2 billentyűkiosztás között váltogatok, ami elég gáz.
Amúgy nagyon bejön a játék, de erős idegzet kell hozzá, mert rohadt kemény a játék, ot szivatják a játékost, ahol lehet(lsd: kevés lőszer, hamar romlik a fegyver, és erős a resp is, még láma fokozatban is) :)) -
#136 Áhh, szóval ezt keresd:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!System Shock 2 v2.03 Patch 1 [ENGLISH] No-CD Patch -
#135 Ez sem jó?
Előtte azért fel kell tenned a multiplayer patch-et. -
#134 A Hack skill-ednek minimum 1-esnek kell lennie, hogy a panelt meghekkelhesd. Ha nem olyan karaktert generáltál, akkor nem fog menni. -
Noodlee #133 Innen -
#132 Nekem az lenne a problémám hogy nem tudokrendes cracket szedni. mindent kirpobáltam már. noodlee te honnan szedted össze? elöre is köszi -
Noodlee #131 Hiho!
Remélem, hogy valaki idetéved, és esetleg tudna nekem segíteni.
A problémám a következő:
Már a tutorial résznél gondjaim adódtak, mivel nem tudom megoldani a hackelést.
Esetleg, ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném! -
#130 Passz. SS2-vel még nem játszottam.
-
gregtom6 #129 na megvan a játék. Elindításkor(fel van téve 3 különböző mod,elvileg a Rebirth-el megy xp alatt is) ezzel a hibaüzenettel lép ki:
ERROR:direct3D device driver does not accurately report texture memory usage.Contact your 3D accelerator vendor for updated drivers.
vki jó volna,ha segítene,a javítások nem ütköznek egymásba,más dolgokat javítanak ki.Fent van a hivatalos 2.3-as patch is.Az is segítség,ha lefordítanátok ezt a hibaüzenetet. -
gregtom6 #128 Bocs,de nekem konkrét link kellene,olyan,amiről jönne is rendesen.És megbízható torrentet adjatok akkor.De jobb lenne,ha nem torrentet adnátok. -
#127 torrent -
gregtom6 #126 Írjatok már!!!!! -
gregtom6 #125 Hy!Biztos nem baj,ha megkérdezem,de honnan lehet leszedni ezt a gammát lehetőleg képfájlként?(ISO-ban)és mellé mondjuk a legújabb graf.javítást(asszem a rebirth)?????? -
#124 Volna egy tippem: próbáld meg a feladatkezelőben a telepítőnek az affinitását átállítani, hogy csak egy procit használjon, márha HT-s vagy többmagos a procid. -
Inquisitor #123 Kezdek megzakkani! A System Shock 1 megy XP alatt DOS emulátor NÉLKÜL jól, ámde nem játszom vele, mert az irányítása borzalmas, viszont a System Shock 2-nek még a telepítése se megy :(
Ki lett próbálva NT Force-al és annélkül ÖSSZES kompatibilitási módban. -
Inquisitor #122 Nem semmi 36 perc alatt végignyomni, de így nekem nem tűnik élvezetesnek :) -
Inquisitor #121 Ott néztem, semmi info ...
Kiprobáltam forceNT-vel és annélkül, az összes létező kompatibilitási beállítássa. :(
Kiteszi az SS2 logót, elmegy egy kék csík 99%-ig, majd se kép se hang. -
#120 Nem is tudtam, hogy a végén Shodan ellen úgy is lehet győzni, ahogy itt az utolsó bekezdésben írják: rakétavetővel. -
#119 Nézd meg itt:
http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?threadid=69958
A SS1-et ezen fórum segítsége alapján raktam fel.
Ahhoz is van egy fórum/FAQ -
Inquisitor #118 Na jó, de fel sem tudom telepíteni :'( -
#117 Nekem simán indult XP-n, de a kompatibility-t Win2000-re kellett tennem. -
Inquisitor #116 Kéne egy kis HELP, mert hullik a hajam már ...
Tegnap több órám ráment egy telepítési próbára. Elindítom a Setup.exe-t, kitesz egy SS2 logót, meg látok egy kék csíkot elfutni 100%-ig, és utána nem történik semmi.
Na most megpróbáltam az NT Force-os kiterjesztéssel is elindítani, de akkor 4-ből 3x még ennyi sem történt, 1x meg ugyan azt eljátszotta.
Ha másoknak sikerült XP-re tenni, akkor nekem is kéne, hogy menjen, nem?
(Tehát a patchekkel való játszadozásig, hogy elinduljon a game, el se jutottam még.) -
#115 De végül mégis sikerült multiznunk!!!
-
#114 Van routerem, és nagyon nem értek hozzá... :) -
#113 Tűzfalon átengedtem, router-em nincs. Szerintem is mennie kellene.
Kb. este 10-kor próbálkozok újra, egyelőre melóhelyen rohadok. -
szgege #112 Nézzétek meg a tűzfalat és a Router beállításokat is,ha van router. Mennie kell Hamachi nélkül is. -
#111 Akkor ezek szerint Hamachi. -
#110 Nem jött össze, mert sehogy sem sikerült konnektálódnunk egymáshoz Lobsterman-nal, a Jabba boy-nak meg ahogy a multi-t elindította kivágta a desktopra.
Szóval tegnap nem jött semmi össze, de majd esetleg ma este.
Bár gyanús, hogy nem fog menni. Uis dinamikus ip-m van, és sem az ipconfig által kiírt ip-címhez sem az http://www.myip.dk/ által mutatott ip-címhez nem tudott Lobsterman csatlakozni, és én sem őhozzá.
Lehet, hogy rákényszerülünk a Hamachi-ra?
Ajánlott olvasmány -
#109 Na, sikerült valami végülis? -
#108 Nem jösz multizni?
Épp most kezdünk egy sráccal próbálkozni.
PM-et küldök! -
#107 Pár órányi keresgélés után a 2t sikerült beizzítanom. már csak az 1-et kell normális működésre buzdítani :) -
#106 hehe. a 2 sem megy.
"a sorszám (1079) nem található a dll-ben(kernel32.dll)
erre nem tudsz valami megoldást véletlen? :D