System Shock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Két új videó is érkezett a készülő remake-ről: látogatást teszünk a Cyberspace-ben, majd darabolunk egy kicsit.
Next PC upgrade: 2022
Igen, mond.
https://www.kickstarter.com/projects/1598858095/system-shock
mindenki "backelje"!
How much can you take,before you snap?
Februárban Warren Spector is csatlakozott hozzájuk, ha ez mond valamit bárkinek.
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.05.05. 09:20:54
A ti kung-futok nem erõs!
http://www.youtube.com/channel/UCEmL18Oiahb4nBG0DOLmc4g
Ez volt az elsõ videósorozatom, szóval elégé izgultam, de nosztalgia érzés a maximális.
System Shock 2 Fix Guide
Na ennek csak a töredéke volt hajlandó elindulni a gépemen, azok is csak "nyöszörögve".
Az ingyenjátékok közt volt egy Tyrian 2000 nevû ûrhajós shooter, amit én anno imádtam, gondoltam egy kis nosztalgia. Erre amikor lejött, felraktam, akkor láttam, hogy ez bizony az eredeti '95-ös DOS-os játék, csak valaki hozzábaszarintott egy DOSBox-ot.
Ez a húdenagy "RÉGI JÁTÉKOK A LEGÚJABB RENDSZEREKEN!"?
DOS-os játékba belerakunk egy D.box-ot azt nesze játszál, de elõtte még tökölj félórákat a D.Box konfigjában, hogy egyálétalán elinduljon a játék. -.-
végre gog-on is!
Talán ezzel végre sikerül...
elindítod a játékot,menübõl alt tab
task manager->folyamatok itt megkeresed a system shockot,jobb klikk és affinitás
Feltettem a játékot, a 2.3-as patchet is. Utána ezt a fixet.
A játékot el tudom indítani, de mikor Start Game-re nyomok, végigmegy az intro, tölt valamint, és amikor 100%-ra ér lefagy a játék. Elsötétül az egész.
Valamit rosszul csináltam? Elõre is kösz a segítséget!
Az operációs rendszeren is túl...
deck 5 athletics-nél a kosárlabda pályán,ha pontot szerzek a kosárlabdával,akkor mi történik? mert próbálgattam vagy fél órát, de nem sikerült beledobnom
16 óra van benne. De nehezebb fokozaton jóval több elvileg.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Itt vannak a pálya és a tárgyak felújított textúrái.
Itt pedig a karakterek textúrái.
És hogy menjen kell egy XP fix hozzá. Emitt tölthetõ (nem crack!)
Ha kilép hibával létre kell hozni egy user.cfg fájlt a mappájában. És bele kell írni hogy safe_texture_manager
És magyarítás is van hozzá a magyaritasok.hu-n 😊
Nagyjából ennyi.
Btw én is gondolkodtam, hogy felteszem a játékot.
A textura patchet honnan szedted hozzá?
Egyébként tegnap este rájöttem nagy nehezen 😊
Fel kellene ébreszteni a topicot kicsit<#taps>#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Sajnos csak most jutottam hozzá, de már 10 órányi játék van benne 😊
Hát le a kalappal a készítõk elõtt! És a grafika is egész jó. Felraktam hozzá az összes textúra patch-et és így meg egyenesen fenomenális a légköre! Ajánlom mindenkinek, aki még nem próbálta. A mai generáció már nem is ismeri szinte ezt a játékot. Ezen sürgõsen változtatni kell 😊
Lenne egy kérdésem a veteránokhoz. Hátha tud vki segíteni,mert elakadtam: Szóval az 5. szinten járok és megvan az adóvevõ, csak arról hablatyol a pda, hogy a "holokép generátor"-ból tudom kiolvasni az adóvevõ kódját (ami majd segélykérõ jelet küld a földnek). A gondol, hogy nem találom ezt a valamit. Tudtok segíteni? Köszi!
hát jobban neznek ki benne a figurák az tény, de hogy a franciakulcs levegõvé válik, az is biztos....
no fate
fasza ez a játék, már rájöttem néhány dologra. ez nálatok is így mûködik, hogyha állítunk valamit a billentyûzetkiosztáson akkor nem mûködik pl. a tárgylistában való böngészés??
ezenkivül még 1 kérdés: a System Shock 2 2.3 patch mit javít vagy lesz valami változás? nekem szerencsére az SP1 miatt nem kellett felraknom semmit, crack, aztán mindenféle baj nélkül fut.
no fate
Azt hiszem, ez a megoldás, de a FAQ szerint van más módszer is.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
direct3D device driver does not accurately report texture memory usage.Contact your 3D accelerator vendor for updated drivers.
Végsõ esetben meg még mindig ott van a franciakulcs! <#kacsint>#kacsint>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Átálítottam a bill. kiosztást, és ezért egy csomó dolog nem, vagy nem úgy mûködik, ahogy kéne! Játék alatt is 2 billentyûkiosztás között váltogatok, ami elég gáz.
Amúgy nagyon bejön a játék, de erõs idegzet kell hozzá, mert rohadt kemény a játék, ot szivatják a játékost, ahol lehet(lsd: kevés lõszer, hamar romlik a fegyver, és erõs a resp is, még láma fokozatban is) 😊)