185
A szisztem sokkal kapcsolatos cuccosok...
-
#105 Állítsd át a dosbox config-jában, hogy hány ciklus/másodpercet számoljon. Meg kell egy kicsit növelni, de ne túlságosan, mert akkor meg azért fog akadni, mert a proci nem bírja.
Ha nem akarsz manuálisan configot buzerálni, akkor D-Fend a te barátod. -
#104 Igaz :D -
#103 Ó basszus. Sikerült elindítani az 1-et, de most akad dosbox alatt...
Valakinek ötlete mitől lehet? -
Inquisitor #102 Jut eszembe, magyarítás SS2-höz mennyire korrekt? -
#101 "Shodan meg istencsászár"
Pontosabban istencsászárnő
-
#100 Jé, erről a nagyságról is van topic? :)
Első rész nekem is örök kedvenc. Sajnálom is hogy mostanában nem sikerül megszólaltatnom. Pedig eredetiben van meg, még 94-95 környékén vettem.
Mondjuk a második rész sem akart még pár hónapja futni XP alatt, de most kedvet kaptam hozzájuk. Megpróbálom beüzemelni őket.
Shodan meg istencsászár. Minden idők legjobb eredeti(Dártvédert meg ilyeneket nem venném ide) főgonosza. Azok a kis üzenetei minkét részben...Huhh.
"look at you hacker! a pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. how could you challenge a perfect, immortal machine!?" hátborzongató :D -
#99 Érdekes, itt is van egy változat, ami kb. 200 MB, asszem ez az, ami nekem nem akart mexólalni, de akkor kipróbálom az általad linkelt 124 megásat is.
Ma este akkor multizunk? Ki indítja a szervert? Szereztem még egy jelentkezőt: Jabba.boy, úgyhogy elvileg már hárman vagyunk. -
Inquisitor #98 http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=100041
Itt valami buherálásról beszélnek, ami lehetővé teszi 800x600, 1024x768 és 1280x1024-es felbontások használatát? -
Inquisitor #97 Vicces, rákerestem és találtam egy cikket, hogy a Lucas Arts - Dark forces (Jedi Knight széria elődje) a Looking Glass motorját használja :)
Meg egy másik link szerint a System Shock 1 ment 800x600-ban is???
Utánajárok, de én őszinte leszek, őrülni fogok ha a 2 elindul végre ... -
#96 Underdogs-on fent van az első rész CD-s verziója, 640x480-as felbontással, beszédhangokkal. Nekem anno dosbox-szal simán ment. -
#95 A 2. rész szerintem is irtózatosan jó. -
#94 Nekem egyértelműen jobban tetszett az első rész, hangulatban, történetben is jobb a második résznél a viszonylag csúnyácska, elmosott textúrás grafika ellenére. Sajnos DosBox-szl nem megy rendesen, mert nincsenek benne hangok, pedig már rég végigjátszottam volna újra párszor. A C64-es Neuromancer után ebben a játékban volt a legélvezetesebb a cyberspace hekkerkedés, amit sajnos egy az egyben kiszedtek a második részből. :( -
#93 Felküzdöttem tegnap éjjel a gépre a SS2-t, úgyhogy ma este lehet egy próbát tenni esetleg, mondjuk 10 után.
A cutscene-ek ugyan nem mennek, és a karakter is túl gyorsan szalad, de majd meglátjuk, hogy ez multiban mennyire zavaró.
Kellene még 2 ember, hogy kihasználjuk a max. 4 fős lehetőséget Cooperative módban. -
szgege #92 Pont ezek a dolgok ,amik élvezhetővé tették a játékot. Mind2 részben azt láttam,hogy volt benne fantázia és ez sajnos a mai játékokról nem mondható el. Annyi apró dolog volt a System Shock 1-2 -ben ,amit manapság sehol se láttam,eleve ez a kialakított világ,eléggé részletes,meg a log fájlok,a sok cucc.A kedvencem az a cucc volt a SS2-ben ,amibe mindenféle lomot bedobálva pénzt kapott az ember. :) Mekkora volt már,mikor megtaláltam azokat a túlélőket.Uhh pöpec. Mostani játékokban már alig mondható el ilyen és a legtöbb esetben vagy buta társakkal kell menni vagy egyedül. Másik ilyen örök kedvencem a Hidden and Dangerous 1-2.:) -
#91 Mondjuk csak harminc hozzászólással ezelőtt kérdeztem, de az már másfél éve volt(:D), hogy az első részével játszottatok? Annak is qrvajó a sztorija. Mellesleg olyan ötletek vannak benne, amiket teljes egészében még egyetlen játékban sem láttam. Például hogy az életnövelő cucc egyre kevesebbet gyógyít, ha nem várok a használatuk közt, mert a szervezetem hozzászokik a szerhez. Vagy hogy a különböző extra bőrtapaszoknak (király cyberpunk motívum) vannak mellékhatásaik, pl a szemet érzékenyebbé tevő cucc hatásának lejárta után egy darabig kevésbé látok, meg ilyesmi. A cyberspace sem sok helyen van megoldva.
Na meg Shodan ott mutatkozik be, nem kevéssé embertelen. (Ki akarja irtani a Földet, ugye, és benépesíteni az általa teremtett új élettel)
A második részben (főleg az első részben szerzett élményeim miatt) kirázott a hideg, amikor először meghallottam az űrből fogott üzenetben Shodan jellegzetes háttérhangját(azt a magas, elektronikus zümmögést).... Addig nem teljesen értettem, hogy mi köze az első részhez, de ott eléggé megfagyott bennem a sz*r is... :) -
szgege #90 A nagy világ ami abban megfogott,ahogy a System Shock 2-ben a sokkoló részek,meg fények:D,pl. a raktárban egyszer éjszaka nyomtam hát beszarás.:D -
#89 Pont a FarCry? Az addig rendben van, hogy szép, meg nagy, de addig, ahol abbahagytam(szörnyek megjelenése után egy bunkeren átvergődés után), a problémamegoldás kimerült abban, hogy le kellett lőni mindent, ami mozog. Nem is értem, hogy említheted együtt a System Shockkal... Vagy később még mutat valami érdekeset? -
szgege #88 Ezt jó látni,hogy mások is észreveszik ennek a játéknak a nagyságát. Régóta várok ilyen jó játékra,s helyette csak ilyen szarok jönnek ki :(. Talán a Far Cry volt az,ami elérte ezt a fajta szintet,a nagy környezettel,meg a világával. -
darkling #87 Mindenféle patch és beállítás nélkül is megy XP alatt. Legalábbis nekem simán futott. -
#86 Engem lehet, hogy érdekelne, bár még soha nem próbáltam multiban, hogy vajon mennyi idő alatt lehetne végigvinni? Mert időm az nem sok van, de egy próbát talán megérne. -
Inquisitor #85 A sok patchel és a kismillió beállítással mennyire megy jól Xp alatt?
Próbálta valaki Vista alatt? -
#84 Senki? :( -
#83 Most, hogy jövöget a BioShock, nincs kedve valakinek multiban, coopban végigjátszani ezt? -
#82 na sikerült rábirni a futásra..
ujra és ujra rá kell jönnöm hogy régen bizony még tudtak játékot csinálni.. -
#81 most azzal szorakozom, csak sajnos ugye az van ha jol sejtem hogy mountolni kell amit használni akarok könytárat..és ha mountolom azt ahova telepitettem akkor nem indul mert nem tudja beolvasni a 'cd' könyvtárat..ugyanabba a mappába meg nem engedi telepiteni..probáltam átirni a cyb.cfg t de ugy se jo -
#80 DosBOX-szal próbáld. 0.65 most a legújabb. -
#79 leszedtem az egyet underdogsról..csak sajnos nem sikerül működésre bírni..bejön a menü, már a hangot sikerült előszedni..de sajnos start nú gémnél kilép -
Deajka #78 Vháá most játszom újra. Mindig elcsodálkozom, hogy mekkora játék. -
#77 sztem is jo volt:D akkoriban:D -
#76 jóaz, billgéc csak megél belőle vhogy -
#75 A cd-n simán rajta vannak a shock\cutscenes könyvtárba, ha jól emlékszem. -
#74 Vannak a SS2-höz fanmission-ök: itt!
Próbálta már valaki őket?
Meg van egy másik project a leállított Rebirth helyett: Shtup (Shock Texture Upgrade Project)
-
#73 a cd verzióval érdemes játszani az támogatja a nagyobb felbontást is nemcsak a320x240-et! -
#72 privi ment -
#71 Ha adsz egy FTP-t, ahová fel tudom pakolni, akkor tudok segíteni. ~103 mega. -
#70 Jut eszembe, az első résszel játszottatok? Anélkül szerintem kicsit kevésbé üt(bár még így is elég kemény). -
#69 most töltöm az underdogsról a játékot, már rég be akartam szerezni :)
a kivágott videokhoz hol tudnék hozzájutni? -
#68 Elővettem. Újra. Ez az egyik legjobb játék, amit valaha készítettek. Looking Glass forever.
Mindenkinek kötelezővé tenném. A nyomába sem érnek az új csodák.
-
#67 Egy kis System Shock 2 méltatás.
Elő kellene újra venni...
Linket tudtok adni ehhez a 2.03-as foltozáshoz? -
#66 Az Underdogsról peccselt ripet lehet letölteni. A vieók vannak kivagdosva, de ha megvan CD-n is, akkor simán összemásolgatható.